Calum Hood POV

De eerste reeks concerten zijn moeizaam verlopen. De fans hadden er duidelijk ook een apart gevoel bij. De sfeer was niet hetzelfde. In het eerste interview is meteen bekendgemaakt wat er is gebeurd tussen Luke en Naranja. Daardoor heeft ze veel haat gekregen maar ik heb haar erdoor geholpen. Nu trekt ze zich er niks meer van aan. De jongere fans snappen de situatie niet helemaal en beginnen banners te maken voor concerten met WEG MET NARANJA HAAL LUKE TERUG. We hebben al een tweet geplaatst met de vraag of ze de meiden gerust willen laten. Ook Jolien en Kelsey leiden eronder. Ondertussen zijn we 2 maand verder en niemand weet waar Luke is. Niemand heeft hem nog gevonden. Wat ik raar vind, komt hij dan nooit meer buiten? We hebben ookal een tweet verstuurd en Luke erin vermeld. 'Luke, we zijn absoluut niet boos. Laat ons alsjeblieft weten waar je bent. Iedereen maakt zich zorgen.' Stond er in de tweet. Ook de eerste tweet van Michael is een beetje de verkeerde kant op gegaan. Hopeloze fans stuurde dat ze Luke hadden gezien, gevolgd door een adres. Wat bleek dat het gewoon hun adres is. We zijn de eerste keren gaan kijken maar daarna hebben we de meldingen doorgegeven aan de politie. Op berichten van twitter word niet meer op ingegaan. Politiezones van over de hele wereld zijn al op de hoogte. We maken ons nu wel heel erg zorgen. Vooral het feit dat echt niemand hem nog heeft gezien. We beginnen allemaal met de vraag te zitten of hij wel nog leeft. Het is misschien ver gezocht maar wat moet je anders denken in zo een situatie. Liz is intussen ook aangesloten bij de tour. Ze ging thuis kapot van verdriet. Ook Ben en Jack zijn mee op tour om hun moeder te steunen. Andrew is thuis gebleven voor moest Luke daar ineens opdagen. 

Momenteel zijn we in het stadium van Rusland omdat het volgende concert daar plaatsvind. Er word een snelle soundcheck gedaan en daarna moeten we een interview doen. "Schat, heb net telefoon gehad van mn ouders. Ze voegen in bij ons in het derde deel van Rusland." Zegt Naranja. Ik knik even. Ik ben de laatste tijd niet echt goed geweest voor haar en nog steeds staat ze aan mijn zijde. Zelfs na onze ruzie heeft ze me alles vergeven. Ik ben gezegend met haar als vriendin. Uit het niks begin ik te huilen. Alles is zo stresserend en ik mis Luke gewoon. Ik ben zo bezorgd om hem. Zoveel vragen gaan dagelijks door mijn hoofd. Naranja neemt me in een omhelsing maar zegt verder niks. Ik hou ervan hoe ze me zo goed kent. Hoe zwaar alles ook is ze sleurt me door alles door.

-4 maand later-

De tour begint steeds vlotter te verlopen. De reacties van de fans over de meiden zijn opgehouden. Maar nog steeds geen enkel spoor van Luke. We hebben ons er allemaal bij neergelegd dat we hem misschien nooit meer zullen zien. Het doet ons allen pijn. De politie kan ook niks meer doen dan uitkijken. Zijn telefoon kan niet opgespoord worden want die staat al maanden uit. De laatste locatie die getraceerd kan worden van hem is in het parkje in Sydney op de dag dat wij alleen gingen zwemmen. Ookal halen we veel steun uit de meiden, onze ouders, het management en alle reacties van de fans. Toch is het mentaal zwaar. Het is een hoofdstuk dat we niet kunnen afsluiten en verwerken omdat we niet weten wat er met onze vriend is gebeurd. Zijn we wel nog vrienden? Ligt het aan ons dat hij verdwenen is? Haat hij ons allemaal? Duizende vragen en geen antwoord. Het enige dat ons nog wat positief houd zijn onze vriendinnen. Zonder hun steun had het niet goedgekomen met ons. Ze zijn onze steun en toeverlaat. Ook Jolien en Michael houden het goed vol aangezien ze nogal snel zijn gegaan in hun relatie. Kelsey en Ashton zijn nogsteeds gelukkig alsof ze nooit uit elkaar zijn gegaan. En het verhaal van Naranja en mij kent iedereen wel. Buiten optreden, interviews en fotoshoots word er niet veel gedaan. We moeten al onze energie sparen voor de tour. We willen onze fans toch nog een stukje van 5 Seconds of Summer geven. Ookal is niks hetzelfde zonder Luke. Betekend dit dan het einde van de band?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen