Ik kreun als ik herrie op de gang hoor, ik duw mijzelf dichter tegen Harry aan. Genietend adem ik diep in, het is een heerlijk gevoel, nu hij bij mij ligt.

Helaas gaat de herrie door en besluit ik tegen de mensen op de gang te zeggen, dat ze even normaal moeten doen om 3 uur in de nacht.
Als ik de deur open zie ik een groepje jongens staan, met daarbij, de jongen met wie ik gezoend heb.

"Ah daar ben je, schoonheid. We hebben heel veel moeite gedaan om je te vinden, ik vind het niet zo lief van je, dat je mij alleen liet". Ik schik als hij naar binnen stapt, hij is duidelijk dronken.
"Ga weg, alsjeblieft." Maar dat is hij niet van plan, ik duw hem tegen zijn borst, probeer hem mijn appartement uit te krijgen.
"Kom op schatje", nu komen de andere jongens binnen en versperren de deuropening.

"Ik waarschuw jullie, rot op, anders zorg ik ervoor dat jullie hier heel veel spijt van krijgen".

Ze lachen mij spottend uit, nemen mij niet serieus. Maar ik weet, dat ik, als ik wil, een monster in mijn kamer heb. "Jij schatje, bent mij wel wat meer schuldig dan wat kusjes, dus met dreigingen krijg je mij niet weg".

Ik kijk hem kwaad aan, nog niet erg onder de indruk van de groep aangeschoten en dronken jongens. Waarschijnlijk omdat ik weet, hoe veilig ik op dit moment ben.
"Studeren jullie hier eigenlijk wel?"

Ik ben er niet zeker van dat ik ze wel eens eerder gezien heb, wat ook niet raar is. De campus is enorm en dus lopen er veel mensen rond. Ik krijg bevestiging door dat hij zijn studentenpas laat ziet, hierdoor zie ik zijn naam ook, Rayn.

Dan word de deur van de slaapkamer open geslagen, met alleen zijn boxer aan, komt Harry binnen.
Hij ziet er angstaanjagend uit, zijn kapotte lip, blauwe plekken, tattoos, wonden, littekens en spieren zijn allemaal zichtbaar.

"Ik zou heel snel weg gaan, anders kun je het niet na vertellen, dat beloof ik jullie". Harry laat zijn vingers knakken, de ogen van de jongens gaan naar zijn kapotte handen.

"Hoort hij bij jou?" Ik stap bij ze weg en ga bij Harry staan, "ja. Hij hoort bij mij". Ik kijk op naar Harry, hij grijnst en duwt me dan naar achter. Hij grijpt 1 van de jongens vast, trekt hem snel naar zich toe en laat hem dan naar achter vliegen. Waardoor hij tegen de jongens bij de deur aanvalt.
Ik zie Harry naar de aanstichter kijken, dan kijkt hij maar mij. Alsof opeens het licht aangaat, hij weet meteen dat dit de jongen is, die ik gezoend heb.

Ik geef een gilletje als Harry hem hard, met zijn vuist, in zijn gezicht slaat. Dan beland zijn vuist onder zijn kaak en valt Rayn op de grond, Harry kijkt op hem neer. "Waag het niet, ooit met je poten aan Katherina te zitten. Vertel dat maar rond, door die fucking campus. Ik deel niet wat van mij is, en Katherina, is fucking van mij."

Ik voel vlinders in mijn buik op en neer gaan, hij beschermd me, hij is heel duidelijk, ik ben van hem.
Als de jongens weg gevlucht zijn, loopt Harry op me af. Hij pakt mijn gezicht en kust mij, voorzichtig en ik durf haast te zeggen, liefdevol.

Als hij zich terug trekt, zie ik hem naar zijn hand kijken. De knokkels zijn open gescheurd en het bloed, ik pak hem vast en duw hem op de bank. "Ik zal je hand verbinden, ik zoek even de verband trommel". Zonder protest laat hij me begaan, hij laat alles toe en bekijkt mij alleen maar. Zijn gezicht is zacht en gerust, hij trekt mij even later naar zich toe en bedankt me.

"Je was niet bang, ik zag het aan je". Ik kijk op naar Harry, en knik. "Waarom was je niet bang? Want zo'n situatie is niet oké".
Ik glimlach naar hem en kruip dichter tegen hem aan op de bank. "Omdat ik wist dat jij er was, ik wist dat je zou komen en mij zou beschermen".

Hij lijkt na te denken over mijn woorden, en aait door mijn krullen. "Vertrouw je mij, Kitty?"
Ik ga op mijn knieën voor hem zitten en neem zijn gezicht in mijn handen. " Ik vertrouw je, Harry fucking Styles".

Hij grijpt mij vast en duwt mij onder zich op de bank, en hij lacht. Zijn lach is oprecht en vormen kuiltjes in zijn wangen. Hij is een speels en gromt in mijn nek, als hij zijn gezicht daar stopt.
"Toch klinkt dat verdomd sexy uit jou mond Kitty", hij veegt de overige haren uit mijn gezicht en kust mij weer.
De kus gaat over in een hevige zoen, de zoen gaat over in seks op de bank.

De volgende morgen word ik in bed wakker, ook al weet ik niet zo goed, hoe ik hier gekomen ben.
Naast mij slaapt Harry, hij meende serieus dat hij geen ochtend mens is. Als ik mijn mobiel pak, zie ik dat het 11 uur is. Anna heeft nog niet gebeld, wat maar goed is ook. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet brengen, dat Harry hier is.

"Kitty", ik kijk naar de slaperige jongen naast mij. Ik kruip tegen zijn warme, blote borst. Ik merk ook dat ik naakt ben en bloos bij dat idee, mijzelf dieper onder de dekens trekkend.
Na een tijdje ontwaakt Harry en rekt zich uit, hij gaapt, gaat op zijn zij liggen en bekijkt mij. We zijn alle 2 in onze eigen wereld vertrokken, we schrikken dan ook op als mijn telefoon afgaat.
"Hey, An, je leeft weer?"

Ze verteld dat ze over 10 minuten thuis komt, ze is koffie aan het halen. "Zou je er 1 extra mee willen nemen?" Anna is verbaast, maar gaat er niet op in.
Als ik opgehangen heb, kijk ik naar Harry.

"Anna komt zo met koffie, hopelijk ben je gereed voor een woede aanval straks".
Harry lacht en trekt mij tegen zich aan, "maakt niet uit. Daar kan ik wel tegen, maar misschien moeten we de bende van ons nachtelijke avonturen even opruimen". Ik bloos en ik trek zijn shirt over mijn naakte lichaam, ik vis uit de la een slipje en help Harry mee opruimen. Hij heeft alleen zijn spijkerbroek aan en houdt zijn bovenlichaam ontbloot , hij is zo knap. Hij schuift het bureau goed, terwijl ik de spullen van de grond pak. Dan hoor ik Anna binnen komen, ik kijk even naar Harry die me een bemoedigende glimlach geeft.

Als ik met Harry achter mij aan mijn kamer uit kom, zie ik haar ogen groot worden.
"Verassing".
Harry grinnikt en houdt zijn handen op mijn heupen, Anna bekijkt het beeld voor zich.
"Waarom?"

"Kan dat niet later?"

Maar nu trap ik Anna op haar tenen, ze ontploft. "Nee natuurlijk niet, die zak heeft je verdomme meerdere keren gebroken. Hij is slecht voor je, dus ik wil weten, hoe hij hier komt, je hebt hem toch niet weer opgebeld?"

Nu stapt Harry achter mij vandaan en kijkt met donkere ogen naar Anna, hij is boos.
"Ik heb haar zelf opgezocht, jij mag wel wat beter op je vriendin letten. Ze was fucking dronken, heeft gezoend met een wild vreemde. Die gast stond vannacht ik je woonkamer, dus wees blij, dat ik er was".

Anna is geschokt, "wat?" Ze kijkt mij aan, ik knik en beaam wat Harry zegt. Ik leg uit wat er gebeurde en dat het achteraf wel mee viel, dus dat ze zich niet meer druk hoeft te maken.

Anna en Harry kijken elkaar boos aan, maar accepteren dan, dat ze met elkaar zullen moeten dealen.
We drinken samen de koffie en ontbijten, ook al is het ondertussen middag.
De middag verloopt rustig, ik lees op de bank, met Harry zijn hoofd op mijn schoot, voor uit 1 van mijn favoriete boeken. Hij ligt met zijn ogen dicht, naar me te luisteren. Terwijl Anna op de stoel zit en bezig is met haar nieuwe trui, die ze aan het breien is.
Tegen de avond vertrekt Harry, hij zegt dat hij nog wat 'shit' heeft af te handelen.

"Doe voorzichtig Kitty, geniet van je eerste week en blijf uit de buurt van andere jongens". Dat laatste klinkt meer als een waarschuwing, ook kijkt hij Anna even intimiderend aan.
Dan kust hij mij en loopt weg, zo snel hij gekomen was, lijkt hij ook weer verdwenen. Maar ik heb van hem genoten, hij was zo lief vandaag.

Hij vertelde dat hij mij van de bank naar bed getild had, hij genoot van mijn stem tijdens het voorlezen en Anna en Harry hebben geen ruzie gemaakt.
Nu weet ik het heel zeker, ik ben hopeloos verliefd op hem.

Ik zie hem weg lopen vanuit het raam uit mijn slaapkamer, het is alsof hij mij voelt lijken. Hij draait zich om, kijkt mij aan en knipoogt. Dan verdwijnt hij om de hoek en is weg, ik kan er niks aan doen. Maar ik begin te huilen, ik wil niet dat hij weg gaat, ik weet niet wanneer ik hem weer zal zien. Je weet het bij hem nooit, ik weet nooit wat er kan gebeuren.
Anna komt mijn kamer binnen en kijkt verbaast naar mij, maar ze trekt mij op bed en sust me, nadat ik stotterend vertel dat ik hem mis en bang ben dat hij weg zou blijven.

"Ow lieverd, snap het nou. Hij heeft echt niet, ruim 3 uur in de auto gezeten voor niks. Hij kan waarschijnlijk ook maar moeilijk zonder je, zonder dat hij dat beseft.
Ik heb echt een grondige hekel aan hem, en was ook echt kwaad op je, toen ik hem bij je zag. Maar ik heb jullie samen gezien vanmiddag, je weet het beetje goede wat in hem zit, maar boven te krijgen. Dat zegt heel veel, zeker voor iemand met de persoonlijkheid van Harry".

Ik bedank Anna voor haar lieve woorden, ik kus haar op haar wang en sluit dan mijn ogen. Terwijl we samen op bed liggen, vallen we in slaap, alle 2 moe van onze eigen avonturen van de vorige avond.

Reacties (2)

  • AmorAmor

    Yesss go Harry!! Hij is zowel verliefd, dit is zo lief(H)

    1 jaar geleden
  • Sunnyrainbow

    Awh zo lief!

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen