Nog één week te gaan en dan vliegen we naar Mexico. Ik heb er super veel zin in, ik ben al eerder naar Mexico geweest, maar nog nooit voor een Formule 1 race. Ik was nooit echt geïnteresseerd in Formule 1, niet zoals Carlo. hij was een groot fan en kijkt alle races, en hij juicht vooral voor Ferrari.

Carlo heeft zich de laatste paar weken ontzettend goed gedragen. We zijn op dates geweest, hebben meerdere avondwandelingen gemaakt en hadden veel, heel veel geweldige seks. Het lijkt er echt op dat hij veranderd is. En ik begin weer te voelen voor hem wat ik in het begin van onze relatie voelde. Het voelt alsof ik een tiener ben die voor de eerste keer verliefd was. En ik hoop dat het zo zou blijven.

"So, excited about Mexico?" vraag ik, we zitten samen op de bank en kijken naar een stomme comedy film “Yeah very, I’ve never been to a race before. And now we are going to Mexico, and we can even go onto the paddock and to the garages and stuff. I’m super stoked” zegt hij enthousiast, ik glimlach even en schudt mijn hoofd “Boys and cars, always a good combo” zeg ik en hij lacht even.

"But these are not just cars Em, these cars go fast, real fast. And their engines, they are so loud. It's amazing" zegt hij met een grote lach op zijn gezicht “So, which team and driver do I have to support?” vraag ik hem “Well, Ferrari of course. And they have two drivers, Charles LeClerc and Sebastian Vettel. So, who you want to support, you can choose that yourself” “And what if I want to support Daniel?” “Then you support Daniel” zegt hij en drukt een kus op mijn slaap.

-

Luca:
So, how is Carlo doing? Anything he did so he won't come with us?

Emelia:
No, he is doing great. We are very excited to go!

Luca:
Okay, that's great!
Can't wait either, Kait is nervous about meeting you haha.

Emelia:
What did you tell her about me?

Luca:
Nothing, I swear.
She just nervous.

Emelia:
Tell her not to be, I'm sure I will like her!

Luca:
Will tell her that, see you in two days sis xx


-

“Car? You need to bring a suit or at least something fancy” roep ik naar hem terwijl ik in de badkamer sta, Carlo is in de slaapkamer zijn koffer aan het inpakken “Why?” roept hij terug, ik zucht en loop naar de slaapkamer. Geen zin om heen en weer te blijven roepen naar elkaar “Because there is a party after the race” “A party? What kind of party?” “With the drivers. And Luca said that Martin Garrix would be the DJ” zeg ik, hij draait zijn hoofd meteen naar mij en kijkt me met grote ogen aan “So, you, we, me, I’m maybe meeting Sebastian Vettel and Charles LeClerc?” stottert hij en ik begin te lachen “Starstruck already amore” zeg ik en kijk hem met een lachje aan “Don’t laugh at me” zegt hij lachend en gooit een kussen mijn kant op.

-

"It's so early" klaag ik en gaap even voordat ik mijn hoofd op Carlo zijn schouder leg “I know babe” zegt hij en drukt een kus op mijn hoofd. We zijn bijna onderweg naar Mexico “I really like it that your brother got us first-class tickets” zeg hij “Yeah” is mijn enige antwoord, ik sluit mijn ogen en ik val bijna inslaap terwijl het vliegtuig nog niet eens is opgestegen.

"Babe? Wake up, we're here" hoor ik, open mijn ogen en gaap even. Ik kijk naar Carlo, hij glimlacht even en drukt een zacht kusje op mijn lippen.
Nadat we eindelijk onze koffers hebben lopen we het vliegveld uit, ik kijk even om me heen “Now what?” vraagt Carlo en ik haal m’n schouders even op “Emelia” hoor ik en draai me om en zie Luca onze kant opkomen “Luca” zeg ik en zodra hij voor me staat sla ik mijn armen om hem heen. “Carlo” zegt hij en richt zich op Carlos als hij me heeft losgelaten “Hey Luca” zegt Carlo en ze geven elkaar een hand. Ik glimlach naar hun beide, gelukkig kunnen ze elkaar nog wel een hand geven.

-

"Wow" is het enige wat ik kan zeggen als we de hotelkamer inkomen. Het is prachtig, ik laat mijn koffer los en loop een rondje door de kamer. Er staat een grote donkergrijze hoekbank in de hoek en aan de muur hangt een grote flatscreen tv. Er staat een grote witte tafel, met stoelen in dezelfde kleur als de bank, eromheen. Er is een kleine keuken in de andere hoek van de kamer, hij is niet groot maar zo te zien is alles aanwezig wat je nodig hebt. Ik open één van de twee witte deuren en vindt een badkamer, prachtige zwarte stenen op de grond met witte tegels op de muur. Een groot bad staat tegen de muur en er is een heerlijk grote inloopdouche en een dubbele wasbak. De andere witte deur lijdt naar een grote slaapkamer met een enorm bed, ik glimlach even en laat me erop vallen “How’s the bed?” vraagt Carlo als hij binnen komt lopen “Soft, very soft” zeg ik en sta weer op. We lopen naar buiten, de kleine tuin in. Het enige wat er staat is een bank en een hottub “We can do some dirty stuff in that thing” zegt Carlo in mijn oor en pakt mijn heupen vast om me om te draaien “We can do that indeed, starting now” zeg ik en druk mijn lippen op de zijne.

-

"Can you zip me up?" vraag ik Carlo, na ons hottub avontuurtje hebben we een douche genomen om ons daarna klaar te maken voor het diner “Of course” zegt hij en ritst mijn jurkje dicht en drukt een kus in mijn nek “You smell amazing. Semi bellissima” zegt hij en ik glimlach naar hem “You look very good yourself mister” zeg ik en geef hem een kus op de wang. Nadat ik mijn hakken aan heb gedaan pak ik mijn handtas en verlaten we de kamer.

We lopen richting het restaurant, als we er bijna zijn zie ik Luca als staan met een meisje naast hem. “Hi, I’m Emelia. Nice to meet you” zeg ik tegen het meisje en geef haar een hand “Hi, I’m Kaitlynn. Nice to meet you too” zegt ze met een lach op haar gezicht. Terwijl ze Carlo groet bekijk ik haar even. Ze heeft lang donker bruin haar wat krullend over haar schouders valt, ze heeft de juiste rondingen en een mooi gebruind kleurtje van de zon.

Ik kijk naar Luca en geef hem een glimlach gevolgd door een knipoog. Hij glimlacht terug en kijkt daarna weer naar Kaitlynn “Let’s go inside” zegt Luca en legt zijn hand op Kaitlynn’s onderrug om haar naar binnen te begeleiden. Carlo pakt mijn hand vast en we volgen de andere twee het luxe restaurant in.

"Hi guys" hoor ik en kijk op, aan het einde van de tafel staat een man. Grote glimlach op zijn gezicht. Ik kijk even naar hem, hij heeft donkere krullen op zijn hoofd, prachtig donkere ogen en die geweldige glimlach op zijn gezicht, dit is een ontzettend knappe man.

"Hi Dan" zegt Luca, staat op en geeft hem een snelle knuffel. Ook Kaitlynn staat op en kust zijn wang “Carlo, Emelia, this is my brother Daniel. Dan, this is Carlo and his wife Emelia, she’s Luca’s sister” zegt Kaitlynn tegen hem. Daniel kijkt naar me, geeft me een grote glimlach en schudt mijn hand waarna hij er een kus op drukt. What a gentleman!

Ik kijk naar Carlo, hij heeft nog steeds niks gezegd, ik lach even. Zijn mond hangt een beetje open en zijn ogen staan groot “I’m sorry, he’s a little starstruck” zeg ik tegen Daniel en hij lacht even “Carlo” zeg ik, hij schudt zijn hoofd eventjes en kijkt me dan aan “Introduce yourself” zeg ik en glimlach naar hem “Yeah, sorry. Hi I’m Carlo, nice to mee you” zegt hij en de twee schudden elkaars hand.

"You want to join us?" vraagt Luca “Well, I didn’t have dinner yet. So if you guys don’t mind?” hij kijkt vragend naar Carlo en mij “No, not at all” zeg ik en glimlach naar hem “Then I’m staying” hij pakt een stoel en gaat naast zijn zus zitten, precies tegenover mij.

-

"So, favorite driver?" vraagt Daniel “To be honest, I never saw a race” antwoord ik en zijn ogen worden groot “You are Italian. Your husband is a big fan, and you don’t even know the Ferrari drivers?” “I know there is Charles, the other one I forgot” zeg ik en haal mijn schouders even op waarna ik een slok van mijn rode wijn neem.
"But, I know you now. So now you are my favorite driver" zeg ik en geef hem een knipoog "That’s great” zegt hij en geeft me een grote glimlach, die hij me deze avond al vaker heeft gegeven. Ik kijk naar Luca en hij geeft me een glimlach terwijl hij zijn wenkbrauwen even optrekt, ik lach even en kijk dan naar Carlo, hij zier er niet heel blij uit.

-

Na een gezellige leuke avond zijn we terug in de hotelkamer “What the fuck was that?” vraagt Carlo het moment dat de deur van de kamer gesloten is. Ik zucht en trek mijn hakken uit voordat ik me naar hem omdraai. Ik weet al wat er gaat komen, de hele avond waren Daniel en ik flirterig met elkaar. Ik geef de rode wijn de schuld.

"You and Daniel?" roept hij uit, hij is boos en het is een lange tijd geleden dat ik hem zo heb gezien “Me and Daniel? Nothing” zeg ik en als ik weg wil lopen pakt hij mijn pols en trekt me terug “Nothing? You were flirting with him. He was eye-fucking you Em, and you loved every minute of it” schreeuwt hij.

"Carlo relax, I was a bit flirty. But I'm also a bit tipsy. Don't blame me for having a lovely night" zeg ik en glimlach naar hem “Well, my night was going great Until Mr. Ricciardo came out of nowhere” “You were very happy when you met him Car” “I was indeed. Until he started to flirt with MY WIFE” schreeuwt hij.
"We weren't flirting" zeg ik “He fucking undressed you in his thoughts Em” roept hij weer “Stop yelling at me” roep ik en loop van hem weg “Stay the fuck here” roept hij, ik schudt mijn hoofd en loop naar de badkamer om een snelle douche te nemen voordat ik naar bed ga.

"The conversation wasn't over Em" zegt Carlo het moment als ik de badkamer weer uitkom “Oh yes it was, you are acting like an asshole” zeg ik, hij staat meteen op en loopt naar me toe. Hij is nog bozer als net. Misschien had ik hem geen klootzak moeten noemen.

"Tell me you didn't like the way he looked at you, like he was already fucking you in his thoughts" zegt hij en duwt zijn lichaam tegen het mijne. Zijn handen aan beide zijde van mijn hoofd. Hij kijkt me aan en zijn ogen staan vol haat en het laat me trillen. Maar ik besluit om niet weer het bange konijntje te zijn “To be honest, I liked it” zeg ik en kijk hem aan.

En ik lieg niet, ik vond het fijn hoe Daniel naar me gekeken had vanavond. Hij gaf me een aantal speelse knipogen en glimlachjes. We waren de hele avond aardig flirterig met elkaar en op een gegeven moment liet ik zelfs mijn voet over zijn been gaan. Hij keek me aan, gaf me een grijns en een knipoog en ik gaf hem een verleidelijke glimlach terug. En op dat moment wou ik echt dat Carlo niet meegegaan was op deze trip, en ik wist dat Daniel hetzelfde dacht. Want Daniel was niet te enige die al dacht aan hoe we in bed zouden belanden, maar ik dacht daar ook al aan.

"Fucking slut" schreeuwt Carlo, hij haalt uit en slaat me in mijn gezicht “You fucking whore” met zijn vuist raakt hij mijn neus die meteen begint te bloeden. Tranen beginnen nu uit mijn ogen te ontsnappen en ik kijk hem aan “I fucking hate you” roep ik naar hem en sla hem tegen z’n wang “Don’t ever touch me” zegt hij met zo’n enge toon dat ik mijn ogen sluit en wacht op wat komen gaat. Zijn vuist raakt mijn lichaam weer, deze keer mijn ribben. Ik snak naar adem en buig voorover door de pijn.

"I fucking hate you" schreeuw ik hysterisch en loop naar de deur “Don’t fucking leave” zegt hij en loopt achter me aan “Yes I will. I want you gone, this was supposed to be MY trip and you fucking ruined it. I hate you, LEAVE” roep ik en sla de deur dicht in zijn gezicht. Ik snik en loop naar de lift toe. Waar moet ik nou heen?

-

"Emelia?" hoor ik als ik door de lobby loop, onderweg richting de toiletten. Ik sluit mijn ogen even en zucht. Met mijn hoofd naar de grond gericht draai ik me om “Emelia, look at me” zegt Daniel nog een keer, ik zucht en kijk hem aan. Zijn ogen worden groot en hij hapt even naar adem “What the fuck Em. What happened?” vraagt hij en neemt me in zijn armen en ik begin te huilen.

"Come with me" zegt hij, we lopen weer richting de liften en voor ik het weet staan we in zijn kamer. Hij zet me op de bank neer “I’ll be right back” zegt hij en verlaat de kamer om een halve minuut later weer terug te komen met een natte handdoek “You have blood all over you face” zegt hij en begint zachtjes mijn gezicht schoon te maken terwijl ik hem in zijn mooie ogen blijf aankijken.

"What happened?" vraagt hij als mijn gezicht schoon is en hij de handdoek heeft weggelegd “It, uh, he was angry. And then this just happened” zeg ik en kijk naar mijn handen “Just happened? It’s not just Emelia, this is seriously a fucked-up thing” “Yeah” “Why was he angry?” ik glimlach even en kijk hem dan weer aan “Because of us flirting in the restaurant” leg ik uit “A-ha” antwoord hij en geeft me een kleine glimlach.

"I'm sorry, I shouldn't have flirted with you, I knew you were married" verontschuldigd hij zich “No no, Daniel. It’s no problem” zeg ik meteen en pak zijn handen vast “If I knew he would do something like this, I wouldn’t have done it” “Hey, it’s okay Dan. Carlo and I, we’re already doomed. And to be honest, I really liked the flirting thing that was going on” zeg ik en kijk hem diep in de ogen aan.

"Me too" zegt hij en ik voel een bekend gevoel in mijn buik opborrelen. Ik kijk naar Daniel en hij kijkt vragend terug, ik knik zachtjes en voordat ik het weet drukt Daniel zijn lippen op de mijne. Vol lust, ik kreun even tegen zijn lippen en sla mijn armen om zijn nek.

Reacties (1)

  • Winterdawn

    Wait what? She's kissing Daniel? O.O #confused

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen