In mijn ondergoed sta ik voor de spiegel en kijk naar mijn buik. Een kleine bobbel is al te zien, niet heel erg, maar het is aanwezig. Ik ben nu twaalf weken zwanger. Ik glimlach en leg mijn handen op mijn buik. Er groeit echt een klein mensje in me. Het is een raar, maar geweldig gevoel!

Het is kerstavond, ik spendeer kerst dit jaar helemaal alleen. En om eerlijk te zijn vind ik het wel even lekker om alleen te zijn.

Luca en Kaitlynn zijn in Australië, ze vieren kerst met Kaitlynn haar ouders en Daniel natuurlijk. Sebastian is samen met zijn familie en zijn twee meiden. En ik, ik vermaak mezelf met een boel chocolademelk en netflix, heerlijk!

-

Ik loop naar de badkamer en zie dat het bad eindelijk gevuld is met water. Ik doe mijn ondergoed uit en het moment dat mijn tenen het water raken gaat de deurbel. Ik zucht en kijk rond voor een badjas. Ik vindt er eentje in de hoek van de badkamer en trek hem aan. Hij is veel te groot, maar dat hij naar Daniel ruikt maakt dat allemaal weer goed.

Als ik de deur open heb gedaan worden mijn ogen groot “Seb?” vraag ik en een grote glimlach komt op mijn gezicht. Ik spring in zijn armen en ik hoor hem lachen, hij slaat zijn armen om me heen en loopt naar binnen toe. Met zijn voet doet hij de deur dicht en zet me daarna weer op de grond.

"What are you doing here?" vraag ik en knuffel hem nog een keer “Surprising you, you can’t be alone with Christmas” zegt hij en glimlacht “But, what about your girls?” “With Hannah. I will pick them up in a week. And god, I’ve missed you” zegt hij en kust me dan eindelijk.

Mijn gedachtes verdwijnen, mijn benen beginnen lichtjes te trillen en mijn wangen worden meteen rood en warm. Het gevoel dat hij me geeft, geweldig. Ik voel hoe hij tegen mijn lippen glimlacht. Als hij zichzelf wegtrekt kijkt hij me aan, met die liefdevolle prachtige blauwe ogen van hem “Du bist so schön und ich bin so verliebt in dicht” zegt hij in het Duits, ik heb geen idee wat het betekend. Maar het laat me glimlachen als een gek. Ik hou ervan om hem in het Duits te horen praten.

"It sounded very sweet, but I have no idea what you said" zeg ik en lach even “Look it up” zegt hij met een glimlach en geeft me nog een kus “So, why are you wearing that robe?” vraagt hij terwijl hij zijn jas uitdoet “I was about to step into the bath, but then you showed up” zeg ik “So, now I can join you” zegt hij, pakt me bij mijn heupen en begeleid me naar de badkamer.

-

Hij kijkt me aan, zijn pupillen ietwat vergoot. Dat kan maar één ding betekenen, Mr. Vettel is a bit horny. Ik lach om mijn eigen gedachtes “Something funny?” vraagt hij en kust mijn nek. Ik schudt mijn hoofd en sluit daarna mijn ogen door het gevoel van zijn warme lippen op mijn lichaam.

"Let's get that shirt out okay?" zeg ik en pak de onderkant van het shirt vast en trek het over zijn hoofd, meteen laat ik mijn vingers over zijn bovenlichaam glijden. Hij bibbert even en glimlacht naar me “Time for those pants” zeg ik en kus zijn lippen, ik lik met mijn tong over zijn onderlip, hij gaat hier meteen op in en het moment dat onze tongen elkaar raken gaat er een vonk door mijn lichaam heen. Tijdens het zoenen open ik de knoop en rits van zijn broek.

Ik stop de zoen om zijn broek naar beneden te trekken en glimlach even als ik voel hoe opgewonden hij al is “See what you do to me? Just a couple kisses and touches” zegt hij en stapt uit zijn broek. Hij kust me weer en draait ons om zodat ik nu met mijn rug tegen de muur aansta “Time to get that thing off” zegt hij en pakt de riem van de badjas om hem in één keer open te trekken. De badjas valt op de grond en ik bibber even van de plotselinge kou tegen mijn lichaam.

Hij kijkt me aan en dan gaan zijn ogen naar mijn buik “You got a little bump” zegt hij en legt zijn hand erop. Ik glimlach even, het gevoel is onbeschrijflijk “You are so beautiful” fluistert hij en kust me dan weer. Ik voel hem even bewegen en als ik mijn ogen weer open doe heeft hij zijn boxer uitgetrokken.

Zijn vingers glijden over mijn lichaam, van mijn schouder naar mijn borsten. Ik hap naar adem als hij mijn linker tepel tussen zijn vingers neemt en er zachtjes in knijpt “I love that sound” fluistert hij en laat mijn tepel dan weer los.

-

Hij kijkt me even aan en zoent me weer, nu vol met passie en liefde. Voor ik het weet pakt hij me bij mijn heupen en tilt me op, ik slaak een gilletje en leg dan mijn armen om zijn nek en mijn benen om zijn middel. Hij gaat even goed staan, houdt me stevig vast en duwt zichzelf dan langzaam bij me naar binnen.

Ik sluit mijn ogen en zucht even. Ik heb dit gemist, ook al is het pas twee weken geleden. Hij begint wat harder te stoten en ik kreun zachtjes. Het voelt geweldig, het is alsof onze lichamen voor elkaar gemaakt zijn. Alsof ze passen als twee puzzelstukje “Scheibe Em” zegt hij zacht in mijn oor en drukt dan zijn lippen weer in mijn nek en begint zachtjes te sabbelen wat me opnieuw laat kreunen.

"Naah" zeg ik als hij zichzelf uit me trekt en hij lacht even “I’m not done liebling” zegt hij en pakt mijn hand vast waarna hij me naar het bad trekt “Now, bend over” commandeert hij me. Ik knik alleen maar en leg mijn handen op de rand van het bad. Ik kijk naar achter en zie hem naar me kijken “Don’t just stand there” “But you are so beautiful” zegt hij en legt zijn handen op mijn billen “Just fuck me Seb” zeg ik.

-

"Now, hurry up and get dressed. I have a surprise" zegt hij en we stappen uit bad “Oeeh, do tell” zeg ik en kijk hem aan. Hij staat voor me, naakt. Water druppelt van zijn lichaam en hij ziet er letterlijk uit als een god “No, it has to be a surprise” zegt hij en pakt twee handdoeken uit de kast en gooit er eentje naar me toe “Fine” zeg ik en begin mezelf af te drogen.

"What do I need to wear?" vraag ik als ik voor de kast sta “Something nice and beautiful” zegt hij terug. Ik zucht en kijk naar mijn jurkjes “Can I wear something fitted or can’t people know?” vraag ik hem weer “Something loose please. People don’t even know we are together” “Are we? We never put a label on it” zeg ik en hij loopt naar me toe “I know we didn’t. I just assumed it, since we’re having a baby and all” zegt hij en dan gaat de bel, Sebastian zucht even “Let’s talk about it later okay?” vraag ik hem en druk een kus op zijn wang. Hij knikt even en loopt dan weg.

Ik zucht, waarom is het zo moeilijk? Ik weet dat ik verliefd ben op Sebastian. En zoals hij zich gedraagt denk ik dat hij ook verliefd is op mij. Maar is dat genoeg om nu al een relatie te beginnen? Ik bedoel, ik ken hem amper. We zijn beide net gescheiden. En ik heb helemaal niks meer, ik heb zelfs Luca moeten vragen voor wat geld om boodschappen te kunnen doen. En Sebastian, hij is een multimiljonair.

Maar aan de andere kant, we krijgen een kind samen. Ik draag zijn kind. En ik wil niets liever dan een gezin met hem zijn. Maar ik ben beschadigd. Mijn vertrouwen in mensen is beschadigd door alles wat Carlo me heeft aangedaan. Diep in mijn hart weet ik dat Sebastian nooit zoiets zou doen. Maar hij moet mijn vertrouwen voor zich winnen. Ik zucht nog een keer en pak dan mijn rode jurk uit de kast.

"What a big deep sigh" hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Daniel staan “Aaah” gil ik en ren op hem af, hij verwelkomt me met open armen en ik sla mijn armen stevig om hem heen. Het maakt me niet eens uit dat ik in alleen mijn ondergoed sta.

"What are you doing here?" vraag ik hem als ik hem losgelaten heb. Hij kijkt me met een grote glimlach aan “Surprising you for Christmas. Sebastian couldn’t bear the thought of you being alone on Christmas. So he asked us to come here” zegt hij en mijn ogen springen vol met tranen. Sebastian heeft dit gegegeld? “Us?” “Yeah, get dressed and you will see” zegt hij, ik knik en draai me om “Oh and Em? That baby bump looks amazing on you” zegt hij en geeft me een knipoog. Ik glimlach naar hem en pak mijn jurk van het bed.

-

"Hi" zeg ik als ik de woonkamer inkom. Iedereen kijkt me meteen aan en ik voel mijn wangen rood worden, glimlachend kijk ik naar de vloer. Als ik weer opkijk staat Sebastian voor me “You are breathtaking” zegt hij en kust mijn wang. Ik glimlach naar hem en kijk dan naar de rest die er staat.

Ik loop naar Luca die me met een big smile aankijkt “Hi sis” zegt hij en geeft me een dikke, warme knuffel “Hey” zeg ik en houdt hem stevig vast. Het voelt alsof ik hem jaren niet gezien heb terwijl het maar twee weken waren “I’ve missed you” zegt hij en kust mijn voorhoofd “I missed you too” zeg ik “How’s the little one?” vraagt hij en ik lach naar hem. Ik trek mijn jurkje wat strakker zodat hij het kleine buikje kan zien. Luca legt zijn hand op mijn buik en glimlacht “My little nephew or niece” zegt hij met een big smile.

"Hey Kait" ik loop naar haar toe en geef ook haar een dikke knuffel “You look stunning girl” zegt ze “You also look amazing” zeg ik haar en kijk nog eens naar haar passende, strakke donkerblauwe jurkje, het staat haar geweldig. Ik loop naar Sebastian en geef hem een kus op zijn wang “Thanks” zeg ik en hij geeft me een knipoog “Let’s go” zegt Daniel en opent de deur.

-

'We are eating here?" vraag ik en mijn mond valt open als we voor het grote gebouw staan “Yes” zegt Sebastian tegen me “This is the most expensive restaurant in Monaco” zeg ik, totaal overdonderd “Yes” zegt Sebastian weer en lacht even “Let’s go my lady” zegt Daniel die naast me staat, hij steekt zijn arm naar me uit. Ik sla mijn linkerarm door de zijne en mijn rechterarm door die van Sebastian. Luca en Kaitlynn lopen achter ons als we het dure Louis XV restaurant binnenlopen.

“Thanks guys for leaving the families to be with me, I reallt appreciate it” zeg ik als we ons eerste drankje hebben “You are family too” zegt Daniel en geeft me een knipoog “Don’t make me cry. I put a lot of time in my make up” zeg ik lachend met de tranen in mijn ogen. Iedereen lacht even en ik kijk de tafel even rond. Ook al vond ik het echt niet erg om kerstavond en kerstdag alleen te vieren. Ik ben blij dat ze hier allemaal zijn om het samen te vieren.

-

"What are we doing tomorrow?" vraag ik aan niemand specifiek “First we will have a big christmas breakfast together, and then we will spend the day with Christmas movies in some onesies and a lot of chocolate milk, food and some presents” antwoord Luca “But guys, I don’t have presents” zeg ik en voel me meteen verdrietig, hun hebben allemaal cadeautjes, en ik heb niks voor hun “No problem” zegt Daniel, ik glimlach even maar voel me nog steeds verdrietig.

Ik kijk naar mijn eten, ik heb meteen geen honger meer. Maar ik moet het van mezelf opeten, het is zo duur. Ik kan hun niet mijn eten laten betalen en dan niks eten “Are you okay?” vraagt Sebastian zachtjes aan me, ik kijk hem aan, fake een glimlach en knik dan even. Ik zie dat hij me niet geloofd maar zegt niks. Hij legt zijn hand op mijn bovenbeen en geeft er een klein kneepje in.

-

Na het diner gaan we terug naar Daniel’s appartement waar ik tijdelijk verblijf. Gelukkig zijn er genoeg kamers zodat we allemaal samen kunnen blijven “I’m changing into my pj’s” zeg ik en loop naar de slaapkamer. Ik ga op het bed zitten en staar voor me uit.

Als de deur opengaat kijk ik op en zie Sebastian naar binnen komen. Hij sluit de door en kijkt me met een kleine glimlach aan “Come here” zegt hij, ik sta op en loop zijn kant op om de daarna te verstoppen tussen zijn armen. “Tell me what’s wrong” zegt hij terwijl hij me vasthoud “The dinner, it was great. But way too expensive. And I couldn’t pay for it, and ya’ll bought presents, and I can’t even afford to buy something because all I ever had is gone. And I hate it” zeg ik en zucht even diep.

“Now, look at me” zegt Sebastian en duwt me zachtjes bij hem vandaan. Ik kijk hem aan, tranen in mijn ogen “Don’t feel sad about it. We all talked about it and you deserve this okay? We care about you, all of us” zegt hij en drukt een kus op mijn voorhoofd “I know, but it isn-” “No but’s. Let us do this for you and enjoy it, okay?” ik knik even “Now let’s change and enjoy the evening” zegt hij en kust me dan.

Reacties (1)

  • VampireMouse

    Omg Q is aliveeeeee hahahaha
    Love this!!!! Verder 😍❤😍❤😍❤😍 hou van dit verhaal

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen