Foto bij 167 - Our life is just a TV show

Maud P.O.V.
Aangezien Bill, eigenwijs als hij kan zijn, het feit dat jullie nu beter geen seks kunnen hebben in verband met zijn gekneusde ribben niet wil accepteren, besluit je er alles wat in je macht ligt aan te doen om hem toch te stoppen. Als simpelweg weigeren en hem proberen weg te duwen niet werkt, besluit je de touwtjes in eigen handen te nemen - hoewel mond misschien het betere woord is. Een goedkeurende kreun laat je weten dat je gewonnen hebt. Hij probeert je omhoog te trekken, maar zet dan kreunend zijn nagels in je schouders, wat je de kans geeft om verder te gaan. Op het moment dat je door krijgt dat hij op het punt staat om klaar te komen en je je hoofd terug wil trekken, vliegt de deur van de slaapkamer open. Op dat moment gebeuren er drie dingen tegelijkertijd; Bill komt klaar in je mond, Tom stapt de slaapkamer binnen en zelf verstijf je compleet. Dit gebeurt niet, vertel je jezelf opnieuw en opnieuw, dit gebeurt niet!
"Here you are. We're back - oh!"
Uit een soort reflex trekt Bill een deken over jullie heen en je krijgt het nog steeds niet voor elkaar om je te bewegen.
"Tom, raus!"

Je verschijnt, voor de zoveelste keer, met een vuurrood hoofd in de woonkamer. Zodra de jongens je zien, beginnen ze te lachen en obscure gebaren te maken. Natuurlijk weet je dat ze je alleen maar plagen, maar je hebt je tax aan ongemakkelijke situaties voor vierentwintig uur wel even bereikt. Je loopt snel door naar het balkon en steekt een sigaret op. Waarom gebeuren dit soort dingen jou nu weer?!
Na een paar minuten hoor je opnieuw gelach en gejoel uit de woonkamer komen en niet veel later verschijnt Bill op het balkon.
"Sorry about the guys," mompelt hij, terwijl hij naast je komt zitten. Je geeft hem het pakje sigaretten en hij steekt er ook één op. "Are you okay?"
"Yeah, fine." Een tikkeltje misselijk bij de gedachte dat je zojuist iets te lang zijn goedje in je mond gehad hebt, voeg je er in gedachten aan toe, maar daar zal je hem maar niet mee lastig vallen. "Did they get the groceries or do we have to go to the supermarket?"
"I think they got it." Hij staat op en blijft bij de deuropening staan. "Heidi! Kommst du mal kurz mit raus?"
"Ja!"
Kort daarna verschijnt ook Heidi op het balkon en ze komt bij jullie zitten. Je bent haar maar wat dankbaar dat ze niks over het voorval in de slaapkamer zegt en in plaats daarvan doet alsof er niks gebeurd is.
"Did you get the groceries?" vraagt Bill haar en ze knikt.
"We got meat, vegetables, bread," somt ze op en je laat je ietwat meer ontspannen onderuit zakken. Dat betekent dat je vandaag de deur niet meer uit hoeft. Heidi en Bill raken in een gesprek verzeild over Queen of Drags en je laat je tegen Bill aanzakken. Hij slaat een arm om je heen en drukt een kus op je voorhoofd, maar praat rustig verder met Heidi. Je voelt je ogen langzaam zwaar worden en besluit dat je ook wel even een dutje verdiend hebt.
Als je je ogen weer opent, komt dat omdat je wakker getetterd wordt door Sophia en Roos die met een hoop lawaai het balkon op stormen.
"Ook een goede morgen," gaap je een tikkeltje geïrriteerd. "Wat is er allemaal aan de hand?"
"Bill, can you get Maud some coffee?" vraagt Sophia. "She's going to need it."
Je hijst je zelf gapend overeind en wrijft in je ogen. Komt er nog een einde aan deze soap-opera-achtige dag?! "Wat is er?"
"I'll get some coffee. Anything else?" Bill staat op en blijft in de deuropening wachten.
"Uh, glasses for the wine," zegt Roos, terwijl ze flessen wijn uit haar tas haalt en op het tafeltje op het balkon zet. "Geloof me, dat heb je zo ook nodig."
Je kijkt ze niet-begrijpend aan, maar legt je er maar bij neer dat je geen woord uit ze krijgt tot je koffie gedronken hebt; daar kennen ze je dan weer te goed voor.
Alle commotie op het balkon zorgt ervoor dat Tom, Gustav en Georg ook naar buiten komen om te kijken wat er aan de hand is. Zodra Tom jou ziet, schiet hij weer in de lach en je kijkt hem vernietigend aan, wat er voor zorgt dat hij alleen maar harder moet lachen.
"Wat heeft hij?" sist Sophia je toe.
"Lang verhaal." Je strekt je armen en gaapt nog eens. Bill komt het balkon op met glazen, mokken en een kan koffie. "Okay, I have coffee now. What's going on?"

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha
    Ik ga stukxD

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen