Foto bij 21

Een lang hoofdstuk, hopelijk niet te lang!
Wat vinden jullie van deze Harry?

Ik draai mijn hoofd in mijn kussen, jeetje wat een vel licht. Hoe kan het zo licht zijn? Mijn kamer is nooit zo licht, dit is mega irritant.
Dan schieten mijn ogen open, ik ben helemaal niet in mijn kamer. De beelden van gisteren komen voorbij, het restaurant en de ruzie tussen Harry en Jace.

Nu lig ik tussen witte lakens, als ik naast mij kijk, zie ik Harry. Zijn haren liggen rond zijn gezicht en verspreid op het kussen, zijn mond staat een beetje open en voor het eerst lijkt hij vredig. Zijn gelaat is ontspannen en zijn gezicht is zacht, het liefst zou ik zijn haren en gezicht willen streken, maar ik wil hem niet wakker maken.

Ik pak mijn mobiel die daar op het nachtkastje ligt, ik heb 4 gemiste oproepen van Jace. 8 van mijn ouders en zelfs van Luci zijn er 3, ook verschillende berichtjes. Vooral mijn ouders die ongerust zijn, omdat ik natuurlijk niet thuis gekomen ben.
Ik stuur een simpel berichtje naar ze dat het me spijt, maar dat er niks aan de hand is.

Ik duik dieper onder de dekens en denk aan gister avond, nadat wij waren weg gelopen uit het restaurant.
Harry was woest, nadat we een stukje gelopen hadden gingen we met een taxi terug naar zijn appartement.
Hij vloekte, tierde en gooide hier ook nog het 1 en ander kapot. Nadat ik hem op het hart gedrukt had dat Jace toch echt de klootzak was, en hij zich naar de omstandigheden toch echt gedragen had, koelde hij wat af.
De avond eindigde met seks, niet vlug, maar Harry heeft elk deeltje van mijn lichaam gekust, gestreeld en gebeten. Hij was, wild en dominant, gromde dat ik van hem was. Maar het was fijn, omdat ik mij veilig voelde bij de man die mij liefkoosde.

Ik glij voorzichtig uit bed en pak Harry zijn overhemd die op de vloer ligt, in het woongedeelte vind ik mijn tasje terug. Vlug trek ik mijn slipje aan, als ik om mij heen kijk is het een verschrikkelijke bende.
Er ligt een lamp kapot op de grond, hij heeft de enige vaas die hier stond kapot geslagen tegen de muur.
De salon tafel ligt op zijn kant en de kussens van de bank liggen overal, ik tuit mijn lippen en bedenk wat ik moet doen.
Ik besluit de boel maar op te ruimen, in de keuken vind ik een stoffer en blik. Als ik uiteindelijk alle scherven verzameld heb, zet ik de ander spullen recht en klop de kussens op.
Tegen de tijd dat ik klaar ben is het half 12, ik heb trek, hopelijk vind hij het niet erg als ik besluit zijn kasten te plunderen.

Maar echt plunderen is het niet, meer een zoektocht naar überhaupt iets.
In de koelkast vind ik niks, maar in een kasje staan eieren en in de vriezer boven de koelkast vind ik bevroren brood.
Ik vind thee zakjes, maar er staat geen koker.
Na nog wat kastjes af te gaan vind ik de pannen, ik pak 2 koekenpannen en een gewone pan. Ik kook het water, toost het brood en bak de eieren. De thee schenk ik in 2 grote mokken en ik schuif het eten op 2 borden.

Ik loop met een bord en een kop thee naar de slaapkamer, als ik binnen kom, slaapt hij nog steeds.
Hoe kon hij hier niet wakker van geworden zijn? Ik zet de thee op het nachtkastje en het bord op de grond, dan heel zachtjes strijk ik over zijn wang.
Het begin van zijn wang is zacht, maar dat gaat over in de ruwheid van stoppels.

Zijn oogleden trillen, hij mompelt en doet dan zijn ogen open en kijkt mij aan. Even zie ik hem verbaast kijken, verwardheid staat in zijn ogen. Zijn wenkbrauwen staan gefronst en zijn blik word donker, "je bent er nog".

Ik moet lachen, "dacht je dat ik weg zou gaan?"
Harry komt overeind, even krijg ik het beeld wat ik mijzelf gister ochtend nog ingebeeld had. Zijn sterke arm trekt mij naar zich toe en hij kust mijn lippen, rolt ons om en hij bekijkt mij.
"Ik hoorde je stommelen, ik dacht dat je weg gegaan was".

"Nee, ik heb thee gemaakt, ook eieren en toast". Ik knik naar het nachtkastje, er verschijnt een glimlach op zijn gezicht.
Hij vloekt wat als hij van mij af gaat en recht gaat zitten, ik zelf sta op en haal de andere kop thee en het bord.
In bed eten we het op, hij mompelt wat dat het erg lekker is.
Ik geniet van dit rustige moment, zonder drama.

"Ik heb nog nooit ontbeten in bed, met een meisje. Heb nog nooit een meisje in mijn bed laten slapen, ik heb nog nooit seks gehad in mijn eigen bed".
Zijn plotselinge, nogal ongepaste gespreksonderwerp verbaast me. Ik had verwacht dat hij honderden meisjes in bed gehad zou hebben, maar dat heeft hij niet. Ergens voel ik mij hierdoor gerust en blij, maar dat duurt niet heel lang. "Ik nam ze op de bank, dus rustig maar".
Mijn ogen worden groot, "ik heb op die bank gelegen, gadverdamme".

Zijn ogen worden donker, "wat zei je? Vloekte je nu Katherina?"
Ik slik, hij had mij verteld dat hij niet wilde dat ik vloekte, of grove woorden zou gebruiken. Maar verwacht hij echt dat ik luister?

"Geef antwoord", hij buigt over me heen, zijn adem strijkt over mijn gezicht en laat mij rillen.
"Ja Harry, ik vloekte".

Hij grijnst, zet mijn bord weg van mijn schoot en op de grond. Beteuterd kijk ik ernaar, ik heb trek.
"Dat gaan we je dat eens even afleren, wel nu".
Voor ik hem kan tegen houden trekt hij mij naar hem toe, hij legt mij op mijn buik over zijn benen. Zijn hand glijd over mijn billen, "je ziet er heerlijk uit Katherina. Je mag mijn overhemd vaker dragen, dat slipje ook".
Ik voel hoe hij het beetje stof dat over mijn billen valt, tussen mijn billen schuift. Onrustig beweeg ik heen en weer, wat is hij van plan?

"Ik ga je leren niet te vloeken, begrijp je dat?" Ik kijk hem geïrriteerd aan, en zeg dat hij normaal moet doen. Dan voel ik zijn hand op mijn billen petsen , niet te hard maar wel zodanig dat ik naar adem hap.
"Wat doe je? Godver, Harry".
Opnieuw, dit keer iets harder. Ik slaak een gilletje, terwijl hij lacht en zacht over mijn billen aait.

"Als ik je wat vraag, antwoord je. Dus, begrijp je dat Katherina?"

Even lig ik daar, laat zijn woorden binnen komen. Dan antwoord ik zachtjes,
"ja, Harry".

"Goed zo, ik ga op dat kontje van je slaan. Elke keer als ik je raak, wil ik dat je zegt, dat je niet meer zult vloeken, begrepen?"

"Ja Harry".

Zijn hand petst opnieuw tegen mijn billen, ik hap naar adem en vertel hem wat hij wilt horen. Ik voel mijn wangen kleuren, van schaamte, want ik geniet ervan, hij zorgt ervoor dat ik er opgewonden van raak. Hij herhaald het nog 9 keer, dan stopt hij als ik hijgend op hem lig.

"Kom op me zitten", zijn stem is heest en ruw.
Als ik mijn benen aan weerskanten van zijn lichaam zet en op zijn kruis plaatst neem, voel ik hoe hard hij is.
We kijken elkaar aan, met grote ogen en wild ademend. Voor ik mijzelf in de hand kan houden leg ik mijn handen in zijn nek en kus hem, mijn lichaam duw ik dichter tegen de zijne aan en mijn kruis schuurt tegen die van hem. Hij gromt, kreunt en draait ons opnieuw om. Zijn hand verdwijnt in mijn slipje, hij lacht.
"Heb ik je zo nat gemaakt Kathy?" Ik knik, verlangend naar meer. Ik wil dat hij mij aanraakt, mij laat genieten zoals alleen hij dat kan doen.

En dat is precies wat hij doet, hij ontdoet mij van het overhemd en het slipje.
Mijn handen gaan over zijn buik, de vlinder en de bladeren teken in na met mijn vingertoppen, hij ademt hoog en snel als ik de rand van zijn boxer even aanspan en dan terug op zijn huid laat vallen.

Een kreun valt over zijn lippen, hij buigt naar voren en kust me. Hij verkent mijn lippen, wangen, nek en borsten.
Als hij verder naar beneden wil grijp ik zijn haren vast, beetje in paniek zelfs, ongemakkelijk duw ik mijn lichaam dichter in het matras.
Harry merkt het en kijkt mij aan, terwijl zijn kin nog op mijn buik rust.
"Wat is er Katy?"
Ik schut mijn hoofd en trek aan zijn haren, hij kruipt weer op mij en blijft boven me hangen.
Zijn haren kietelen mijn wangen, terwijl zijn ogen me vragen blijven aankijken.
"Het voelt raar als jij je hoofd tussen mijn benen zou steken, het idee vind ik vies, dat je, daar dingen doet".
Maar Harry lacht, drukt kussen op mijn lippen en kietelt met zijn stoppels in mijn nek.
"Ik wil niks liever dan vies met je doen Kathy, wat jij vies vind, vind ik heerlijk. Ik wil je proeven, geloof mij, je zult het heerlijk vinden".
Maar ik schut weer mijn hoofd, aangevend dat ik het niet wil, er niet aan toe ben, zijn hoofd daar te hebben.
"Rustig maar, ik zal niks doen. Mag ik je wel neuken?"

Ik spreid mijn benen, waar hij gewillig tussen gaat zitten. Zijn onderbroek is ondertussen uit en zijn penis staat recht omhoog, mijn benen legt hij tegen zijn lichaam aan omhoog. Ik hap even naar adem als hij in mijn teen bijt, een glimlach siert om zijn lippen als we elkaar aankijken.
Dan glijd hij naar binnen, een kreun komt over mijn lippen. Deze positie is intens, hij vult mij helemaal en beweegt rustig heen en weer.
"Sneller, alsjeblieft, sneller". Ik kan mijzelf niet beheersen, ik duw mijn heupen dichter naar hem toe, ik wil meer, het voelt zo goed.
Meer krijg ik, hij duwt zijn lichaam naar voren , waardoor het nog voller en nog intenser word. Luide kreunen verlaten onze monden, terwijl we naar ons hoogte punten komen. Ik tril hevig als ik kom, Harry ploft niet heel later op mij, als hij ook klaar komt.

Nadat we nog een tijdje op bed gelegen hebben, laat Harry mij de douche zien, waar ik gretig gebruik van maakt. Als ik de douchegordijnen open zie ik Harry tegen het kozijn aan leunen, hij bekijkt elke beweging die ik maak, terwijl ik mijzelf afdroog.

"Blijf je daar staan?" Als ik het vraag, loopt Harry op mij af en knielt bij mij neer, hij aait even over mijn been.
Hij kijkt naar mij op, zijn ogen staan een beetje schuldig. Hij lijkt naar woorden te zoeken, uiteindelijk fluistert hij zacht.

"Het spijt me Katherina, je been, dat is mijn schuld. Ik heb je nooit pijn mogen doen, sorry".

Ik kijk naar de blauwe plek die hij heeft achter gelaten, nadat hij me gister nogal hardhandig verder wilde vingeren.
Mijn hand gaat even over de plek, dan bind ik de handdoek om mijn heupen, zodat de plek weg valt.
Het voelt goed dat hij zijn spijt betuigd, hij was dan ook echt een zak gisteren. Ik rijk mijn hand naar hem uit , hij pakt deze en staat op.

"Bedankt, bedankt dat jezelf je excuus maakt. Als je het goed vind, wil ik het vergeten. We hebben voor het eerst een dag samen, die verloopt behoorlijk goed, dat wil ik graag zo houden".

Ik heb geen zin om er een drama van te maken, ik had dat daar meteen moeten doen. Nu hij zijn excuses gemaakt heeft, wil ik dat niet vertrappen. Ik denk niet dat dat goed voor Harry zou zijn, dus laat ik het zo.
Harry bedankt voor het opruimen, ook al vind hij dat ik achterlijk ben, dat ik zijn troep opgeruimd heb.
We hebben een leuke discussie over het nogal saaie appartement, ik vind dat hij het wel wat kan opleuken met kussens en een plaid. Hij vind het bullshit en geldverspilling.

"Je had een vaas, die heb je kapot gegooid. Koop een nieuwe en zet er bloemen in, een vaas kan heel goedkoop".
Ik krijg een kussen van de bank naar mij toegesmeten, "prima. Ik koop een vaas, hou je dan nu op met dat gezeur?"
Lachend gooi ik het kussen terug, beloof niet te zeuren over vazen of andere truttige dingen, zoals Harry het noemt.

"Wil je blijven eten?"
Verbaast kijk ik op van Harry zijn kleine boeken collectie, hij wil samen eten.
Meteen slaat mijn buik om, het idee dat Harry mij nog niet zat is en mij uitnodigt voor het diner, voelt geweldig. Als ik een blik werp op de zwarte klok aan de muur, is het al half 6. Dus prima etenstijd, als je het mij vraagt dan.

"Graag, bedankt".

Hij kijkt tevreden en trekt zijn schoenen aan, "wil je mee boodschappen doen of blijf je daar staan?".

Snel kleed ik mij uit de kleding van Harry, het is spijtig het te grote shirt uit te trekken. Het shirt viel als een jurk, rook heerlijk naar Harry, dus het voelt niks lekker als ik de strakke zwarte jurk weer aantrek.
Als ik mijn hakken aan heb loop ik de slaapkamer uit, Harry lacht me uit.

"Jezus, we gaan alleen naar de supermarkt".

"Nou en? Ik ga niet in jou kleding naar buiten, echt niet".
Snel pakt hij mijn hand vast en trekt ons zijn appartement uit. Er zijn best veel mensen buiten, het weer is prachtig warm en lokt je ook wel eruit. Eigenlijk zonde dat we de hele dag binnen gezeten hebben, maar ik zou het niet terug willen draaien.
We lopen eerst naar een soort opslag plaats toe, waar Harry zijn motor blijkt te staan. Het zwarte ding lijkt mij uit te dagen, ik voel er helemaal niks voor om met mijn jurkje er op plaats te nemen. Harry lijkt het te merken, als hij een helm aangeeft zegt hij dat ik dicht tegen hem aan moet gaan zitten.
Een beetje klungelig stap ik achter op en pers mijzelf dicht tegen Harry aan, zodat mijn benen redelijk onzichtbaar blijven.
Het ritje naar de supermarkt is kort, maar ik vind het aangenaam om bij hem achterop te zitten.

"Dus, wat wil je eten?"
Ik bijt peinzend op mijn onderlip, keuzes maken, nooit echt mijn sterkste punt.
Terwijl we door de schappen lopen, komen we bij de pasta afdeling.
"Kip parmezaan, heb je dat wel eens gehad?"

"Nee nog nooit, ben je een beetje een goede keukenprinses? Dan durf ik het wel aan, denk ik".

ik ben blij dat hij het wil eten, nadat ik hem heb overtuigd dat ik de beste kok van heel Amerika ben. Ik hoor hem af en toe grinniken als ik tussen de schappen door huppel, om de ingrediënten bij elkaar te zoeken. Ik voel mijzelf erg op mijn gemak, bij de wilde vaak zo agressieve jongen. Als Harry heeft afgerekend lopen we naar buiten, hij hangt de tas aan zijn stuur en wacht tot ik weer goed zit. Dan rijden we terug naar zijn appartement, hij rijd tussen het verkeer en door de straten.
Veel te snel staan we weer stil, ik zet de helm af en overhandig hem deze.

Als we samen naar boven lopen komen we een jongen tegen, ik herken hem. Hij was iemand die Jace vast had, toen we hier paar dagen terug waren.
Hij geeft Harry een handdruk en slaat hem even op zijn schouder, dan kijk hij maar mij en knipoogt naar me.
"Hazz, dus je hebt haar, maar even eerlijk, ze is toch jou type niet".
Ik voel mijn wangen rood worden en kijk beschaamd naar de grond, maar Harry zet een stap naar voren.
"Gaat je geen fuck aan wat mijn type is, hou je bek tegen Katherina".

De jongen stapt meteen naar achteren met zijn handen omhoog,
"Sorry man, rustig. Ik bedoelde er niks slecht mee, ze is prachtig, geniet ervan".
Harry knikt en hij loopt langs ons, mij bekijkend, hij fluit tussen ze lippen en rent dan de trappen af. Waarschijnlijk wetende dat hij Harry uitdaagt met het fluiten.

"Heb je vrienden?" Hij strijkt met een hand over zijn gezicht, "ik heb heel veel mensen die mij respecteren en trouw aan mij zijn. Maar dit zijn geen vrienden, niet echt.
Ik heb 1 vriend, Archie. Die langs komt en mij al jaren kent. Dat zul jij wel bedoelen met vrienden, is het niet?"
Ik knik en hoop dat hij verder verteld, maar dat doet hij niet en loopt door naar het appartement.

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen