Foto bij 127 - Unleashed

Ik zeg het niet vaak genoeg, maar thank you voor de comments, kudo's en abo's <3

Het blijft een beetje ongemakkelijk stil in de auto. Je voelt iets kriebelen in je buik als je terugdenkt aan het moment net op de achterbank.
"Bill?"
"Hm?"
"Who called you?"
Hij werpt een blik naar je en kijkt dan weer terug naar de weg. "Georg."
"Oh. Shouldn't you call him back?"
"Nope."
Je kijkt hem even vragend aan, maar hij houdt zijn ogen strak op de weg gericht. Je zucht, trekt je hand, die nog op zijn bovenbeen lag, terug en kijkt uit het raam. Na een paar minuten voel je Bill's hand op je bovenbeen, langzaam van je knie naar boven bewegen. Je kijkt vanuit je ooghoeken naar hem en ziet dat hij een sneaky grijns op zijn gezicht heeft en zacht op zijn onderlip bijt. Je zegt niks, maar als hij bijna boven aangekomen is, verplaats je je been, waardoor zijn hand er vanaf valt.
"Hey!" protesteert hij.
"All good things come to those who can wait, Kaulitz." Je laat hem een ondeugende glimlach zien en ziet dat de grijns op zijn gezicht breder wordt. Hij trapt het gas nog wat harder in en binnen tien minuten staan jullie voor het huis van de tweeling. Bill stapt uit en trekt dan ongeduldig ook jouw deur open. Je stapt uit en schudt lachend je hoofd. "Patience..."
Hij rolt met zijn ogen en wil richting de voordeur verdwijnen, maar je trekt hem zacht terug. Je plaatst je lippen kort op die van hem en trekt je hoofd weer terug.
"Let's go inside," prevelt hij, waarna hij nogmaals kort zijn lippen op die van jou plaatst. Zodra hij zijn lippen van die van jou haalt, trekt je hem dichterbij en druk je je lippen opnieuw op die van hem. Hij gromt zacht en trekt zijn hoofd weer terug. "Please."
Je probeert een grijns te onderdrukken en bijt in plaats daarvan zacht op je onderlip. Iets in je vindt het veel te leuk om hem zo te zien smeken. "Or else?"
Hij kijkt je even inschattend aan en tilt je dan zonder pardon op en legt je over zijn schouders.
"Hey! Put me down!" protesteer je lachend.
"Nope."
Hij opent met wat moeite de voordeur en tilt je mee richting de trap.
"Bill! Put me down! Please!"
"Oh, hey guys!" klinkt het vanuit de woonkamer. "Didn't expect you home so early."
"Not now, Tom!" roept Bill terug, terwijl hij met jou over zijn schouder de trap op loopt. Je maakt een geluid wat tussen lachen en gillen in zit, terwijl je je los probeert te worstelen. Pas als jullie in zijn slaapkamer aangekomen zijn, zet hij je neer. Je kijkt hem aan, terwijl je één wenkbrauw optrekt, alsof je wil zeggen 'en nu?'. Hij trekt op dezelfde manier één wenkbrauw op en jullie blijven elkaar even zwijgend aankijken. Jullie stappen op hetzelfde moment naar elkaar toe en hij drukt zijn lippen enthousiast op die van jou. Hij zet een stap naar voren, waardoor jij naar achter stapt, en duwt de deur dicht, om jou vervolgens tegen de gesloten deur aan te duwen. Je trekt aan de rand van zijn shirt en hij laat je even los zodat je het shirt over zijn hoofd kan trekken. Je laat zowel je blik als je handen over zijn ontblote bovenlijf glijden, maar dat moment duurt niet lang, want hij buigt naar je toe en drukt zijn lippen weer op die van jou. Je laat je handen langs zijn broekrand glijden en dan naar achter, zodat je ze op zijn billen kan plaatsen en hem dichter tegen je aan kan trekken. Hij gromt zacht en drukt zijn heupen tegen die van jou. Hij laat zijn handen over je bovenlichaam glijden en stopt dan bij de rand van je shirt. Je steekt je armen in de lucht, zodat hij het shirt over je hoofd kan trekken. De tijd om je handen weer te laten zakken krijg je niet, want hij pint je polsen tegen de deur en houdt zijn gezicht nét ver genoeg bij dat van jou vandaan, waardoor je hem niet kan zoenen. Je merkt op dat moment pas hoe erg jouw ademhaling versneld is, maar die van hem ook. Je bijt zacht op je lip en kijkt hem uitdagend aan vanonder je wimpers. Hij laat zijn tong langs zijn lippiercings gaan en trekt één wenkbrauw op.
"Kiss me," fluister je.
Hij schudt zacht zijn hoofd en plaatst dan zijn tanden zacht in je nek. Je kreunt zacht.
"Please, kiss me."
"Nope," prevelt hij tegen je sleutelbeen, waar hij een kus op drukt. Hij kust zich een weg naar beneden tot hij bij de rand van je broek aankomt en laat plagend zijn lippen over je buik, net boven je broek, gaan. Je kan bijna niet geloven hoe gek hij je op dit moment maakt.
"Please, Bill. You're driving me crazy."
Hij kijkt op en zodra zijn ogen die van jou ontmoeten, gaat hij recht staan en hij trekt je tegen zich aan en plaatst zijn lippen op die van jou. Je zucht gewillig en, zodra hij je polsen loslaat, slaat je armen om zijn nek. Hij begraaft zijn handen in je haar en begint langzaam en voorzichtig naar achter, richting het bed, te stappen.

To be continued?

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Te leuk hoe ze elkaar gek maken
    Tom reactie toen de binnen kwamenxD

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen