Foto bij 153 - We gonna dance tonight

Na het eten hebben Bill en jij jullie teruggetrokken naar jouw slaapkamer, zodat jullie je om kunnen kleden voor het feestje. Je staart besluiteloos naar de kast en Bill ligt op bed en probeert te raden wat je tegen hem gezegd heeft.
"You're following your house to the moon?"
"What? No!"
"If I'm good in America, you'll come live with me on the moon?"
"Nope."
"So no one's moving to the moon?"
"Not that I know of."
Hij vouwt zijn handen onder zijn hoofd en staart bedachtzaam naar het plafond. "So then why mention the moon..."
Je houdt wijselijk je mond en schuift wat kledingstukken heen en weer.
"Can I hear the Dutch again?"
"Ik verhuis als het goed is volgende maand naar Amerika en dan kom ik voor twee maanden bij jou wonen."
Je hoort hem mompelend het Nederlands herhalen. Je draait je om en ziet dat hij ook nog steeds niet omgekleed is.
"I really like your enthusiasm for this whole translation challenge thingy, but we really have to get dressed."
"I know," mompelt hij, terwijl hij recht gaat zitten. "I just want to know what it means."
"You'll figure it out," grinnik je. "I'm going to grab a quick shower, be back soon."

Tegen de tijd dat je de badkamer uit komt, ligt hij nog steeds mompelend op bed.
"Figured it out yet?" vraag je, terwijl je je favoriete zwarte a-line rokje uit de kast pakt. Je houdt het even voor je, maar legt het dan weer terug.
"No," zucht hij. "Is America good to follow the moon?"
"What does that even mean? No!" Je zucht en gaat op de rand van het bed zitten. "Now, go and shower. I need the bathroom to do my make up after you're done."
"All right, all right." Hij komt overeind en kruipt dan op zijn knieën achter je en slaat zijn armen om je heen. Hij drukt een kus in je nek en een glimlach verschijnt op je gezicht. Je draait je hoofd een stukje zodat je hem op zijn mond kan kussen en maakt je dan los uit zijn omhelzing.
"Go!"
Hij trekt je nog één keer naar zich toe, plant een kus op je lippen en staat dan op. "Fine, I'll be back in a few minutes."
Je laat je achterover op het bed vallen en kijkt toe hoe hij de slaapkamer uitloopt. Dan draai je je terug naar de kast en zucht. Waarom kan je nooit iets vinden wat je aan wil trekken? Uiteindelijk pak je jouw zwarte Mile High Skinny Jeans van Levi's en een bordeaux-rood topje met een lage decolleté, waardoor je nieuwe ketting extra goed opvalt. Je strikt net de veters van je All Stars als Bill terug uit de badkamer komt met slechts een handdoek om zijn middel. Je kijkt toe hoe hij de handdoek laat vallen en een boxer aan trekt en vertrekt dan met een zucht richting de badkamer om je haar en make up te doen.
"Maud!" klinkt het vanuit de woonkamer.
"In de badkamer!" schreeuw je terug. Je haalt een borstel door je koperblonde haar en maakt de bovenste laag vast met een hoge halfstaart. De rest van je haal valt licht krullend over je schouders. Je pakt je mascara en brengt een laagje aan. Dan rommel je wat in de kastjes op zoek naar je krullenmousse. Als je hem uit één van de kastjes pakt en het deurtje sluit, valt je op dat Sophia in de deuropening verschenen is.
"Hey babe," glimlach je, terwijl je de mousse in je haar masseert. Dan pak je de mascara weer op en brengt een tweede laagje aan.
"Hey! We waren op zoek naar de klapstoeltjes, waar zijn die?"
Je haalt je handen nog eens door je haar en begint dan aan de derde laag mascara. "Oh, uh, in de opslag op zolder, denk ik."
"Top. Jezus, hoe veel mascara breng je wel niet aan?!"
"Oh, meestal drie of vier laagjes." Je haalt onverschillig je schouders op en knippert. Je kijkt naar je wimpers in de spiegel en glimlacht tevreden. "Zo is het genoeg."
Ze rolt haar ogen en verdwijnt dan richting de woonkamer. Je hoort haar Tom de opdracht geven om de stoeltjes van zolder te halen. Je loopt terug naar de slaapkamer en ziet dat Bill net het laatste knoopje van zijn overhemd dichtmaakt. Zodra hij je ziet staan, laat hij zijn blik over je glijden, trekt je tegen zich aan en drukt verlangend zijn lippen op die van jou. "God, you look gorgeous."

Reacties (3)

 • Luckey

  Hahahah dat die Google niet in schakels vind ik zo speciaal!
  Hij probeert het echt zelf!

  Hahaha ze kunnen niet van elkaar afblijven

  3 weken geleden
 • gothicpop

  Geweldig hoe bill nederlands probeert te ontrafelen(lol)

  3 weken geleden
 • XoXopeace

  FIRST!!!!

  Also mompelende Bill die een zinnetje Nederlands probeert te vertalen is cute ^^

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen