So we'll piss off the neighbours
In the place that feels the tears
The place to lose your fears
Yeah, reckless behavior
A place that is so pure, so dirty and raw
In the bed all day, bed all day, bed all day
Fucking in and fighting on
It's our paradise and it's our war zone
It's our paradise and it's our war zone

~ Zayn Malik

Ik geniet vol van de eerste week, dat de colleges weer beginnen. Het feit dat ik nu mijn overige uren kan opvullen met studeren en leren, ik hou ervan.
Anna heeft mij nog ertoe gedwongen een gesprek aan te gaan met de groep over Harry, ik heb de situatie moeten uitleggen en in de hoop, dat ze hem zullen accepteren. Want Anna verwacht, dat hij hier vaker zal komen en ze wil geen ruzie in de groep.
Iedereen pakte het goed op, zelfs Jace, die maakte er weinig van. Volgens hem, is Harry toch geen blijvertje.

Het is woensdag avond en we zitten met zn alle in ons appartement te eten, Daisy heeft lasagne gemaakt. Ik zit op de grond, omringt door papier. Ik ben druk met het uitspitten van een hoofdstuk, maar ik heb zo veel theorieën bedacht, wat er zou kunnen wezen. Dat ik eigenlijk niet meer weet, waar ik moet beginnen.
Er word op de deur geklopt, Ben staat op en doet open. Het valt stil, ik zelf kijk op waarom. Mijn warrige knot op mijn hoofd, gaat heen en weer. Het potlood in mijn mond valt op de grond en ik spring op, waardoor de papieren alle kanten op vliegen.

"Harry".

Hij grijnst naar mij, zijn ogen scannen mijn lichaam. Ik heb een yoga broek aan met een korte top, zijn grijns word alleen maar groter. Dan openend hij zijn armen, ik spring erin en hij slaat ze stevig om mij heen. "Kitty".
De manier hoe mijn naam over zijn lippen komt, bezorgt mij keer op keer kippenvel.

Ik trek hem mee naar binnen, maar er ontstaat een ongemakkelijke situatie. Harry weet niet zo goed wat hij moet, dus hij knikt maar wat. Gelukkig is Daisy de gene is de leiding neemt, "hey Harry. Alles goed? Lange reis hier naartoe?"

Ik kijk Daisy dankbaar aan, ze glimlacht naar mij, terwijl Harry zegt dat de reis prima was.
"Wil je misschien ook nog wat eten dude? We hebben nog lasagne over". Harry neemt het aanbod van Ben aan en komt bij mij op de grond zitten, terwijl ik mijn papieren weer opnieuw orden. "Heb je eigenlijk wel wat gegeten?" Ik kijk naar mijn bord onaangeroerd lasagne. Harry volgt mij blik en trekt dan alle papieren uit mijn handen, "eerst eten jij".

Ik doe wat hij zegt en ik pak mij bord van de grond, Harry bedankt Ben en pakt zijn bord aan. We eten stil en ik bekijk Harry alleen maar, die zijn ogen over mijn papieren laat gaan. Af en toe lacht hij, of trekt hij zijn wenkbrauwen op.
Harry en ik kibbelen over de papieren die ik uitgeschreven heb, uiteindelijk houden we er 1 over. "Dus deze is goed? Zeker weten?" Hij knijpt zijn ogen dicht en gromt, "de laatste keer Kitty, dit is hem". Als ik toe stem word er achter ons geklapt , gelachen en vermakelijk gekeken.

"Bravo, je mag blijven. Normaal duren die keuzes een paar dagen, met jou erbij een paar uur". Ben slaat hem op zijn schouders en kijkt mij lachend aan, ik kan er niks aan doen en moet ook lachen.

Harry gedraagt zich perfect en is aardig voor mijn vrienden, ergens voelt het raar en wacht ik tot er een bom ontploft. Maar dat gebeurd niet, als tegen 22.00 de andere naar bed gaan, zitten wij nog steeds op de grond.
"We zijn eindelijk alleen, nu kan ik eindelijk die kont van jou bewonderen in deze broek". Ik giechel als hij gaat staan en mij optrekt, hij legt zijn handen op mijn heupen en zet me in het midden van de woonkamer. Hij loopt rondjes en maakt grommende geluiden, "zo verdomd sexy en allemaal van mij". Ik draai mij om en zoek zijn ogen, als ik die gevonden heb staan ze donker. Ik merk dat mijn ademhaling hoger word, terwijl zijn woorden zich herhalen in mijn hoofd. Dan stapt hij op mij af en druk zijn lippen hard op die van mij, ik wankel achteruit. Maar hij legt zijn armen op mijn rug en duwt mij tegen hem aan, hij laat geen centimeter tussen ons. Zijn handen vinden mijn billen en tillen mij op, ik sla mijn benen om zijn middel. Dit allemaal, zonder onze kus te stoppen.
Even happen we naar adem, maar dan belanden zijn lippen weer op die van mij. Hij vind de weg naar mijn kamer en trapt de deur dicht, hard. Hij laat op ons bed zakken en ik voel zijn lichaam op mij, hij laat mijn lippen alleen en vind zijn weg naar mijn nek. Daar zuigt hij de huid op, hard. Ik kreun, ik kan er niks aan doen. Maar ik geniet van zijn lippen, die mijn huid erg gevoelig maken. Als hij zijn tanden over de plek laat schrapen, ril ik onder hem. Hij grijnst naar me, als hij even mijn blik zoekt, ik weet dat hij geniet van de macht die hij op mij heeft.
Zijn handen gaan onder mijn trui en vinden mijn borsten. Hij knijpt er in, masseert ze. Ik lig op bed, met mijn ogen dicht, genietend.
"Open je ogen Kitty, ik wil dat je naar me kijkt".
Ik open mijn ogen en kijk hoe hij zijn shirt uit trekt over zijn hoofd, ik bijt op mijn lip. Ik voel tintelingen onder in mijn buik, ik zucht diep, hij is zo knap.

Mijn handen gaan haast automatisch naar zijn borst, mijn vinger toppen glijden over zijn huid. Tot aan zijn broek band, waar ik over zijn tattoo's strijk. Ik zie dat hij zijn adem inhoud, hij sluit kort zijn ogen, maar dan opent hij ze weer. Ze staat vel, twinkelen en kijken mij lustig aan.

Harry

Als haar vingertoppen over mijn lichaam glijden, kan ik haast niet meer adem. Ze is betoverend, ik kan niet zonder haar. Ze is de gevaarlijkste drugs, die ik ooit gehad heb.
"Heb je buren Katherina?" Ze knikt, ik grijns. Ik zal dit fucking huis eens laten horen, hoe je een vrouw hoort te verwennen.
Ik kijk naar de strakke kleding, die haar prachtige lichaam sieren. Ik trek alles uit, zonder dat ze tegen werkt. Ze is volledig aan mijn aanrakingen overgeleverd, ze geniet en kreunt. En ik trek alleen nog maar de kleding uit, mijn lippen gaan over haar benen. Ik druk natte kussen tegen de binnen kant van haar dijen, ze duwt haar heupen dicht in het matras en kreunt.
Als ze mij weer aankijkt zie ik, tot mijn verbazing lust in haar ogen. Ze knoopt mijn broek los en dwingt mij deze uit te doen. Als ik naakt voor haar sta, grijnst ze, zoals ik zou doen.
"Damn Kitty, je maakt mij zo hard." Ik grinnik als ik zie wat mijn dirtytalk met haar doet.
Ik leun weer over haar heen en zet mijn lippen op haar prachtige romige borsten, ik zuig en bijt in haar huid. Ik laat mijn handen steeds plagerig over haar onderbuik gaan, naar haar kut. Ze kreun en hijgt mijn naam, fuck ja, dat is wat ik wil horen.
"Kreun mijn naam schatje, hard". Dan laat ik mijn vingers tussen haar lippen glijden en geniet ervan hoe nat ze is. Ik duw 2 vingers tegelijk naar binnen en dat levert mij haar kreunen op. "Harry, alsjeblieft". Ik hou mijn hoofd scheef en bekijk haar, terwijl ik in en uit haar beweeg met mijn vingers. "Gaan we smeken, kitty?" Ze knikt hevig en smeekt mij om meer, ik grijns tegen haar huid. Mijn lippen laten natte vlekken achter op haar prachtige huid, dan opeens duwt ze mij van haar af. Ik grom, verbaast.
"Ik wil je proeven", ik kijk haar aan. Even zie ik haar voor me, ik voel het bloed pompen in mijn penis. "Weet je dat zeker?" Ze knikt en kijkt mij met haar grote blauwe ogen aan, oke let's do it.

Ik ga op bed zitten en laat haar tussen mijn benen plaats nemen, haar blauwe ogen kijken op.
"Pak hem vast, lik er voorzichtig aan". Ik kreun alleen al van het idee, hoe ze mij op dit moment gehoorzaamd. Ik voel haar kleine hand mij pakken, dan gaat haar zachte natte tong over mijn staaf. Ik sluit mijn ogen, ik laat haar zelf op ontdekking uitgaan.
"Fuck Kitty, zeg niet dat je dit eerder gedaan hebt". Ik kijk hoe ze haar hoofd schut, dan zet ze haar lippen om mij heen en laat ze mij naar binnen glijden. Ik kreun, haar tong beweegt terwijl ze op en neer beweegt. Ik voel aan mijzelf dat ze moet stoppen, ik wil niet in haar mond spuiten, dat wil ik haar niet aan doen, nog niet.
Ik pak haar blonde krullen en trek mijzelf weg, haar hoofd vasthoudend. "Nu is het mijn beurt, natuurtalentje". Ze lacht, terwijl ik haar op bed leg. Ik grijp haar benen en leg ze tegen mijn borst, dan laat ik mijzelf in haar glijden. Ze hapt naar adem, ze moet voelen hoe diep ik nu ga. Ik lik aan mijn duim en laat deze over haal clit gaan, ze beweegt op en neer. Ik draai sneller rondjes en geniet van haar lichaam.
Ik pak haar heupen en duw mijzelf hard in haar, ze kreunt, hard. Na een paar keer word er op de muur gebeukt, het enige wat ik kan doen is grijnzen.
Ik kom na nog een paar keer tot mijn hoogte punt en kom bijna, "kom je voor mij?" Haar ogen boren zich in die van mij, ik knik en laat mij kreunend gaan.
Ik trek mijzelf uit haar en ze kruipt wat naar boven in het bed, ik zie dat ze zoekt naar haar ondergoed.
"Wat denk je te gaan doen? Ik ben nog niet klaar met jou". Ze schrikt als ik haar enkels grijp en haar zo naar mij toe trekt, ze protesteer niet als ik mijn hoofd tussen haar benen plaats. Ik lik haar en zuig aan haar clit, ze kreun en roept mijn naam, verschillende keren. Dan komt ze, over mijn lippen. Ik proef haar, ik proef haar op mijn lippen. Ik lik ze af, terwijl ze met grote ogen naar mij kijkt. Mijn ogen gaan over haar lichaam, mijn plek in haar nek, steekt duidelijk af op haar lichte huid. Haar tepels zijn hard en haar buik gaan snel op en neer. Verder kom ik niet, want ik hoor hoe er op de deur gebonsd word. "Ik ga wel, puf jij maar even uit".
Ik kus haar en trek mijn boxer aan, ik zie Anna net haar kamer uit komen, geïrriteerd kijkt ze me aan.
"Jou herrie, jou troep".
Ze wijst naar de deur, die ik met plezier open zwaai.
Ik zie twee meisjes staan, ze kijken mij met open mond aan. Daar staan ze, met een bek vol tanden.

"Gaan jullie mij vertellen dat ik rustig aan moet doen? Of kiezen jullie ervoor het te accepteren en mij mijn gang te laten gaan, lady's?"
Ze kijken elkaar aan, mompelen wat en lachen, blozend.
"We zullen je je gang laten gaan, hoor je bij Anne?" Ik trek mijn wenkbrauw op, nieuwsgierige trutten. Ik schut mijn hoofd, mijn krullen vallen voor mijn ogen, ik strijk ze eruit.
Hun ogen worden groter en zijn haast enthousiast met deze nieuwe sappige roddel, die ze net te weten zijn gekomen. "Katherina, je gaat met Kathy?" Ik knik, sla mijn armen over mijn borst en kijk op ze neer.
"Flik het niet weer ons te storen, Fuck off", ze knikken en lopen fluisterend weg.

Reacties (2)

 • eldavia

  love it

  5 maanden geleden
 • AmorAmor

  Hoofdstuk 30 alweer! Ik hou van je story!

  Harry is zo lief, ze is zijn drugs(H)

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen