Foto bij 169 - Close the door

Het weekend vliegt voorbij en je kan het niet uitstaan als je wekker maandagochtend vroeg gaat. Je drukt op snoozen en kruipt nog even tegen Bill aan. Omdat Tom en Heidi vanavond terugvliegen, hebben ze voorgesteld om met jou en Bill mee naar Utrecht te gaan, zodat jullie nog wat tijd met zijn vieren kunnen doorbrengen voor jouw college en afspraak met Jenn. Het scheelt enorm in tijd dat jullie nu met de auto kunnen gaan in plaats van dat je het openbaar vervoer moet nemen, maar omdat jullie daar willen lunchen moet je toch nog relatief vroeg je bed uit. Wanneer je wekker voor de tweede keer afgaat, begint er ook beweging in Bill te komen.
"Time to get up?" vraagt hij gapend en een instemmende grom verlaat je mond. "I'll get us some coffee."
"I'll go," mompel je, terwijl je hem terug in zijn kussen drukt. Je geeft hem een kus en hijst jezelf het bed uit. Zodra je in de gang komt, hoor je de houtzagerij in de kamer van Tom en Heidi. Je sjokt naar de deur van de logeerkamer en klopt erop. "Rise and shine, mister and missus Kaulitz-Klum!"
Het gesnurk stopt en je loopt door naar de keuken om koffie te zetten. Tegen de tijd dat je vier mokken gevuld hebt, zit de rest al aan de eettafel. Je wrijft vermoeid in je ogen, dat al wel even wennen worden tussen al die vroege vogels in Los Angeles!

Na een heerlijke lunch, waar je zoals gewoonlijk geen cent aan mee mocht betalen, rijden jullie naar de Uithof.
"Are you sure you don't just wanna go with Tom and Heidi and do something fun?" vraag je aan Bill, terwijl je uitstapt.
"Nope, coming with you."
Tom en Heidi stappen ook uit, zodat jullie afscheid kunnen nemen. "Get over here, sis!"
Je loopt lachend naar Tom toe en slaat je armen om hem heen. "Have a safe flight, Tommi."
Tot je verbazing protesteert hij niet langer over zijn bijnaam, maar is zijn gezicht gevuld met een grijns van oor tot oor.
"What?" vraag je achterdochtig.
"Nothing. I just realized that the next time we'll see you, will be when you're moving in."
"Don't get all sentimental, Kaulitz. You're scaring me."
"Don't scare her off," protesteert Bill. "Come and give your brother a hug goodbye."
"Fine." Tom rolt zijn ogen en trekt zijn tweelingbroek tegen zich aan.
"That hurts!" klaagt Bill.
"You wanted a hug," protesteert Tom. Je rolt je ogen en wend je tot Heidi.
"Thanks again for coming over and for the gift!"
Ze kijkt even naar de hoedenplank, waarop het canvas ligt. "If I had known, I don't think I would have bothered bringing it here, though."
Je geeft haar grinnikend een knuffel. "Well, see you in a couple of weeks. In the meantime, good luck with the twins."
"Are you sure you can't keep Bill here until you're moving in?"
Je schiet in de lach. "No, he's taking the train to Berlin on Friday, so you're stuck with him. Maybe you should leave Tom in LA?"
"I'll think about it," grinnikt ze. Ze trekt de bekvechtende broers uit elkaar. "Be nice!"
"You don't have to pretend you won't miss each other," grinnik je, terwijl je je hand met die van Bill verstrengeld, om hem naast je te houden. Hij rolt zijn ogen en als je naar Tom kijkt, zie je dat die hetzelfde doet. Je werpt een blik op je horloge en schrikt van de tijd; je moet over vijf minuten op de zevende verdieping zijn voor je afspraak met Jenn!
"So sorry, I really have to go."
"No problem. We'll see you soon!"
Heidi en Tom stappen de auto in en je sleurt zelf Bill achter je aan naar het schoolgebouw. Hij trekt zijn pet wat verder naar beneden als jullie naar binnen stappen, maar houdt je hand stevig vast. Je ontwijkt de vragende en nieuwsgierige blikken van (oud)klasgenoten en drukt ongeduldig op het knopje van de lift. Op de zevende verdieping aangekomen, zie je dat Jenn al drukt bezig is met koffie zetten en je bedenkt je dat je haar misschien even een head's up had moeten geven dat Bill met je mee is.
"Hey Jenn," groet je haar, terwijl je Bill achter je aan trekt. "This is my, uh, boyfriend, Bill."
Ze draait zich om en laat van schrik bijna de bekers koffie uit haar handen vallen. Ze buigt naar je toe en sist: "You brought him to school?!"
"I didn't know where else to leave him and he insisted on coming with me," sis je terug. Ze schudt haar hoofd en kijkt de gang rond.
"Let's use one of the empty classrooms." Jullie volgen haar één van de lokalen in. "Close the door!"

Reacties (1)

  • Luckey

    Hahaha ik ga stuk
    Te leuk stukje!

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen