Foto bij 136 - Let them know

Onder de cadeauverpakking verschijnt een grote doos. Bill haalt nieuwsgierig de deksel eraf, terwijl Tom en Heidi achter hem gaan staan om mee te kunnen kijken. Hij haalt als eerst een boekje eruit, waarin je foto's, kaartjes en andere souvenirs geplakt hebt van dingen die jullie samen hebben gedaan, met op de laatste bladzijde de belofte om het boekje samen te vullen met andere avonturen die jullie samen zullen hebben. Hij kijkt je met een brede glimlach aan.
"That's so sweet! I love it!"
"What else is in there?" dringt Tom aan, die vol ongeloof kijkt naar de verzameling kleinere cadeautjes die onder het boekje vandaan zijn gekomen. "Damn, how many gifts did you get him?"
"Thirty, including the book," geef je toe. "I mean, you only turn thirty once, right?"
"That's way too many," klaagt Bill, maar ondertussen begint hij één voor één de cadeautjes uit te pakken. Natuurlijk zijn het vooral kleine dingetjes, zoals een tegoedbon voor een massage, of een zelf gebrande CD met daarop Nederlandse rapmuziek - "Because I loved hearing you rap along," herinnert hij zich met een dankbare glimlach -, maar na 28 pakjes en het boekje is de doos leeg en kijkt hij je vragend aan.
"I wanted to make sure you opened this one last," leg je uit, terwijl je het laatste pakje aan hem geeft. Hij haalt de verpakking eraf en houdt een sleutel in zijn handen. "It's a key to my place - I know, I know, it's really not that big a deal, but to me, it kinda is."
"I love it," glimlacht hij. "And I can't wait to use it."
"You won't have to wait long - you can try it on Friday," zegt Tom enthousiast. Je kijkt hem verbaasd aan en op dat moment slaat hij een hand voor zijn mond. "Oops."
"Way to ruin it, Tom," klaagt Bill, terwijl hij teleurgesteld naar zijn broer kijkt. Heidi schudt ook afkeurend haar hoofd.
"You'll be there on Friday?" weet je uit te brengen. Bill trekt een beteuterd gezicht en knikt.
"It was supposed to be a surprise, since it's your birthday on Friday. I kinda wanted to make up for not being able to see each other this weekend, which, in hindsight was not really necessary because you are here."
"I am so sorry," mompelt Tom. "I was just so excited about going back to Holland that-" Hij slaat opnieuw zijn hand voor zijn mond.
"You're coming too?" Een brede glimlach verschijnt op je gezicht.
"So am I," valt Heidi hem bij. "Might as well tell you now."
"You're all coming?"
"Yup."
"Shut up! No way." Je kijkt vragend rond. De tweeling heeft een identieke grijns op hun gezicht en Heidi knikt enthousiast. "Oh my god, guys! I'm speechless."
"Well, don't be speechless for too long," grinnikt Tom. "You need to tell me what the hell I need to get you for your birthday."
"Nothing," zeg je snel. "Just, I don't know, be there. That's enough."
De tweeling wisselt even een blik uit en Tom stemt uiteindelijk met je in, maar aan de sneaky grijns op hun gezichten te zien, zal hij zich er niet aan houden.

Een paar uur later hangen jullie met zijn vieren in het zwembad. Na het ontbijt, wat uiteindelijk meer een soort brunch was, heb je nog even snel gedoucht en Bill heeft inmiddels wat contact gehad met David, die nog druk aan het zoeken is naar de beste manier om een officieel statement af te geven. De tweeling is sowieso veel aan het bellen geweest vandaag, want iedereen wilde ze natuurlijk feliciteren met hun verjaardagen. Je hebt zelf Sophia laten weten dat jullie standaard verjaardagsplanning er dit jaar iets anders uit zal zien; ze is namelijk de dag na jou jarig, en normaal gesproken hebben jullie een soort ritueeltje, waarbij jullie de avond van jouw verjaardag beginnen met feesten en dan om twaalf uur kunnen proosten op haar verjaardag. Haar voorstel was om woensdag, als je terug bent, even af te spreken voor een nieuw plan de campagne, wat je natuurlijk prima vond. Daarna heb je Gustav - met wat hulp van Tom, want je had zijn nummer niet - en Georg ook een berichtje gestuurd om ze uit te nodigen voor vrijdag; wel zo leuk als de hele band er dan bij is.
Je dobbert een beetje door het water, als Bill je ineens roept.
"Get that sexy ass over here, we're taking a picture."
Je zwemt zijn kant op en gaat naast Bill staan. Hij strekt zijn arm uit om een selfie te maken en op het moment dat hij de foto maakt, druk je een dikke kus op zijn wang. Als jullie de foto terug kijken, zie je een brede glimlach op zijn gezicht, terwijl hij de foto instelt als achtergrond op zijn telefoon. Dan roept hij ook Tom en Heidi, erbij zodat jullie ook met zijn vieren op de foto kunnen. Bill zet de telefoon op de kant en stelt een timer in, waarna hij snel terug het water in springt. Hij gaat tussen jou en Tom in staan en slaat zijn armen om je heen, waardoor hij je een stukje voor zich trekt. Heidi springt net op het goede moment op Tom's rug, wat er voor zorgt dat jullie allemaal hard lachen als de foto gemaakt wordt. Bill loopt naar zijn telefoon en begint dan druk te typen.
"Statement, my ass," mompelt hij, terwijl hij de foto op Instagram plaatst: 'Celebrating dirty thirty with our favourite people!'

Reacties (2)

 • XoXopeace

  Aww geen Rubiks cube?;)
  Maar de sleutel van d'r flat is echt een lief cadeau.

  1 maand geleden
 • Luckey

  Ik vind die cadeu heel leuk gedaan!
  En die foto zie ik zo voor me
  Super leuk hoofdstukje!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen