Foto bij 144 - It's a point of view

Hoe meer wijn er vloeit, hoe meer details er die avond besproken worden. De meiden weten inmiddels van zowat ieder beetje, kneepje en kusje tijdens jouw eerste keer met Bill af. Vooral het feit dat jullie elkaar zo plagen en uitdagen, schijnt hun aandacht te trekken.
"Jezus, Maud," giechelt Sophia. "Ik wist helemaal niet dat jij zo was in de slaapkamer!"
"Ik ook niet," grinnik je. "Ik weet het niet, hij brengt die kant bij me naar boven en.. damn! Ik voelde me echt weer zo'n oversekste puber!"
Roos verslikt zich bijna in haar wijn van het lachen. "Ja? Was het zo erg?"
"Nou, ik heb het in het afgelopen jaar nog niet eens zo vaak gedaan als afgelopen weekend." Die uitspraak zorgt ervoor dat jullie alle drie opnieuw in de lach schieten. "Nee, oké, dat is misschien een beetje overdreven, maar het was echt.." Je knipt met je vingers. "Dit en daar gingen we weer."
"Dan heb ik bij deze al medelijden met Tom en Heidi aankomend weekend," grinnikt Roos. Je lacht met haar mee, maar bent ondertussen extra dankbaar voor de logeerkamer - daar kan je vrijwel niet horen wat er in de slaapkamer gebeurt en andersom.
"Ho eens even," onderbreekt Sophia haar. "Ik ben nog niet uitgepraat over Maud's konijnenweekend."
"Konijnenweekend? Hallo, zo erg was het ook niet," protesteer je even. Ze kijkt je indringend aan. "Oké, misschien was het wel zo erg."
"Hoe vaak? Wanneer?"
Je rolt met je ogen. "Weet ik veel."
"Maud!"
"Oké, uh, nou sowieso dus vrijdagavond, en zaterdagavond-"
"Was dat feest niet zaterdagavond?"
Je ontwijkt hun vragende blikken en kijkt naar je glas wijn, alsof je nog nooit zoiets interessants gezien hebt. "Ja."
"Dus je bedoelt 's nachts ergens toen jullie thuis kwamen?"
"Ook," mompel je en je voelt je wangen weer rood kleuren.
"Wat?!"
"Het, uh, zou zo maar eens kunnen dat we, uh, wat privacy opgezocht hebben tijdens het feest," leg je snel en zacht uit, in de hoop dat ze je niet verstaan.
"Damn, girl! Oké, uh, nou dat is drie," dringt Sophia lachend aan.
"Sinds wanneer heb jij zoveel interesse in mijn seksleven?"
"Sinds je een interessant seksleven hebt. Vertel!"
"Nou, uh, dus vrijdagavond, zaterdagavond, zaterdagnacht, uh, zondagmiddag, maandagochtend en avond en dinsdagochtend," noem je op. Sophia telt op haar vingers mee. "Oh, en nog voordat we naar het vliegveld reden."
"Zie je wel, konijnenweekend," schatert ze, terwijl ze triomfantelijk acht vingers in de lucht houdt. Je schudt lachend je hoofd.
"Waarom vertel ik jullie dit überhaupt..."

Bill P.O.V.
Je bent met Stitch naar het strand geweest om een stuk te wandelen, omdat je moe werd van je eigen jaloezie als je Tom en Heidi samen zag. Nog twintig uur, dan ga je boarden en ben je onderweg naar Maud, denk je opgewekt, terwijl je Stitch de auto in helpt. Je rijdt naar huis toe en ziet dat de auto van Tom weg is. Binnen vind je een briefje op de keukentafel waarop staat dat hij Heidi naar huis brengen is, omdat haar kinderen vandaag naar haar toe komen, zodat ze die nog even ziet voordat jullie naar Nederland vliegen. Hij komt zelf weer terug naar huis, staat er. Je hebt natuurlijk geen idee hoe laat hij weg gegaan is en besluit in de tuin te gaan zitten en een beetje van het weer te genieten. Stitch loopt een beetje zoekend rond en komt dan naast je stoel liggen.
"I think Capper and Anton went with Tom and Heidi," bedenk je hardop, terwijl je over zijn kop aait. Hij houdt even zijn hoofd schuin, maar gaat dan weer liggen.
Een half uurtje nadat je zelf thuis gekomen bent, hoor je een auto het erf op draaien; daar zal je Tom hebben. Je loopt terug naar binnen en komt net in de keuken aan, als hij binnen stapt. Capper en Anton komen kwispelend achter hem aan naar binnen en schieten de tuin in, zodra ze doorhebben dat de achterdeur open staat.
"Biertje?" vraag je, terwijl je de koelkast open trekt.
"Lekker," antwoordt hij en hij loopt vast door naar de tuin. Je pakt twee biertjes en loopt achter hem aan de tuin in. Je geeft hem een biertje aan en hij tikt zijn bierflesje tegen die van jou. "Proost."
Jullie genieten een poosje van de zon en stilte. Stitch, Capper en Anton rennen achter elkaar aan de tuin rond en jullie aanschouwen het tafereel. Na een tijdje komen de honden bij jullie liggen en draait Tom zich naar je toe.
"Dus, Maud en jij hebben seks gehad," zegt hij met een speelse grijns.
"Jup."
Hij tikt zijn biertje nogmaals tegen dat van jou. "Cool."

Reacties (1)

 • Luckey

  Waarom hebben meiden heel details gesprek en mannen seks ja oké hahaxD

  4 weken geleden
  • VampireMouse

   Jaaa dit hahahaha heerlijk cD

   4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen