Foto bij 128 - Let's make love all night

Hij laat zijn handen vanuit je haar naar beneden, richting je rug, glijden en stopt als hij bij je bh-sluiting aankomt. Hij maakt je bh los en laat jou dan even los, zodat je hem uit kan trekken. Je bh landt met een zachte plof op de grond en Bill tilt je op en zet je op het bed neer. Hij kruipt over je heen en je laat je langzaam op je rug zakken. Hij drukt zijn lippen op die van jou en likt langs je onderlip. Je opent gewillig je lippen en jouw tong vindt al snel de zijne. Hij laat zijn handen over je bovenlichaam gaan en plaatst ze dan op je borsten. Je maakt een goedkeurend geluid, terwijl je zelf je handen over zijn lichaam laat gaan en bij de rand van zijn broek eindigt. Je knoopt zijn broek los en trekt er zacht aan. Bill wiebelt een beetje mee, zodat je de broek een stuk naar beneden kan trekken, en trapt dan zelf het laatste stuk uit. Hij verplaatst zijn handen naar je heupen en trekt je mee, terwijl hij op zijn zij draait. Hij streelt plagend langs de rand van je broek, voordat hij hem losknoopt. Hij trekt je broek naar beneden en je trapt zelf het laatste stuk uit. Hij laat zijn blik en handen over je lichaam gaan en drukt dan verlangend zijn lippen op die van jou. Hij rolt je weer terug op je rug en laat een hand naar beneden glijden. Hij stopt als hij bij je string aankomt.
"This okay?" prevelt hij hees.
"Yes," weet je uit te brengen en je schrikt er zelf van hoe smekend dat eruit komt. Hij kijkt je ondeugend aan en laat dan plagend en vreselijk traag een vinger tussen je buik en de rand van je string verdwijnen. Je voelt je hart kloppen in je keel en kijkt hem smekend aan.
"You sure?" mompelt hij, terwijl hij een kus op je sleutelbeen plaatst.
"Uhuh."
Hij trekt, nog steeds tergend langzaam, je string naar beneden en gaat met zijn vingers op verkenningstocht. Je kreunt zacht als hij het juiste plekje raakt. Ondertussen heeft hij één van je tepels tussen zijn lippen genomen en zet hij er zacht zijn tanden in. Je kermt zacht van genot en bijt op je lip. Je laat je eigen handen over zijn rug glijden, waar je zacht je nagels inzet, en trekt zijn boxer naar beneden. Je bijt opnieuw op je onderlip om een kreun te onderdrukken en laat je vingers over zijn erectie gaan. Hij drukt zijn gezicht tegen je borsten om een verlangende kreun te smoren en kust zich dan langzaam een weg naar beneden. Daar aangekomen kijkt hij je opnieuw vragend aan.
"Please," weet je uit te brengen, waarna hij je ook met zijn tong begint te verwennen. Je begraaft je vingers in het matras en bijt op je lip om het gekreun te onderdrukken. Als je al schokkend en bevend klaarkomt, kust hij zich een weg terug naar boven en duwt voorzichtig je benen een stuk uit elkaar, zodat hij ertussen kan liggen. Hij drukt zijn heupen tegen die van jou en een verlangende kreun ontsnapt aan jullie beide lippen. Hij drukt zijn lippen op die van jou. Je slaat een been om zijn middel en duwt hem voorzichtig op zijn rug. Je neemt zijn erectie in je hand en beweegt op en neer. Hij kreunt zacht en bijt in je lip. Je plaatst een kus op zijn kaaklijn, bijt zacht in zijn nek, en plaatst nog wat kusjes op zijn buik, terwijl je je naar beneden begeeft. Als je zijn erectie in je mond neemt, terwijl je je hand blijft bewegen, maakt hij een verbaasd, maar goedkeurend geluid.
"Stop," kermt hij hees na een paar minuten. Je kijkt hem vragend aan. Hij trekt je ruw terug naar boven en drukt je tegen het matras. Hij klimt bovenop je en duwt je benen uit elkaar. "You sure?"
"Uhuh." Je trekt hem verlangend dichter naar je toe. "Do you have...?"
Hij vloekt zacht en klimt van je af. Hij verdwijnt de badkamer in en komt al vrij snel terug met een condoom. Hij gaat op zijn knieën tussen je benen zitten en doet het condoom om. Hij kijkt je nog één keer vragend aan en jij knikt. Hij laat zich over je heen zakken en drukt zijn lippen op die van jou, terwijl hij in je glijdt. Je kreunt zacht en hij gromt als je zacht je tanden in zijn lip zet. Hij stoot eerst langzaam en voorzichtig, maar dan dieper en sneller. Je drukt je lippen hard tegen die van hem om het gekreun te smoren. Je zet je nagels in zijn rug en hij kreunt zacht. Hij legt één van zijn handen op je heup en trekt er zachtjes aan. Door de hoek die ontstaat, raakt hij opnieuw en opnieuw de juiste plek en je bijt hard op je onderlip om het geluidsoverlast tot een minimum te houden. Je voelt je onderlichaam schokken en samentrekken, terwijl je met een luide kreun klaarkomt. Bill plaatst zijn lippen in je nek en kreunt gesmoord als hij ook klaarkomt. Hij rolt van je af en jullie blijven even na hijgend naast elkaar liggen.
"Wow," weet je uiteindelijk uit te brengen, terwijl je tegen hem aan kruipt. Hij slaat een arm om je heen en drukt zijn lippen zacht tegen die van jou. "Wow, indeed."

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihiji
    Dit zegt genoeg!!
    Ze zijn voor elkaar gemaakt!!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen