3x01 Dreamteam: The Bulls Are Back Songs

Bon Iver – Faith
The Brahms – Sleep
The Federal Empire – Glory Days
The Score – Higher
Overview
Title: 3x01 Dreamteam: The Bulls Are Back
Release Date: 13 April 2020
Episode: 01 / 23
Language: Dutch, English
Production: Winterdawn

Note:
Oh mijn god. Wat is het vanaf 2x23 tot aan nu een rollercoaster ride geweest. Toen het bericht kwam dat Australia niet door ging en uiteindelijk veel meer races werden uitgesteld, had ik een instant writers block.
Ik haal namelijk uit raceweekenden heel veel inspiratie door de spanning en hype, maar toen dat eenmaal weg was... Tuurlijk heb ik veel ideetjes in mijn hoofd zitten, maar ik kreeg het gewoon niet uitschreven op papier of in Word. Ik had een klein stukje en dan is dat echt maar 12,5% van het hoofdstuk wat ik vanaf 2x23 tot aan vorige week maandag klaar had staan. Uiteindelijk heb ik vorige week maandag nog eens 25% van de episode geschreven dankzij mijn Noona. Maar de meeste inspiratie voor de rest van de episode kreeg ik vandaag dankzij haar. Ik heb echt mijn best gedaan en het spijt me als de seizoensopener niet helemaal is wat je verwacht had. Dit seizoen gaat trouwens een combinatie zijn van seizoen 1 en 2, dus hopelijk vinden jullie het wat. Ook heb ik voor het einde van dit seizoen iets heel leuks voor jullie klaar staan waar ik met bloed, zweet en tranen aan gewerkt heb en de toon heeft gezet voor de rest van het seizoen.
Check overigens ook even de nieuwe spotify playlist;)Er zitten namelijk weer een heleboel super vette songs bij!

Ik wil in de loop van de komende 2 a 3 weken nog enkele aanpassingen in vorige episodes doen, omdat niet alle fouten eruit zijn gehaald blijkbaar en is alleen de leeftijd van Nola iets gewijzigd omdat het anders niet goed uitkomt voor de rest van het verhaal. Niet dat het voor Nola veel uitmaakt betreft het vorige seizoen. In plaats van dat ze 29 is, is ze nu dus vanaf het moment dat dit verhaal verder gaat 32.

De andere aanpassing die is gedaan in de story is dat het alleen nog maar te lezen valt voor geregistreerde lezers. Dit heeft te maken met het verdere verloop van dit seizoen en ook zal de leeftijd aangepast gaan worden! Het spijt me dus, als je hier speciaal voor een account aan hebt moeten maken.

Hoe gaat het verder met jullie? Hopelijk is niemand van jullie in aanraking gekomen met corona en zijn jullie allemaal gezond. Hoe ziet de dag er bij jullie er uit? Moet je thuis werken, online lessen volgen of? Voor mij gaan deze week de online lessen weer beginnen en hoop ik dat ik toch van mijn writers block af kom zodat ik ook aan de one shots kan werken.

WinterDawn

Jax, Max, Daniel en Nola zitten in een privéjet, onderweg naar Melbourne voor hun eerste race van het nieuwe seizoen. Al weken wordt de Amerikaan midden in de nacht wakker van Max die hem in bijna een houdgreep wurgt. Zo gauw hij hem toefluistert dat alles goed is en ze samen zijn, dat er niks aan de hand is, kalmeert de Nederlander. Waar Max over droomt, durft hij niet te vragen. Maar hij heeft al wel een vermoeden wat de oorzaak ervoor zal zijn.
Zijn eigen nachtmerries nemen af al heeft hij ze zo nu en dan nog wel eens in hevige mate. Zuchtend wendt hij zijn blik af naar het dossier wat hij in zijn handen heeft. Alle informatie die hij heeft, maakt hem op geen enkele manier wijzer. Hij is in ieder geval wel wijzer geworden hoe Sam vrij is gekomen. Op z’n minst kan hij daar een reconstructie van maken in zijn hoofd. Zijn ogen verdwijnen van het papier, zijn hoofd weer gericht op de wolken. Max ligt naast hem in zijn stoel te slapen, net als Nola en Daniel voor hen.
Uiteindelijk gaan zijn ogen nog eens door zijn eigen dossier om te zien of hij toch niet iets over het hoofd heeft gezien. Woord voor woord neemt hij in zich op, of in ieder geval een nieuwe poging tot als hij ineens een kus op zijn wang voelt. “Nog altijd bezig?” Verbaasd draait hij zich om als hij Max naast zich ziet staan en de woorden uit het document meeleest. Met een zucht klapt Jax het uiteindelijk dicht. “Ze hebben nog niet veel informatie, behalve de statements en dat ze wat beelden op hebben gevraagd van ons appartementencomplex.” Bijtend op zijn lip, schieten de beelden van de vrouw naast Sam die de trigger overhaalde zonder te aarzelen. Voor hij het weet heeft Max zijn hand stevig vast en wrijft zijn duim zachtjes over de rug om hem enigszins te kalmeren.
“Ik ben er zeker van dat je het op kunt lossen. You found me after all as well.” Met een zucht gooit hij het document in zijn openliggende tas. Hij weet dat Max de boel probeert te verzachten en hem wil helpen van gedachten te laten veranderen, maar op dit moment helpt het hem niet zo zeer. Zijn rechterhand verstevigt hij zijn grip op die van de Nederlander voor de Amerikaan zijn eigen ogen sluit. Voor hij het weet klinkt een ‘I love you Jax’ heel ver weg voor hem.
Zijn handen glijden over de bamboe afgewerkte rand van het hek op de veranda van hun resort in de Malediven. Het enige wat Jax aan heeft is een boxershort sinds hij net uit bed is gekropen. Aan de kleur van de lucht te zien is het eigenlijk nog veel te vroeg in de ochtend, de zon die langzaam aan de horizon omhoogkomt. Zijn gedachten dwalen af naar de avond en nacht ervoor als hij eens op zijn lip bijt en voor enkele seconden zijn ogen eens sluit om de geur van de zee in zich op te nemen.
Een warm gevoel tegen zijn rug aan en een tweetal armen om zijn middel laten hem opschrikken. “Waarom ben je zo vroeg wakker?”, de stem van de Nederlander is hees en schor doordat hij net wakker is. Voorzichtig draait Jax zich om zodat hij zijn teamgenoot recht in zijn ogen aan kan kijken, maar wel de armen rondom zijn lichaam blijft voelen. Heel voorzichtig leunt hij tegen het hek aan. Het blijft stil tussen hen en de jongere van de twee kan het niet laten om voor de duizendste keer in de ogen van zijn liefde te verdrinken. Een liefdevolle kus op zijn voorhoofd zorgt ervoor dat hij weer bij zinnen komt. “Ik heb werkelijk geen idee.”, mompelt Jax eens terwijl zijn ogen zich afwenden naar de zichtbare sixpack van Max. Voor enkele minuten blijven beide heren weer stil als Max de Amerikaan zachtjes omdraait zodat ze beide naar de zonsopgang kunnen kijken en naast hem komt staan, hand in hand. “Wilde niet dat je die zou missen.”
De koude waterstralen van de douche zorgen voor lichtelijke kippenvel op het lichaam van Jax. Nadat de zon compleet boven de zee uit kwam, is Max nog weer in bed gekropen en heeft de Amerikaan besloten dat een koude douche het perfecte moment was om de dag mee te beginnen. Met de warme temperaturen is een warme douche allesbehalve fijn. Zo gauw het kan, wrijft hij de shampoo in zijn haar en is de geur van de douchegel al snel verspreid als hij een hoeveelheid op een washandje heeft uitgeknepen. Enkele minuten later is het alleen nog het water wat over de grond stroomt. Met een van zijn handen draait hij de knop op de kraan weer uit, maar laat hij de temperatuur op vrieskou staan. De Nederlander komt net de badkamer ingelopen als Jax een handdoek uit een kastje pakt. Meteen heeft hij een tik op zijn linker bil te pakken. “Damnit Max.” Lachend haalt hij eens zijn schouders op als hij zijn boxer ergens achter laat en de douche in stapt. Net als Jax de handdoek om zijn middel knoopt, slaakt zijn oudere teamgenoot een hoge gil uit. “OH MY GOD, JAX! WAAROM!? STOP MET DIE IJSKOUDE GRAPPEN!” Het enige wat hij kan is happen naar adem van het lachen. “Love you too Maxxie!”
“Jax! Jax! Wakker worden! Jax! Godverdomme Jax wordt eens wakker we zijn in Melbourne.” Zijn ogen gaan moeizaam open, de slaap die zijn zicht wazig laat zijn. “Eindelijk.” Het enige wat de jongste van alles kan, is de omgeving in zich opnemen voor hij door heeft waar hij is. “Welkom in Melbourne slaapkop. Jij hebt zo te zien heerlijk geslapen!” Grijnst Nola eens die achterstevoren op haar stoel hangt. “Heh, wat? Oh, OH. Nou net alsof jij niet van die geweldige dromen hebt waarbij jouw lichaam je verraad.”, nonchalant haalt hij zijn schouders eens op als hij zich eens uitrekt en eens knipoogt naar Max terwijl zijn gedachten naar de minst aantrekkelijke gedachten verdwijnen.

De woensdag in Melbourne is wat anders dan normaal. Ze zijn op een enigszins afgelegen locatie waar alleen de pr-medewerkers van Red Bull bij aanwezig zijn. “So, Jax.”, begint de Nederlander zijn speech als hij zich omdraait van de camera naar zijn nieuwe teamgenoot. “Yeah.”, voor heel even bijt de Amerikaan eens op zijn lip, wat ervoor zorgt dat de Nederlander voor even blijft staren voor hij verder gaat aan zijn tekst. “This is your first, official Grand Prix with Red Bull Racing and we thought it was a very cool idea to do some race between us.”
Enkele secondenlang houdt hij zijn hoofd lichtelijk naar de rechterzijde gebogen. “Oh, I’d love to race against you mr. Verstappen. So, what is the race.” Het enige wat zijn teamgenoot kan, is knipperen met zijn ogen als hij zich omdraait en de crew vraagt wat voor een race ze eigenlijk gaan doen. “We’re going to cook something? In that case I know who is the winner already, because this fella over here can’t cook you know.” De Amerikaan grijnst nog eens voor hij een uitdagende blik naar Max werpt. Voor ze het weten staan ze achter ieder hun eigen kookeiland en met schort en al klaar om te beginnen aan een gerecht waar Jax ontzettend graag zijn tanden in zou willen zetten. Een heerlijke hamburger.
“So, you have one member of the team as your co-chef today, but you can’t help each other.” Jax kijkt meteen rond om te zien wie hem helpt. “We thought it was going to be funny to let you two deal with the other’s trainer. So that means Brad will be teamed up with Jax and Nola with Max. You got 15 minutes to prepare the burger and make it look fabulous on the plate.” Alleen al de gedachte om Max moeite te zien hebben met het koken, geeft Jax een enorme grijns op zijn gezicht. Voor de Nederlander moet dit een enorme marteling worden. “Oh, for fucks sake, I can barely bake an egg…” “We know that by now dude. You sure you want him to cook food for you so you can test it out. I tell you he’s going to poison you.”, Jax kan niet laten om in de lach te schieten als hij die opmerking maakt.
De blik die hij toegeworpen krijgt van Max, zegt genoeg dat als ze weer alleen samen zijn, hij zekers op zijn donder gaat krijgen. Jax bijt eens op zijn lip, alleen maar om zijn teamgenoot verder uit te dagen. “Okay, you ready? GO.” Onderbreekt de pr-medewerker, waardoor ze beide lichtelijk van hun a propos zijn gebracht.
Ondanks dat Brad de trainer van Max is, weet Jax het goed met hem te vinden. Zo heeft Jax de burger en zijn crispy bacon op de barbecue liggen en houd het vlees in de gaten, terwijl Brad bezig is met alle gezonde groentes te snijden. “It’s all about the American way.”, begint na enkele secondes, terwijl hij naast Max gaat staan die de poging waagt om de burger op zijn beurt op de barbecue te grillen. “DUDE, WHAT THE HELL ARE YOU DOING!?”, gilt hij dan als hij de vlammen rondom de randen weg ziet komen. “DUDE GO TO YOUR OWN BURGER!” Dit keer is het Max die Jax weg duwt en hopeloos zijn burger probeert te redden. Terwijl Jax lachend teruggaat naar zijn eigen barbecue en zijn burger nog eens netjes omdraait, wijst hij met zijn barbecue tang naar de camera. “This, people, is why I do the cooking at home, because this Dutchman sucks.” Ergens naast zich hoort hij hoe Max en Nola tegen elkaar tekeergaan met elkaar te roasten. Lachend brengt Jax de burger naar Brad als het bord al netjes opgemaakt staat en hij hem netjes op het belegde broodje legt en daarna zijn crispy bacon erbovenop. Brad is degene die hem afmaakt als hij hoort dat er afgeteld wordt naar nul. “AAAAND PUT EVERYTHING YOU HAVE DOWN ON THE TABLES!”, galmt er door de ruimte heen. Heel even bekijkt Jax de burger van Brad en hem grondig. “It smells so good.”
Als beide heren voor de jury staan met hun teamgenoten en ze de beoordeling doen, wordt de burger van Nola en Max volledig geroast, met name de kookkunsten van Max. “I told you! Better not try that burnt food! He’s going to kill you for sure.”, begint Jax te lachen als hij ziet hoe donker de burger eruitziet. “Just shut up already.”, begint Max lachend, maar al vrij snel worden Jax en Brad uitgeroepen tot de winnaar van de challenge. “Ehm, can I ask something?” De Amerikaan kijkt de pr-medewerkers eens aan voor hij de meest grote glimlach die hij maar kan opzetten op zijn gezicht tovert. “How many burgers do you actually have in storage?” “Ehm, I guess a lot?” Het is de jongere van iedereen die naar de barbecue toe loopt. “Imma make yall some burgers! Make sure to film this as well!”
Nola en Brad helpen mee de burgers klaar te maken en Max staat naast Jax, helemaal niks te doen als Jax achter hem gaat staan en zijn handen om die van de Nederlander vouwt. Het blijft stil tussen hen beide, maar de Nederlander kan er stiekem behoorlijk van genieten dat ze heel even een paar seconden zo samen kunnen zijn. “Dit is hoe je het moet doen.”, begint Jax zijn uitleg en zorgt ervoor dat de pols van zijn teamgenoot zijn hand aanstuurt om de burgers om te draaien zonder dat er problemen ontstaan of überhaupt verbranden. Zonder dat iemand en met name Max, het door heeft, geeft Jax hem een zachte kneep in een van zijn billen voor hij weer naast zijn oudere teamgenoot gaat staan met inmiddels de grootste grijns op zijn gezicht. Waar iedereen dacht dat Red Bull nooit weer een combinatie van een personality als Daniel naast Max konden krijgen, raakt Jax steeds meer geliefd bij iedere Red Bull personeelslid. Echter moet het seizoen in de auto’s nog gaan beginnen en dat is voor Jax zijn eerste doel, scoren in zijn Red Bull.

Het is vrijdagochtend in Melbourne, als Jax voor het eerst in zijn nieuwe Red Bull stapt. Dit keer officieel naast Max, als zijn teamgenoot en niet als plaatsvervanger zoals het jaar ervoor. De woorden die Max hem net nog ongezien toe kon fluisteren in zijn oor bezorgen nog altijd kippenvel over zijn hele lichaam. “Succes sexy baby, laat ze allemaal maar zien wat wij samen kunnen! Dit jaar worden wij samen kampioen.” Heel even bijt de Amerikaan nog eens hard op zijn lip als de eerste bolides voorbijrijden voor een installatie ronde, zijn ademhaling lichtelijk onrustig. “I’m ready.”, klinkt het met een stabiele toon in zijn stem, terwijl hij onbewust in de microfoon ademt over de radio. Zenuwachtig is hij echter helemaal niet. Vol zelfvertrouwen rijdt hij de pit box uit het circuit op.
Tijdens zijn installatie ronde lijkt er niet veel mis te zijn met zijn wagen, toch komt hij na een ronde weer naar binnen en stapt hij uit. Een kwartier lang blijft hij met zijn auto binnen staan en overlegt hij met zijn nieuwe engineer het trainingsschema die Red Bull en hijzelf natuurlijk willen afwerken. Een snelle ronde zal hij deze training dan ook niet willen neerzetten, wetende dat ze een vrij goede auto hebben nadat er in het Verenigd Koninkrijk allerlei berekeningen zijn gedaan na hun laatste testdag in Barcelona twee weken geleden. Als de Amerikaan nog eens een blik op het scherm werpt, ziet hij hoe langzaam de Ferrari zelf is en dat ook Mercedes niet meer in de buurt zitten van een top 10. “Are they sandbagging?”, vraagt hij eens, maar aan Italiaanse paniek in de pit box op het scherm is het een serieus probleem.
Het duurt niet lang voor Lando de snelste raceronde op zijn naam schrijft, voor Max die op een P2 staat en Jax die zijn bolide op een P4 zet. Vanuit Barcelona werd het duidelijk dat ze dit jaar het gevecht met McLaren aan zouden gaan. Ook zijn er voor dit nieuwe seizoen nieuwe regelementen ingegaan, wat blijkbaar voor hunzelf en het team van Lando het beste lijken uit te pakken. “Je kan naar binnen komen, de jongens staan klaar.” En daarmee rijdt de jongere Red Bull coureur zijn bolide de pitstraat mee in.
Na de eerste training zitten beide heren met Nola aan een lunchtafel als Nola Jax strak aan kijkt. “Ik wil dat je met mij meegaat mijn trouwjurk uitzoeken in New York na de Grand Prix van Canada.” Met grote puppy ogen kijkt de Amerikaan van zijn beste vriendin naar Max als hij zich nog net niet verslikt in een klein stukje avocado. “Stik voorzichtig.”, giechelt Max eens als hij hem een aantal keer op zijn rug tikt. “S-sure. Ik voel me vereerd?” Waarna Nola begint te lachen en hem een knipoog toewerpt. “You better be boy.”, grijnst ze nog eens. In de tweede vrije training crashen enkele rookie coureurs hun bolides op verschillende delen van het circuit. Toch weten Max en Jax een P1 en P2 te rijden, Daniel een P4 en Lando dit keer door het oponthoud een P5.
De zaterdag is niet veel spannender voor de Red Bull coureurs. In de laatste vrije training wordt het eerste gedeelte duidelijk besteed aan het rijden van de kwalificatie rondes die beide Bulls het beste weten door te komen, tot Lando in de long-runs de twee van elkaar weet te splitsen. In een van de longruns van Jax komt hij een rookie van het Alfa Romeo team tegen die de plaats van Kimi over heeft genomen dit seizoen. Voor hij het weet krijgt hij niet de ruimte die hij nodig heeft om hem voorbij te komen bij een blauwe vlag die de Alfa coureur krijgt en rijdt de rookie zijn eigen banden lek aan de front wing van Jax waarbij uiteindelijk een spin voor de Amerikaan tot gevolg is. Grommend scheld hij in tirade de rookie coureur uit, zijn radio gelukkig uit zodat niet iedereen mee kan genieten. “Check if there’s damage. I think he might have hit something.”, meldt hij dan toch maar als hij weer wat afgekoeld is.
Het eerste kwalificatie deelhebben Jax en Max een prima resultaat behaald met een tweede en derde plek. In het tweede deel weet Jax heel dicht bij Max te komen. Iets wat niemand had verwacht na de afgelopen paar jaren dat er ooit een teamgenoot voor de Nederlander zou komen die hem echt zou kunnen uitdagen. Het laatste deel van de kwalificatie is ontzettend spannend als Max, Jax en Lando ontzettend dicht bij elkaar zitten, maar het toch Max is die Pole pakt, Lando een tweede plaats en Jax de derde. Het gevecht met McLaren is begonnen.
Als de lichten op zondagmiddag uitgaan, is het Max die een megastart heeft vanaf Pole, net als Lando en Jax. De Amerikaan zit al snel op de hielen van de Brit, die het zeer moeilijk heeft om Max te volgen nu hij zijn plaats moet gaan verdedigen. Hierdoor komt Max los en weet Jax na enkele rondes de McLaren al op het rechte stuk in te halen door een DRS. Doordat Lando is gaan grasmaaien na de eerste bocht komt ook de Amerikaan los van de McLaren coureur. Het wordt zelfs in een van de laatste ronden nog spannend als de jongere Red Bull coureur heel dicht in de buurt van Max weet te komen. Maar het lukt hem net niet om de Nederlander helemaal in te halen op het rechte stuk in de laatste ronde dankzij een DRS op een backmarker waardoor Jax in zijn eerste race voor het team op P2 eindigt en Lando uiteindelijk op de derde. Enkele minuten later staan beide coureurs op het podium, waar ze hun prijs in ontvangst mogen nemen en de wereld kan zien dat de start van het seizoen veel belovend gaat worden. Minuten later komen beide coureurs terug zijn in de pit box, worden ze hartelijk worden ontvangen door hun team en vliegt Nola haar Red Bull coureur om de hals. “Je was geweldig! Dat gevecht aan het einde maakte ons allemaal zo nerveus.”. Snel drukt de Amerikaan een kus op de lippen van zijn teamgenoot voor hij met Nola de media te woord staat en de persconferentie bezoekt die daarna gepland staat. Het hele team is inmiddels gewend aan de relatie van hun twee coureurs en staan er helemaal niet meer van op te kijken wanneer ze op bepaalde momenten elkaars handen vast houden of zo nu en dan een keer, wel off-camera, een kus delen.

Direct na hun overwinning zijn ze samen naar Monaco teruggegaan. De volgende race zou toch pas twee weken later in Bahrein gereden worden, tijd genoeg om in hun enkele dagen rust bezig te zijn met het dossier wat Jax van zijn vader zou moeten oplossen. Max zit in de simulator die hij sinds enige tijd weer eens wat omgebouwd heeft en nu aan de andere kant van de woonkamer heeft staan. Samen met enkele teamleden van Redline is hij druk met trainingen en sessie op iRacing, een simulator waar ook Jax op zit. Zijn eigen simulator staat naast die van Max, maar tegelijk rijden doen ze vaak niet. Daar gebeuren andere dingen mee dan dat er daadwerkelijk geracet moet worden of ze praten door elkaar heen wat voor de rest heel verwarrend is.
Jax laat zijn ogen over de woorden in het dossier glijden, maar het wordt hem niet duidelijk wat er mis is. Zijn ogen zijn gesloten om de beschreven scenario’s in zijn hoofd te laten afspelen zodat hij er een duidelijker beeld bij krijgt. Bij de reconstructie in zijn hoofd valt hem een detail op die hij laatst nog een keer heeft gezien bij zijn trainingssessie met Nola. Plots schieten zijn ogen open als hij begint te begrijpen.
Bijtend op zijn lip, werpt hij een blik op Max in de simulator, maar de is nog altijd druk bezig met de races en zijn vrienden op Teamspeak. Zonder al te veel geluid te maken sluit hij het dossier eens als hij het ergens onder weet weg te leggen en hun kamer in gaat waar hij een kluis heeft met zijn oude dienstwapen als afscheidscadeau, volledig onklaar. Maar wat de Nederlander niet weet is dat hij er nog een heeft die volledig functioneel is en dat er ook munitie bij ligt om daadwerkelijk mee te kunnen verweren. Na de aanval kan hij niet leven zonder een in de buurt te hebben.
Zijn vingers gaan over het doosje met kogels als hij er een uit haalt en het magazijn uit het wapen haalt en daar een voor een in begint te stoppen. Bij de laatste die hij erin drukt, bijt hij nog eens op zijn lip voor het magazijn terug in het wapen drukt. Zijn ogen blijven op het wapen gericht, wetende dat hij Max beloofd heeft zijn leven niet meer te riskeren voor een leven als rechercheur. Zuchtend sluit hij eens zijn ogen als hij het wapen weg stopt in zijn zij en zijn vest erover heen laat glijden. Met zijn ogen dicht houdt hij de deur van het kluisje nog enkele seconden vast voor Jax hem toch dicht drukt en aan de knop draait. Met nog een diepe zucht en zijn ogen gesloten draait hij zich om als hij daar de schrik van zijn leven krijgt eenmaal hij zijn ogen geopend heeft.
“Ik dacht dat je daarmee was gestopt!”, bijt de Nederlander hem toe, zijn blik zegt hem meer als genoeg. Max is kwaad. De Amerikaan houdt zich stil en kan niks anders dan naar de sokken van zijn liefde staren. “Jax!” De toon in de stem van de coureur voor hem klinkt harder en scherper dan hij had verwacht. “Ik ben er ook mee gestopt.”, zijn tanden knarsen tegen elkaar aan als hij uiteindelijk zijn blik op zijn teamgenoot laat rusten. Het lijkt Max alleen nog maar kwader te maken. “Waarom dan een wapen vol met munitie!” Met een zucht draait hij eens met zijn ogen. “Family business.” Daarmee loopt hij de slaapkamer uit de woonkamer in. Op de tafel ligt het dossier open waar hij zojuist bezig was. “Wat heb je daar allemaal van gelezen!” Met grote ogen draait de Amerikaan zich om waar Max nu voor hem staat. “Maakt het wat uit! Je breekt beloftes Jax! Family Business of niet!” Als Jax op zijn lip blijft bijten zal het niet lang duren voor hij daadwerkelijk bijt tot het bloed. Het blijft secondenlang stil tot de jongere van de twee op de Nederlander afloopt en zijn handen rond de middel legt. “Trust me, ik heb geen keuze. Anders krijg ik geen informatie over mijn eigen dossier.” Heel even blijft hij twijfelen of hij zijn lippen op die van Max moet drukken, maar de liefde overwint altijd voor hem. Terwijl hij hem dicht tegen zich aantrekt, raken Jax zijn lippen de Nederlander die op zijn beurt een zoen niet kan weerstaan.
De zoen duurt enkele minuten als hij de linkerhand van Max over zijn zij voelt gaan tussen zijn shirt en vest tot het materiaal van het wapen meer tegen lichaam aan wordt gedrukt. Met zijn eigen rechterhand neemt hij de pols van zijn teamgenoot stevig vast. “Ik zou dat niet doen.” Zijn adem blaast tegen de lippen van Max aan, zijn ogen nog altijd gesloten van de zoen. “Het ziet er naar uit dat ik je niet kan tegen houden.”, wordt hem toegebeten en de warmte van de ander verdwijnt direct daarna richting de simulator. Een onhoorbare zucht verlaat Jax zijn lippen voor hij recht gaat staan. “Ik ben nog altijd kwaad Jax, denk maar niet dat ik je dit vergeef als je dit keer iets overkomt!” De woorden snijden door zijn hart heen. “Het spijt me.” Fluistert Jax zacht als hij het dossier van de tafel neemt en dicht klapt. “Yeah, whatever.”, klinkt het nog eens mompelend. “It’s family business as always.” Inmiddels bijt de Amerikaan stevig op zijn kaken als hij aarzelend in de deurpost blijft staan. Maar de Nederlander gunt hem geen seconde meer. Uiteindelijk is het de gedrevenheid van zijn oude baan die hem de deur van het appartement toch uit laten lopen om op onderzoek uit te gaan in en rondom het pand van het dossier.

Reacties (4)

 • VampireMouse

  EINDELIJK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Er staat weer een hoofdstukje van dit geweldige duo online. Heerlijk die twee! Hou er van! Niet dat ze nu boos zijn natuurlijk.. Als snap ik Max ook wel.. duss jaa.. NOLA! do something! Of ga Daniel knuffelen ofzo.. Nog beter idee!
  Snel verder lieverd!
  xxxxxxxx

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hahahaha. Oh, well. Ik heb iets heel geweldigs voor hun samen gepland staan dit seizoenxDAnd you'll have that in a few episodes already.:)

   Aanstaande maandag weer love!

   1 jaar geleden
 • VETTEL_5

  Uugh. Those two..
  Geef mij een vent zoals Max of Jax 😂
  Eerste hoofdstuk is al super en kan niet wachten op de rest van t seizoen.
  Blij dat die writers block weg is 🥰

  Heb btw alweer hele scenario's in mijn hoofd over wat er kan gaan gebeuren 😂

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Hahahahahaha:)Ogott what did I create XD
   Fijn dat je het een leuk hoofdstuk vond:)
   Nou er gaat heel veel gebeuren XD

   1 jaar geleden
 • HorseDreamer_

  *grblmlrmlt
  Weeral fuck je met mijn hoofd:OZoveel mogelijke dingen die kunnen gebeuren en urgh die twee geven me hele overvloed aan emoties

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   Ahja? Hihihi. Good to know. You'll like this season thenxD

   1 jaar geleden
  • HorseDreamer_

   You are going to drive me mad:O

   1 jaar geleden
  • Winterdawn

   🙈🙈🙈 Sorry? 😅

   1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  Awh arme Max.. good to have you back!

  1 jaar geleden
  • Winterdawn

   <3 Why is it poor Max? XD

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen