So we'll piss off the neighbours
In the place that feels the tears
The place to lose your fears
Yeah, reckless behavior
A place that is so pure, so dirty and raw
In the bed all day, bed all day, bed all day
Fucking in and fighting on
It's our paradise and it's our war zone
It's our paradise and it's our war zone

~ Zayn Malik

Ik kan niet in slaap komen, het lukt me niet om rustig te worden. De tranen rollen nog steeds over mijn wangen en ik ben zo ontzettend kwaad op Harry. Hij had het lef om mij zo te behandelen, mij zo bang te maken.
Ik sta op, heel voorzichtig, want de jongens slapen en die wil ik niet wakker maken.
Als ik de slaapkamer uit kom pak ik mijn tasje van de tafel, als ik mijn mobiel open zie ik dat het 5 uur is.
Ik trek mijn schoenen aan die bij de voordeur staan en net voor ik de deur open kan maken schiet er een schemerlamp aan, ik schrik en hou mijn hand op mijn borst. Het is de moeder van Harry, natuurlijk, ze lag hier op de bank.

"Vlucht je weg meid?" Ik knik alleen maar, ze staat kreunend op en loopt naar me toe. Ik open snel de deur, want ik vertrouw haar niet.
"Je weet dat Harry mij gered heeft he?" Ik knik nogmaals, terwijl ze nog dichterbij komt.
"Als je vlucht, is er geen toekomst voor jullie, prinses". Ik hap naar adem, de toon van haar is spottend en gemeen.
"Maar ik vind dan ook, voor je vlucht, dat je moet weten wat Harry gedaan heeft. Hij heeft gruwelijke dingen gedaan, hij heeft zo hard op iemand ingeslagen dat ik zijn schedel hoorde kraken. Jou Harry heeft met een mes zijn naam in iemands arm gekerfd, lachend".
Ik struikel achteruit, weg van deze gestoorde vrouw voor mij. Ze begint te lachen als ze ziet dat ik bang word, "wat moet jij met zo'n monster. Jij bent een engel, hij een duivel, die horen niet bij elkaar".
Ze geeft mij het laatste zetje en ik stap de drempel over, angstig duik ik weg voor haar handen. Maar dan vliegen onze hoofden de zelfde richting op, Harry staat in de deur opening van de slaapkamer. Hij kijkt ons verward aan, terwijl hij mijn naam mompelt.
Dan wrijft hij in zijn ogen en ziet waarschijnlijk onze gezichtsuitdrukkingen, "wat gebeurd hier? Waarom staat Katherina buiten?"
Zijn moeder kijkt me met een duivelse grijns aan, "ze vlucht voor je, voor het monster dat je bent".
Dan pakt ze de deur vast en duwt deze hard dicht, zo in mijn gezicht.
Ik sta nog perplex te kijken als de deur weer open gedaan word, door een ongeruste Harry.

"Katherina?"

Ik bijt op mijn onderlip en schuifel met mijn voeten heen en weer, ik voel mij heel erg betrapt.
Als ik op kijk staan zijn ogen donker, waardoor ik automatisch naar achteren stap. De angst overvalt mij weer, de woorden van Stefanie komen weer op. hij heeft zo hard op iemand ingeslagen dat ik zijn schedel hoorde kraken. Jou Harry heeft met een mes zijn naam in iemands arm gekerfd, lachend.

Een rilling trekt over mijn rug en ik stap nog een keer naar achteren, nu voel ik de koude balustrade tegen mijn rug.
Archie verschijnt naast Harry, waarschijnlijk door de klap van de deur, dat hij ook is komen kijken.
"Kitty, kom alsjeblieft naar binnen". Maar ik schut mijn hoofd, ik voel er niks voor om binnen te zijn met zijn moeder, met Harry en eigenlijk ook niet met Archie. Ze doen alsof dit allemaal heel normaal is, maar het is zo ziek.
Harry rolt met zijn ogen en loopt op me af, voor ik mijzelf kan verzetten pakt hij mij vast en tilt me mee naar binnen, bridal style.
Mijn protesten negeert hij en hij zet me op een stoel, die ik meteen weer probeer uit te vluchten. Maar het lukt niet, want zijn sterke handen houden mij tegen.
"Ik zal niet treuzelen om je vast te binden als het moet, blijf zitten. En jullie, rot op, ga de slaapkamer in of zo". Archie en zijn moeder lopen mopperend de slaapkamer in, de deur sluit zijn moeder met een gevaarlijke grijns.

Door zijn dreiging blijf ik netjes op de stoel zitten, maar ik sla boos mijn armen over elkaar en kijk naar de vloer. Ik weiger hem aan te kijken, als hij mijn gezicht vast pakt knijp ik mijn ogen dicht.
"Prima, dan blijven we hier net zo lang zitten tot jij gaat praten, als jij je als een kind gaat gedragen, behandel ik je ook zo".
Ik steek mijn middelvinger naar hem op, probeer hem zo goed mogelijk te negeren. Harry schuift een stoel tegen over mij en gaat zitten, hij reikt een pakje sigaretten van tafel en steekt er 1 op. Hij blaast de rook uit en ik wapper met mijn hand heen en weer, ik heb een hekel aan die dingen. Hij gaat door met roken en blaast expres de rook mijn richting in, hij weet dat ik er een hekel aan heb, dus hij weet ook dat hij me hele erg irriteert.

"Oke best, jij wint. Stop!" Hij grijnst, drukt de sigaret uit en kijkt me afwachtend aan. "Ik ben woedend op je, snap je wel wat je gedaan hebt? Je hebt een pistool in mijn gezicht geduwd, je hebt tegen me geschreeuwd. Nog geen uur nadat ik je heb opgelapt, samen met die moeder van je".
Zijn wenkbrauwen vliegen omhoog als ik zonder enig respect over zijn moeder praat, maar ik heb een hekel aan haar.

"Ik ben ook nog eens bang voor je, ik heb geen idee wie je bent! Je bent zo verschrikkelijk intimiderend en beangstigend, je zegt de ergste dingen tegen me, je wilde me vast binden! Dat is niet normaal Harry, niet een heel klein beetje".
Ik merk dat ik ben gaan schreeuwen en ik ben opgestaan en sta met gebalde vuisten voor Harry, die me alleen maar aankijkt. Ik kan niet zien wat hij denkt of wat hij voelt, want dat staat natuurlijk weer uit.
"Ik wilde bij je weg, je moeder vertelde me dingen die jij gedaan hebt, waar ik misselijk van word. Je kerft je naam in mensen? Waarom?"

Maar hij negeert mijn vraag en kijkt me even aan, hij trekt zacht aan zijn onderlip, wat mij onwijs afleid. 'Jezus, nu Katherina, serieus? Focus je op deze gek', denk ik kwaad bij mezelf.

"We gaan".

Mijn ogen worden groter, "wat?" Ik zie hem de slaapkamer deur openen en zegt dat we gaan, dat zijn moeder hier moet blijven tot hij haar haalt.
Dan trekt hij me mee, mijn protesten negerend. Ik snauw dat ik mijn mobiel en tas wil, maar het boeit hem allemaal niks.
Nadat ik 10 minuten ben meegetrokken komen we bij zijn appartement aan, hij duwt me naar binnen en draait de deur op slot.
Dan als hij zich weer naar mij toe draait slaat hij toe, zijn lippen smelten samen met die van mij. Ik probeer mijzelf te verzetten, hem te weerstaan, maar het lijkt onmogelijk.

"Verzet je niet Katherina, je weet dat het geen zin heeft. Je bent godverdomme van mij, dat weet je, je lichaam wil mij". Ik kreun, zijn woorden winden me op, zonder dat ik het echt wil, maar ik lijk niet te kunnen stoppen. Hij duwt zijn kruis tegen mijn dijen, zijn lippen duwt hij tegen nek en laat ze zakken. "Harry", ik mompel zijn naam. Hij kijkt op en onze ogen ontmoeten elkaar, even lijkt alles vergeten en vergeven. Maar mijn hersens schreeuwen dat ik sterk moet zijn, dat ik logisch moet nadenken. Zijn hand schuurt over mijn kuis, over de stof van mijn broek. Ik hap even naar adem als hij dat doet, "Harry, stop". Maar hij legt zijn hand over mijn mond en gaat verder, hij zet zijn lippen weer in mijn nek en hij zuigt. Ik voel hoe hij het bloed naar boven zuigt en ik weet dat ik binnen een paar tellen 'gemerkt' ben.

Maar dan trek ik zijn hand weg, "serieus stop". Hij trekt zich terug en knijpt even zijn ogen samen, "wat zeg je?" Ik duw hem verder van me af, zodat er meer afstand is en ik kan wegkomen van de muur. Nu ik weer vrijheid heb om te bewegen geef ik pas antwoord, "dat je van me af moet blijven. Je moet niet denken dat je dit nu kan doen, mij zo... afleiden".
Hij grijnst als hij voorzichtig op mij afloop, ik smijt een kussen van de bank naar hem toe. Natuurlijk vangt hij hem zo uit de lucht, lacht hij om mijn zielige gooi poging.
"Wat wil je dan?". Hij smijt het kussen terug, wat ik te laat merk en het belandt vol in mijn gezicht. "Wat ik wil? Ik wil de waarheid, verdomme Harry! Ik wil weten wat er gebeurd is, en waar je het lef vandaan haalde om zo tekeer te gaan tegen mij!"
Binnen een paar tellen staat Harry voor mij, hij bukt en gooit me over zijn schouder. Zijn hand raakt mijn billen, hard, maar ergens is het aangenaam.
Hij gooit me op bed en trekt mijn schoenen uit, binnen no-time heeft hij mijn broek los en trekt hij ook die uit. Kwaad probeer ik hem tegen te houden, mijn slipje probeer ik nog te pakken, maar helaas.
"Geef terug, dit kun je niet maken". Hij zet een arrogante grijns op en zet mij vast onder zijn lichaam, "o ja wel hoor. Dat kan ik zeker, stiekem wil je niks anders Kitty".
Hij kust me, letterlijk overal waar hij in deze positie bij kan.

Zijn lippen kussen mijn armen en handen, hij stopt even bij mijn linkerhand. Hij kijkt even naar de vingertoppen van mijn duim en wijsvinger, die zichtbaar verbrand zijn door de hitte van de vlam en naald.

"Hoe?" Hij kijkt me vragend aan terwijl hij voorzichtig mijn vingers kust, ik geef antwoord. "Ik heb mijn vingers gebrand aan die stomme naald, omdat jij niet naar een ziekenhuis kon".
Zijn ogen boren zich in mij, ik kruip onder hem vandaag naar het schot van het bed. Binnen een paar tellen heeft hij mij er alweer tegen aan gepind, "daar had ik anders een verdomd goede rede voor". Ik kronkel heen en weer, probeer los te komen uit zijn sterke grip.
"Wel, leg dat maar eens uit dan, zak". Hij laat mijn armen los, maar hij zit nog op mij, waardoor ik niet weg kan komen. Zijn handen pakken mijn kaak vast en duwt onze gezichten dicht bij elkaar, "waag het niet me nog 1 keer uit te schelden, want ik leg je hier over mijn knie Katherina". Ik aanvaard de uitdaging, ik duw mijn gezicht dichter naar dat van hem. Onze lippen raken elkaar ligt, "je bent een klootzak, Styles".

Binnen een paar tellen lig ik op mijn buik over zijn benen, ik stribbel tegen, maar hij houdt mij met zijn armen stevig op mijn plaats. Hij aait even zacht over mijn billen, dan komt de eerste tets. Ik hap naar adem, zijn hand raakt mijn billen niet extreem hard, maar aangenaam, te tintelingen trekken door tot in mijn onderbuik.
Er volgen en nog 3, dan grijpt zijn hand mijn kaak en duwt mijn gezicht op, hij dwingt me hem aan te kijken.

"Nog steeds een grote mond?"

Ik knik, trappel me mijn benen en snauw dat hij met z'n poten van me af moet blijven. Maar hij zet zijn vertrouwde grijns op en laat zijn hand harder op mijn billen komen, "sorry, but can't do it babe". Hij gooit zijn Engelse accent in de strijd, hij praat nog meer met een accent dan normaal. Hij is zich waarschijnlijk heel goed bewust, wat dat met me doet.
Opnieuw zijn hand die op mijn billen beland, "because".
Opnieuw een klap, tintelingen die naar mijn buik trekken. "You're".
Ik hap naar adem, zijn hand komt nu hard op mijn billen, een grijp met mijn handen het laken. "Mine".

Ik trappen nog wat harder, ik ben nu niet alleen kwaad op hem, ook op mijzelf. Want ik weet dat ik ontzettend nat ben geworden van zijn handelingen, ik schrik op uit mijn gedachten als zijn vingers over mijn billen gaan recht tussen mijn schaamlippen.
"Fucking hell, Kitty. Je bent ongelofelijk nat, dat voor mijn onschuldige Katherina".

Ik kijk naar hem op, nog steeds liggend als een stout kind. Maar als snel grijp ik de dekens en duw ik mijn billen automatisch omhoog, als hij rondjes draait over mijn clit. "Nog steeds een grote mond Katherina, of ben je nu een beetje getemd?"
Kwaad kijk ik op, wat me onmiddellijk een tik oplevert, terwijl de tintelingen nog door mijn lichaam trekken is hij alweer met zijn vingers tussen mijn benen.
Een kreun ontsnapt mijn lippen als hij zijn vingers nu ook nog in en uit gaat bewegen, met zijn andere hand grijpt hij mijn gezicht. Ik bijt op mijn lip terwijl ik naar hem opkijk, zijn lippen staan een beetje uit elkaar, terwijl hij mij bekijkt.
Dan trekt hij mij van zijn schoot en legt me op bed, "trek je shirt uit Katherina, waag het niet ongehoorzaam te zijn".

Ik doe meteen wat hij zegt, ik smijt mijn shirt naar hem toe en ga weer liggen, nu compleet naakt. Ik zie dat hij opstaan en langzaam zijn kleding uittrekt, als hij zijn onderbroek laat zakken steekt zijn penis omhoog en bijt ik op mijn lip. Hij is zo ontzettend sexy, zo gevaarlijk, helemaal nu, onder de plekken en wonden. En ik weet dat hij helemaal van mij is en ik van hem.
"Bevalt het uitzicht Katherina?" Met een ruk kijk ik op, ik voel me betrapt en mijn wangen beginnen te gloeien. "Ik dacht dat je mij niet wilde? Je wilde de waarheid weten, toch?" Ondertussen heeft hij positie genomen tussen mijn benen, mijn benen hangen over die van hem, terwijl ik naar hem kijk en luister.

"Ik kan je eerlijk vertellen wat voor monster ik ben", ik schrik als hij mijn heupen pakt en hard in me komt. Ik slaak een gilletje als hij in me zit en een paar keer stoot, hij weet het ruig te doen, maar alsnog aangenaam.
"Maar eerst Kitty, ga ik je keihard neuken".

Hij stoot hard in me, snel en wild.
Ik kreun en duw mijzelf meer naar hem toe, smekend om meer. "Wil je meer schatje?" Ik knik heftig, op dit moment wil ik maar 1 ding, Harry.
"Ga op je handen en knieën zitten", vragend kijk ik hem aan maar hij dwingt in stilte met zijn blik. Ik doe wat hij zegt, ik schrik als zijn hand mijn billen weer bereikt en ik grijp het laken onder mij vast. Dan voel ik hoe hij zich in me plaats en mijn heupen vast pakt, nog intenser en dieper voel ik hem in mij komen. De bewegingen worden hard, de kreunen luider.
Het bed kraakt en bonkt door ons tegen de muur, terwijl wij totaal in onze eigen wereld zitten.
Opnieuw komt hij uit me en draait me weer op mijn rug, "speel met je zelf Katherina". Blozend doe ik wat hij zegt, terwijl hij bovenop mij plaats neemt en zich begint af te trekken. Het gezicht van hem zo boven op me, wind mij ontzettend op.
"Fuck, Kitty, ik kom voor je". Dan spuit hij op me, het warme witte vocht komt op mijn buik. Tussen en over mijn borsten. Wat ik niet verwacht gebeurd, maar dit gezicht duwt me in en klap over de rand. Ik roep hard zijn naam,
"Harry, Harry!"
Dan trekt er een aangename rilling over mijn lichaam en verschijnt er kippenvel op mijn armen.

"Wat nu, uitgeteld Kitty?" Ik kijk hem aan, terwijl ik alleen maar knik. "Flik je het nu nog zo'n grote mond tegen mij te hebben?" Ik schut nee, wat me een kus oplevert. "Goed zo, want ik haat het als jij je zo gedraagt".
Als ik bij gekomen ben, vind ik het een stuk minder geil en maak mijzelf mopperend schoon met de doekjes die Harry me aanreikt. Als we weer schoon zijn en ik in Harry zijn shirt, naast hem in bed lig, kijkt hij serieus en strijkt mijn haren achter mijn oor.
"Het spijt mij verschrikkelijk dat ik zo kwaad op je werd. Ik verloor mijzelf, dat mag nooit meer gebeuren bij jou".
Het is fijn om te horen dat hij zijn excuus aanbied, helemaal nu ik me ontzettend onderdanig voel na wat er net allemaal gebeurd is. Hij heeft me door middel van seks terug gebracht naar het onschuldige meisje, naar mijzelf.

"Wil je mij nu dan eindelijk vertellen wat er echt gebeurd is? Heb je echt de dingen gedaan die je moeder mij vertelden?" Ik hoor hoe hij zucht en trekt mij dichter tegen hem aan, dan begint hij eindelijk te vertellen.

"Die fucker van een moeder van mij, was opzoek gegaan naar drugs. Daar kreeg een groep lucht van en hebben haar naar zich toe gelokt. De groep die dat deed, deed dat om 1 rede, wraak.
Ik heb dus hun leider zo erg geslagen, dat hij er waarschijnlijk erg slecht uit komt. Ze pakte mij terug om mijn moeder pijn te doen, hierdoor flipte ik.
Ik heb dus inderdaad mijn naam in iemand zijn arm gezet, ik heb iemand zeker zo hard tegen een muur geramd met zijn hoofd, dat hij knock out ging.
Een andere probeerde mijn moeder onder schot te houden, maar lang verhaal kort, dat was het pistool dat je gezien hebt.
Je hebt gelijk dat dit ziek is, ik weet dat ik je uit mijn buurt moet houden.
Mijn hersens schreeuwen al weken dat ik niet goed voor je ben, maar elke keer als we elkaar weg geduwd hebben, komt er wel weer iemand terug".

Ik geef geen antwoord, ik zeg niks. Het idee dat hij zulke dingen doet is heftig en ik weet niet of ik het wel aan kan, maar ik weet heel goed dat ik, ondanks alles wat gebeurd is, ik niet bij hem weg kan. Mijn lichaam, geest en ziel hebben deze jongen nodig, of ik het leuk vind of niet. Hij weet alles uit me te trekken, persoonlijkheden die ik niet van mijzelf herken.

"Katerina", ik kijk naar hem op, mijn gedachten los latend.
Ik ga rechtop zitten en zucht even diep, dan kus ik hem.
"Of ik zou willen of niet, ik kan niet zonder je. Of ik je nu haat, je mij de grond in geboord hebt of je een pistool in mijn gezicht duwt, puntje bij paaltje komen we inderdaad weer bij elkaar terug".
Hij lijkt opgelucht en trekt mij terug in zijn armen,
"kun je mij vergeven voor hoe ik tegen je gedaan heb?"
Ik schut mijn hoofd, "Ja, ook al zou ik dat niet moeten". Ik hoor hem lachen terwijl jij mijn haren aait, dan eindelijk voel ik me helemaal relaxt en sluit ik mijn ogen en val in slaap.

Reacties (2)

  • eldavia

    🤩

    5 maanden geleden
  • AmorAmor

    Jeetje, wat is hij toch ook.....

    5 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen