Foto bij 124 - Blinded by the citylights

Maud P.O.V.
Je stapt naast Bill in de auto en bedenkt dan dat het de eerste keer is dat je bij hem in de auto stapt. Hij start de motor en drukt op het knopje dat jullie beide ramen opent - het is ten slotte (vrijwel) altijd lekker weer in Los Angeles. Terwijl jullie de stad in rijden, is er een soort constante tweestrijd gaande in je hoofd; genieten van het uitzicht buiten de auto, of genieten van het uitzicht naast je in de auto?
Jullie zijn pas een klein stukje van zijn huis vandaan, als Bill voorzichtig een hand op je bovenbeen legt. Je glimlacht en legt jouw hand op de zijne. Hij verstrengelt zijn vingers met die van jou en knijpt zacht in je hand.
"You know, part of me still doesn't believe you're actually here."
Je glimlacht. "I am, though."
Hij brengt je hand naar zijn mond en drukt er een kus op. Je kan een brede grijns niet onderdrukken en draait een stukje om naar buiten te kijken, zodat je je rode hoofd kan verbergen.
"So, any preferences when it comes to food?"
"Hm, I don't know. It's your city, so you can choose."
"All right. How about sushi?"
"Aren't you vegetarian?"
"They have plenty of vegetarian and vegan dishes there as well," grinnikt hij. "You just keep surprising me. Have we ever discussed the fact that I am a vegetarian?"
"I don't think so," glimlach je. "But it doesn't take a lot of brains or stalking to figure that out. You have literally never ordered any dishes that contained meat or fish all those times we went out for dinner together."
"Okay, Sherlock. So, sushi?"
"Yeah, sure."

Hij parkeert de auto ergens, stapt uit en loopt dan naar jouw kant om de deur voor je te openen.
"Like a proper gentleman," plaag je.
Hij biedt je zijn arm aan. "Milady."
Je neemt grinnikend zijn arm aan en legt je hoofd tegen zijn schouders. "Thanks for a lovely dinner."
"I'm glad you enjoyed it. So, you wanna go for a little stroll and then meet up with Tom and Heidi?"
"Lead the way."
Hij neemt je mee naar de overkant van de straat en kijkt je dan vragend aan. "Do you know where we are?"
Je kijkt met een brede grijns om je heen en naar de straat. "It's the Walk of Fame, isn't it?"
"We'll come back here, but there's one star I wanted to show you tonight."
"That sounds so wrong," grinnik je. "But, okay. Show me your star."
"It's not mine."
Na een stukje lopen, stop je ineens. "No way."
"What's wrong?"
"There's nothing wrong, it's just.. I'm pretty sure.. Wait, let me look it up."
"Or finish you sentence?" suggereert Bill en hij steekt plagend zijn tong uit. Je rolt met je ogen en begint druk te googelen.
"See! It's the building they used for the exterior shots of Lux in the Lucifer series!"
Hij kijkt eventjes naar het hotel dat op de hoek van de straat zit en knikt dan. "Seems like you're right."
Je neemt snel, maar niet minder toeristisch, een foto en dan valt je blik op de Disney Studio Store die ernaast zit. "Oh my god, there's a Disney store!"
Hij pakt je hand stevig vast. "Yes, but that's not where we're going now."
Je laat hem een pruillipje zien, maar loopt dan met hem mee. Hij blijft een paar passen verder staan en kijkt je trots aan. Je kijkt hem vragend aan en kijkt dan naar de grond. Voor je voeten ligt de Hollywood Star van Winnie the Pooh.
"You're the best!" grijns je, terwijl je opnieuw je telefoon tevoorschijn haalt om foto's te maken. Je ziet nu ook de Hollywood stars van Walt Disney en Mickey Mouse in de buurt liggen en maakt daar ook snel foto's van. Als je even later op kijkt, zie je dat Bill foto's maakt van hoe jij als een gigantische toerist en fangirl over de Walk of Fame huppelt. Je poseert snel nog even voor een lekker foute duckface en peace-teken foto, voordat je naar hem terugloopt.
Je drukt dankbaar een kus op zijn lippen. "Thank you, this is awesome."
Jullie lopen weer verder, met een korte stop een stukje verderop bij de Starbucks voor een koffie-to-go, en je kijkt je ogen uit. Het vervelende is dat je zowel om je heen wil kijken als naar de Stars op straat (en eigenlijk ook wel naar de Stars aan de overkant van de straat), waardoor Bill je een beetje tussen de mensen door moet loodsen, omdat je zelf niet zo goed oplet.
"There they are!" klinkt opeens een bekende stem die je doet opkijken. Verderop zie je Tom en Heidi aan een tafeltje op een terras zitten. Tom staat enthousiast op, nadat hij jullie gespot heeft. Je knijpt zachtjes in Bill's hand, voordat je die loslaat, en loopt dan snel door richting Tom en Heidi.
"Hey Tom!"
"Hey sis," grijnst hij, terwijl hij je een dikke knuffel geeft. "I can't believe you came all this way for my birthday."
Je geeft hem plagend een duw. "You wish!"

Reacties (1)

  • Luckey

    Haha
    Dit is toch super leuk!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen