Harry Edward Styles


De wind waait door mijn half lange bruine krullen, ik sluit even mijn ogen en adem diep in. Ik voel de lucht door mijn longen gaan en geniet van de koude lucht die door me heen trekt, als ik uitblaas zorgt mijn adem voor een witte wolk. Het is winter en de lucht ziet zwaar, elk moment kan het gaan sneeuwen. Ik trek de kraag mijn leren jas omhoog en duik dieper in mijn jas, terwijl ik verder loop langs de Thames.
Ik ben onder weg naar the Red Lion, een pub hier aan de Thames. De groep Cobra's, hebben een nieuwe leider. De vorige, Jason, heb ik zijn hersens laten ontploffen, 1 kogel, recht in zijn voorhoofd.
De triomf die ik hiervoor heb, voel ik nog. Die fucker had het verdient, hij deed zaken op mijn terrein.
Ik geef geen tweede kansen, als ik dat zou doen, was ik nu niet wie ik ben geworden.
Ik ben de fucking enige echte, Harry Styles. Een naam die London vreest en terecht, het moord percentage van deze stad, ligt in mijn handen.

Het word tijd dat ik hem eens ga ontmoeten en hem laat zien, wie hier de fucking baas is. London is van mij, London is mijn stad, mijn thuis. Ik laat een stomme Cobra dit niet verkloten, ik zal hem eerst aardig proberen duidelijk te maken dat hij geen grenzen moet opzoeken. Als hij niet respectvol is, niet naar me luistert of ook maar een greintje dis-respect toont, breek ik hem.

Ik loop de Westminster Bridge over, ik trap expres de hoed van een zielige bedelaar om. Als hij me na roept, draai ik me naar hem om, 1 blik is genoeg hem het zwijgen op te leggen.
Dan uiteindelijk sta ik voor The Red Lion, ik duw de zware zwarte deur open. De warmte komt me meteen te gemoed, terwijl ik het druk geroezemoes binnen stap.
Langzaam valt het stil en kijken de mensen me schuchter aan, iedereen weer wie ik ben, dus wie en wat er binnenstapt.
"Mandy, schatje, het vertrouwde recept. Goed dit keer, anders weet je wat er gebeurd he liefje? ". Haar ogen worden groot, ze vervloekt zich zelf vast, hatende dat ze vandaag dienst heeft. De laatste keer dat ze ijsklontjes in mijn scotch heeft gedaan, heb ik haar in de wc geneukt. Ik heb haar belooft, als ze dat ooit nog eens zou flikken, dat ik ze op plekken zou stoppen, wat ze nooit zou willen.

Mijn lichaam loopt onder de grote gouden kroonluchter door, naar achteren. Daar kom ik een paar leden van mijn gang tegen, The Dark Sparrows. James en Mike staan op als ze me zien en begroeten me, de rest knikt, bang om iets verkeerds te doen.
De grote groene stoel bij de haard is bezet, ik trap daar Rick, een lid van mijn groep uit. De andere stoel bij de haard is leeg, daar verwacht is zo een Cobra. Zijn groep is er al en een paar mannen kijken mij kwaad aan, begrijpend.
Ik bewonder het dat de nieuwe Cobra een intree wil maken, om later te komen dan ikzelf.
Mandy komt aanlopen en zet mijn glas scotch trillend neer, als ze zich omdraait geef ik haar een tik op haar billen. Het levert wat gelach en gegrinnik op, terwijl ze weg vlucht.
Dan eindelijk gaat de achterdeur open, de Cobra's hebben hier een persoonlijke ruimte in de pub. Maar ik ben niet zo stom daar te gaan zitten, ik zit hier prima.
Het koude staal van mijn wapen prikt in mijn rug en ik weet dat ik goed gewapend ben, in de binnenzak van mijn jas zit nog een pistool en ik zal ze gebruiken als het moet, als is het maar om mijn punt te maken.

In de deuropening verschijnt een lang gedaante, hij heeft in zijn zwarte haren, blonde plukken. Zijn zwarte shirt zit los en ik zie de tattoo's zijn lichaam sieren.
Mijn ogen glijden keurend over hem heen, hij lijkt smal, maar aan zijn armen te zien heeft hij weeldegelijk spieren. Hij word begroet door zijn leden, even zie ik iets over zijn gezicht gaan als hij me ziet. Wat was het? Angst? Onrust?
Maar hij herpakt zich, voor ik kan bedenken wat het zou kunnen zijn. Hij neemt aan de andere kant van de haard plaats en bekijkt me, zonder nu, enige emotie. Ik moet er om denken, anders ga ik deze gast nog aardig vinden.

Hij steekt zijn hand naar me uit, " Zayn Malik". Ik kijk naar zijn uitgestoken hand, ik schut nooit handen. Bij mij sluit ik een deal met het neerzetten van mijn glas scotch, met een knikje en iedereen weet meteen hoe laat het is.
"Harry Styles", ik trek 1 wenkbrauw op, naar zijn nog steeds uitgestoken hand. Hij balt hem en trekt zijn arm terug, slimme jongen.
Ik strek mijn lange benen en zak iets onderuit, terwijl ik mijn glas pak en de inhoud langzaam rond draai. Ik richt mijn ogen op hem, als hij begint te praten.

"Ik wil een deal met je sluiten, jij bezit een te groot deel van London en ik wil daar een stuk van".

Heel rustig neem ik een slok en laat de drank door mijn keel glijden, dan zet ik mijn glas neer, net iets te hard, allemaal doordacht.

"Als je denk dat je iets van mij kan eisen, eindig je meteen als Jason en dat willen we natuurlijk niet". Hierdoor is meteen iedereen gespannen en liggen hun handen dicht bij hun wapens, die ze ongetwijfeld dragen. "Je praat tegen mij, toon wat fucking respect. Jij eis meer ruimte, ik eis dat je oprot uit Belsize Park".
Nu beheers ik Camden town en ik heb connecties in Primerose Hill. Nu wil ik Belsize Park er bij hebben, hier zitten veel ondernemers, die ik erg geschikt vind, voor mijn connecties.
Maar hij schut zijn hoofd, "ik wil..."

Maar hij kan zijn zin niet afmaken, we worden onderbroken door de deur die open vliegt en een woest, klein, blond ding stuift naar binnen.
"Wat denk je wel niet? Je hebt het recht niet op te bepalen met wie ik wel en niet uit kan, er is niks mis met Christoffer".

De ogen van Zayn verwijden zich en hij staat op, het meisje bij haar boven arm pakkend. "Ik ben aan het werk, wat denk je aan het doen te zijn?"
Opnieuw een tirade over dat ze haar eigen leven kan bepalen, ze is vurig tegen hem. Ik bekijk rustig haar lichaam, ze heeft mooie vrouwelijke vormen, slanke handen, benen en armen. Haar borsten zouden precies in mijn handen passen, heerlijke ronde billen, haar blonde haren wapperen heen en weer. Haar lippen zijn rond en vol, ik zie hoe ze op haar onderlip bijt. Als mijn ogen die van haar bereiken valt ze stil, meteen vormt een grijns zich om mijn lippen. Ik sta op uit de stoel en rijk haar mijn hand aan, voorzichtig legt ze haar hand in die van mij. Ik knijp er voorzichtig in, trek haar iets naar me toe.

"Wie mag deze schoonheid zijn?"

Stotterend noemt ze haar naam, "I Isabelle, meneer". Ik kan er niks aan doen, maar mijn grijns word arroganter en gemener. Het gevoel dat ze mij geeft als ze mij meneer noemt, voel ik in mijn penis. God wat zou ik haar graag nemen.
Tot mijn ergernis duwt Zayn haar weg, "back off Styles".
Mijn handen gaan de lucht in en ik kijk onschuldig, "rustig maar, we leerde elkaar alleen kennen". Hij stapt dichter op me af, "ze is verboden terrein".
Ik loop terug naar mijn stoel en plof erin, "neuk je haar?"
Ik zie dat ze haar handen voor haar mond slaat, Zayn slaat een soort raar kreetje.
"Fuck jou, ze is mijn zusje".

Ik knik, "oké, rustig maar, niet ge-interesseert".

We gaan door met handelen, maar ik erger mij kapot. Hij blijft willen vol houden dat hij ook zijn drugs wil gaan verhandelen in the city of London. Maar ik ben niet gek, hij krijgt geen centimeter van mijn gebied.
Tijdens de onderhandeling zit Isabelle op de leuning van de stoel van Zayn, ik zie hoe beschermend hij is. Zijn hand ligt op haar been, als ik te lang naar haar kijk, snauwt hij, 'hey'.
Ik bedenk me, dat ik niet meer nodig heb dan wat ik nu al bereikt heb, wat hij me op een presenteer blad heeft aangereikt. Ik weet precies hoe ik deze jongen onder mijn duim krijg, hoe ik hem ga breken. Want ik ben hem nu al zat, hij zal nooit zonder geweld mij mijn zin geven.

Bedankt voor de informatie, bedankt voor het bloot geven van je zwakste punt van de Cobra's, van jou als leider.

Je fucking zusje.

Reacties (2)

  • eldavia

    <3(H)

    2 maanden geleden
  • AmorAmor

    Wauw hij is duister zeg, bad boy Harry!

    2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here