Foto bij 151 - You can give me something, anything

Speciaal voor XoXopeace ;-)

"I said no presents," protesteer je. Bijna synchroon halen de jongens hun schouders op.
"I wanna go first," zegt Heidi snel. Ze loopt naar de logeerkamer en komt al snel terug met een groot pakket. Je kijkt haar vol ongeloof aan, als ze het in je handen duwt.
"You really shouldn't have..." begin je, terwijl je nieuwsgierig het papier van het pakket aftrekt. Als de verpakking op de grond ligt, sta je met een canvasdoek in je handen, met daarop de foto van Heidi, de tweeling en jou in het zwembad. Een grote grijns verschijnt op je gezicht.
"Thank you! I love it!" Je kijkt even nadenkend rond, tot je je beseft dat je beter een plekje hiervoor bij Bill en Tom thuis kan zoeken, dan in jouw huis. Alleen weten zij dat natuurlijk nog niet. "I'm sure I'll find a lovely spot for it."
"My turn," zegt Tom enthousiast.
"No, mine! She's my girlfriend," protesteert Bill.
"You literally just gave her something," plaagt zijn broer, terwijl hij naar de logeerkamer verdwijnt om zijn cadeau te pakken. Je kijkt hem hoofdschuddend na en hoopt dat je hoofd niet al te rood kleurt. Hij komt terug met een klein pakje, maar je ziet dat hij nog iets anders achter zijn rug houdt.
"This one first. To get through all the lonely nights without my brother."
Je kijkt een beetje angstig naar het pakje dat hij in je handen drukt - wat heeft hij nu weer verzonnen?!
"Open it," dringt Bill aan. Zo te zien is hij net zo onwetend van de inhoud van het pakje als jij en de nieuwsgierigheid is op zijn gezicht af te lezen. Je bijt zacht op je lip en begint de verpakking van het pakje te scheuren.
"A rubik's cube?"
"Yes! Like I said, so you'll have something to do when Bill's gone." Een trotse grijns verschijnt op Tom's gezicht als hij ziet hoe verbaasd je bent. "What did you think?"
"I.. I don't know what I thought." In gedachten vul je aan dat je gelukkig niet heel veel nachten alleen meer door hoeft te brengen - damn, dit geheim houden is verdomd lastig. Je hoopt maar dat Sophia en Roos er snel zijn, zodat je het in ieder geval aan hun kan vertellen.
"This is your real gift, though." Hij steekt een wat groter pakje naar je uit en je schudt lachend je hoofd.
"If this is a birthday, I'm scared what Christmas at your place looks like."
"You don't wanna know," grinnikt Bill. "Open it! Open it!"
Onder het cadeaupapier verschijnt een doosje, wat je nieuwsgierig opent. Je haalt er een mok uit waarop staat 'I love how we don't have to say that I'm your favorite brother-in-law'. Je schiet in de lach.
"I love it, Tom. Also, you're my only brother-in-law."
"Fair point. Good thing it's not the actual present." Hij grinnikt als je mond letterlijk open valt. "Oh, come on. You didn't really think I'd get you a mug and a rubik's cube. Look inside!"
In de mok zit een briefje, met daarop een soort 'tegoed' voor een weekendje weg met z'n vieren. Je voelt je onwijs overweldigd en laat een brede grijns zien, voordat je je armen om Tom heen slaat om hem te bedanken. "This is way too much."
"Ah, just remember, I won't be getting you anything for Christmas."
"Deal."
"Just kidding, of course I'll be getting you something for Christmas. Can't wait for you to see how we, the Kaulitz-family, celebrate Christmas. If you think this is too much..."
Je rolt je ogen en bedankt hem nog eens. Dan valt je op dat Bill je heel stilletjes, afwachtend aan kijkt. Je draait je in zijn richting en je blik valt gelijk op het kleine doosje in zijn handen.
"Oh no," is het eerste wat je uit je mond flapt. Je was toch duidelijk geweest?! Zie je nu wel dat je dat hele rare aanzoek via facetime nog een keer had moeten opbrengen, hij loopt met allemaal rare ideeën rond, kennelijk, en nu... "Oh no! Please, don't!"
"I know you don't like getting gifts," grinnikt Bill enkel. "Just open it and then tell me you hate it, if you do."
Je kijkt een beetje paniekerig in Heidi's richting en ze knikt, alsof ze wil zeggen dat je met een gerust hart het doosje open kan maken. Het lijkt alsof Bill ineens door heeft wat gaande is, want als hij doosje aan je geeft, mompelt hij dat er geen ring in zit. Hij schenkt je een glimlach en een knipoog en je haalt opgelucht adem. Je maakt met trillende vingers het doosje open en haalt daar misschien wel de mooiste ketting die je ooit gezien hebt uit. Het hangertje is in de vorm van een wereldbol.
"It's beautiful," fluister je, terwijl je het hangertje tussen je vingers pakt om het goed te bekijken.
"The diamond marks the place we first met," zegt Bill en hij wijst het steentje op de hanger aan. Je laat de ketting bijna uit je handen vallen van schrik en hij vangt hem behendig op. Hij schuift je haar aan de kant en doet de ketting bij je op.
"Bill, this is too much," mompel je en je voelt de tranen branden in je ogen. Je knippert ze snel weg en drukt je lippen op die van hem. "Thank you, you're the best. I love you."

Reacties (2)

 • XoXopeace

  HAHAHAHAHAHA JE DOET HET GEWOON!!! En ik in m'n vorige comment nog hinten naar een rubiks cube en klik op volgend hoofdstuk, krijg ik dit, hahahahahahahaha!!!

  Nu kan ze dat ding meenemen naar LA natuurlijk, en er tussen de lessen door mee klikken, staat slim, en je maakt er vrienden mee;)

  Maar nu moet ze het hem wel gaan vertellen hoor!!

  3 weken geleden
  • MaudMurder

   Hahaha goed idee! Heeft ze ook wat te doen in t vliegtuig😂

   3 weken geleden
 • Luckey

  Hihi Bill scoort even

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen