Hiii,
16+ hoofdstukje hoor!

Met een nerveus gevoel wordt ik wakker, vandaag zou Carlo weer thuiskomen van zijn zakenreis. En ik ben doodsbang om hem te vertellen over Mexico. Ik wil het hem niet vertellen omdat ik zeker weet dat hij zegt dat ik niet mag gaan, of alleen mag gaan als hij mee gaat. En dat wil ik al helemaal niet, ik wil gewoon een aantal dagen met mijn broer zijn. Ik stap uit bed en besluit om een lange en warme douche te nemen.

“I’m home” hoor ik van beneden komen, ik zucht en kijk in de spiegen. Ik sta in mijn lingerie en de blauwe plekken van twee weken geleden zijn nog steeds te vinden op mijn lichaam, niet zo erg als vorige week. Ze begonnen langzaam te vervagen, maar op dit moment kon ik ze nog steeds zien. Ik schudt mijn hoofd even en doe wat kleding aan, ik neem nog een diepe teug adem en loop dan naar beneden “Hi babe” zegt Carlo met een grote lach op zijn gezicht en loopt naar me toe “Hi” zeg ik terug en lach even nep naar hem, hij geeft me een kus en slaat daarna zijn armen om me heen “I’ve missed you” zegt hij “I’ve missed you to Car” zeg ik en kijk naar hem. Maar ik had hem niet gemist, nog niet voor één seconde.

"What have you been up to while I was gone?" vraagt hij nadat ik hem een kop koffie heb gegeven “Not much. Cleaning the house, been busy in the garden and walked around town, it was such nice weather” vertel ik hem, echt niet dat ik ga vertellen dat Luca hier was geweest. Die twee mogen elkaar al niet sinds ze elkaar ontmoet hebben “Good to hear you enjoyed yourself” zegt hij en lacht naar me “How was the trip? Lots of work?” “Pff, I was glad when I was back at my hotel room to shower and relax” zegt hij en zucht even, ik kijk naar hem. Hij ziet er inderdaad erg moe uit.

"Well, you just go and lay on the couch, put on some netflix and relax and let me take care of your laundry okay?" zeg ik als allebei onze koffiemokken leeg zijn “Will do that, thanks love” zegt hij en geeft me nog een kus voordat hij de keuken verlaat. Ik loop richting de hal, pak zijn koffer en loop dan naar de waskamer om zijn was te doen, ik ben ook veel te goed voor die man.

-

"What about going out for dinner tonight?" vraagt Carlo, ik kijk op. Stom verbaasd, de laatste keer dat we uiteten zijn geweest is iets van vier jaar geleden. “I would love to” zeg ik met een glimlach “I will make a reservation then” “Where are we going?” “That’s a surprise, just put on that black dress I like so much on you” zegt hij en geeft me een knipoog voordat hij wegloopt. Ik schudt mijn hoofd even. Wie is dit? En wat heeft hij met Carlo gedaan?

"You look beautiful Em" zegt Carlo als ik van de trap afloop en ik lach even naar hem “Thanks” zeg ik en druk een kus op zijn wang “You also look stunning” zeg ik en kijk naar hem. Ik zal er niet over liegen, Carlo was een erg knappe man, en als hij een pak draagt, was hij nog knapper. Hij pakt mijn hand en een kleine elektrische schok gaat door mijn lichaam heen. Het voelt goed, het is lang geleden dat ik dit zo heb gevoeld.

-

"Why all of this Car?" vraag ik als we in het restaurant zitten, de duurste in de stad “Can’t I spoil my wife?” vraagt hij en lacht naar me “Of course you can. I was just curious” zeg ik en kijk even rond, Carlos pakt mijn hand vast en kijk me dan diep in mijn ogen aan “I know I haven’t treat you the way you need to be, and I’m sorry about that. I will better myself okay, trust me. Ti amo Emelia, ti amo moltissimo” zegt hij en geeft mijn hand een zacht kneepje. Ik was verbaasd en wist totaal niet wat ik moest zeggen dus ik lachte maar en knikte even “Ti amo Carlo” zeg ik dan toch maar en ik krijg een glimlach van hem.

De avond ging ontzettend goed en ik dacht eraan om hem te vertellen over Mexico. Beide aardig aangeschoten strompelen we het huis weer in en ik giechel even als ik mijn hakken uit trek, als ik voorover buk voel ik hoe hij even op mijn kont slaat “Gesú Em, adoro il tuo culo in quel vestito” zegt hij. Ik glimlach en ga weer overeind staan “Well, how I love to see you in that suit. Cause you are fucking hot in it. I’d rather see you without it” zeg ik terwijl ik de knoopjes van zijn colbert begin los te maken. Het was ontzettend lang geleden, maar op dit moment had ik écht zin om seks met hem te hebben.

Mio dio Em, ti sto scopando cosí duramente” zegt hij en een grom verlaat zijn mond. Hij kust mijn voorhoofd, dan mijn beide wangen, het puntje van mijn neus en dan eindelijk mijn lippen. Ik voel het bekende gevoel beneden in mijn buik, mijn hele lichaam beging naar zijn aanrakingen te verlangen. Mijn vingers vinden een weg over zijn borst naar de knoopjes van zijn overhemd, al snel ligt zijn overhemd op de grond en staat hij in alleen zijn broek nog voor me. Ik kijk naar zijn lichaam en laat mijn vingers over zijn naakte bovenlichaam glijden “Let’s go upstairs” zegt hij zachtjes en ik knik. Hij pakt mijn hand en we strompelen lachend naar boven.

Zodra we de slaapkamer inkomen drukt hij me tegen de muur aan en begint me te zoenen. Zijn vingers proberen de rits van mijn jurk open te maken “Fucking zipper” zegt hij en kijkt me aan, ik giechel even en help hem dan om de rits open te maken. Glimlachend kijkt hij naar me hoe ik uit de jurk stap, zijn ogen vinden hun weg naar mijn borsten, die nog veilig in mijn bh zitten “Let’s free them hu” zegt hij en knik alleen maar. Zijn handen gaan naar mijn rug en met een beweging ligt mijn bh op de grond. Ik breng mijn hand naar zijn kruis en knijp er zachtjes in. Ik voel dat hij al aardig hard is en één voor één maak ik te knoopjes van zijn broek los, heel langzaam “Oow please Em, hurry the fuck up” stamelt hij, ik glimlach alleen maar en trek zijn broek naar beneden waarna ik hem meteen weer zoen en hem richting het bed duw.

Voordat we beide het bed opgaan doen we ons ondergoed uit. Carlo gaat op het bed zitten, ik duw hem achterover en kruip om hem. Ik pak zijn handen en plaats ze op mijn borsten “Fuck” hijgt hij en begint er zachtjes in te knijpen, ik kreun zachtjes. Ik laat mezelf zakken zodat ik hem kan kussen en ik voel hoe zijn erectie tegen me aan schuurt. Ik gil even als hij ons plotseling omdraait zodat hij nu op mij ligt. Hij grijnst even naar en duwt zijn heupen naar beneden, en een kreun verlaat mijn mond “I’m so ready for you” zeg ik en leg mijn handen op zijn schouders.

"What do you want me to do Emelia?" vraagt hij en laat zijn gezicht wat zakken om mijn nek te kussen, te likken en om er zachtjes in te bijten. Hij duwt zijn heupen weer naar beneden en een kreun verlaat mijn mond “Tell me” zegt hij en kust mijn wang waarna hij met zijn mond de weg naar mijn borsten vindt. Het moment dat zijn mond mijn tepel vindt snak ik naar adem en kreun ik nog een keer, oh how I wanted him! “I want you” kreun ik en hij kijkt me weer aan “I really want you” zeg ik als ik zijn erectie weer tegen mijn been aanvoel.

"Tell me want you want, what you really want" zegt hij en kust me weer, mijn tong vind meteen de weg in zijn mond. Zijn hand gaat weer richting mijn borst en hij neemt mijn tepel tussen zijn vingers en knijpt er even in “Fuck” sis ik en druk mijn billen in het matras. Overweldigd door het gevoel. “Mio dio Carlo, please” zeg ik, hij kijkt me aan en geeft me nog een grijns “Where do you want me?” fluistert hij in mijn oor en drukt dan nog een kust op mijn wang “Jesus Carlo, I want you to fuck me okay?” roep ik uit en giechel daarna even.
"Your wish is my command" zegt hij duwt zichzelf bij me naar binnen. Zachtjes begint hij zijn heupen te bewegen. Zijn kreunen zorgt ervoor dat ik nog natter wordt dan ik al was. Hij houdt het tempo gelijk, en ik vond het heerlijk. Nu was nog niet de tijd om het hard en snel te doen, dit was echte seks, seks met liefde. En dit soort seks had ik in geen tijde gehad, dus ik wou hiervan genieten. Elke minuut, samen met Carlo.

Ik leg mijn handen op zijn schouders en kras dan zachtjes over zijn rug. Mijn handen leg ik op zijn billen en ik geef ze een zacht kneepje voordat ik mijn handen weer op zijn schouders leg “You are so wet for me babe” kreunt hij “Let me really fuck you, hard” zegt hij en kust mijn lippen “Please Em, I need it harder. I need you” zegt hij en begint zijn heupen al wat sneller te bewegen “Yeah, like that” zegt hij en kreunt weer “Just a little bit harder Carlo” zeg ik en kijk hem diep in zijn ogen. Het voelde zo goed om me eindelijk weer zo verbonden met hem te voelen.

Hij duwt zichzelf hard in me en beide onze kreunen worden harder en onze adem wordt zwader “Yes, right there” kreun ik en pak zijn schouders vast voordat ik mijn lippen hard op de zijn druk “You are feeling so good, so fucking good” zeg ik als hij hetzelfde harde tempo aanhoudt. Heel even stopte hij, en dat betekende dat hij bijna komt en ook mijn hoogtepunt zou niet lang meer duren “I’m almost coming” kreunt hij en begint nog harder te duwen “FUUCK” roep ik en wikkel mijn benen om zijn heupen “I’m gonna make you come so hard Em” zegt hij “Yeah you will. I’m almost their Car” kreun ik en sluit mijn ogen.

"CARLOO” roep ik en duw mijn heupen omhoog terwijl ik zijn naam nog een paar keer roep terwijl een intens orgasme door mijn lichaam raast. Mijn hele lichaam begint te shaken en ik kijk naar Carlo, ik zie dat hij het ook niet lang meer volhoudt “Come for me Carlo” zeg ik kreunend en dat doet het hem, hij kreunt mijn naam en ik voel hoe zijn zichzelf in me leegt. “Fuck, that was good” zegt hij en rolt van me af “Indeed” stem ik in en rol naar mijn zij om naar hem te kijken “I love you Em, I really do” zegt hij en pakt mijn hand vast “I love you Carlo” zeg ik. En voor het eerst in tijden, jaren, meen ik het ook echt!

-

Het was drie dagen later en het gaat verbazingwekkend goed tussen ons. Carlo os echt aan het veranderen. Hij is liefdevol tegenover me en we hebben geweldige, maar vooral veel, seks in de laatste drie dagen. “Hey Car” zeg ik als ik de woonkamer inloop, toch wel wat nerveus over wat ik hem ga vertellen. “Yes babe?” vraagt hij en kijkt mijn richting op, ik ga naast hem zitten “Well, I talked to Luca a couple of days ago. And he, uh, he asked me to go to Mexico with him” zeg ik en kijk hem aan “Mexico? With Luca? No way” zegt hij meteen “But his girlfriend is also coming, and her brother is there” zeg ik, hopend dat het helpt “Luca has a girlfriend?” vraagt hij verbaasd “Yeah, her name is Kaitlynn and she’s from Australia” zeg ik, en ik hoopte echt dat hij me zou laten gaan “What are you going to do in Mexico?” “Well, apparently there is a Formula 1 race that weekend. And Kaitlynn’s brother is a driver” zeg ik en zijn ogen worden meteen groot, ik weet dat hij een grote Formule 1 fan is. “Who is her brother” “I only remembered his name is Daniel” zeg ik “Daniel Ricciardo, driver for Renault” zegt hij meteen “That was it yeah”

"Can I come with you guys?" vraagt hij, en ik wist dat deze vraag ging komen “I don’t know babe, I need to ask Luca” “Can you do that for me? I really want to come with you guys” zegt hij met een grote lach op zijn gezicht “Let me call Luca right away” hij knikt en geeft me een kus, ik glimlach even, loop naar de keuken en zoek dan Luca’s nummer op.

"Hi Em" neemt Luca de telefoon op “Hey Luc” “Is everthing alright?” vraagt hij meteen “Everything is fine” zeg ik hem “Really?” “Yeah really. It’s so different since he came back from his work trip. We went out for dinner the night he cam back en when we came home we had like, te most amazing sex ever. It was a long time ago I really wanted to have sex with hi mand feel so connected to him. and since then te sex is so amazing. He’s so sweet for me” vertel ik Luca met een grote lach op mijn gezicht “Hmm” is alles wat hij antwoord.

"What?" vraag ik hem “I don’t know sis, how can he be so different?” “I don’t know either Luc. But I can see it in his eyes. He is really changed” “Well okay, I believe you. But please, still be careful okay?” “Always” “Was that all you called for?” “Uh no, not really. I told him about the Mexico trip” zeg ik en hoor Luca zuchten “He wants to come?” vraagt hij en ik knik, even vergeten dat Luca dat niet kan zien “Yeah” zeg ik zacht. “If you say he is really changed, then he can come. But if he touches you in the meantime, he’s not coming. You get that?” “I get that Luc. And I know you guys don’t really like each other, but please be nice to each other. For me?” “Everything for you little sis” ik lach even en schudt mijn hoofd “Okay, I love you Luc. See you in October okay?” “See you in October. I will send you the details about the flight and hotel. Love you sis” zegt hij en hangt dat op. Ik zucht even, dat ging makkelijk.

"And?" Carlo kijkt me met zijn grote puppy ogen aan en ik lach even “You can come” zeg ik “YES” roept hij. Hij staat op, pakt me vast en draait me rond. “I love you Em” zegt hij en drukt een kus op mijn lippen. Ik glimlach naar hem en sla mijn armen om zijn nek “I love you” zeg ik zacht voordat ik hem opnieuw kus.

Reacties (1)

  • Winterdawn

    :O *stares* I don't trust this **ckhead

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen