Foto bij 157 - I put all the blame on you

"Bill!" hoor je jezelf roepen, maar voor je gevoel sta je aan de grond genageld. Georg duwt Bill ruw van zich weg en haalt uit, maar Bill duikt onder zijn arm door en duwt hem tegen de tafel, waarop de flessen drank staan. De drank valt met een hoop gerinkel op de grond. De onrust zorgt ervoor dat steeds meer mensen door krijgen wat er gebeurt. Georg duwt Bill tegen de muur aan en een gepijnigde kreun verlaat Bill's lippen. Hij krijgt het voor elkaar om Georg bij hem weg te duwen en Georg glijdt uit over één van de gevallen, en zo waar niet gebroken, flessen. Bill duikt er bovenop en schudt Georg aan zijn schouders heen en weer.
"Bist du verrückt?!" brult hij. "Mach' das noch einmal und du bist ein toter Mann."
"Bill!" roep je opnieuw. "Bill, get off of him!"
Georg krijgt het voor elkaar om ook wat klappen uit te delen en duwt Bill van zich af en pint hem tegen de grond. Tom, die volledig verstijfd toe stond te kijken, stapt er nu op af en probeert Georg van zijn broer af te trekken. Vanuit je ooghoeken zie je Heidi de keuken in verdwijnen.
"Listing! Arschloch!" schreeuwt Bill, terwijl hij Georg een klap probeert te verkopen. "Jetzt bist du endgültig erledigt."
"Lass meinen Bruder los," gromt Tom, terwijl hij tevergeefs aan Georg trekt. "Gustav, ich könnte Hilfe gebrauchen!"
Ook Gustav stapt nu op de jongens af en begint aan Georg's arm te trekken. "Steh auf!"
"Guys, stop it!" gil je en zodra je je weer enigszins kan bewegen, begin je je door de menigte heen te werken om bij de band te komen. Iemand heeft het voor elkaar gekregen om de muziek uit te zetten, maar je registreert het niet eens. "Stop it!"
Bill en Georg kijken geschrokken in jouw richting en dat zorgt ervoor dat Tom en Gustav Georg eindelijk van Bill af kunnen trekken.
"Are you out of your fucking minds?!" brul je door, terwijl je naar ze toe loopt. Achter je hoor je Sophia en Roos de rest richting de voordeur werken.
"Kom op, lopen - feestje is over."
"Het kan me niet schelen dat je biertje nog niet op is, dan neem je het maar mee."
Quinn verschijnt achter de jongens en steekt verontschuldigend haar handen op. "Ik denk dat ik ook beter kan gaan."
"Sorry," mompel je. "Dit was..-"
"I know." Ze glimlacht terughoudend. "Hier kan jij ook niks aan doen."
Ze verdwijnt de deur uit en je hoort de voordeur met een klap dichtslaan. Je kijkt even om en ziet dat alleen Sophia, Vince en Roos nog in de woonkamer staan.
"Maud, I am so-" begint Georg.
"Shut it," onderbreek je hem. Bill trekt zijn mond open, maar ook hem kijk je waarschuwend aan. "Both of you. Clean up this mess."
Heidi komt terug de keuken uit met twee ijs-kompressen en overhandigt die zwijgend aan Georg en Bill. Je draait je om naar Sophia, Roos en Vince en mompelt dat je écht een sigaret kan gebruiken. Ze knikken enkel en lopen dan achter je aan naar het balkon.
"Wat de fuck was dat?" zucht je, terwijl je je op het bankje op het balkon laat vallen en je pakt je pakje sigaretten van de tafel. Je rammelt het pakje en kijkt er verbaasd in - leeg. "Welke klootzak heeft mijn sigaretten opgerookt?!"
"Geen idee," antwoordt Sophia. "Het was zo druk net op het balkon, dat kan echt iedereen geweest zijn. Neem er maar één van mij."
"Thanks."
Je steekt de sigaret op en schudt je hoofd, terwijl je naar binnen kijkt. Georg staat in zijn eentje een stuk bij de rest vandaan. Tom, Gustav en Heidi staat over Bill heen gebogen, die nog op de grond zit. Als hij ziet dat je naar binnen kijkt, steekt hij even zijn duim op en laat een klein glimlachje zien, alsof hij wil zeggen dat hij oké is. Toch zie je zijn gezicht pijnlijk vertrekken als hij anders gaat zitten. Aan de ene kant ben je bezorgd en wil je heel graag even kijken of het echt wel goed met hem gaat, maar aan de andere kant wil je hem gewoon even in zijn sop gaar laten koken - op de vuist gaan met een dronken vriend op een feestje, hoe oud zijn jullie?!
"Ze hebben er wel een bende van gemaakt, huh," zegt Roos voorzichtig. Je knikt en zucht opnieuw.
"Af en toe vraag ik me af in wat voor rare situatie ik beland ben," geef je zacht toe.
"Hoe bedoel je?"
"Nou, dit. Alles. Ik date iemand in een band, kennelijk gaat alles mis wat er mis kan gaan en ondanks dat alles ben ik van plan om naar Los Angeles te verhuizen." Je neemt nog een trekje van je sigaret. "Ik moet haast wel gek zijn."
"You're moving to Los Angeles?" klinkt het verbaasd in de deuropening. Direct echoot er een vier-mondige "Sst!" over het balkon.

Reacties (2)

 • Luckey

  Hahaha ze zijn ook kleine kinderen
  Oh Ben Ben benieuwd hoe verder!

  3 weken geleden
 • VampireMouse

  Verder!!!!

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen