Foto bij 132 - Your wild heart

"Happy birthday, babe," glimlach je, zodra hij je even loslaat.
"Thank you," mompelt hij, terwijl hij je overlaadt met kusjes. "And thanks for being here, you're the best-"
Hij valt ineens stil en laat een sneaky grijns zien. Je kijkt hem vragend aan.
"Did you just call me 'babe'?"
Uhoh. "Uh, no?" probeer je nog, maar hij stapt met een brede grijns naar je toe en duwt je zacht tegen de muur aan. "You really like cornering me, don't you?"
"I like teasing you," fluistert hij, terwijl hij een hand langs je zij naar beneden laat gaan. Hij volgt de buitenkant van je been en trekt dan je been omhoog, zodat je knie langs zijn heup ligt. Je klemt dat been om zijn middel en trekt hem zo iets dichter naar je toe. Dan laat hij heel langzaam zijn hand via de binnenkant van je been terug glijden en zijn hand verdwijnt onder je jurkje.
"Bill, are you drunk?"
"Just a little bit," grinnikt hij en hij houdt de duim en wijsvinger van zijn vrije hand een klein stukje uit elkaar om aan te geven hoe weinig. "I just... Gott, I just want you so badly."
"You do?" vraag je onschuldig, terwijl je je vingers over zijn broek laat gaan, waar zijn erectie duidelijk te voelen is. Hij drukt ongeduldig zijn heupen een stukje naar voren en maakt een instemmend geluid.
"And you promised me a 'to be continued' this morning," mompelt hij, terwijl hij zijn lippen tegen je sleutelbeen, dat ontbloot is dankzij het off-shoulder jurkje dat je draagt, plaatst.
"Did I?" Je doet alsof je daar over na moet denken, terwijl je je hand naar de knoop van zijn broek verplaatst. Hij kijkt je met een semi-smekende blik aan en knikt. "Well, I suppose it is your birthday, after all..."
Je maakt de knoop van zijn broek los met je ene hand en vist een condoom uit je tasje met je andere had. Hij kijkt je een tikkeltje verbaasd aan. "Really?"
"Just make it fast," fluister je, voordat je jouw lippen op die van hem drukt. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij rukt zijn broek naar beneden en zijn boxer volgt al snel. Je trekt zelf aan zijn shirt, dat over zijn hoofd verdwijnt. Hij kijkt even peinzend naar het jurkje dat je aan hebt, maar duwt je dan nog iets harder tegen de muur en trekt je andere been ook omhoog. Hij schuift je string aan de kant en stoot hard en diep naar binnen. Je legt je armen om zijn nek en begraaft je gezicht tegen zijn schouder om het gekreun te dempen. Hij pakt zelf stevig je heupen vast en stoot nog eens met veel kracht. Je klemt je stevig aan hem vast als hij een paar stappen zet en uiteindelijk op het bankje dat in de kamer staat gaat zitten, met jou bovenop zich. Zodra zijn grip om je heupen iets versoepeld, beweeg je ze langzaam naar achter en blijft dan zo stilzitten.
"You tease," weet hij met moeite uit te brengen. Je knippert onschuldig je ogen en beweegt je heupen één keer heel langzaam heen en weer. Hij kijkt je smekend aan en je knippert opnieuw onschuldig. Hij pakt je heupen vast, zet zijn nagels in je onderrug en stoot dan hard en diep - één keer. Je beweegt op jouw beurt tergend langzaam je heupen eenmaal heen en weer. Als tegenreactie stoot hij nogmaals één keer hard en diep. Een kreun verlaat jullie beiden lippen, maar als Bill zijn lippen op de jouwe wil plaatsen, trek je je hoofd net buiten zijn bereik. Jullie raken in een soort wie-kan-wie-meer-uitdagen-wedstrijdje verzeild, wat uiteindelijk eindigt in een gezamenlijk hoogtepunt.
"Best birthday present ever," hijgt hij zacht, terwijl hij zijn lippen in je nek plaatst. Je grinnikt. "Still not your birthday present."

Jullie besluiten om ook maar weer één voor één terug de zaal in te gaan en aangezien jij jouw kleding eigenlijk allemaal nog aan hebt, ga jij als eerste terug. Je loopt een beetje zoekend door de menigte totdat je Heidi en Tom ergens ziet staan. Je pakt een glas prosecco van het dienblad van één van de rondlopende barmannen en voegt je stilletjes bij ze.
"Hey, where have you been?" vraagt Heidi, zodra ze doorheeft dat je terug bent.
"Bathroom," antwoord je snel. "Have you seen Bill?"
"We thought he was with you," antwoordt Tom met toegeknepen ogen. Je laat een onschuldige glimlach zien en haalt je schouders op. Je kijkt even zoekend rond, alsof je wil zeggen 'waar zou hij dan zijn'?
Dat werkt in principe helemaal prima, totdat Bill zich een paar minuten bij jullie voegt - zonder shirt. Tom kijkt even verbaasd tussen jou en Bill heen en weer en geeft zijn broer dan lachend een duw. "You dawg!"
Bill lijkt de situatie niet helemaal door te hebben en slaat vrolijk zijn armen om zijn broer heen. "Happy birthday, twinnie!"

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahahah
    Dit is te leuk om te lezen!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen