Foto bij 141 - This forbidden love

Georg P.O.V.
De afgelopen weken zijn vrij langzaam voorbij gegaan en je hebt je in jaren niet zo eenzaam gevoeld. Letterlijk niemand uit de band praat op dit moment tegen je en natuurlijk weet je wel waardoor dat komt, maar je had niet verwacht dat het zo lang zou duren voordat ze weer een beetje normaal tegen je zouden doen. Dat is ook precies de reden waarom je er heel even spijt van had, dat je gelijk aan Maud hebt laten weten dat je 'natuurlijk' naar haar verjaardag komt. "Wouldn't miss it for the world" waren je exacte woorden en, hoewel waar, iets wat je kan missen als kiespijn is de confrontatie met de band. Met Bill. Hoewel je misschien nog niet eens het bangst bent om Bill onder ogen te komen, het is zijn broer waar je je meer zorgen om maakt. Gustav vind je lastig te peilen - normaal gesproken staat hij altijd wel aan jouw kant, het is altijd jij en Gus en de tweeling geweest, maar hij was zo boos de laatste keer dat je hem zag. Hij was degene die je vertelde dat je geen contact meer met de rest moest zoeken. Tom was degene die je een gekneusde kaak bezorgd heeft - en totdat dat gebeurde, wist je niet eens dat je je kaak kon kneuzen! In ieder geval, je ziet er onwijs naar uit om Maud te zien, al weet je dondersgoed dat je dat daar helemaal niet zo naar uit zou moeten kijken, en je ziet er enorm tegen op om de jongens onder ogen te komen. Aan de andere kant, dit is een confrontatie die een keer moet komen en misschien dat het allemaal wel meevalt, als je eenmaal op de verjaardag bent.
Je laat het zoveelste getypte, maar nog niet verzonden berichtje met daarin een slap excuus waarom je niet kan komen letter voor letter weer verdwijnen en legt je telefoon weg. Je hebt gezegd dat je zou komen, dus dan ga je gewoon, Listing, spreek je jezelf streng toe. Toch vraag je je af of de jongens überhaupt wel weten dat je ook komt. Moet je ze dat vertellen? Aan de ene kant wil je het ze laten weten, zodat ze in ieder geval niet voor verrassingen komen te staan, maar aan de andere kant ben je bang dat als je het ze vertelt, ze je dwingen weer af te zeggen en daar zit je ook niet op te wachten. Je zucht diep en laat je hoofd in je handen zakken. Je hebt er echt een bende van gemaakt deze keer. Tom en Gustav waren zo pissig... Alsof jij er iets aan kan doen op wie je een crush krijgt. Het vervelendste aan deze hele situatie, die an sich al fucked up genoeg is, is dat het precies niks aan je gevoelens voor Maud veranderd heeft. Ja, je vond het niet leuk dat ze je liet weten dat ze even geen contact wilde, maar zodra Tom en Gustav jou vertelden dat ze met niemand contact had op dat moment, zelfs niet met Bill, zag je het niet zo heel persoonlijk meer - ze weet niet eens wat je gedaan hebt, en dat is misschien maar goed ook.
Je pakt je telefoon weer op en begint te typen.
Georg: Excited for the party on Friday! Any wishes for your birthday?
Maud: Just be there!:)
Je kan een glimlach niet onderdrukken en legt je telefoon weer op tafel. Zie je wel, ze wil jou ook graag zien. Misschien niet op dezelfde manier, maar ze ziet je in ieder geval wel graag. Je trommelt onrustig met je vingers op tafel. Je kan moeilijk met lege handen aankomen, maar je weet oprecht niet wat je voor haar kan kopen. Ergens is het zo achterlijk dat je zo'n crush hebt op een meisje dat je eigenlijk helemaal niet goed kent. Je graaft en graaft en probeert te bedenken wat voor dingen er in haar huis stonden, of ze nog over dingen gesproken heeft die ze leuk vindt, of Bill nog dingen vermeld heeft die ze leuk vindt... Dan ineens weet je het: Winnie-the-Pooh! Je pakt je laptop erbij en begint met googelen op Winnie-the-Pooh; dat levert je niet heel veel op. Je besluit je in eerste instantie maar wat meer in het disneykarakter te verdiepen. Gebaseerd op een boek? Hm... Na nog wat surfen en zoeken, stuit je op een website waar je tweedehands boeken kan kopen, waar iemand een first edition van The House at Pooh Corner aanbiedt. Dat vindt ze vast geweldig! Het is misschien wat aan de dure kant voor iemand die je nog niet zo goed kent, maar aan de andere kant heb je geld zat. Je kijkt even twijfelend naar het boek in je winkelmandje; is dit raar? Die gedachte schud je snel van je af, misschien moet je niet overal zo veel over nadenken... Voor je je weer kan bedenken, druk je op bestellen.

Reacties (2)

 • XoXopeace

  Wat dacht je van een rubiks....... nee geintje;)
  Ben benieuwd hoe dit gaat aflopen

  4 weken geleden
  • MaudMurder

   HAHAHA. Ik heb de laatste keer iets te lang na moeten denken wat je bedoelde (tot ik dus in de reacties terug ging zoeken)🤣

   4 weken geleden
 • Luckey

  Iets zegt me dat het fout gaat aflopen.

  4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen