Soms wil ik je zoenen of duw ik je weg
Kunnen we lachen na een gevecht
Jij en ik passen perfect niet bij elkaar
Soms vind je me lastig of vind je me lief
Geef je me alles of geef je me niets
Jij en ik passen perfect niet bij elkaar

Het is jij en ik tegen de wereld
Of jij en ik tegen elkaar
Het is jij en ik tegen de wereld
Of jij en ik tegen elkaar
~Maan

Harry knikt mij bemoedigend toe, ik ga een stukje van haar af op de bak zitten. Harry plaatst zich achter mij en ik voel dat hij 1 arm om mijn heupen plaatst. "Ik studeer engelse literatuur op Harvard university, zit nu in mijn 3e jaar". Haar wenkbrauwen schieten omhoog, "dus jij houd ook van al die slechte romans als pride and predjudice die mijn zoon leest?" Ik hap even maar adem, "slecht? Heb je enig idee wat Jane Austen betekend heeft?"
"Dat heeft ze niet Kitty, laat gaan". Ik kijk achterom naar Harry, maar hij is gefocust op zijn moeder. "Oké, nou goed. Verder is mijn leven niet erg spannend, ik weet niet zo goed wat ik u zou moeten vertellen".

Het valt stil, terwijl ze mij bekijkt. Maar zoals altijd heeft Harry geen blad voor zijn mond en weet precies wat te zeggen.
"Nou dan weet ik nog wel iets. Katherina kan erg goed koken, schrijven en kan prachtig voorlezen". Blozend speel ik met mijn handen, "laten we direct de bullshit bespreken. Ja mam, Kathy is fucking rijk, zit op de duurste universiteit. Heeft geen bijbaan nodig, maar werkte deze zomer wel. Je kunt denken wat je wilt, maar waag het niet om op haar af te geven. Dan trap ik je meteen de deur uit, watch me".

Ik pers mijn lippen op elkaar en durf niet op te kijken, voor het eerst hoor ik wat Harry blijkbaar van me denkt.
"Bravo, Styles. Dus jij vind haar leuk, maar je kunt haar geen fuck geven. Je verdient je geld met illegale handel, weet ze dat wel? Je bent net als je broertje geen fuck waard, mensen zien je als vuil. Dat zal niet veranderen, als Katherina ziet wie je echt bent, is ze sneller verdwenen dan jij met je ogen kan knipperen".

Ik voel mijn lichaam en mond sneller handelen dan mijn verstand, ik sta op en richt een vinger op Stefanie. " Je mag van alles van mij vinden, maar hoe durf je zo over je eigen zoon te praten? Waag het niet hem een stuk vuil te noemen, want dat is hij niet!" Ik voel Harry zijn handen om mijn heupen en hij draait mij om, hij pakt mijn gezicht en kust me.

"Het spijt me, het was idioot van mij te denken dat mijn moeder zich kon gedragen. Moet ik je terug brengen, Kitty?"
Ik schut heftig mijn hoofd, "nee het spijt me. Ik gedraag mij belachelijk, hoe ik net tegen je moeder sprak". Ik richt me terug op zijn moeder, die met grote ogen naar ons kijkt.
"Het spijt me Stefanie, ik weet niet wat me bezielde. Ik hoop dat we morgen een nieuwe start kunnen maken, als we allemaal uitgerust zijn".
Ze knippert met haar ogen en veegt haar handen aan haar broek af. " Je bent pittiger dan je er uit ziet, succes met hem, dat zul je nodig hebben".

O geloof me, dat weet ik.

Een half uur later liggen we in Harry zijn bed, hij ligt met zijn armen over zijn gezicht. Hij heeft niks meer gezegd, nadat zijn moeder mij succes wenste. Ik lig naast hem maar weet niet zo goed wat ik moet, mijn gedachten malen. Want wat voor illegale dingen zou Harry allemaal doen? Zijn moeder heeft ergens wel gelijk, want ik weet dit allemaal niet van hem. Maar ik zou toch niet vluchten als de waarheid aan het licht komt, toch?

"Fuck, mijn moeder is echt een bitch!" Ik schrik op, ik weet dat als ze nog wakker is, dit heeft moeten horen.
Hij vliegt uit bed en zijn handen slaan tegen de muur, als hij zich omdraait kijkt hij me aan. "Jij wil natuurlijk nu weten, welke donkere fucked up shit ik te verbergen heb of niet?"
Opnieuw zijn handen tegen de muur, "rustig Harry. Stop jezelf pijn te doen,nu". Ik loop op hem af en pak zijn polsen beet voor hij met zijn vuisten de muur kan bewerken. Hij kijkt me vurig aan, maar stopt met slaan. Ik loop voorzichtig met hem terug naar het bed en zet hem erop, waarna ik naast hem ga zitten. Ik strijk de plukken haar uit zijn ogen en zucht diep. Hij moet het verschrikkelijk gehad hebben thuis, als je moeder zo over je denk. Je vader drinkt, misschien net zo is?

"Ik vertrouw je Harry, ik vertrouw erop, dat je het mij het verteld als het nodig is. Ik vertrouw erop dat wat je doet, je volledig onder controle hebt. Aangezien hoe ze je behandelen, denk ik dat niemand met jou ruzie wilt".

Harry

Haar kleine handen halen het haar uit mijn gezicht als ik weer zit, dan begint ze met praten. Ik voel mijzelf van binnen smelten, of juist opbloeien? Ik heb geen idee wat ik voel, nu Kitty verteld, dat ze mij vertrouwd.
Mijn gedachten gaan terug naar Brayen, gelukkig leeft die gast nog. Maar hij is nu een kasplant, dat is wat ik doe. Ik laat drugs verhandelen, sla mensen in elkaar, maak zulke erge dreigingen dat mensen als de dood voor me zijn.
Maar de blauwe ogen die mij nu aan kijken laten me dat vergeten, ik zou haar alles willen geven. Dat gevoel is beangstigend, ze maakt mij zo kwetsbaar.

Ik weet wat mijn moeder van haar moet denken, ze ziet haar als een rijke snob. Iemand die niet hard hoeft te werken voor haar geld, die op pappies kosten alles kan doen. Een verwend wicht die alles met een knip van haar vingers voor elkaar krijgt, maar zo is Kitty niet. Ze werkt hard voor haar toekomst, soms iets te hard heb ik gemerkt.
Dan weet ik dat ik haar iets moet vertellen, dat heeft ze wel verdient.

"Ik doe hier dingen in de buurt die er voor zorgen dat er evenwicht is, dat de politie hier niet te vaak komt en dat er niet elke avond mensen dood gaan. Maar daar zijn dingen voor nodig, die niet legaal zijn. Ik wilde niet dat je het wist, ik wil niet dat je bang van me word als de waarheid aan het licht komt. Ik wil niet dat je voor me vlucht, fuck!"

Ik grijp in mijn haren, ze zou bij me weg rennen als ze zou weten dat ik mensen bijna vermoord heb. De kans dat ik dan door draai is groot, thuis heb ik nooit liefde gehad of is er naar mij gekeken, zoals Kitty dat wel doet. "Ik kan niet.... fuck Kitty." Maar ze gaat op mijn schoot zitten en slaat haar dunne armen om mij heen, ze trekt mij tegen zich aan en zegt dat ik stil moet zijn.
Dat ze nergens heen gaat, en dat we moeten slapen. Ze beloofd me dat ze niet zal weg vluchten, niet vanavond in ieder geval.
Ik moet lachen, omdat ze probeert grappig te doen in deze kut situatie.

De volgende morgen word ik wakker door gekibbel, ik knijp mijn ogen even dicht tegen de zon die al in de kamer schijnt. Naast me is het bed leeg, ik vlieg overeind als ik zie dat Kitty niet naast me ligt. Ik ontspan als ik haar stem uit de woonkamer hoor komen, als ik mijn deur open trek zit ze daar, een prachtige engel. Ze zit op de bank samen met mijn moeder, ze draagt haar rode jumpsuit en haar bos krullen wiegen mee als ze praat. Ze kijkt op als ze mij door heeft, ze geeft een stralende lach en huppelt naar mij toe. "Je sliep zo diep, ik ben heel zachtjes weg gegaan. Ik heb pannenkoeken gemaakt, kom". Haar warme hand gaat in de mijne en ze trekt mij mee, ik knik slaperig naar mijn moeder, die er al net zo brak uit ziet. Ik grinnik, Kitty is altijd vrolijk in de ochtend en bruist van de energie, daar heeft mijn moeder nu mee moeten dealen.
Als ik de pannenkoeken eet die Kathy neer zet voel ik de hand van mijn moeder op mijn schouder, "ik had nooit mogen zeggen dat je niks waard bent. Dat meisje van je had gelijkt, ik heb ook haar mijn excuses aangeboden. Het spijt me, ik....". Ik grom, ik weet heel goed wat er was. Mijn moeder was jaloers op Katherina, ze oordeelde te snel, net zo als ik dat doe.

"Het is oké mam, zolang je Kitty maar accepteert". Ze knikt, belooft zich te gedragen.
"Nou, jou Kitty heeft energie, zo vroeg ik de ochtend".

Ik zit op de bank met mijn telefoon te spelen, als ik mijn moeder zie, kijk ik verbaast op. Ze neemt de borden en glazen van tafel en volgt Kathy naar de keuken, ik hoor af en toe de lach van mijn Engel door huis. Ik geniet ervan om haar om mij heen te hebben, waarvan ik niet dacht, dat ik dat zou kunnen voelen.

Ik hoor dat de mobiel van Kathy afgaat, ik zie haar met rode wangen de keuken uitlopen, ze mompelt dat ze moet opnemen. Ze loopt de slaapkamer in en sluit de deur, het gesprek van ons willen afzonderen.
Mijn moeder loopt op me af en komt bij me zitten, ik kijk haar aan, onderzoekend.
"Hoe gaat het met je mam, waarom ben je hier?" Ze kijkt naar me op en bijt op haar lip, "ik heb ruzie met je vader gehad. Hij is vaker nuchter, dat maakt hem fucking irritant. Hij vind dat ik minder moet gebruiken, al die bullshit".

Ik snuif, "als je hier bent om je neus vol te stoppen. Ik heb al gezegd dat ik niet van die zooi heb, jij junkie. Flik het niet dat spul bij Katherina te gebruiken, en niemand hier zal je dat verkopen ook. Vergeet niet dat ik deze plaats beheers, ik krijg meteen de gegevens van nieuwe klanten door". Mijn moeder kijkt geïrriteerd, "jij hebt te veel macht jochie. Dat word je ondergang nog, als je zo door gaat".
Ik negeer mijn moeders woorden, ze is zo verslaafd dat ze het lef heeft om hier aan drugs probeert te komen. "Je ziet er wel beter uit, hoelang heb je niks meer gebruikt?" Achteloos haalt ze haar schouders op, "paar dagen. Zolang het geen week word, kan ik het aan". Ik walg van mijn ouders, elke keer als ik ze weer zie, snap ik waarom ik eigenlijk geen contact met ze wil.
"Katherina mag je blijkbaar wel, samen de afwas gedaan he".
"Ja, blijkbaar kun je dat verkeerd doen. Wist je dat? Ze legde me uit hoe ik het sop voortaan moet maken, fucking irritant".
Hierdoor moeten we alle 2 lachen, het feit dat iemand om ons zou geven is echt belachelijk. Maar Kitty doet dat, of we het leuk vinden of niet.

Even later komt ze terug de woonkamer in, ze kruipt bij me opschoot en leunt tegen mij aan. Zonder dat ik me hoef af te vragen wie dat was, verteld ze het zelf al. "Dat waren mijn ouders, ze wilde weten hoe het met mij gaat. Ze willen volgend weekend langs komen, ze denken dat jij out of the picture bent".
Ze speelt met haar vingers, ik zie dat ze zich schaamt, maar waarom precies? "Ik heb ze niet gecorrigeerd, dat spijt me". Ze kijkt naar me, met wat angstige ogen, waarschijnlijk bang voor mijn reactie. Maar ik snap haar heel goed, "het lijkt me goed als we dit nog even zo laten. De drama die je ouders waarschijnlijk veroorzaken, zal niet mis zijn". Ze geeft mij een dankbare glimlach en kust me, ik voel haar opluchting.

"Waarom weten haar ouders het niet? Is mijn zoon te min voor hun dochter?" Boos kijk ik mijn moeder aan, "dat ligt ingewikkelder. Hou je er buiten mam, alsjeblieft". Ze houd haar handen in de lucht en staat op, "ik ga een rondje wandelen hier". Ik roep haar voor ze de deur uit kan stappen, "onthoud wat ik gezegd heb". Ze steekt haar middelvinger naar mij op voor ze de deur dicht slaat. Dan klinkt de stem van Katherina, "je moeder is best aardig". Ik glimlach naar Kitty, ze doet enorm haar best, als ik in haar schoenen gestaan had, had ik een pesthekel aan mijn moeder gehad.
Ik plaats nu tekstjes uit nummers, want er is een 'bug' waardoor ik en andere geen afbeeldingen kunnen plaatsten . Its sucks, maar nu zoek ik stukken uit songteksten voor jullie op 😘

Reacties (2)

 • AmorAmor

  Ik vind de lyrish stukjes leuk!

  1 jaar geleden
 • Sunnyrainbow

  awh ze zijn wel lief samen!

  1 jaar geleden
  • AmorAmor

   Ze zijn mega schattig!

   1 jaar geleden
  • eldavia

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen