Here we go again.
16+!

en nog steeds beschamend om te schrijven haha.

Het was druk in de Pit straat. Mensen, camera’s, paparazzi, interviewers en natuurlijk de rijders en alle mensen van de teams. Ik kijk naar links en zie Carlo met een grote glimlach op zijn gezicht naast me lopen. Hij heeft nog steeds koorts, maar naast dat voelt hij zich goed, goed genoeg om hier te zijn.

“Are you enjoying yourself?” vraag ik en pak zijn hand “Yes” zegt hij met een grote glimlach en geeft me een knipoog “Let’s go to the Ferrari garage” zegt hij en trekt me mee die kant op.
Bij de garage staan de rode auto’s trots op hun plek “Can you take a pic?” vraagt Carlo, ik lach even en pak mijn telefoon. Hij gaat voor één van de auto’s staan en ik neem een foto van hem en de auto.

Ik kijk de garage in en zie wat mannen staan, allemaal gekleed in rode pakken, bezig met werken aan de auto of achter de computer. Ze praten in het Italiaans, ik probeer het te verstaan, maar er is zoveel herrie dat ik het niet hoor.
“Ohgod, that’s Sebastian Vettel” zegt Carlo opeens, zijn ogen zijn groot en een grote glimlach staat op zijn gezicht, alweer. Ik kijk naar wij hij naartoe kijkt en zie de man met die bloedmooie blauwe ogen waar ik, twee keer, tegenaan ben gebotst. Hij loop naar één van de mannen in de rode pakken en begint met hem te praten.

Ik kan mijn ogen niet van hem afhouden. Hij heeft wat, geen idee wat. Hij draagt zijn race pak, en het staat hem erg goed. Hij heeft hem half dicht, waardoor zijn witte, met lange mouwen, vuur bestendige shirt zichtbaar is. En dat shirt zit erg strak, zeker geen verkeerd beeld.

Hij kijkt even op en onze ogen vinden elkaar, hij geeft me een kleine glimlach en ik glimlach even terug naar hem en voel meteen mijn wangen warm en rood worden. Ik kijk meteen weg. Wat is dit? Waarom ben ik opeen verlegen? “Did Sebastian Vettel just smiled at you?” vraagt Carlo, ik kijk naar hem en knik “Yeah, I bumped into him, twice” zeg ik en kijk weer terug naar de garage, maar Mr. Vettel is alweer verdwenen.

-

"What do you think?" vraag ik Carlo als ik de badkamer uitstap. Hij draait zich om en er komt meteen een glimlach op zijn gezicht “You look beautiful” zegt hij. Ik draag een donker blauw jurkje met kant aan de bovenkant wat een stukje doorloopt op mijn rug. “You also look very handsome” zeg ik en loop naar hem toe, hij draagt een wit overhemd met een zwarte stropdas en een zwarte broek, hij glimlacht en geeft me een kus “Ready to go?” vraagt hij en ik knik. Klaar om te feesten!

Als we de club binnenkomen is het al aardig druk. Martin Garrix staat achter de DJ tafel en draait een heerlijk nummer “Let’s get a drink” zeg ik tegen Carlo en hij knikt waarna we naar de bar lopen. Ik bestel een gin and tonic terwijl Carlo het een beter idee vond om niet te drinken vanavond en neemt daarom een coca-cola.

Ik kijk even om me heen en zie Luca en Kaitlynn in de hoek van club zitten, het was een soort lounge gedeelte met heerlijk uitziende banken “Let’s go say hello” zeg ik en Carlo volgt me. Als we er bijna zijn zie ik dat Daniel er ook is, met een blonde man tegenover hem “Hi guys” zegt Luca en staat op, hij geeft me een kus op de wang en Carlo een hand “Hi” zeg ik en geef Kaitlynn een kus op de wang.

Hi Dan” zeg ik en hij staat op “Hey lady” zegt hij en geeft me een knuffel “You look stunning” zegt hij zachtjes in mijn oor en ik geef hem een glimlach, hij laat me los waarna hij Carlo een hand geeft, maar ik zie dat hij er moeite mee heeft om dat te doen. “Ow, and this is Sebastian Vettel” zegt Daniel, ik draai me om en kijk weer in die blauwe ogen. Daar is hij weer.
"Hi, Emelia Russo" zeg ik en geef hem een hand en een glimlach “Like Dan already said, Sebastian Vettel. Nice to see you” zegt hij en geeft me een verblindende glimlach. Mijn maag maakt even een koprol en snel kijk ik weg “Car, introduce” zeg ik, hij stond nog steeds naar Sebastian te staren en ik giegel even “Yeah, Hey. Carlo Russo” zegt hij uiteindelijk en geeft hem een hand “Sebastian Vettel” zegt hij terug “Have a seat” zegt Daniel, ik knik en ga naast hem zitten en Carlo plaatst zichzelf naast Sebastian.

Carlo en Sebastian beginnen meteen met elkaar te praten en ik kijk even naar hun. En als ik naar Sebastian kijk voelt het raar. Elke keer maakt mijn maag een kleine salto en slaat mijn hart even sneller “So, how was the race?” vraagt Daniel, ik kijk weg van Sebastian en kijk naar Daniel die me met een kleine glimlach aankijkt “It was interesting. I’m happy you got P4” zeg ik “Yeah me too. So, another race?” “Yeah I think so” zeg ik en lach even.

Sebastian en Carlo beginnen te lachen en ik kijk metee hun kant op. Naja, ik kijk naar Sebastian. Als hij lacht is hij nog leuker en knapper, mijn wangen voelen warm aan en ik schudt mijn hoofd even “I’m going to the toilet” zeg ik en sta op. Ik loop zo snel mogelijk naar de wc en als ik er ben zucht ik even diep. Wat in vredesnaam is dit? Waarom voel ik me zo? Mijn man is daar, die zit naast hem, praat met hem. Wat gebeurd er?

-

Na een uur, en drie gin and tonics later besluiten Kaitlynn en ik de dansvloer op te gaan. De mannen hadden er, nog, geen zin in. Als we op de dansvloer staan start Martin Garrix net zijn nummer Animals “I love this song” roept Kaitlynn naast me en ik knik alleen maar, ik hou van Martin Garrix zijn muziek. Ik kijk naar de mannen die met elkaar zitten te praten, en zo nu en dan kijken ze onze kant op “Motherfucking animals” roepen Kaitlynn en ik samen en beginnen te dansen alsof ons leven ervan af hangt.

Na een halfuurtje lopen we terug naar de mannen, beide nodig toe aan een drankje. Als we aankomen kijk ik even naar Carlo en hij ziet er niet op uit “Hey babe, feeling okay?” vraag ik en ga naast hem zitten, hij kijkt me aan. Zijn ogen staan moe en zijn gezicht is klammig door het zweet. Ik leg mijn hand even op zijn voorhoofd “You are burning. Let’s go back” zeg ik “I go back, you stay here” zegt hij en glimlacht even naar me “I will walk back to you and then go back here” “I can go alone, I’ll grab a taxi, you can stay here” “Bu-“ “No Em, stay here” zegt hij en geeft me een kus waarna hij opstaat “Well guys, it was a short evening, but I’m not feeling that well. So I’m going to bed” zegt hij en zwaait even naar iedereen “Be right back” zeg ik en loop met Carlo naar de uitgang “Have fun okay? It doesn’t matter how late you come back, just have fun” zegt hij, geeft me nog een kus en stapt dan in een taxi.

-

"SHOTS" hoor ik als ik terug bij de groep kom “Ey, wait for me” zeg ik en pak een shotglas van de tafel “Cheers” zegt Daniel en we nemen allemaal onze shit “Well hello, don’t think we’ve met” hoor ik naast me en ik kijk hem aan “No we haven’t” zeg ik. Het was een knappe jongen, maar veelste jong voor mij “I’m Charles LeClerc” zegt hij en geeft me een hand “Well, nice to meet you Charles LeClerc. I’m Emelia Russo” “Likewise” zegt hij en geeft me een knipoog.

Nadat ik mijn vijfde gin and tonic opheb wil ik eigenlijk wel wat anders, ik loop naar de bar en besluit een vodka met cola te nemen. Terwijl het gemaakt wordt kijk ik even rond. De dansvloer is vol met mensen en ik zie Daniel en Max dansn als een stel apen en lach er even om “What are you doing here all alone?” hoor ik, kijk naar rechts en zie Sebastian daar staan “Just getting a drink. You?” “Same” antwoord hij en houd zijn biertje even omhoog.

"Congratulations on the win by the way, didn't told you earlier" zeg ik “Thanks” zegt hij en geeft me een brede glimlach. Het voelde een beetje raar om naast hem te staan, ik had geen idee wat ik tegen hem moest zeggen. Ik kijk hem weer aan, hij was echt een knappe man. Hij kijkt mij nu ook aan en we staren even naar elkaar, beide zeggen we niks en mijn maag maakt weer een salto.

Na een tweetal minuten kijk ik weg en voelen mijn wangen warm. Dat was intens. Ik pak snel mijn drankje en drink hem in één keer leeg “Another one?” vraagt Sebastian en ik knik. Hij besteld nog twee drankjes en als we ze hebben lopen we terug naar het lounge gedeelte. Alleen Luca en Kaitlynn zitten er nog, te praten en te zoenen met elkaar. Ik glimlach even, ik ben blij voor hem.

Sebastian gaat op de kleine bank zitten en ik kijk naar hem, aan het denken of ik naast hem of op de andere bank moet gaan zitten. Hij geeft me een knipoog en daardoor is mijn beslissing gemaakt om naast hem te zitten. Als ik ga zitten raken onze benen elkaar aan en een schok gaat door mijn lichaam.

“So, Luca is your brother?” vraagt hij en kijkt naar me “Yeah, he is. He’s five years older than me” “And how old are you?” “I’m twentynine” “And already married?” vraagt hij “Married at twenty-thee” “That’s young” “It was. Maybe too young” zeg ik hem. Het voelt alsof ik eerlijk bij hem kan zijn en hem kan vertrouwen met al mijn geheimen en levensverhalen. Maar misschien is het ook wel de alcohol.

"Why so early then?" vraagt hij, en hij is oprecht geïnteresseerd “Well, our parents died when I was sixteen. I met Carlo when I was nineteen. He was everything I had. Luca moved to Australia. It was just me and the big ass house my parents left ut. I was feeling lonely. Carlo was nice to me, made me feel loved. So, when he asked me to marry him, I just said yes” zeg ik hem en neem een grote slok van mijn drinken.

"But now regretting it?" vraagt hij en ik zucht “To be honest, I don’t know. I have my doubts about it” zeg ik hem eerlijk, hij geeft me een kleine glimlach en legt zijn hand op mijn knie “You will figure it out Emelia” zegt hij en haalt zijn hand weer weg, maar die voelde ik nog brandde op mijn knie.

"And what about you, you're traveling around the world, do you have someone to come home to?" vraag ik hem “Actually, there are three” zegt hij en zijn glimlach wordt nog groter dan die al was “Three hu?” “Yes, my wife and my two daughters” zegt hij, en ik kan horen dat hij trots is om mensen te vertellen dat hij vader is.

"Aah, how old are they?" vraag ik hem “The oldest, Ella is five and the youngest, Malia, is four” verteld hij “What a beautiful names they have” “My wife actually came up with them. I’m super bad at picking names. I once called my dog, dog” zegt hij en ik begin te lachen “It’s a good thing that your wife picked them” zeg ik, nog steeds lachend.

-

"Another drink?" vraagt Sebastian “Yeah sure” zeg ik en geef hem mijn lege glas “Be right back” zegt hij, loopt weg en ik volg hem met mijn ogen. We hebben elkaar een beetje beter leren kennen zo. Ik voel me comfortabel bij hem. Maar nog een keer. Het kan ook de alcohol zijn.

“Here you go” zegt Sebastian en geeft me mijn glas “Thanks” zeg ik en neem meteen een kleine slok. Hij komt weer naast me zitten en kijkt me serieus aan “Tell me, and be honest. Did you really hit your head?” vraagt hij, ik kijk hem verward aan “I mean the first time we met. That we bumped into each other, you had a blue eye. And you told me you bumped into a door while being drunk” legt hij uit “A-ha” zeg ik en kijk even naar mijn handen.

Ik zucht en kijk hem aan “Yeah I did. I know it sounds stupid” zeg ik en zet even een gemaakt glimlach op “Then tell me, how did you get that nose bleed?” mijn ogen worden groot na deze vraag, hoe is godsnaam weet hij dat? “I saw you walking away with Dan in the hotel, he saw you earlier than me. Otherwise I would’ve taken you. You looked so sad, I saw the heartbreak in your eyes” zegt hij, ik kijk hem aan met tranen in mijn ogen en glimlach naar hem.

"I know it isn't coincidental, first I saw you with a nose bleed and then, when I bumped into you the next day, you had a blue eye" ik zucht. Hij heeft hem ontdekt. Ik zucht nog een keer en haal mijn schouders op “Does anyone know?” vraagt hij en kijkt me aan, bezorgheid in zijn ogen “Luca and Kait know. And I told Dan when he took me that night” “Why don’t you leave him?” “I can’t. Now please stop talking about it. I want a fun night out, we need to celebrate that you won” zeg ik en glimlach naar hem “Emelia, this isn’t something to not talk about” “I know that, but not tonight. Tonight I wanna get drunk and dance” zeg ik en sta op om naar de bar te lopen.

"One tequila shot and a vodka-coke" vertel ik te barman “Make that two tequila” hoor ik Sebastian zeggen en ik kijk hem aan “Let’s get drunk” zegt hij en geeft me een knipoog. Mijn benen worden week en ik hou me vast aan de bar om niet te vallen. “Cheers” zegt Sebastian als hij me mijn tequila geeft “Cheers” zeg ik en drink het glaasje leeg waarna ik mijn andere drankje pak “Now dance” zeg ik en loop de dansvloer op.

Ik zie Daniel, Max, Charles en nog wat andere gasten dansen als een stel gekken en ik begin te lachen “How did you get Vettel on the dancefloor?” vraagt één van de mannen “Just give him alcohol” zeg ik en hou mijn glas omhoog “He never dances” zegt hij en ik kijk naar Sebastian die los aan het gaan is op de muziek “Now he does” zeg ik en glimlach naar de man “I’m Lewis by the way” “Emelia” zeg ik, schudt zijn hand en begin dan ook te dansen.

-

"I'm having so much fun" roep ik en kijk naar Sebastian, we zijn beide dronken. Totaal bezopen. Hij lacht naar me en legt zijn handen op mijn heupen en die van mij gaan om zijn nek “I’m having such a good time with you” zegt hij in mijn oor trekt me daarna nog wat dichter tegen hem aan.
Hij draait me rond zodat ik met mijn rug tegen hem aansta. Ik beweeg mijn heupen tegen hem aan en gooi mijn handen in de lucht. Ik geniet van de muziek en van Sebastian’s handen over mijn lichaam. Ik laat mijn ogen even over de mensen gaan en ik vindt de bruine ogen van Daniel. Hij glimlacht naar me en geeft me een knipoog waarna hij beide duimen opsteekt. Ik lach naar hem en schudt mijn hoofd. echt niet dat hetgene wat hij denk gaat gebeuren.
"What about another drink?" de stem van Sebastian in mijn oor zorgt voor kippenvel over mijn hele lichaam, ik draai me om en kijk hem aan “I would love that” zeg ik, hij pakt mijn hand vast en trekt me mee naar de bar. We nemen beide nog een tequila shot en als we ons andere drankje hebben lopen we naar het kleine bankje in het lounge gedeelte.

"I'm so fucking pissed" zeg ik als we zitten “You and me both babe” zegt hij lachend en laat zich tegen me aan vallen waarna we beide beginnen te lachen “Ow, you have a bad influencce one me” zegt hij als we beide weer rechtop zitten “Me? No, why?” vraag ik en kijk hem in zijn prachtige blauwe ogen aan “I’ve never been this drunk, and I even danced with you” “Thats good. Coming out of your comfort zone” zeg ik “Yeah it’s good. It’s been a fun night” zegt hij en kijkt me aan.
Ik slik even en kijk hem weer aan “The night isn’t over yet” zeg ik en mijn ogen worden meteen groot, heb ik dat nu echt gezegt? “That’s true. Back to my room? There is a bottle of wine that wants to be opened” zegt hij. Ik kijk meteen op, verrast. Heeft hij dat echt gezegd? “What are we waiting for?” zeg ik en sta meteen op. Hij pakt mijn hand vast en we lopen richting de uitgang “Have fun” hoor ik Daniel roepen, ik steek mijn middelvinger op. Hij lacht even en geeft me een handkus.

"Welcome to my humble room" zegt Sebastian als we zijn kamer binnenstappen, het was iets groter als de mijne. Ik giegel even en laat me op zijn bank ballen. Ben ik hier echt? In zijn kamer? “So, wine?” “Yes, more alcohol” zeg ik en hij lacht om mijn antwoord en loopt naar de keuken. Hij komt terug en houdt de fles wijn omhoog “Didn’t want to search for glassen, so straight out the bottle it is” zegt hij en maakt de fles open waarna hij een slok neemt en hem dan aan mij geeft.

-

"I think I have enough" zeg ik en geef de fles aan Sebastian “Well, you took the last sip” zegt hij en houdt de fles even ondersteboven, er komt niks meer uit “Time for bed” zeg ik en sta op. Maar door mijn dronken toestand val ik over mijn eigen benen op de grond. Ik begin te lachen en pak Sebastians hand die uit uitsteekt. Ik pak hem vast en hij trekt me omhoog, naja, hij doet een poging. Hij kan zijn evenwicht niet bewaren en valt dan boven op me. Beide beginnen we te lachen en ik kijk hem aan. Hij kijkt terug en ik glimlach naar hem “Fuck this” mompelt hij en voor ik het weet drukt hij zijn lippen op de mijne.

Voordat ik ook maar kan reageren zijn zijn lippen alweer weg. Hij staat op en gaat op de bank zitten, ik krabbel ook overeind en kijk hem aan “Sorry, I shouldn’t have done that” zegt hij en haalt zijn hand even door zijn haar “It’s okay. Goodnight Sebastian” zeg ik en draai me om naar de deur, ik neem een aantal stappen en dan wordt mijn hand vastgepakt. Ik wordt omgedraaid en eindig tegen Sebastian aan. We kijken elkaar aan en nu druk ik mijn lippen op de zijne.
Zijn handen zijn over mijn hele lichaam, ik pak de onderkant van zijn shirt vast en trek het over zijn hoofd. Mijn ogen kijken even naar zijn lichaam, hij was niet super gespierd, maar ik mag zeker niet klagen. Met elke aanraking raak ik meer opgewonden. Ik wil hem, nu meteen.

Sebastian draait me om en opent de rits van mijn jurkje, langzaam trekt hij hem uit. Daar sta ik dan, in alleen een rode kante bh en hipster voor hem “You are beautiful” zegt hij en zoent me weer. Mijn handen vinden hun weg naar de knoop van zijn broek, maar aangezien ik nog steeds dronken ben krijg ik hem niet open “Goddamit” zeg ik en hij lach even “Help me, it needs to be out. Right now” zeg ik. Hij opent de knoop en voordat hij het zelf kan doen heb ik hem al naar beneden getrokken.

Tijdens het zoenen vinden we onze weg naar de slaapkamer, hij duwt me tegen de muur in het halletje en begint overal kusjes te geven. Mijn mond, mijn nek, mijn schouder, mijn borsten en mijn buik “Fuck Seb” kreun ik wanneer hij het velletje in mijn nek tussen zijn tanden neemt, ik voel hoe ik met de seconde meer opgewonden raak. Hij weet heel goed hoe hij een vrouw geil moet laten worden. Hij opent nu de deur van de slaapkamer en duwt me naar binnen.

Ik loop naar het bed en ga erop zitten, Sebastian komt voor me staan en grijnst naar me. Hij pakt me bij mijn heupen en gooit me verder op het bed, ik gil zachtjes en giechel daarna. Hij kruipt op me en begint me weer te zoenen. Zijn handen gaan over mijn hele lichaam en het gevoel wat het me geeft voelt fantastisch. Zijn handen gaan naar mijn rug en openen mijn bh sluiting, het moment dat mijn bh uit is pakt hij meteen met zijn beide handen mijn borsten vast waarna hij mijn tepels tussen zijn vingers neemt “Oh fuck” kreun ik en kom wat omhoog. Het gevoel onbeschrijfelijk.

Hij duwt zichzelf tegen me aan en ik voel zijn erectie door zijn boxer tegen mijn bovenbeen duwen. Zijn handen verdwijnen van mijn borsten en vinden zich een weg naar beneden waar ik zijn vingers het meest wil voelen. Zijn hand kriebelt even over mijn bovenbeen en ik zucht even door het gevoel. Het lijkt alsof de alcohol het allemaal meer sensatie geeft.

"Oh babe, you're soaking" zegt Sebastian als hij met zijn vingers over mijn hipster gaat en ik giechel weer, een tik die ik heb als ik dronken ben “All your fault” zeg ik waarna hij mijn hipster uittrekt. Zijn vingers vinden mijn clit meteen en een kreun verlaat mijn mond, dit is als de hemel. Hij begint zijn vingers in een zacht tempo te bewegen en ik kan het niet helpen om niet te kreunen. Hij weet hoe hij zijn handen moet gebruiken “Faster” kreun ik en hij doet zoals ik zeg.

Voordat ik het weet begint het bekende gevoel door mijn lichaam te stromen “Oh Seb, I’m coming” zeg ik kreunend. En dan is het weg, het gevoel in mijn lichaam is weg, evenals Sebastian’s vingers “What the fu- oooh” Sebastian duwt zichzelf in één keer naar binnen, zijn hele lengte. Hij begint meteen op een hard tempo te stoten waarna we beide beginnen te kreunen.

"Fucking hell Vettel" roep ik uit als hij het tempo nog een tandje harder zet. Ik kijk naar zijn gezicht, een klein laagje zweet is te zien en zijn wangen zijn rood. Zijn haar zit warrig maar hij was nog steeds knap “Oh Em, you are so tight” zegt hij voordat hij zichzelf uit me trekt, hij draait me om zodat ik op mijn buik lig. Hij pakt mijn heupen vast en trekt me omhoog. Ik ondersteun mezelf door mijn ellenbogen op het matras te zetten en Sebastian duwt zichzelf weer naar binnen, en het voelt zo goed, zoveel beter als net.
Dit standje is altijd al mijn favoriet geweest, maar met Sebastian, was het nog beter. Ik dacht altijd dat Carlo groot geschapen was, maar Sebastian is nog groter. En het voelde zoveel beter. Hij begint nog harder te stoten en ik begin nu letterlijk te gillen “Oh Seb, this is so good, don’t stop” kreun ik en pak met mijn handen stevig de lakens vast “Oh I won’t” zegt hij en zijn vingers vinden zich een weg naar mijn clit “Oeh” zeg ik als hij mijn clit weer begint te strelen “Cazzo santo” kreun ik.

"I'm coming Seb, and please don't stop this time" zeg ik, hij lacht even maar begint dan wat harder en sneller met zijn vingers te bewegen. Het gevoel dat door mijn lichaam raast voelt geweldig, als een andere dimensie “Come for me liebe” zegt hij en dat doet het hem, mijn tenen krullen op, ik verstevig mijn grip aan de lakens en harde, lange kreun verlaat mijn lichaam terwijl er een geweldig orgasme door mijn lichaam gaat “Holy fuck, that felt fucking good” zeg ik als hij zijn vingers weer weghaalt en het tempo meteen weer omhoog gaat.

Mijn lichaam shaked na dat geweldige orgasme nog wat na “I’m close” mompelt Sebastian en begint nou als een beest tekeer te gaan, ik kan het niet meer aan en laat me nu plat op het bed vallen “Oh gott Emelia, ich werde so hart in dir abspritzen” zegt hij in het duits. Ik kreun zijn naam een aantal keer uit en dat zorgt voor zijn orgasme. Ook ik voel een tweede orgasme aankomen “I’m coming again” laat ik hem weten, hij stoot nog een aantal keer door en dan raast er een tweede orgasme door mijn lichaam heen.

"That was amazing" zegt hij en laat zichzelf naast me vallen “Yes it was” zeg ik en rol naar mijn zijkant om hem aan te kijken, hij kijkt terug en geeft me een kus “It was a long time it felt so good” zeg ik en hij glimlacht even, zijn hand haalt hij even door mijn haar “Du bist so hübsch” zegt hij zacht en glimlacht nog een keer “What?” vraag ik giechelend, het klonk zo ontzettend grappig “I said you are beautiful” “Oh” zeg ik en voel mijn wangen warm worden “Time to sleep” zegt hij en trekt de lakens over ons heen “Goodnight Emelia” “Goodnight Sebastian” zeg ik en kijk even hoe hij zijn ogen sluit, ik glimlach even en voel dan de slaap mijn lichaam overnemen en sluit ook mijn ogen.

-

Als ik wakker wordt worden mijn ogen meteen groot, dit is niet mijn kamer. Als ik naast me kijk zie ik de blonde Duitser naast me liggen, slapend. Flashbacks van de avond ervoor flitsen door mijn hoofd en ik zucht, ik ben vreemdgegaan, alweer. Zo zacht als ik kan stap ik het bed uit. Ik pak mijn bh en hipster en doe het aan, ik kijk nog één keer naar Sebastian en loop dan de slaapkamer uit. Ik vind de rest van mijn outfit van gisteravond en doe alles aan, hierna loop ik de kamer uit. Tijd om mijn man onder ogen te komen.

Reacties (1)

  • Winterdawn

    O.O I wanted to read it, but I totally forgot it. But damn... What the hell did just happen O.O

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen