She's a good girl
She's Daddy's favorite
He's saved for Harvard
He know she'll make it
She's good at school
She's never truant
She can speak French
I think she's fluent

'Cause in the back of the room where nobody looks
She'll be with her boyfriend
She's not reading books!

~ 5 Seconds of Summer

"Dus, hoe illegaal is het als ik mee jou lessen in ga?" Geschokt kijk ik op van mijn kop koffie, we zitten al op de bank. Want Ik sta graag vroeg op, om goed voorbereid de dag te gemoed te gaan. Het is vroeg en het word net licht buiten, de campus ontwaakt rustig.
"Ehm, ik denk dat het heel illegaal is. De toelating voor deze school was mega streng, en jij wilt zo de collegezaal induiken?"

Harry heeft een grijns om zijn lippen en zijn ogen twinkelen gevaarlijk. " Ja, ik wil je vandaag geen moment uit het oog verliezen. Ik heb je nodig kitty". Hij zet mijn koffie neer en pakt mijn gezicht, hij kust mij voorzichtig. Ik moet lachen als hij zich terug trekt, en zijn gezicht heel zacht staat. "Pas maar op Styles. Als je zo door gaat, denk ik nog dat je mij leuk gaat vinden". Harry gromt en duwt mij dichter in de bank, hij kust mij ruw en zijn handen grijpen mijn taille vast.

"Zeg, vannacht was wel genoeg herrie, dankjewel". Anna komt binnen, ze knipoogt en loopt het kleine keukentje in. Even later komt ze er met een kop koffie uit, "wie zijn idee was dit?" Ze houd de koffiemok omhoog, Harry steekt zijn handen in de lucht.
"Schuldig", Anna knikt goedkeurend. "Als je zo door gaat, mag je nog blijven". Ik kan een lach niet verbergen en kruip iets dichter tegen mijn woesteling aan. Hij trekt mij op schoot en drukt kusjes in mijn nek, terwijl Anna en ik het nieuws uit de kranten van vanmorgen bespreken.

Als ik de badkamer in ga, neem een snelle douche. Mijn kleding had ik de vorige avond al klaar gelegd, want dat scheelt zo veel tijd. Ik werk me in mijn spijkerbroek en een luchtige kleurrijke blouse.
Als ik mijn krullen verzorg zie ik dat Harry het appartement weer binnen komt, hij heeft een set nieuwe kleren in zijn hand. Ik kijk verbaast naar de spijkerbroek, "geen zwart vandaag?"
Ik hoor hem grinniken terwijl hij de broek instapt, "ik heb meer in de kast dan zwart Kitty". Over de broek trekt hij een wit, laag uitgesneden shirt aan, zijn zwarte laarzen sieren zijn voeten. Hij kijkt in de spiegel en haalt zijn handen een paar keer door zijn zachte, krullen.
"Staren is niet beleeft, dat zou jij wel moeten weten Katherina".
Ik klap mijn mond dicht en richt mij snel en blozend weer op mijn haar, wat ik probeer vast te binden.
"Laat het los, dat staat je mooi Kitty". Harry zijn handen gaan door mijn haren, hij haalt voorzichtig het elastiekje er uit. Ik kijk in de spiegel naar hem, hij is gefocust op mijn krullen, die hij voorzichtig om mijn gezicht drapeert. "you are so beautyful, Kitty".
Mijn lippen gaan omhoog als hij haast spinnend met mijn haren speelt, hij lijkt zich niet bewust van zichzelf. Helaas word het moment alweer snel verstoord, Jace komt het appartement binnen en meteen veranderd Harry. Ik zie zijn lichaam spannen en zijn ogen donker worden, als Jace mijn kamer binnen komt.
"Je kunt toch wel fucking kloppen of niet?" Harry duwt Jace tegen de deur en grijpt zijn kreukelloze overhemd vast.
"Rustig man, jezus". Jace duwt Harry van hem af, hij trekt zijn kleding recht en kijkt mij aan.
"Klaar?" Ik knik en sta op, grijp mijn tas en loopt achter Jace aan, ik rijk mijn hand naar Harry. Hij pakt hem vast en hand in hand lopen we naar het eerste college, ik voel mijn wangen branden door de blikken die we krijgen. Ik ben in de wolken door het feit dat Harry mijn hand vast heeft, terwijl iedereen ons kan zien.

Als we de eerste zaal in lopen, wil ik naar mijn standaard plek toe, vooraan. Maar Harry trekt mij achterin de banken in, "je wilt toch niet dat je professors mij zien, of wel?" Ik neem plaats bij hem, terwijl de rest voorin zit, ik zie dat ze me zoeken. Ik stuur een appje naar Anna, ze kijkt om en lacht. Ik zie dat ze wat zegt en dan naar ons toe komt, "hey, nieuwe plek?" Ik knik, ook Daisy komt erbij en neemt plaats naast Harry.
"Dus Harry, is er iets zwaars op je hoofd gevallen, nu je zo soft bent?" Hij grist de appel van Daisy uit haar hand en neemt er een hap van, terwijl hij wat onderuit zakt, met zijn hand op mijn bovenbeen. "Dit doe ik voor Katherina, daag me niet uit, ik krop nu veel op". Daisy kijkt hem kwaad aan, terwijl hij haar appel opeet. "Dit doe je dus niet, lief doen". Ik pak mijn eigen fruit en rijk deze aan Daisy aan, terwijl ik me excuseer voor het gedrag van Harry.
Dan komt Professor Dogan binnen gelopen, hij kijk rond en schrijft zijn naam op. "Voor de gene die mij nog niet kunnen, ik ben professor Dogan. Het is mij een eer jullie dit semester mee te nemen in de kunst van het schrijven, dames en heren, dit is ingewikkelder dan het lijkt. Het ontleden van teksten, is niet altijd even makkelijk. Helemaal niet, als ik jullie deze oud Engelse hoofdstukken laat ontleden".
Met het puntje van mijn tong luister ik geboeid, smachtend naar alles wat de professor verteld.

De dag vordert langzaam, elke keer zitten we achter in. Halve wegen een saaie preek van een professor voel ik Harry zijn vingers over mijn dijen bewegen, zijn lippen duwen in mijn nek en hij knabbelt aan mijn huid. Als ik me hoofd draai om er tegen in te gaan, drukt hij zijn lippen op die van mij. "Ik zou je hier best willen nemen, ik denk niet dat het iemand boeit". Mijn wangen kleuren rood door Harry zijn woorden, ik probeer me nu extra hard te foccusen op de woorden van de professor.
Ik ben blij als hij zegt dat het erop zit en we gaan staan, door naar het volgende college.

Ondertussen zijn Jace en Benjamin er ook bij gekomen, en nemen naast ons plaats. Maar Jace is niet blij met Harry en zegt blij te zijn als Harry weer oprot.
"Stilte graag", professor Purdy haar stem verstomd Harry. Wat maar goed is ook, want de woorden die zijn lippen verlaten zijn niet mals. Kwaad kijken James en Harry elkaar aan, ik knip met mijn vingers voor de ogen van Jace en wijs naar Purdy.

"We zijn gebleven bij het analyseren van het gedrag van meneer Heathcliff, iemand opmerkingen?"

Een jongen voor in neemt het woord, " Heathcliff voelt zich afgestoten. Hij was hopeloos verliefd op Catherine, maar zij is getrouwd met Edgar. Want ze voelde zich te goed, om onder stand te trouwen. Hij leid in het hele verhaal, hij vind pas rust als hij sterft". Aandachtig luistert iedereen, de meeste zijn het met hem eens. "Heel goed, dat is zeker..." Ik schrik als opeens Harry zijn stem klinkt, hard , hees en erg geïrriteerd.

"Bullshit, dit menen jullie toch niet? Heathcliff is de meest egoïstische persoon in het fucking boek. Als hij zich niet zo aanstelde en zich volledig op Catherine had gestort, had ie niet de rest later hoeven te terroriseren met zijn verschrikkelijk gedrag. Hij maakte het leven van Catherine in een hell, hij dwong Cathy om met Linton te trouwen en de andere fucked up shit die hij deed. Dan hebben jullie het met hem te doen? Fuck off, hij had haar moeten grijpen toen hij de kans had".

Als Harry klaar is, is het dood stil. Iedereen kijkt naar hem, maar dan kijkt iedereen naar Purdy, als ze begint te praten.

"Dit is heel interessant, heeft iemand hier iets op te zeggen?" Maar het blijft stil, Harry zijn ogen glinsteren gevaarlijk en niemand wil blijkbaar tegen hem in gaan.
Misschien ook wel, omdat hij een erg goed punt heeft.

"Nou blijkbaar heeft meneer..?" Ze kijkt vragend onze kant op, "Styles".
"Nou meneer Styles, die niet in mijn les hoort. Blijkbaar heb je iedereen hier overtuigd met je, zeer duidelijke standpunt".

Ik voel mijn wangen branden, terwijl er een zacht geroezemoes door de zaal gaat. Ze kijkt streng onze kant op, maar Harry trekt zich er niks van aan en kijkt alleen maar uitdagend.

Als we terug naar het appartement lopen slaat Harry zijn arm om mijn schouders en trekt me naar zich toe. Hij zet zijn lippen tegen mijn oor en fluistert, "het spijt me. Ik zal me voortaan op de achtergrond houden".
Mijn schouders gaan omhoog, "wel, het college boeide je blijkbaar".
We kibbelen door over het college en ik geniet van Harry zijn gedrag, ik zou hem zo graag bij me willen houden.

Pas als we op mijn bed vallen, houden we op met de discussie over Heathcliff.
Ik luister muziek terwijl Harry met mijn haren speelt, ik kijk op als zijn mobiel afgaat.

"Wat?" Hij klinkt boos, door de telefoon. Ik zie zijn hele lichaam spannen, hij gaat rechtop zitten en met grote ogen kijk hij mij even aan. Hij zegt niks, hij luistert alleen naar de stem. Veegt mijn zijn hand over zijn gezicht en zucht. Uiteindelijk is het enige wat hij zegt 'oké', als hij ophangt wrijft hij in zijn ogen.
"Mijn moeder komt mij aankomend weekend opzoeken, ze heeft weer eens ruzie met mijn vader en ze wil er tussen uit".

Het verbaast mij dat hij op zo'n toon tegen zijn moeder sprak, athans. Hij heeft 2 woorden in het hele gesprek gezegt, mijn ouders zouden kwaad zijn als ik zo tegen ze zou praten. Maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar zijn moeder, hoe zou ze zijn?

"Ik kan naar je toekomen, ik wil best je moeder ontmoeten.". Hij kijkt verbaast in mijn ogen, na mijn voorstel. Maar hij gaat er toch op in, "goed. Maar dan haal ik je vrijdag avond op, ik laat je niet alleen reizen".

Reacties (3)

 • AmorAmor

  Zo leuk, samen de colleges in!

  Net als de rest , heel benieuwd naar Harry zijn moeder. 🤩

  5 maanden geleden
 • gothicpop

  Harry in college, geweldig.
  Ben ook benieuwd naar zijn moeder
  (Y)

  5 maanden geleden
 • Sunnyrainbow

  Yes de volgende meet de family stap!

  5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen