6 September 2006

“Are we really doing this?” Vraag ik Luca, mijn grote broer “Si, now let’s go” zegt hij tegen me en pakt mijn hand waarna we begonnen te rennen, door de straten van Varesa, het plaatsje in Italië waar we wonen.
“I can’t believe we did this. If mamma and papà find out, we are so grounded” zeg ik lachend terwijl we eindelijk bij de nachtclub zijn aangekomen “They won’t find out Em, don’t worry. Now let’s go inside” zegt Luca, we lopen naar binnen, opzoek naar onze vrienden.

----

“Shh Em” zegt Luca toen we weer thuis terugkwamen, het was midden in de nacht, half 4 om precies te zijn. “Luc, they are awake. Look” zeg ik en wijs naar het raam waar ik een streepje licht doorheen zie komen. Meteen wordt ik nerveus, zullen ze weten dat we er niet zijn? Zullen we huisarrest krijgen?

“Zachtjes doen Em. Misschien horen ze ons dan niet” fluisterd Luca, hij maakt de deur zachtjes open. We sluipen naar binnen en ik sluit de deur weer. De klik die de deur maakt laat me meteen naar Luca kijken, met grote ogen kijkt hij terug, we wachten even. Als we niks horen zuchten we beide diep en lopen op onze tenen richting de trap.

“SHUT UP” horen we opeens en we staan beide meteen stil en bewegen niet. Ik kijk naar Luca, ik zie dat hij bang is, en dat maakt mij ook meteen bang “Luc?” vraag ik en pak zijn hand vast “go to bed Em” antwoord hij zachtjes “No fucking way” sis ik terug. We lopen richting de keuken deur en Luca maakt hem een klein stukje open.

Daar waren ze, onze ouders, beide zittend in een stoel, hun handen achter hun vastgebonden. Beide met bloed over hun gezicht. De tranen komen meteen in mijn ogen te staan, en mijn maag draaid zich om bij het zicht “mamma, papà” fluister ik “Em, go upstairs” ik schudt mijn hoofd “Em” zegt Luca weer “I’m not going” sis ik en keek weer naar mijn ouders.
“You had until today Roberto. Where the fuck is my fucking money?” schreeuwt de man die voor mijn vader staat, terwijl hij een pistool tegen zijn voorhoofd aandrukt. “I, I, I don’t have it Marco” zegt mijn vader met trillerige stem. “Cazatte!” roept de man, die Marco heet, uit. En slaat mijn vader met het pistool tegen zijn slaap “Papà” fluister ik en een traan loopt over mijn wang.

“You have one more chance to give me te money, or I will put a bullet between her eyes” zegt Marco en drukt nou het pistool tegen mijn moeder voorhoofd. Zachtjes begin ik nu te huilen “Papà will do it? Right?” vraag ik zachtjes aan Luca. Het enige wat hij doet is knikken, te bang om iets te zeggen.

“I don’t have te money” zegt mijn vader nog een keer “Then say goodbye to your lovely wife” zegt Marco, en voor ik het weet is er een luide knal te horen die door het huis echode. Ik wou schreeuwen, en hard ook, maar Luca slaat zijn hand snel voor mijn mond om me stil te houden. Ik begin te huilen en verstop mijn gezicht in Luca’s nek.

“So, one more time Roberto. Where is my fucking money?” Marco richtte het pistool nu op mijn vader. Ik zag de tranen in zijn ogen en hij keek naar het levenloze lichaam van mijn mpeder “Bastard. Fottiti” riep hij naar Marco terwijl de tranen nu over zijn wangen stroomde.

“I gave you enough time, it’s over now. Arrivederci Roberto” zei hij, ik wist wat er ging komen. Ik kijk naar Luca en op hetzelfde moment kijkt hij naar mij. Beide met tranen in onze ogen en beide doodsbang. “Luca, Emelia, ti amo amore mio” zegt mijn vader, ik kijk op en op dat moment gaat het pistool af en de kogel doodde ook mijn vader.

De man, Marco, liep weg met een kleine glimlach op zijn gezocht. Wanneer ik zeker wist dat hij weg was opende ik de keukendeur helemaal en rende richting mijn ouders “mamma, papà. Please wake up. I need you, we need you” zei ik huilend en keek naar hun. Allebei met een kogelgat in hun voorhoofd.

Reacties (3)

 • VampireMouse

  Jezus. Ik heb denk ik een deel van de Engelse versie op Wattpad gelezen. Maar in t Nederlands grijpt het me nog meer aan!
  Verder!
  Abo natuurlijk en een kudo spam!

  X

  1 jaar geleden
 • Winterdawn

  O.O brute.... very brute... got nothing else to say.

  1 jaar geleden
 • xMaaike96x

  Heftig! Maar echt super goed geschreven! Ben benieuwd naar de rest(K)

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen