De volgende ochtend word ik wakker , nog met me kleding aan op de bank en me lieveling boek op me borst gedrukt.
"Mmh" ik kijk naar me telefoon die overgaat.
"Ja?"
Aan de andere kant hoor ik Sebastian "waar was je gisteren? Ik had je nog verwacht".
"Mmh, ik was moe van me eerste dag stage, ik had je ge-appt".
"De volgende x wil ik dat je me belt" hij klinkt geërgerd.
Ik kijk op de klok " shit, ik moet zo gaan en moet me nog opfrissen, sorry, ik bel je vanavond wel". Zonder op antwoord te wachten hang ik op en sprint naar de douche.

Naar de douche, droog ik me snel af. Ik trek een jurkje en trek platte schoentjes aan, dan smeer ik wat make- up op en poets me tanden. Ik rijd in mijn kleine oude panda naar mijn stage, gelukkig is het niet druk en kom ik redelijk op tijd aan.
Als ik door de beveiliging heen ben en uiteindelijk bij het kantoor van Jeffrey kom, wacht hij op me. "Je zult vandaag meelopen met Harry. Alles moet perfect zijn voor vanavond, als je wilt, mag je ook backstage bij het concert zijn." Hij geeft me ondertussen een kopje met cappuccino aan. "Dan is het puur om indrukken op te doen, want geloof me, het is 1 grote chaos, maar wel een geordende chaos".

We lopen richting Harry, die druk bezig is zijn outfit bij elkaar zoeken voor vanavond.
Harry komt blij op me afgelopen, "kom ik leid je rond." Enthousiast pakt hij mijn hand en trekt me mee, "jij hebt vast wel wat mode tips voor me".
Hij neemt me mee naar een kamer vol kleding, ik kijk hem aan en glimlach. "Super groot en wat een kleding," ik loopt naar de rekken en bekijkt ze aandachtig. Mijn vingers glijden over de stof, af en toe bekijk ik een specifiek kleding stuk .
Harry pakt wat van een rekje en verdwijnt en komt terug in die roze overhemd, roze, maar het staat hem erg goed.
Hij bekijkt zichzelf in de grote spiegel, hij pakt zijn lip vast. Dan schut hij zijn krullen en knoopt hij het overhemd los, zonder schaamte, voor mijn ogen.
Ik voel mijn wangen gloeien als ik zijn ontbloten boven lichaam zie, snel kijk weg, dit hoor ik niet te zien.

Helaas lijkt Harry zich niet bewust van wat hij doet, hij loopt rustig naar een paar andere rekken in de kamer. Hij grinnikt en pakt een jurkje van 1 van de rekken, "doe eens aan."
"Wat? Ik ben een stagiaire, ik hoor dit niet te doen"
Harry begint te lachen en duwt me een hokje in, "heb een beetje lol. Je moet mij tevreden houden, dat is een heel belangrijke taak".
Met enige tegenzin doe het jurkje aan en bekijk mezelf, 'wauw, oke ik zie er best goed uit'.
Harry schuift een paar schoenen onder de deur door, ik lach bij het zien van de schoenen en doe ze aan, ze zijn hoog, zwart en met een strikje. Dat ik er op kan staan is een wonder.
Ik loop het hokje uit en wiebel op de hakken, het staan is van korte duur, lachend val ik in Harry zijn armen.
"Hakken niet mijn ding, dat blijkt maar weer.'' We kijken elkaar aan , zijn gezicht is gevaarlijk dichtbij die van mij. Tot mijn verbazing geeft hij mij een kusje op me wang en zegt zacht ''je ziet er prachtig uit ''ik bloos en duw me snel uit zijn armen. "Oke genoeg, jij moet je volgens mij voorbereiden". Snel verwissel ik van kleding en trek mijn veilige platte schoentjes weer aan.Pov Harry.
Om half 9 is het tijd voor mijn optreden , ik kijk nog even naar Jeffrey voor zijn goedkeuring. Als hij zijn duim opsteekt ren ik het podium op, "goede avond LOS ANGELES." Duizenden meisjes hoor ik gillen en schreeuwen, er zijn weer veel spanborden met IloveHarry. Zoals gewoonlijk praat ik wat onzin en begin dat aan het eerste nummer, ik begin mijn concert met Carolina. Na 2 nummers voelt mijn keel droog, shit geen water.
Ik zet de knopjes om van mijn headset en snauw dat ik water wil, echt, waarom staat dat hier niet gewoon? Ik gebaar naar Lilly dat ze water moet regelen, blozend houd ze een flesje omhoog in de coulissen. Ik knik dat ze hier heen komt, ze verstijft, 'kom op kleine, breng me water verdomme'.
Dan besluit ik er een grapje van te maken, want dit moet opvallen bij mijn lieve publiek. "Damn, lieve mensen, geen water. Dat heb ik echt nodig, anders verloopt het allemaal niet zo soepel". Het publiek juicht, er worden flesjes water omhoog gehouden, maar daar begin ik niet aan, no way.
"Mijn lieve assistente is nogal verlegen, net nieuw zie je. Zal ik het halen of willen jullie haar niet eens even ontmoeten?" Het publiek gilt dat ik haar moet roepen, knalrood loopt Lilly het podium op.

"Lilly, dames en heren", ik wijs naar haar en ze duwt het flesje in mijn handen, ze lijkt nog steeds geschokt. "Alsjeblieft, lukt het zo?" Ik kijk haar diep in haar ogen, ze zijn mooi grijs, ze schitteren een beetje. Het verbaast me dat zoiets me opvalt op het podium, ik bedenk me dat ik zelfs even ben vergeten dat ik voor duizenden mensen sta.

"Zullen we even een liedje voor haar zingen?".
Er komt een krukje bij, waarop ik haar dwing te zitten. Want ze voelt zich niet echt gemakkelijk, ik start sweet creature en fluister dat ze moet ontspannen. Ik zie naarmate het liedje vordert, ze iets relaxter op de stoel is gaan zitten.
"Sweet creature, sweet creature. Wherever I go, you bring me home. Sweet creature, sweet creature. When I run out of road, you bring me home" Als ze na dit moment het podium afloopt besef ik me dat ik me nog nooit zo kalm gevoeld heb, ze lijkt het veel makkelijker voor me te maken.

Pov Lilly
Nog na te trillen sta ik weer in de coulisse, we kijken hoe Harry het doet en ik zie Jeffrey commentaar opschrijven en tips voor de volgende keer. "Vergeet geen water op te schrijven", Jeffrey grinnikt en schrijft het lachend op. Harry neemt afscheid, maar rent terug voor nog 1 laatste nummer om zijn publiek te amuseren.
Nu hijgend loopt hij naar ons toe, zijn voorhoofd glimt en ik hou een handdoek voor me op.
"Zo dat was leuk", grijnzend kijkt hij me aan.
"Heel goed optreden, op 1 klein puntje na dan". Voor ik mezelf in de hand heb duw ik hem tegen zijn schouder. Hij begint te lachen, "welnee, dat was juist het leukste, als iets totaal niet volgens de regeltjes gaat".

"Misschien moet je maar gewoon even gaan douche, je stinkt". Maar dat is gelogen, Harry stinkt niet, hij ruikt heerlijk, helemaal Harry denk ik, nu alleen versterkt en nee ik vind het niet eens vies.
"Ik wil best douche, hoort daarbij helpen ook bij je stage? Je mag me best een handje helpen".

"Genoeg", Jeffrey geeft Harry een zwaai rond zijn oren met zijn kladblok en duwt hem lachend weg.
"Sorry daarvoor, Harry is een LadyKiller, dat had je vast al wel gehoord of gelezen. De geruchten zijn waar, hij is erg goed in charmant zijn".

Ik slik, zonder dat ik het door heb gehad, heb ik met hem geflirt. Nog nooit is me dat zo makkelijk afgegaan, maar dat zal wel 1 van de trucjes zijn van hem. Snel ren ik Jeffrey achterna, om deze rare avond af te sluiten.

Reacties (2)

  • Niallerslove

    Beetje vreemd dat Harry zo haar grenzen niet respecteert. En vanuit haar ook wel enigszins gek dat ze haar hoofd zo op hol laat brengen als ze een vriendje heeft. Fan zijn van een jongen is één ding, ermee flirten weer wat anders natuurlijk.

    1 jaar geleden
  • LeLouisx3

    hmm ik weet niet of ik Harry leuk vind of dat ik hem een asshole vind...

    2 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen