Naranja Jessen POVDe tour is begonnen en er is nog steeds geen enkel spoor van Luke. Samen met het management is een paar dagen geleden besloten om het openbaar te maken dat Luke spoorloos is zodat iedereen ter wereld mee kan uitkijken naar hem. Morgenavond is hun eerste show en er is nog steeds geen oplossing. De band en het management is radeloos. We zitten nu voor de laatste keer samen in Sydney samen met de band, ik, Jolien, Kelsey en de jongens hun ouders. "We kunnen niet zomaar alles afzeggen, er moet een alternatief zijn." Zegt Matt over zijn toeren. Hij is boos, gestressed maar ook zeer bezorgd. Hij vind het jammer dat Luke niet naar hem is gekomen met zijn problemen, er waren volgens hem nog vele andere oplossingen. De tour kon zelfs uitgesteld worden als Luke het momenteel nog niet aankon. Maar nee, hij is er gewoon vandoor gegaan. Het gene dat me nog het meest verbaasd is dat hij nog nergens is herkent of gevonden. Intussen zijn er fans, ouders en grootouders van fans hopeloos opzoek naar hem. "We moeten vervanging vinden." Stelt Matt voor. "Maar Matt, iedereen komt kijken naar 5 Seconds Of Summer in zijn geheel, gaat er niet veel negativiteit komen als ze maar 3/4 van de band zien?" Vraagt Ashton. "Het is te laat om alles nog te annuleren Ash, er zijn teveel concerten en als we die allemaal moeten afzeggen gaat dat echt een flink pak kosten en voor problemen zorgen." Vertelt Matt. "Ik stel voor dat Michael invalt voor Luke en Steven kan de tweede gitaar dan spelen." Iedereen kijkt een beetje ongemakkelijk naar Matt. "Als dat echt de enige oplossing is, dan moet het maar zo." Zucht Michael. "Zie jij een andere oplossing dan?" Roept Matt helemaal van slag. Teruggetrokken schud Michael zijn hoofd. "Ik publiceer het zo wel op twitter en op de pagina van facebook en instagram." Zegt Michael. "Normaal doe ik dit niet maar ik zie nu geen andere oplossing. Hier is mijn nummer, zodra iemand nog maar iets meer weet verwacht ik gecontacteerd te worden." Zegt Matt en geeft iedereen een kaartje met zijn contact gegevens. "Euhm Matt... nog een vraagje." Breng ik moeilijk uit waarna iedereen me vragend aankijkt. "Weet de buitenwereld al wat er een aantal weken geleden gebeurd is tussen Luke en mij?" Matt schud zijn hoofd van niet. "Moeten we het bekend maken? Er gaan waarschijnlijk wel vragen over komen in interviews." Vult Ashton me aan. "Ik denk dat het inderdaad beter is dat we het vertellen. Anders gaat iedereen zich vragen beginnen stellen. Dat doen te nu trouwens al." Zucht Matt.

Nadat alles is besproken gaat iedereen weer naar huis om hun koffers in te laden. Morgen is hun eerste concert hier in Sydney en dan begint de tour. Ik open Twitter op mijn mobiel en zie dat Michael al een tweet heeft geplaatst.

@Michael5SOS

Lieve fans, zoals jullie misschien al vernomen hebben is onze leadsinger Luke Hemmings al een week spoorloos. Omdat er geen mogelijkheid tot is én omdat we jullie niet nog meer willen teleurstellen worden de concerten NIET geannuleerd. Ik zal de plaats van Luke overnemen en onze goede vriend Steven zal mijn gitaarstukken overnemen. Het spijt ons heel erg dat Luke er niet bij kan zijn. We zijn allemaal heel bezorgd en weten zelf ook niet waar hij is. Als iemand iets heeft vernomen mag je dit altijd laten weten aan mij of @Calum5SOS @Ashton5SOS @NaranjaOrange @JolienVH @Kelsey.Grey @MattManagement. alvast hartelijk bedankt en we zien jullie morgen op ons eerste concert hier in Sydney XxX Michael.


Ik zie gelijk dat er al duizenden fans hebben gereageerd. Sommige zijn er van aangedaan dat ze hun favoriete bandlid niet kunnen zien anderen zijn ook extreem bezorgd om Luke en dan zijn er nog die niks nuttig kunnen uitbrengen. 

Ik vind het een heel nare situatie, een beetje onwerkelijk. Het gaat ook voor de jongens zware maanden worden, optreden met 3, duizenden vragen krijgen. "Gaat het een beetje liefje?" Vraag ik aan Calum. "Nee het gaat niet!" Snauwt hij me af. "Ok sorry hoor." Een beetje verbaasd van zijn reactie draai ik me om en wil weglopen. "Als we nou gewoon nooit naar België waren gekomen was dit allemaal nooit gebeurd!" Ik kijk over mijn schouder en draai me meteen weer om. "Ik snap dat jullie allemaal bezorgd zijn en dat het allemaal stresserend is maar dat moet je toch niet op mij uitwerken." Zeg ik verontwaardigd. "Als we nooit naar jou waren gekomen hadden zijn gevoelens nooit zo hoog opgespeeld en was er nooit wat gebeurd!" Ik schrik van zijn plotse uithaling en dat laat mijn emmer ook overlopen. "Zeg je nu dat het mijn schuld is?" Vraag ik met een verheffing in mijn stem. "JA!" Roept hij uit. "EXCUSEER MIJ? IK HEB NOOIT GEVRAAGD OM TE KOMEN HET WAS JOU IDEE. EN WAT KAN IK ER NU AANDOEN DAT DIE KEREL GEVOELENS VOOR ME HEEFT? DAT HEB IK TOCH OOK NOOIT GEVRAAGD?!" Zonder te wachten op antwoord loop ik het huis uit. Wat denkt hij wel, alles op mij gaan steken? Ik kan er toch ook niet aandoen dat Luke besluit om te verdwijnen. Ik heb geen idee waar ik heen loop omdat ik de weg hier nog niet goed ken. Ik kom uit bij een parkje en ga verslagen op een bankje zitten. Nog geen seconden later beginnen de tranen over mijn wangen te stromen. Alles word een beetje te veel voor me. Luke zijn gevoelens waarna hij besluit te verdwijnen. De eerste ruzie met Calum. En iedereen die stressed rond de tour. 

Geen idee hoelang ik er zit maar het word alweer donker. Ik zie een schim in de verte maar ik geef er geen aandacht aan. "NARANJA?" Ik hoor Calum zijn stem doorheen het park. Ik sta op en loop verder, ik wil Calum even niet zien. Ik voel hoe iemand me bij mijn pols pakt en me tegenhoud. "Lieverd het spijt me zo, ik had het niet mogen uitwerken op jou." Wanneer ik hem aankijk zie ik dat zijn ogen helemaal rood zijn en dat hij heeft gehuild. Ik zeg niks en neem hem in een omhelsing. Het werd hem allemaal teveel en hij is even ontploft. Maar ik zie hem nog altijd super graag.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen