Foto bij i believe this is all a dream1.

Ik loop wat zenuwachtig naar binnen, maar door me sulligheid struikel ik en val vol op me buik voor, Harry styles en Jeffrey Azoff.
Ik voel dat me wangen kleuren en me buik krimpt in van de pijn, ik kan wel door de grond zakken van schaamte.
Jeffrey loopt op me af om me overeind te helpen, "gaat het?"

Opkrabbelend zie ik Harry naar me kijken, het word hier plotseling heel erg warm. Waarom moest ik nu struikelen?
Ik ben al snel verlegen en voel ik me vaak ongemakkelijk, maar dit maakt de situatie wel compleet.
Ik kijk Jeffrey aan en geef hem een waterige glimlach," ja gaat wel. Ik struikelde over me eigen voeten".
Jeffrey steekt zijn hand uit, hij stelt zich dan officieel voor en wijst naar Harry Styles.
Als ik Harry aankijk hoor ik de stem van mijn vriendje Sebastiaan in mijn hoofd, hij was het er niet mee eens dat ik stage zou gaan lopen bij Harry Styles. Omdat hij wist hoe ik over hem dacht, ik ben enorm fan, helemaal gek op zijn muziek en op zijn uiterlijk. Hij is zo knap, als ik even snel naar hem kijk, zie ik ze naar me kijken en ik bloost licht.
Omg, ja, so hot, zo knap.
Sebastiaan is erg jaloers aangelegd, dus het was niet makkelijk het hem te vertellen, dat ik stage mag lopen bij mijn idool.

"Dit is Harry", Jeffrey haalt me uit mijn gedachten en wijst naar Harry. Hij glimlacht naar me en ook hij schut me de hand, ik kan stiekem wel een rondje dansen, ik sta voor hem, hij heeft me aangeraakt.
Jeffrey wijst me een stoel en ik neem plaatst op een leren zwarte stoel, het hele kantoor is strak gestyled.
Ik zie hoe Jeffrey mijn cv en sollisitatiebrief voor hem heeft liggen, ook liggen er veel briefjes en een bak met pennen.

"Goed, we komen ter zaken, we hebben je uitgekozen op je uitmuntende cv, daar mag je trots op zijn. Vandaag zal ik je rondleiden, we hebben een vergadering en bespreken alles rondom de generale repetitie van Harry voor hij vanavond op moet. Maak je geen zorgen, je mag vandaag rustig kijken, oriënteren en vooral in je opnemen en onthouden hoe wij hier dingen regelen en afhandelen.
Je krijgt je eigen toegangspas en nog wat andere spullen die je elke dag mee moet nemen, zoals een werktelefoon, waarop jij Harry kan bereiken en andersom. Ook een tablet met gegevens en belangrijke informatie, we hebben ook een werkmail voor je aangemaakt, staat er allemaal op.
We zorgen dat we met iedereen contact hebben gehad en dat we er zeker van zijn, dat we alles goed geregeld hebben. Aangezien we veel werk hebben, laten we beginnen, Harry succes met oefenen, maak ons trots".

Hij knipoogt en Harry lacht naar ons als hij opstaat, hij draait zich naar me toe en zijn lange gestalte leunt een beetje over mij heen.
"Succes met je eerste dag vandaag Lily, ik zie je vast straks nog wel even, dan kunnen we misschien nog even bijpraten".

Dan richt hij zich weer op Jeffrey, "ik wil Lily straks best mijn deel laten zien, dan kun je mijn band ontmoeten".
Jeffrey knikt dat hij het er mee eens is, dan ga ik met hem mee en Harry gaat zijn eigen weg.

Jeffrey leid me overal lang en stelt me voor aan allerlei verschillende mensen, waar ik de namen snel van opkrabbel op mijn notitieblok, met een kleine beschrijving, zodat ik ze straks nog herken.
Ik help hem mee met al zijn besprekingen en maak notities van wat er gezegd wordt, ik bind mijn haren vast, want het is hier warm, dit leert me meteen om geen trui aan te moeten trekken.

"Kom we nemen even pauze,'' dankbaar dat ik heel even niet hoef te schijven, loop ik achter Jeffrey aan.
Hij pakt wat te drinken voor mij en hemzelf en geeft me een kopje cappuccino.
Ik hou van koffie, zwart, met suiker of ijskoffie, allemaal goed. Zolang het maar veel en vaak is, zonder koffie kan mijn dag niet beginnen.
We lopen naar een grote ruimte, met banken, stoelen en louche plekken. We nemen plaats en hij verteld me dat we nog even een recente foto moeten maken voor op mijn pasje, zodat ik morgen meteen en makkelijk naar binnen kan.
Als de koffie op is gaan we naar de studio om Harry op te zoeken, Harry zit op een kruk met een staande microfoon voor hem, ik zie 1 oortje in zijn oor, de andere bungelt eruit.
"Hij kan erg goed zingen he'' een tijdje kijken we er zwijgend naar.
"Had je hem nog nooit gehoord, Lilly?" Ik kijk naar Jeffrey, die me nieuwsgierig aankijkt.
"Jawel, althans niet live, de kaartjes waren een beetje te duur. Wegens de huur en het feit dat ik nog moet eten,'' gelukkig ziet Jeffrey de grap ervan in en lacht met me mee.

Zodra Harry ons opmerkt neemt die pauze en komt naar ons toe.
"Hoe bevalt het hier Lily? Best indrukwekkend allemaal he". Ik weet niks te zeggen en staar verlegen naar hem, nu hij zo dichtbij staat. Dus ik glimlach naar hem en mompel wat.
Harry grinnikt ''zal ik haar zo verder rondleiden?''

Vragend kijkt hij Jeffrey aan, ''ja is goed, dan kan ik nog even wat overige zaken regelen. Geen gekke dingen uitspoken jullie 2 he, ja niet zo grijnzen Harry, ik ken je langer dan vandaag".

Jeffrey kijkt me aan en geeft me knipoog, "geloof het of niet, die jongen is een vrouwenverslinder ". Harry geeft Jeffrey een duw tegen zijn schouder, "he ze moet geen rare dingen over mij gaan denken he, ik heb een reputatie hoog te houden."
Door die informatie sta ik met knal rode wangen tegen over Harry, maar hij lijkt het niet te merken en trekt me mee. Zijn grote hand vouwt hij om mijn pols, met ringen en zelfs nagellak op zijn nagels, de huid onder zijn hand begint te gloeien.

Tijdens zijn rondleiding merk ik dat we totaal verschillend zijn. We zijn echt 2 tegenpolen van elkaar, Harry is levendig en energiek, ik verlegen en rustig op de achtergrond. De bandleden zijn erg aardig, ik kan het het beste vinden met Charlotte, zij is net als mij, rustig en niet zo wild. Noami daar in tegen is heel erg aanwezig, haar stem is luid en ze zit non stop aan Harry, raar genoeg, erger ik me eraan.
Sarah en Mitch zijn een stelletje en heel erg aardig, Sarah overtuigde me een klein stukje te leren op haar drums.
Met een rood hoofd, maar erg enthousiast doe ik een klein stukje, uit mijn comfortzone, maar het was het helemaal waard.
Dan houden we Adam over, hij heeft gave verhalen over tours die hij heeft gedaan met al eerdere grote beroemden zoals Pink, ik hang aan zijn lippen als hij verteld over de wilde avonturen. Maar helaas sleept Harry me weg en neemt me apart, in de hoek van de kamer.

"Ik hoop dat je je stage leuk gaat vinden, als er iets is, app me dan even, je krijgt mijn nummer van Jeffrey. Hopelijk voel je je hier ook steeds meer op je gemak, je lijkt nogal nerveus en ongemakkelijk. Hopelijk kun je dit dan aan, want je moet behoorlijk stevig in je schoenen staat".
Mijn wangen branden, "geloof me, ik sta stevig in mijn schoenen als het moet".

Meteen draai ik me om en loop weg, als ik de deur achter me dicht trek hap ik naar adem, omg, omg, ik heb net
zeer zelfverzekerd tegen hem gepraat. Ik kan dit, dit komt helemaal goed, ik moet alleen mijn zekerheid vinden, en deze vast houden, vooral bij hem.

Aan het einde van de dag loop ik naar mijn auto, met heel wat boekwerken, en 2 dozen. 1 met de telefoon en 1 met de tablet, de foto op mijn toegangspas is best wel leuk, dus dat is een mee vallen.
Ik plof in de auto en rij naar huis, opgelucht dat deze dag redelijk goed gegaan is.

Reacties (1)

  • Niallerslove

    "Ik hoop dat je je stage leuk gaat vinden, als er iets is, app me dan even, je krijgt mijn nummer van Jeffrey. Hopelijk voel je je hier ook steeds meer op je gemak, je lijkt nogal nerveus en ongemakkelijk. Hopelijk kun je dit dan aan, want je moet behoorlijk stevig in je schoenen staat".


    Dit zijn wel de complimenten die je op je eerste dag wil horen inderdaad, hahaha.

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen