Foto bij 150 - Back home, my friend

Aaahhh deel 150 alweer!
Bedankt voor het lezen, de comments, de kudo's en abbo's <3

Zodra je je balkon kan zien, zie je dat Bill op de uitkijk staat. Je zwaait naar hem en hij zwaait met een grote grijns terug, voordat hij naar binnen verdwijnt. Je hebt amper de deur beneden open, als je hem met twee treden tegelijk de trap af hoort denderen. Je stapt het halletje in en hij springt de laatste paar treden af en sluit je in zijn armen.
"Happy birthday, babe!" grijnst hij en hij drukt zijn lippen tegen die van jou. Je trapt de deur achter je dicht en begraaft dan je handen in zijn haar. Je ademt diep in en voelt een gevoel van rust je overvallen: hij is hier.
"Hey Billchen," glimlach je, als jullie elkaar losgelaten hebben. Je pakt zijn hand vast en trekt hem achter je aan naar boven. "How was the flight? Are you all settled in? Are Tom and Heidi all right in the guestroom?"
"Calm down," grinnikt hij. "Yes, the flight was fine. I put my suitcase in your room and Tom and Heidi are fine in the guestroom."
"Cool. Sorry, I am just so excited I can't stop myself," ratel je door. Hij kijkt je even bedenkelijk aan en weet je dan stil te krijgen door zijn lippen weer op die van jou te drukken.
"I can't remember seeing you this excited to see me before." Hij kijkt even bedenkelijk. "Or are you always like this on your birthday?"
"Yes! It's totally because of my birthday," lieg je, terwijl je snel door naar boven loopt. Je loopt je appartement binnen en ziet dan tot je verbazing dat de hele woonkamer versierd is met slingers en ballonnen. "Did you do this?!"
"With some help from Heidi," glimlacht hij. Je kijkt zoekend rond, maar ziet Heidi en Tom nergens. "They went out into the city centre to, uh, give us some privacy, as Tom put it oh-so-subtle."
"Privacy?" Je zet je tas op de grond en draait je om, zodat je hem aan kan kijken.
"Hmhm." Hij stapt dichter naar je toe en laat zijn vingers over je wang, via je schouder, langs je arm naar beneden glijden. "I've missed you."
"I've missed you too." Jouw ogen ontmoeten die van hem en je glimlacht, terwijl je je hand naar hem uitsteekt. "Wanna take advantage of said privacy?"
Hij pakt je hand aan en je trekt hem langzaam mee naar de slaapkamer. Jullie gaan op het bed zitten en je drukt verlangend je lippen op die van hem. Hij legt zacht zijn hand op je wang en streelt erover. Je voelt de vlinders in je buik hevig te keer gaan, als jullie langzaam achterover zakken, totdat jullie liggen.
"You know, just laying here with you... It feels like I'm finally home," fluistert hij met een glimlach en hij drukt een kus op je haar. Je drukt jezelf dicht tegen hem aan.
"I like the sound of that."
Jullie kijken elkaar nog even aan, voordat jullie opnieuw in een zoen verwikkeld raken. Hij duwt je op je rug en kruipt bovenop je. Hij laat je even los, zodat hij zijn shirt over zijn hoofd kan trekken en je maakt van de situatie gebruik, door hem van je af te duwen en bovenop hem te gaan zitten. Je drukt zijn handen tegen het matras. Hij kijkt je even bedenkelijk aan en haalt dan zijn tong langs zijn lippiercings. "Now what?"
Je buigt naar hem toe alsof je hem wil zoenen, maar drukt op het laatste moment je lippen in zijn nek. Hij gromt verslagen en mompelt dat dat niet eerlijk is. Je grijnst tevreden; dan weet hij ook eens hoe dat is. Je daagt hem nog even uit, maar houdt het niet lang vol, aangezien hij veel sterker is en je voor je het weet zelf weer op je rug beland bent. Hij hangt grijnzend boven je. "Gotcha!"
Je bijt zacht op je onderlip en kijkt hem vanonder je wimpers aan. "Küss mich."
"Gott, I love it when you speak German," prevelt hij, voordat hij zijn lippen weer op die van jou drukt. Hij laat zijn handen over je bovenlichaam gaan en stopt bij de rand van je shirt. Hij trekt je een stukje overeind, zodat hij het shirt over je hoofd kan trekken en terwijl je je weer op je rug laat zakken, houd je hem dicht tegen je aan gedrukt. Je voelt je ademhaling versnellen. Je laat je nagels over zijn rug gaan en bijt zacht in zijn oorlel. Hij gromt en drukt verlangend zijn heupen tegen die van jou. Je hoort zijn ademhaling ook versnellen.
"Oh, etwa so?" fluister je in zijn oor.
"Damn right, I like it like that," mompelt hij, voordat hij zijn lippen opnieuw op die van jou drukt. Hij bijt zacht in je onderlip en je maakt een goedkeurend geluid. "Es macht mich an."
"What?" mompel je, terwijl je je lippen in zijn nek plaatst.
"Du wüßtest wohl gerne, was ich gerade sage, hm?" grijnst hij sneaky, terwijl hij een hand zacht over je buik, richting de knoop van je broek laat gaan.
"Yes, I want to know what you're saying," protesteer je.
"Es macht mich an," mompelt hij, terwijl hij met kusjes en hier en daar een zachte beet over je bovenlichaam naar beneden gaat. Hij heeft inmiddels je broek los gekregen en begint die naar beneden te trekken. "Es macht mir an."
"Hm," weet je uit te brengen, als hij zijn tanden in de rand van je string zet. "What does it mean?"
Hij kijkt je ondeugend grijnzend aan, terwijl hij met zijn tanden je string naar beneden trekt. "It means, it turns me on."
"Good to know."
Je trekt hem omhoog, zodat je hem ook uit zijn broek en boxer kan helpen en hij stort zich direct op je bh-sluiting. Je drukt verlangend je lippen op die van hem en zodra alle kledingstukken op de grond liggen, begraaf je je handen in zijn haar. Hij laat een hand terug naar beneden glijden en streelt plagend over de binnenkant van je benen. Je kermt protesterend.
"Bitte mich darum," fluistert hij hees.
"Bitte," krijg je met moeite uit je mond. Hij beweegt tergend langzaam zijn hand naar boven. "Bitte, Bill."
Een kreun ontsnapt je lippen als hij de juiste plek raakt.
"Oh, etwa so?" mompelt hij nu, terwijl hij zijn lippen in je nek drukt en zachtjes begint te zuigen.
"Genau so," kreun je en je laat zelf een hand richting zijn erectie gaan. "Ich will dich so sehr."
"Ich möchte dich betteln hören."
"Bitte."
"Bitte was?"
"Bitte, nimm mich."
Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij trekt zijn broek van de grond en haalt een condoom uit zijn broekzak, terwijl je zelf het doosje in je vensterbank pakt en daarin begint te rommelen, op zoek naar een condoom. "Got one."
Hij gooit zijn broek op de grond en jij gooit het doosje aan de kant. Hij schuift het condoom om en kijkt je afwachtend aan.
"Bill," kerm je. "Nimm mich, jetzt!"
Hij trekt je dichter naar zich toe aan je heupen en glijdt bij je naar binnen, terwijl hij op zijn knieën blijft zitten. Een zachte grom ontsnapt aan zijn lippen. Je grijpt de deken waar je op ligt vast en kreunt, als hij de juiste plek raakt. Hij houdt je heupen op dezelfde plek door ze stevig vast te houden en zijn nagels, voor zover hij die heeft, in je huid te zetten. Je kreunt opnieuw en schiet overeind, zodat je je lippen op die van hem kan drukken. Je bijt zacht in zijn lip en hij gromt opnieuw. Je slaat je armen om zijn nek en klemt je stevig aan hem vast, terwijl hij versneld en met meer kracht begint te stoten. Je begraaft een hand in zijn haar en trekt er zachtjes aan. Als een soort tegenreactie geeft hij een zachte tik op je bil. Tot je eigen verbazing, kerm je het uit van genot, wat hem aanspoort om het opnieuw te doen. Je kreunt en krast over zijn rug. Hij gromt en duwt je ruw tegen het matras. Je klemt je benen om zijn middel, terwijl hij hard door stoot. De schokkende beweging die hij maakt als hij klaar komt, zorgt ervoor dat ook jij je hoogtepunt bereikt. Hij laat zich hijgend naast je op bed vallen en je kruipt, nog altijd snel ademhalend, tegen hem aan.

Tegen de tijd dat jullie de slaapkamer weer uitkomen, zitten Tom en Heidi druk in gesprek met elkaar op de bank. Je slaat verlegen je ogen neer en trekt aan Bill's shirt, het enige wat je aan hebt.
"Oh, hey Maud!" zegt Heidi enthousiast, voordat ze doorheeft wat je aanhebt.
"Hey! Gimme a sec, I didn't hear you come back and, uh, yeah." Met een vuurrood hoofd vlucht je terug de slaapkamer in. Bill, gekleed in slechts zijn spijkerbroek, loopt gewoon door de woonkamer in, alsof er niks aan de hand is. Je trekt snel een trainingsbroek aan -echt omkleden voor het feestje komt straks wel- en haalt een paar keer diep adem, voordat je je weer in de woonkamer durft te vertonen.
"There's my favourite sister-in-law," grijnst Tom, terwijl hij op je afloopt en hij geeft je een knuffel. "Herzliche glückwünsche zum Geburtstag!"
"What?"
"Oh, don't pretend you don't speak any German." Hij wiebelt suggererend met zijn wenkbrauwen en je kan wel door de grond zakken. "Anyway, I said, happy birthday!"
Je twijfelt even of en hoe je hierop moet reageren en besluit uiteindelijk te gaan voor: "Thanks, Tommi."
Hij kijkt je even verbaasd aan, maar werpt dan argwanend een blik op zijn tweelingbroer. "Ugh, you told her?"
Bill steekt als teken van onschuld zijn handen in de lucht. "I didn't!"
"What's the matter, Tommi?" vraag je, terwijl je onschuldig knippert, wetend dat alleen Bill hem zo mag noemen. Hij kijkt je even met toegeknepen ogen aan, maar besluit je het plezier duidelijk niet te gunnen, en schudt in plaats daarvan enkel zijn hoofd. Heidi duwt hem lachend aan de kant en slaat haar armen om je heen. "Happy birthday!"
"Thank you!"
De tweeling staat te smoezen en zodra ze zien dat je hun kant op kijkt, laten ze een identieke grijns zien. "It's time to open your presents!"

Wat hebben ze voor cadeaus?

Reacties (2)

 • XoXopeace

  Ik zal mijn standaard cadeautje maar achterwege laten, vooral omdat ik nog niet bij ben met lezen;)

  3 weken geleden
 • Luckey

  Ik snap alleen niks van de Duits maar inlike it

  Geen idee wat ze krijgt ben wel nieuwsgierig

  3 weken geleden
  • MaudMurder

   Ik zal het duits voor je vertalen (binnen de context haha):
   Küss mich = kus me
   Etwa so = vind je dit lekker (wetende dat het antwoord ja is)
   Es macht mich an = het windt me op
   Du wüsstest wohl gerne, was ich gerade sage = je zou wel graag willen weten wat ik nu zeg
   Bitte mich darum = vraag/smeek me erom
   Genau so = precies zo
   Ich will dich so sehr = ik wil je (graag)
   Ich möchte dich betteln hören = ik wil je erom horen smeken
   Nimm mich = neem me

   Herzliche glückwünsch zum Geburtstag = gefeliciteerd met je verjaardag

   Beter zo? :-p

   3 weken geleden
  • Luckey

   Ja thanks😄
   Snap je stukje nu nog beter
   Maakt extra leuk

   3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen