Foto bij 126 - High on magic

"Okay," antwoord je. Bill kijkt je verbaasd aan.
"Okay?"
"Okay."
Het duurt even voordat het kwartje valt, maar dan springt hij van de motorkap af en tilt jou er dan ook af. Hij trekt je mee naar de achterbank en gaat zitten. Je kruipt lachend naast hem en drukt je lippen opnieuw op de zijne. Hij trekt je dicht tegen zich aan en leunt dan naar voren, zodat hij de deur achter je dicht kan trekken. Je laat je door hem op je rug duwen en gromt zacht uit protest als de deur tegen je hoofd komt. Bill schiet direct overeind.
"You okay?"
"I'm fine," mompel je, terwijl je hem ongeduldig weer naar je toe trekt. Hij laat voorzichtig zijn gewicht op je zakken, terwijl hij zijn lippen op die van jou plaatst. Dan kust hij zacht je wang, door naar je kaak en bijt dan zacht in je nek. Je kreunt zacht en draait je hoofd zodat je hem opnieuw kan zoenen. Je bijt plagend in zijn lip en nu kreunt ook hij zacht. Hij laat aarzelend een hand onder je shirt glijden. Je begraaft je handen in zijn haar en maakt een zacht, goedkeurend geluidje als hij voorzichtig zijn vingers langs de rand van je bh laat gaan. Ook zijn andere hand verdwijnt nu onder je shirt en na even prutsen heeft hij je bh-sluiting losgemaakt. Je bijt opnieuw zacht in zijn lip en laat jouw vingers langs de rand van zijn broek gaan. Je hoort zijn ademhaling versnellen en hij drukt zijn heupen naar voren. Als je zijn hand over je buik naar beneden voelt glijden, versnelt ook jouw ademhaling en je voelt je hart bonken. Hij laat zijn hand doorglijden naar je bovenbeen en begint daar dan aan te sjorren. Uiteindelijk krijgt hij voor elkaar wat hij wil; je bovenbeen dusdanig verplaatsen zodat hij tussen je benen in komt te liggen. Hij drukt opnieuw zijn heupen naar voren en je kan een verlangende kreun niet onderdrukken.
"Is this okay?" mompelt hij hees in je oor, voordat hij zijn tanden zacht in je oorlel zet.
"Uhuh," weet je uit te brengen, terwijl je tevergeefs probeert je lippen op die van hem te drukken. Iedere keer als je in de buurt komt, trekt hij zijn hoofd weer een stukje naar achter. Je gromt protesterend. Hij buigt langzaam naar je toe en net als je denkt dat je jouw lippen op die van hem kan drukken, bijt hij op je onderlip. Eerst zacht, maar dan iets harder. Je maakt opnieuw een goedkeurend geluidje en begraaft je handen opnieuw in zijn haar, waar je zacht aan trekt. Hij gromt en drukt dan hard zijn lippen op die van jou. Hij verplaatst de hand, die halverwege je bovenbeen is blijven liggen, wat verder naar boven en knijpt in je bil, voordat hij de hand naar de binnenkant van je bovenbeen verplaatst en daar plagend over streelt. Je protesteert zacht en probeert je been over dat van hem te leggen, zodat je hem nog dichter tegen je aan drukt. Bill trekt zijn hoofd een stukje terug en grinnikt even, omdat dat je niet lukt. Hij kijkt je ondeugend aan en laat opnieuw zijn tong langs zijn lippiercing gaan, voordat hij zacht op zijn eigen lip bijt. Je strekt je armen om hem naar je toe te trekken, maar hij pakt je polsen vast en drukt deze tegen de bank aan. Zodra hij je polsen loslaat, probeer je hem opnieuw naar je toe te trekken. Hij pakt je polsen vast en drukt ze weer tegen de bank aan. Dit doet hij net zolang, tot je ze uiteindelijk gehoorzaam, maar ook eigenlijk wel een beetje nieuwsgierig, laat liggen. Hij trekt je shirtje een stukje omhoog en plaatst wat kusjes op je buik. Hij legt zijn handen op je borsten en maakt masserende bewegingen. Je beweegt je rechterhand een beetje, en hij stopt meteen en kijkt je waarschuwend aan. Zodra je je hand terug legt waar die lag, plaatst hij opnieuw zijn lippen op je buik en kust zich dan langzaam een weg naar beneden. Als hij bij de rand van je broek aankomt, kijkt hij je vragend aan.
Dat moment wordt verstoord als zijn telefoon afgaat. Hij haalt zijn telefoon uit zijn zak, bromt iets en werpt de telefoon op de bijrijdersstoel. Toch heeft dit jullie een beetje terug naar de realiteit gebracht. Hij kijkt je een beetje vertwijfeld aan.
"Maybe we should go home," zeg je zacht. Hij zucht en knikt. Hij klautert van je af en je maakt snel je bh weer vast. Dan stappen jullie zwijgend uit. Je ademt diep in en uit om jezelf weer enigszins onder controle te krijgen. Bill pakt een pakje sigaretten uit de auto en biedt jou er ook één aan. Jullie roken zwijgend de sigaretten en gaan dan weer voorin zitten, Bill achter het stuur deze keer. Terwijl hij de auto terug de weg op draait, verplaats je je hand naar zijn bovenbeen en streelt daar plagend over. Hij kijkt je vanuit zijn ooghoeken aan en er glinstert iets ondeugends in zijn ogen...

To be continued?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Eindelijk gaan ze wat meer doen
    Ja dit word vervolgd

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen