Foto bij 116 - I am just a simple man

AAAAHHH ik sta in de top van het jaar! 100000x thanks voor de kudo's en comments! <3

Tom P.O.V.
Na een tijdje toekijken hoe Bill zit te wachten tot hij wat van Maud hoort, ben je er klaar mee. Je kijkt Heidi hulpzoekend aan.
"Hey, ähm, Bill? Ik snap dat je graag wat van haar wil horen, maar, ähm, we moeten echt even wat dingen regelen voor Queen of Drags," zegt ze voorzichtig en je knikt bemoedigend. "Ik heb het de afgelopen dagen geprobeerd alleen te doen, maar ik kan niet alles voor jou doen. En misschien dat een beetje afleiding wel helpt?"
"Ik weet het niet," zucht Bill, terwijl hij nog eens op de homebutton van zijn telefoon drukt - nog steeds niks.
"Doe nou maar," spoor je hem aan. "Hoe is dat gezegde ook al weer? A pot that watches doesn't cook ofzo?"
"A watched pot never boils," verbetert hij je zacht. "Hm. Misschien heb je gelijk. Een beetje afleiding kan geen kwaad - maar ik neem wel mijn telefoon mee hoor! Wat moeten we precies doen?"
"Oh, ähm, we moeten... kleding uitzoeken?" zegt Heidi twijfelend.
"Shoppen!" Hij schiet enthousiast overeind en staat binnen tien minuten helemaal klaar om de deur uit te gaan in de woonkamer. Je schudt zachtjes lachend je hoofd.
"Veel plezier samen!" roep je ze nog na, als ze de hotelkamer verlaten. Dan haal je snel je telefoon uit je zak.
Tom: Ben je druk?
Gustav: Niet echt. Wat is er?
Tom: Ik denk dat het tijd wordt dat wij een bezoekje aan Listing brengen samen.
Tom: Ik haal je over 10 min op.
Gustav: Oh. Oké...
Je grist je autosleutels van de tafel en snelt het hotel uit. Je trekt je capuchon nog wat verder over je hoofd en loopt snel door naar de auto. Binnen tien minuten sta je voor de deur van Gustav's huis. Je toetert ongeduldig en trommelt met je vingers op het stuur. Al snel zie je hem de deur uitkomen. Hij trekt zijn pet wat verder over zijn ogen en loopt dan in een rechte lijn naar de auto. Hij stapt naast je in en zet zijn pet dan weer recht. "Hey Tom."
"Hey Gus. Hoe is het?"
"Mwah, z'n gangetje. Met jou?"
"Ik hoop beter als we Listing op zijn plek hebben gezet."
"Heeft Heidi het je verteld?"
"Nee, Bill. Niet dat het echt uitmaakt hoe ik het weet, ik snap ook wel dat jij niks gezegd hebt en dat maakt niet uit. Het is nu tijd dat hij snapt dat hij dit niet nog een keer kan flikken."
Gustav kijkt even moeilijk, alsof hij er wat van wil zeggen, maar besluit dan wijs zijn mond te houden. Je start de auto en rijdt naar het huis van Georg toe. Jullie stappen uit en lopen naar de voordeur. Daar begin je als een debiel op te bonken.
"Listing! Arschloch!"
"Tom, rustig," waarschuwt Gustav, terwijl hij schichtig om zich heen kijkt. "Als de paparazzi hier hoogte van krijgt, zijn we helemaal de sjaak."
Je kijkt hem even aan, maar blijft als een malloot door bonken op de deur. Na een tijdje hoor je hoe de deur van slot gehaald wordt en hij gaat op een kiertje open. "Wie is daar?"
"Wie denk je?" brom je, terwijl je de deur verder open duwt en naar binnen loopt. Georg kijkt je een beetje angstig aan, maar herpakt zich dan weer.
"Oh, hey Tom. Ik dacht dat jij in Los Angeles zat."
"Bewaar die beleefdheden maar voor een andere keer, Listing. Ik ben hier niet omdat ik het zo gezellig vind."
Georg kijkt nors richting Gustav, die verontschuldigend zijn armen opheft. "Ik heb hem niks verteld!"
"Nou, jij bent anders de enige die er vanaf weet," bromt Georg.
"Ho, ho," onderbreek je hem. "Dat is dus niet waar. Vrijwel iedereen weet er, in zekere mate, vanaf op dit moment. Dus voordat je met vingers gaat wijzen, zou ik eens heel goed nadenken wat ik hier precies doe..."
Precies op het moment dat bij hem het kwartje valt, raakt jouw vuist zijn kaaklijn. Hij schreeuwt het uit van de pijn en zelf schud je hard met je hand - fuck, zijn kaak is hard!
Georg kijkt je woedend aan en zet dreigend een stap in jouw richting, als Gustav tussen beiden komt. "Oké, klaar nu. We zijn allemaal volwassen, we kunnen hier gewoon over praten."
"Hij begon," snauwt Georg.
"Dat had je verdiend," snauw je terug. Gustav kijkt jullie waarschuwend aan. Je steekt je handen in de lucht als teken dat je bereid bent om te praten en uiteindelijk volgt Georg je voorbeeld. Gustav stapt weer tussen jullie vandaan en je gaat met een diepe zucht aan tafel zitten. Georg neemt tegenover je plaats en Gustav gaat aan het hoofd van de tafel, tussen jullie in, zitten, nadat hij wat ijs uit de vriezer heeft gehaald voor Georg's kaak en jouw hand.
"Ik, ähm, weet niet zo goed wat je van me wil," zegt Georg uiteindelijk.
"Praat," brom je. "Ik wil horen waarom jij het zo nodig vond om het risico te lopen dat ik je uit de band trap. En geloof me, Listing, er zijn genoeg bassisten die jouw plek kunnen innemen. Dus ik zou als ik jou was heel goed nadenken over wat je zegt, want anders is Tokio Hotel vanaf morgen opzoek naar een nieuwe bassist."

Reacties (1)

 • Luckey

  Ik kan Tom niet kwalijk nemen dat die een klap geef
  En het is wel waar wat die zegt

  Shoppen word Bill weer vrolijk vanuit

  Ben benieuwd hoe verder

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen