Foto bij 45.

Woehoee, dank dank dank voor de kudo's! 101 inmiddels al, heeeel tof(K)
Hierbij het beloofde hoofdstuk online! Stay safe allemaal!

PS: ligt het aan mij of ziet Quizlet er bij jullie ook heeeel raar uit? Bij mij zijn alle klinkers veranderd, heel stom!





Net als Julian het ziekenhuis binnenloopt, trilt zijn telefoon.

Lana 15:06: Nou, de operatie staat gepland voor 13 april... Eerste mogelijkheid ): Kakzooi, het duurt zo lang allemaal. Ik wil gewoon weer kunnen dansen!

Zijn eerste reactie is medelijden. ‘Oh nee, wat vervelend voor haar…’ Hij snapt haar frustratie en gunt haar zó dat het gewoon eens meezit. Meteen daarna bedenkt hij echter dat dit zijn kans is om haar te helpen. Het genezingsproces van haar enkel kan hij niet versnellen, maar met zijn connecties in het ziekenhuis kan hij hopelijk wel zorgen dat ze eerder geopereerd wordt. Snel kleedt hij zich om en loopt één van de artsenruimtes op zijn afdeling binnen. Zijn dienstdoende collega is er niet, die is waarschijnlijk bezig met een patiënt. In het systeem zoekt hij het nummer van de orthopeed die Lana geopereerd heeft en belt hem met de interne lijn.
“Met Maheb,” klinkt het al snel.
“Hee Ismael, met Julian van de IC. Hoe is het?”
“Hee Julian! Tijdje geleden. Goed, niks te klagen, en met jou?”
“Ook goed! Hee, ik heb een vraag over een patiënte van mijn afdeling wiens enkelbreuk jij gezet hebt.”
“Ohja, dat jonge meisje toch, met die drievoudige enkelbreuk?”
“Ja,” antwoordt Julian verbaasd. Hij was even vergeten hoe goed het geheugen van zijn collega is. “Nou, het blijkt dat zij danseres is, dus het is voor haar heel belangrijk dat ze de bewegingsvrijheid in haar voet weer helemaal terugkrijgt. Nu wil haar fysio dat de schroeven eruit worden gehaald, maar ze kan volgens je assistent pas half april bij je terecht. Is er een mogelijkheid dat je haar er wat eerder tussen kan proppen in dat drukke schema van je?”
“Ik snap het. Wacht, ik zal even kijken, ik zit nu achter m’n computer… Juist… Even denken… Oh,” zegt hij dan, op een toon die Julian hoop geeft. “Deze vrijdagochtend valt er een operatie uit, zie ik. Om 11 uur zou het dan kunnen. Dan wordt het gewoon een dagopname en loop ik die ochtend wel even bij haar langs. Ik denk dat mijn assistent ook nog een aparte afspraak had ingepland, maar dat is dan niet echt nodig.”
“Oh, dat zou heel mooi zijn! Dankjewel, man!” reageert Julian blij.
“Geen probleem. Ik laat mijn assistent contact met haar opnemen.”
“Fantastisch. We spreken elkaar snel weer.”
“Zeker, werk ze nog!”
Met een opgelucht gevoel legt Julian de hoorn weer neer. Het voelt goed dat hij iets heeft kunnen doen om Lana te helpen. Ethisch gezien is het vast niet helemaal netjes dat hij zijn vriendinnetje op deze manier voortrekt, maar dat kan hem op dit moment niets schelen. Hij pakt zijn telefoon om Lana het goede nieuws te melden, maar ziet dan dat zijn dienst over een paar minuten al begint. Snel typt hij:

Julian 15:55: Ik heb iets kunnen regelen!
Julian 15:55: Je wordt zo gebeld als het goed is
Julian 15:56: Sorry, moet nu werken

Snel loopt hij de overlegkamer in voor de overdracht. Zijn collega’s zijn er al en omdat hij de laatste was, begint het overleg meteen. Hij voelt zijn telefoon trillen en glimlacht bij de gedachte aan hoe blij Lana zal zijn, maar laat hem in zijn zak zitten. Later, tijdens de pauze, leest hij:

Lana 15:58: Wow echt? Wat dan?
Lana 15:58: Nouuuu, laat me niet zo in spanning zitten!
Lana 15:59: Okee okee, je moet werken. Maar toch, ik wil het weten!
Lana 15:59: Succes met werken en love you!
Lana 16:23: Woooooowww, deze vrijdag al! Suuuperfijn, dankjewel! Beste vriendje ooit <3
Lana 16:24: Weet niet goed hoe ik je kan bedanken maar ik ben echt megablij op dit moment
Lana 16:24: Eindelijk weer eens goed nieuws!
Lana 16:24: Werk ze lekker ding, kan niet wachten om je weer te zien xxxx

Met een glimlach leest hij haar berichtjes, blij dat hij iets bij heeft kunnen dragen. Hij denkt even na over wat hij zal sturen, hoe hij uit kan drukken dat hij nog heel veel meer voor haar zou willen doen.

Julian 18:31: Heel graag gedaan. Je verdient ook eindelijk eens een meevaller! Je weet dat ik er altijd voor je ben en ik ben blij dat ik iets voor je kon doen <3

Tijdens zijn nachtdienst heeft Julian uitgebreid de tijd om over alles na te denken. Hij betrapt zichzelf erop dat hij zich zorgen maakt over vrijdag. Dat is onlogisch, want rationeel weet hij dat het een standaardgebeuren is waarbij de kans dat er iets misgaat nihil is. Maar het lijkt wel alsof zijn artsenverstand het af laat weten als het om Lana gaat en hij veel emotioneler reageert, net als die keer toen ze haar veel te weinig pijnstilling gegeven hadden. Diep vanbinnen is hij bang dat het nu ook weer mis zal gaan, dat ze slecht op de narcose zal reageren, dat haar lichaam heel lang nodig zal hebben om te herstellen, dat ze weer afvalt in de weken erna… Ze lijkt nu eindelijk weer op een gezond gewicht gekomen te zijn. Hij weet dat de operatie nodig is, maar hij is bang dat ze er te makkelijk over denkt en zichzelf tegen zal komen in de weken erna. Hij geeft gewoon te veel om haar om haar pijn te zien lijden. Lana heeft, hoewel ze elkaar nog niet zo lang kennen, al een speciaal plekje in zijn hart veroverd. Sterker nog, ze heeft zijn hele hart veroverd – bij bijna alles wat hij doet, denkt hij aan haar. Het liefst nam hij haar stevig in zijn armen om haar tegen al het kwaad van de wereld te beschermen, maar dat kan helaas niet. Hij slaakt een zucht en gaat een kop koffie halen om zijn gedachten te verzetten.

Als hij de dag erna even langsgaat bij Lana, begroet ze hem met een intense zoen op zijn mond.
“Wauw, waar had ik dat aan te danken?” vraagt hij als ze hem weer loslaat, lichtelijk buiten adem.
“Dat weet je best,” glimlacht ze stralend. “Ik ben zo blij dat het je gelukt is om de operatie naar voren te halen.”
Julian kan niet anders dan glimlachen als hij ziet hoe blij ze is. “Graag gedaan,” zegt hij, terwijl hij achter haar aanloopt naar binnen. “Maar eehm… je vertelt dokter Maheb niet dat we samen zijn, toch? Dat lijkt me niet zo handig.”
“Nee, tuurlijk niet. Als hij vraagt waarom jij me gesproken had, zeg ik wel dat we elkaar ergens toevallig tegenkwamen ofzo.”
“Perfect,” glimlacht Julian opgelucht. Hij is blij dat Lana zo vlug van begrip is en de situatie goed in kan schatten. “Is je moeder er niet?” vraagt hij, als hij ziet dat de woonkamer verder leeg is.
“Nee, die is aan het werk,” antwoordt Lana.
“Oh… dus dat betekent dat ik dit kan doen, zonder dat iemand het ziet?” vraagt Julian, terwijl hij naast haar op de bank gaat zitten en zich over haar heen buigt om haar te zoenen. Hij geniet van het gevoel van haar lippen op de zijne, en hoe hun tongen eerst rustig om elkaar heen draaien en dan steeds wilder. Er ontsnapt een kreun uit zijn keel als hij met zijn handen over haar lichaam glijdt. Ze is zó mooi en haar lichaam voelt zo goed onder zijn vingers. Hij stopt even met hun zoen om adem te halen en kijkt haar aan. Haar ogen schitteren van opwinding en er zijn blosjes op haar wangen verschenen.
“Naar boven?” vraagt hij hees.
Ze knikt en onmiddellijk trekt hij haar overeind. Hij tilt haar op, zodat ze haar benen om zijn heupen kan slaan. Ze slaat haar armen om hem heen en gaat door met hun zoen, terwijl Julian stommelend zijn weg naar haar slaapkamer zoekt.
“Ik heb zo’n zin in je,” fluistert hij, terwijl hij haar achterover op haar bed legt. Snel trekt hij haar panty en slipje omlaag en slaat haar jurkje omhoog, zodat hij haar met zijn tong kan verwennen.
Lana’s genietende gekreun zorgt er echter voor dat zijn opwinding ook snel toeneemt en al snel houdt hij het niet meer uit. Hij trekt zijn broek en boxer uit, pakt een condoom en komt op haar liggen, terwijl hij zich langzaam in haar laat zakken.
“Je bent zo nat,” fluistert hij, terwijl hij op en neer begint te bewegen.
“Dat komt door jou,” fluistert ze terug, voor ze hem in zijn nek begint te zoenen.
Hij houdt het niet lang vol, terwijl Lana hem zo sexy aankijkt en hem overal zoent. Al snel bereikt hij zijn hoogtepunt en hij gunt zichzelf een paar seconden om na te genieten. Daarna bukt hij zich echter om Lana te verwennen met zijn tong en vingers. Haar steeds snellere ademhaling vertelt hem dat ze geniet van wat hij doet, en even later hoort hij haar kreunen “ik kom, ik kom…”. Haar lichaam schokt en hij komt weer naast haar liggen. Lana zucht diep en legt haar hoofd in het holletje tussen zijn schouder en kin.
“Dat was leuk,” glimlacht ze.
“Heel leuk,” beaamt hij. “En sexy. Je bent zo knap,” vertelt hij haar, terwijl hij haar een kus op haar voorhoofd geeft. Het is waar, hij kent geen meisje dat hij mooier vindt dan haar. En hij mag haar gewoon zijn vriendinnetje noemen… Dan realiseert hij zich plotseling dat hij nog moet werken en kijkt hij op zijn horloge.
“Oeps, ik moet zo weg,” zegt hij.
“Nou…” zucht Lana. “Ik lag net zo lekker.”
“Sorry lief, maar ik heb zo dienst,” zegt hij, terwijl hij opstaat en naar de badkamer loopt om zich weer op te frissen.
“Goed, ga jij maar weer levens redden,” hoort hij Lana nog net slaperig mompelen.
Als hij terugkomt, is ze in slaap gevallen. Hij glimlacht vertederd als hij haar ziet. Hij weet dat haar energiepeil nog laag is door het ongeluk en het herstel, maar ergens vindt hij het ook leuk dat hij haar zo vaak ziet slapen. Ze ziet er zo schattig en kwetsbaar uit nu. Voorzichtig trekt hij de dekens over haar heen en kust hij haar op haar slaap.
“Welterusten lieverd,” zegt hij zacht, voor hij de kamer uitloopt. Dan pakt hij zijn spullen en trekt de deur achter zich dicht. ‘Op naar het ziekenhuis,’ denkt hij, terwijl hij in de auto stapt.

Reacties (2)

 • Luckey

  1april grap van de site
  Ik kom gisteren niet op de linkjes klikken ervoor

  Julian je mag je positie niet misbruiken 😂
  Die twee zijn echt gemaakt voor elkaar! 💜

  1 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Ja, ik heb hetzelfde probleem met die klinkers. Ik weet niet waar het door komt. Het zal vast wel opgelost worden, hoop ik.

  Ik ben zo blij dat Julian haar heeft kunnen helpen. Hij is zo lief! Nu maar hopen dat de operatie goed gaat...

  1 jaar geleden
  • AmeranthaGaia

   Oké, ik realiseer me net dat het 1 april is en dat gedoe met die klinkers dus een 1 april-grap is. Daar heb ik dus de hele dag over gedaan...

   1 jaar geleden
  • VampireMouse

   Haha. Paar jaar geleden stond alles op z'n kopxDdan vallen die klinkers wel mee. Ze proberen elk jaar wat leuks te verzinnen! 😂

   1 jaar geleden
  • Snowrose

   Hahaha omg, ik ben er ook vol ingetrapt...

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen