Foto bij 166 - While we're going down

Bill P.O.V.
Net wanneer je je ogen dicht voelt vallen, gaat de slaapkamer deur open.
"Bill, are you awake?"
"Yeah, come in." Je hijst jezelf met wat moeite overeind en je voelt een steek door je ribben gaan. Maud doet het licht in de slaapkamer aan en komt naast je op bed zitten.
"How's the pain?"
"Doable," geef je toe. "Although it might be time for another painkiller."
Ze knikt met een klein glimlachje en verdwijnt weer de slaapkamer uit. Ze komt terug met een flesje water, ibuprofen en de arnica-crème die Tom en Heidi voor je mee hebben genomen uit de stad. Je pakt het flesje water en de ibuprofen van haar aan en neemt het in.
"Should I help you with the cream?"
"Yes, please." Je laat haar je shirt over je hoofd trekken.
"Just tell me if it hurts, all right?" Ze draait de dop van de tube en kijkt je indringend aan. "Bill?"
"Yes."
Ze wrijft voorzichtig wat crème op de blauwe plekken op jouw ribben en een zucht van verademing verlaat je lippen.
"You okay?"
"Yeah, it is actually nice and cool."
Ze glimlacht en smeert nog wat extra crème op de donkerste plekken. "Do you want me to do the bruise on your hip as well?"
Je knikt en trekt je broek een stukje naar beneden. Ze smeert wat crème op de blauwe plek en je weet niet of het komt door het feit dat ze je daar zacht aanraakt, of omdat de crème koel en een beetje tintelend is, of omdat je broek op je knieën hangt, of misschien de combinatie van dat alles, maar er begint langzaam iets te ontwaken in je boxer. Maud's blik valt op je boxer en ze grinnikt zacht.
"I'm flattered, but I don't think now is the best time."
"We're alone, aren't we?" Je trekt haar naar je toe en drukt verlangend je lippen op die van haar.
"Well, yes, but we can't exactly-"
"Why not?" Je drukt wat kusjes in haar nek en zet er dan zacht je tanden in.
"Hm," protesteert ze zacht. "Your ribs are busted."
"The doctor said I can do everything I want to do." Je drukt opnieuw jouw lippen op die van haar.
"In a few days." Ze duwt je zachtjes weg, maar je trekt haar weer terug naar je toe.
"I can handle it." Je trekt haar opnieuw naar je toe en laat je voorzichtig op je rug zakken. Ze blijft even terughoudend, maar als je je handen onder haar shirt laat verdwijnen, bijt ze zacht in je lip. Je voelt een glimlach op je gezicht verschijnen en trekt haar shirt over haar hoofd. Je maakt haar BH los en laat die op de grond vallen. Ze drukt haar lippen in je nek en kust zich dan een kus naar beneden. Ze drukt voorzichtig een kusje op de blauwe plek op je ribben en je glimlacht. Het lijkt erop dat de ibuprofen begint te werken, bedenk je, terwijl je haar voorzichtig terug omhoog trekt en dan naast je tegen haar matras drukt. Ze kijkt je bezorgd aan, maar je negeert de pijnlijke steek in je ribben en klimt bovenop haar.
"Are you sure you're fine?"
"I'm kinda trying to create a mood here," mompel je, terwijl je je lippen in haar nek drukt.
"I'm just worried," zucht ze. Je smoort haar door je lippen op die van haar te drukken en ondertussen verplaats je een hand naar beneden. Ze kermt een tikkeltje protesterend, tot je je hand in haar string laat verdwijnen en je vingers op verkenningstocht laat gaan. Ze zet zacht kreunend haar tanden in je lip en verplaatst haar eigen hand naar je gespannen boxer. Doordat je helemaal in het moment op gaat - en mogelijk ook wel omdat de ibuprofen in combinatie met de arnica-crème werkt - heb je geen moment last van pijn. Maud duwt je voorzichtig terug op je rug en kust zich opnieuw een weg naar beneden. Ze trekt je boxer naar beneden en bijt dan zacht in de binnenkant van je dijbeen. Je maakt een geluid dat tussen genot en pijn in zit en ze kijkt je opnieuw bezorgd aan.
"Continue, please," weet je uit te brengen. Ze glimlacht en drukt een kus op de plek waar ze zojuist nog haar tanden in had zitten, voordat ze je erectie in haar mond neemt. Een kreun ontsnapt aan je lippen en je grijpt de deken vast. Na een paar minuten wil je haar terug naar boven trekken, maar als er nog een kreun aan je lippen ontsnapt en je je nagels in haar schouders zet, moedigt dat haar alleen maar aan om door te gaan. Je doet je best om haar van je af te trekken, maar tegelijkertijd is het zo lekker, dan je niet wilt dat ze stopt. De één na de andere kreun ontsnapt aan je lippen en je voelt dat je hoogtepunt eraan komt...

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Zie hier
    Je persoonlijke zuster leid je af van de pijn hihi

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen