Foto bij 123 - Step into my world

Een beetje zoekend loop je verder.
"Stitch! Where are you, boy?"
Je klikt het licht in de keuken aan en ziet de lege voederbakken op de grond staan. Op het aanrecht staat de bak hondenvoer nog, dus Heidi heeft ze al eten gegeven. Dan valt je blik op de open schuifdeur in de woonkamer - fuck!
"Stitch!" roep je nog eens, terwijl je naar buiten snelt. "Stitch, where-"
Je valt stil als je in de tuin aankomt. Er zit iemand bij het zwembad. Er zit iemand bij het zwembad!
Als een ware held op sokken sluip je dichterbij, terwijl je je telefoon uit je zak haalt.
"One move and I'll call the police," weet je uit te brengen. Het komt er een stuk dapperder uit dan je je voelt. De schouders van degene bij het zwembad beginnen te bewegen, alsof hij of zij lacht. "Who are you?!"
Dan valt je blik op de honden, die op de grond naast de stoel liggen. Stitch kwispelt vrolijk als hij ziet dat je aan komt lopen en springt op. Hij rent naar je toe, springt tegen je op en rent dan weer terug naar de stoel. Hij kijkt je met een schuine kop aan, alsof hij wil vragen 'waar blijf je nou'.
Je zet langzaam nog een stap richting het zwembad. "Stitch, come here!"
Hij blijft kwispelend staan en draait zijn kop richting de persoon in de stoel. Je voelt je hart bonken in je borst. Heel langzaam draait de persoon in de stoel jouw kant op.
"I said, don't move," herhaal je. De persoon grinnikt zacht en doet zijn of haar capuchon af en kijkt je dan aan... "Maud?!"
"So that's how you greet your girlfriend, huh?" plaagt ze, terwijl ze opstaat. Je zet een paar grote passen om haar vervolgens in je armen te sluiten. Je tilt haar op, draait een paar rondjes met haar in je armen en zet haar dan weer neer.
"What are you doing here?!"
"Surprise! You didn't really think that I was going to miss your birthday, now, did you?"
Je kijkt haar vol ongeloof aan en drukt dan je lippen op die van haar. "I've missed you so much! I can't believe you're here."
"I've missed you too, Billchen."
Stitch springt enthousiast tegen jullie op en ook Capper en Anton beginnen te bewegen.
"Let's not do this so close to the pool," protesteert Maud nog, als ze Anton aan ziet komen rennen. Je pakt snel haar telefoon van haar over en gooit die, samen met de jouwe in het gras en trapt je sneakers uit. "Too late."
Zodra Anton en Capper ook tegen jullie op springen, gebeurt het onvermijdelijke en verliezen jullie jullie evenwicht, waardoor jullie met een plons in het zwembad belanden. Jullie komen proestend weer boven, wat al snel verandert in de slappe lach. Je klautert het zwembad uit en helpt Maud er uit. Ze kijkt even bedenkelijk, maar trekt dan haar trui over haar hoofd en haar broek uit en duikt terug het water in. Je sjort zelf ook snel je broek naar beneden en trekt je shirt over je hoofd voordat je achter haar aan het water in springt. Je drijft haar in een hoekje en drukt dan je lippen weer op die van haar. Ze legt haar armen om je nek en slaat haar benen om je middel, terwijl ze je gewillig terug zoent.
"Happy early birthday," fluistert ze, zodra jullie elkaar loslaten.
"Best birthday gift ever," fluister je terug. Ze schudt lachend haar hoofd.
"Oh, no. You have to wait for your gift until it's your actual birthday."
"But I don't want anything else."
Ze haalt haar schouders op en drukt een kus op je lippen. "Tough life."

Uiteindelijk hebben jullie na het zwemmen allebei even snel gedoucht en droge kleren aangetrokken.
"Are you really sure you want to go out into the city?" vraag je voor de tiende keer.
"Yes!"
"You don't want to, I don't know, stay in and snuggle?"
"I am only here for a couple of days and I have never been to Los Angeles before. Hell, I have never even been to the USA before. I want to explore the city and see the Hollywood sign and-"
"Okay, okay. Just so you know, we'll get to the sightseeing some other day - we'll just go out for like dinner and a walk or something tonight."
"Fine," stemt ze in. "But I do want to go out."
"Really? Aren't you like super jet lagged?"
"Just a little. I'll get over it. Let's go!"

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Echt een held op sokken
    Maar hun reactie is te leuk!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen