Isabelle Hardy


Hij zei wat?! Ik voel mijn maag draaien, de gedachten alleen al. Zayn was mijn broer, oké, niet van bloed, maar al zeker 15 jaar zorgt hij voor me, als mijn broer. Dus nee, niks romantisch of wat voor vulgaire dingen meneer Harry styles zo juist suggereert.

Ik kijk naar Zayn die witheet ziet, door Harry's opmerking. Harry Styles zit in de zetel, te spelen met zijn glas, een vermakelijke grijns speelt op zijn lippen. Ik kon er niks aan doen dat mijn blik even op hem blijft hangen. Ik voel een kriebel in mijn buik als ik terug denk aan het moment dat hij mijn hand vast gepakt had. Zijn handdruk was zacht geweest, maar toch dwingend, zoals hij mij naar zich toe getrokken had. Dat ben ik niet gewend, een man die dominant tegen me doet. De meeste jongens, want dat waren ze vergeleken met Harry Styles, waren doodsbang voor Zayn en haalden het daarom ook niet in hun hoofd om maar iets te proberen bij mij. Iets in mij zei me dat Harry Styles daar weinig boodschap aan heeft. Bij die gedachten bijt ik zacht op mijn lip.
Ik voel mijn wangen rood kleuren als ik merk dat Harry Styles mij strak aan kijkt. Hoe lang kijkt hij al naar mij en zag hij mij staren?

"Fuck jou." Zayn stem doet me uit mijn gedachtes schrikken. Hij herhaald zijn woorden langzaam. Ik zie de ader in zijn nek kloppen, wat voor mij klare taal is. Ik pak Zayn bij zijn arm.
"Zayn." Zeg ik zacht. "Laat je niet gek maken." Probeer ik zo zacht mogelijk te zeggen. Ik kende Zayn zijn wereldje lang genoeg om te weten dat wanneer Harry Styles mij kon verstaan, Zayn direct 1-0 achter stond.
Nu draait Zayn zich naar mij om, ik had gehoopt hem te kunnen kalmeren, zoals ik al honderd keer gedaan had, maar het tegendeel was waar. Zijn hand klemt zich voor de tweede keer in korte tijd om mijn arm en hij neemt mij mee naar de uitgang van het café.
"Naar huis." Blaast hij mij toe, ik kijk hem fronsend aan.
"Pardon?"
"Naar huis." Herhaalt hij. Hij knipt met zijn vingers en 2 gasten uit de bende staan meteen naast hem. "Jij gaat naar huis, NU meteen. Je weet niet wat je gedaan heb door hier te komen, Issy. Je gaat naar huis en je wacht tot ik thuis kom. " De ader in zijn nek staat haast op ontploffen. Ik open mijn mond om te protesteren, maar met nog een knip van zijn vingers pakken de 2 gasten mij bij mijn armen en trekken mij mee naar buiten. Vol ongeloof en boosheid scheld ik beide mannen de huid vol. Hoe durven ze. Hoe durfde Zayn, ik ben toch geen klein kind?! Eerst dat gedoe met Christoffer, waar ik nog lang niet klaar mee was en nu dit!

Ruw duwen de mannen mij op de achterbank van een auto. De één neemt plaatst naast mij, waar de ander achter het stuur kruipt. Boos sla ik mijn armen over elkaar en draai me weg van de man naast mij. Ik zou Zayn nog wel laten merken dat ik geen klein kind ben. Uit mijn kontzak vis ik mijn mobiel en stuur snel een appje naar de groepsapp van mijn vriendinnen.
"Capital A List, 2night" Stuur ik in hoofdletters.
"Lukt je nooooooit" Stuurt Mindy meteen terug. "Vergeet het maar." Stuurt Leah.
"Lafbekken!" Reageer ik. "Ik verwacht jullie om 23:00" stuur ik er achter aan. Te vrede met mijn plan stop ik mijn mobiel terug in mijn zak. Dit zou Zayn op zijn plek zetten. Ik ben geen klein kind, wie braaf alles accepteerde.

Eenmaal thuis sluit ik mij op in mijn kamer. Zayn kan wel leuk denken, mij een preek te geven bij thuis komst, maar daar dacht ik anders over. Enkele uren later hoor ik hem thuis komen. Hij bonkt op mijn deur, roept dat ik er uit moet komen of dat hij anders mijn deur intrapt, maar dat gelooft hij zelf niet eens. Uiteindelijk geeft hij het op en vermaak ik mij prima, op mijn kamer. Luid video- bellend met Leah kies ik de perfecte jurk, voor vanavond. Het is een strakke zwarte jurk, gecombineerd met mijn hoge zwarte pumps en zwarte glitter clutch. Hoewel ik zelf liever in een jeans en topje uitga, is dat niet de dresscode voor Capital A List.
Capital A List is één van de meest high-end uitgaansgelegenheden in heel Londen. Vaak was ik er langs gelopen, op weg naar mijn danslessen. Het soort mens wat daar naar binnen gaat, lijkt van een heel ander ras dan ik zelf. Vrouwen dragen grote sieraden, van diamant en goud, met de duurste designer kleding aan. Ik weet ook wel dat mijn jurkje daar niet aan mee doet, maar het is toch een goede poging, al zeg ik het zelf.
Ik steek mijn haar losjes op, geef mijzelf een smokey Eye en rood gestifte lippen. Ik bekijk mijzelf in de spiegel. Zo zou ik toch wel binnen moeten komen?
Een extra hoeveelheid parfum moet maar als onzichtbaarheidsmantel werken, hoop ik. Met mijn clutch onder mijn arm geklemd en een jas in mijn vrije hand loop ik mijn slaapkamer uit.

Ik hoopte dat Zayn mij niet op zou merken, maar niks is minder waar.
"Waar ga jij naar toe?" Vraagt hij streng. Vluchtig mompel ik een schietgebedje en draai me naar hem om.
"Uit." Probeer ik zelfverzekerd te zeggen, al merk ik dat mijn gezicht mij verraad.
"Niks er van." Zayn's ogen worden groot bij het zien van mijn outfit. "En al helemaal niet zo." Mijn mond valt open, wat bedoelt hij daar nou mee?!
"Zayn, ik ben geen klein kind. Je kunt mij geen huisarrest geven." Zayn stapt kwaad op mij af. De ader in zijn hals was weer duidelijk aanwezig, maar het kan me even helemaal niks schelen.
"Luister, jij..." Zayn lijkt een vies woord weg te slikken, wat mij mijn ogen doet samen knijpen. Hoe wilt hij mij noemen?! "Weet je hoe belangrijk die afspraak met Styles was? Het gaat om de toekomst van de Cobra's, die jij godverdomme riskeert, met je kinderachtige gedrag. De Cobra's zijn ook jouw familie, hoor je me?!" Zijn vinger wijst dreigend naar me.
"Alsof je me dat ooit laat vergeten." Roep ik terug. "Weet je Zayn, zoek het lekker uit."
Ik draai me om en been mijzelf een weg uit het huis. Zayn roept me nog na dat ik mijzelf in gevaar brengt, maar ik luister al lang niet meer.

Na een taxi genomen te hebben stap ik uit voor het gebouw van de Capital A List. Ik voel de zenuwen in mijn buik. Ik heb eigenlijk nog geen enkel idee hoe ik hier binnen ga komen, maar ik bluf me er wel uit, stel ik mijzelf gerust.
Mindy en Leah staan al halverwege de rij voor de ingang, waar ik stiekem bij glip. Ik knuffel mijn meiden en begin meteen een klaagzang over Zayn. Niet veel later staan we al bij de uitsmijter.
"Naam." Bromt hij.
"Hardy...?" Zeg ik voorzichtig, nog steeds niet met een beter plan.
"Onze vrienden zijn al binnen." Liegt Mindy. " Ze wachten op ons." De uitsmijter lijkt niet onder de indruk van onze leugens en zegt al snel dat we moeten oprotten.

"Ze horen bij mij, André." Ik hoef niet op te kijken om de stem te herkennen van vanmiddag. De kriebels die ik voel ontstaan, zodra zijn arm om mij heen krult bevestigen mijn vermoeden. Meneer Harry Styles.

Ik kijk op naar de man die boven mij uittoren. Hij heeft nog de zelfde kleding als vanmiddag aan, alsof hij te belangrijk is om zich voor een gelegenheid om te kleden. Harry houdt een kort gesprek met de uitsmijter, die hij blijkbaar bij naam kent. Wat hij precies zegt hoor ik niet eens, ik ben te druk met de hand die op mijn heup brandt. Mijn hart zit in mijn keel, wat voor uitwerking heeft deze man op me? Mijn ogen worden getrokken naar de tattoo op zijn borst, die ik maar net kan zien door de openstaande blouse. Het is duidelijk een soort vogels. Ergens kan ik me herinneren dat zijn bende iets met een vogel heette, maar verder dan dat kom ik niet. Als mijn blik verder omhoog gaat, kruizen onze blikken elkaar weer.
Hij geef me een knipoog, wat me op mijn lip doet bijten. Als zijn ogen over mijn jurkje gaan, voel ik me ineens toch best naakt en begrijp ik opeens Zayn's opmerking helemaal.


Reacties (2)

 • NicoleStyles

  ooh bad styles, i like it ;P
  Mijn abo heb je

  2 maanden geleden
  • bels

   Dankjewel(H)

   2 maanden geleden
 • AmorAmor

  Dit gaat zo wel problemen geven!

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here