Harry Edward Styles


Mijn hand krult zich steviger om haar heupen als ik Isabelle mee naar binnen neem, ik kijk op haar neer en zie hoe ongemakkelijk ze zich voelt. Het is heerlijk om te zien hoe ze op mijn aanrakingen en stem reageert, ze is doodsbang en tot mij aangetrokken tegelijkertijd.
Ik zie hoe het mooie koppie van haar probeert te bedenken wat ze moet doen, waarschijnlijk durft ze amper tegen me te praten.
Ik neem haar mee door de menigte en haar vriendinnen volgen, ze zijn allemaal stil en zeggen geen woord. Als ik in het privé gedeelte kom, laat ik haar los. Expres glijden mijn vingers even over haar billen als ik mijn hand laat zakken, ik zie hoe ze verstijft, even naar adem hapt.

Ik loop naar mijn groep en ga tussen ze in zitten, meteen krijg ik een whisky in mijn handen geduwd en ik kijk naar een paar meisjes die op een platform dansen. Ik heb ze allemaal al gehad, soms 3 tegelijk. Wat voor sommige jongens waarschijnlijk als een geweldige droom lijkt, is het voor mij gebruikelijk dat ik vaak met meer dan 1 vrouw naar huis ga.

"Meneer Styles?" Ik schrik op uit mijn gedachten en zie de kastanje bruine ogen van Isabelle, ik grijns naar het meisje voor me. Mijn ogen glijden over haar lichaam, haar zwarte strakke jurkje komt net over haar billen. Zenuwachtig spelen haar vingers aan de touwtjes van haar tasje, wachtend tot ik reageer. Maar mijn ogen glijden nog verder naar naar beneden, ze heeft heerlijke strakke mooi benen. Ik gok dat ze sport, want haar benen zijn getraind.

"Wat is er Isabelle?"

Mijn grijns word arrogant als ik zie hoe haar borst op en neer gaat, ik maak haar gek van binnen. Ik zet mijn glas neer en ga staan, ik veeg een pluk haar achter haar oor en buig naar haar toe. Het moment dat mijn adem over haar blote nek strijkt, verschijnt er kippenvel op haar lichaam. Mijn vingertoppen strijken over haar blote armen en ik bereik mijn doel, ik zie een rilling over haar lichaam gaan. Dan zet ik mijn lippen heel ligt tegen haar oor aan, "wat nu Isabelle... koud?"

Ze reageert meteen, ze stapt naar achteren en schut haar hoofd. "Ik wilde u vragen of het oké is als ik ga dansen met mijn vriendinnen", mijn lippen vormen een glimlach als ik antwoord ga. "Natuurlijk, je kwam hier heen om plezier te hebben, laat je niet tegen houden door mij. Fijne avond, schoonheid". Ik pak haar hand en kus deze, haar wangen kleuren rood en snel sluit ze zich veilig tussen haar vriendinnen, die meteen alles willen weten.

Tegen André heb ik duidelijk gemaakt dat hij naar me toe moet komen, het moment dat ze vertrekt. Ik wil weten waar ze straks naar toe gaat, ik wil alles van haar weten. Hier heb ik al een paar van mijn mannen opgezet, want ik verspil graag zo weinig mogelijk tijd.
Ik zie haar weg lopen en ik kijk naar die heerlijke ronde billen, ik neem een slokje van mijn drank en schut mijn hoofd. Ze is veelte schaars gekleed, ik had haar vastgebonden aan bed als ze mijn zusje was.
Mijn tanden klemmen zich in mijn onderlip en bedenk dat ik veel meer zou willen doen met dat heerlijke lichaam van haar, vastbinden is zeker 1 ding.
Ik besluit nog even te kijken en loop door de mensenmassa, ik zie haar samen met een vriendin dicht bij elkaar dansen. Haar heupen wiegen erg soepel heen en weer en haar handen gaan omhoog door haar haren. Ik merk dat het groepje meiden veel aandacht trekt, dat kan ook niet anders. Ze zijn erg mooi, ik snap ze. Na een tijdje begin ik me te irriteren aan Isabelle, helemaal als een andere man zijn handen op haar heupen legt. Waarom mij dit zo irriteert weet ik niet, ik denk dat ze te onschuldig is om zich zo als een slet te gedragen.

Een hand gaat door mijn krullen en ik kijk op, 1 van de meisjes die eerder nog aan het dansen was, vleit zich nu tegen me aan. "Hello sir", zonder enige schaamte of wachtend op toestemming drukt ze haar lippen op die van mij. Ik trek haar lichaam tegen me aan en ga lustig in op haar kus, mijn tong duw ik tussen haar lippen en ik voel hoe mijn broek te strak wordt. Het duurt niet lang tot ik weet dat ik haar wil, dus ik zet mijn handen onder haar kont en til haar op, richting de toiletten.

Ik rits mijn gulp dicht en knipoog nog even naar de brunette die hijgend tegen de muur geleund staat, terwijl mijn zaad tussen haar benen vandaar druipt. Zonder woorden heb ik haar geneukt, keihard tegen de muur van het toilet. Dus nu vertrek ik ook, zonder iets te zeggen.
Ik zit nog niet of ik zie André zie ik tussen de mensen verschijnen, ik sta op en loop naar hem toe. "Ze staat bij de uitgang, waarschijnlijk gaat ze er zo vandoor".
Ik kijk naar James, hij is 1 van mijn beste mannen. Ik vertrouw erop dat hij dit niet verkloot en haar kan volgen, zonder dat zij of iemand anders hem ziet.
Iedereen in mijn gang heeft een speciale gave lijkt wel, James is sluw en snel. Mike weet als geen ander geld wit te wassen, of geld uit de zakken van ander te krijgen met zijn gladde praatjes.
Zo heb je nog Twan, de beste vechter en het beste met wapens. Rick is vooral slim, hij ziet het kleinste gaatje in een plan.

En ik..... Ik kan fucking alles!

Dat niet alleen, ik heb een huis in Primrose Hill. En een buitenhuis, naja huis, zeg maar vila. Buiten london, een plek die niemand weet. Alleen mijn trouwste leden, die komen er soms. Ik stel het af en toe open als we een geheime vergadering hebben of een moordplan bespreken, want die komen ook voor in mijn wereld. Seks, drugs, vrouwen, moord en bovenal veel geld. Ik behoor tot de top, ik geil daarop.

Tegen 3 uur komt Rick me halen, hij is ook mijn chauffeur. Ik stap kreunend in, ik heb te veel gedronken. De Jeep is ruim genoeg en ik laat me op de achterbank ploffen, terwijl hij er van door rijd. Ik voel de kracht waarmee de auto op gang komt en grijns, ik heb echt fucking alles.
De auto stopt op de oprij laan van mijn huis, ik laat me door Rick de auto uit trekken en hij brengt me naar mijn kamer. Vloekend dat ik niet zo moet drinken en dat hij mijn slaafje niet is. "Dat ben je wel, dat weet je". Hij vloekt opnieuw en smijt me op bed, waardoor ik moet lachen.
Ik weet mijzelf uit mijn broek te krijgen en mijn jas uit te doen, dan plof ik tussen de zijde lakens.


Reacties (2)

 • NicoleStyles

  Harry is wel echt een bad guy
  Benieuwd wat hij voor isabelle in petto heeft😏

  2 maanden geleden
 • AmorAmor

  Oe, hij heeft niet echt een hart he?

  2 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here