Foto bij 171 - My head is in the clouds

Je trekt hem een tikkeltje verontwaardigd terug naar je toe. "There's a difference, you see. A work out can't be fun. What you and I are about to do, is definitely going to be fun. Therfore, it simply cannot be a work out."
"Well, I don't wanna ruin the moment," peinst hij. "But I think a work out can be fun."
Je trekt verbaasd je wenkbrauwen op. "Really? We're going to determine the definition of a work out now?"
Hij knikt met een bloedserieus gezicht, maar als je hem vragend aan blijft kijken, schiet hij in de lach. "Of course not, silly. I'm just teasing you."
"Ugh, get over here already." Je trekt ongeduldig aan zijn shirt, tot je jouw lippen op die van hem kan plaatsen. Hij grinnikt zacht om je enthousiasme en leunt een stukje naar achter. Je trekt hem eigenwijs weer terug en houdt de kraag van zijn shirt stevig vast. "Don't even think about it, Kaulitz. We're doing it."
Hij schiet in de lach, maar dan verandert er iets in zijn blik. Je laat hem geschrokken los.
"Is something wrong?"
"No." Hij leunt naar je toe en fluistert, terwijl zijn tanden langs je oorlel schrapen: "I like it when you command me."
"That wasn't really a command, though."
"It didn't sound like a suggestion." Hij haalt onverschillig zijn schouders op. "And your wish is my command."
Hij zet zacht zijn tanden in je nek en je voelt kippenvel over je hele lichaam. Je draait je hoofd en drukt je lippen verlangend op die van hem. Hij zet zacht zijn tanden in je onderlip en een goedkeurend geluid ontsnapt uit je lippen. Je laat je handen over zijn rug glijden en blijft bij de rand van zijn shirt hangen. Je trekt er zacht aan en hij gaat even rechtzitten om zijn shirt over zijn hoofd te trekken. Dan leunt hij naar voren en drukt een kus op je lippen.
"Should we move this to the bedroom?"
Je trekt hem ongeduldig terug naar je toe. "I don't see why. We got the place to ourselves."
"Hm, I like the sound of that," mompelt hij, voor hij zijn lippen weer op die van jou plaatst. Hij laat zijn handen onder je shirt verdwijnen en streelt plagend langs de rand van je BH.
"You tease," prevel je, voordat je protesterend je tanden zacht in zijn onderlip zet. Je laat je nagels over zijn rug gaan en blijft dan bij de rand van zijn broek hangen. Plagend streel je langs de rand van zijn broek. Je hoort zijn ademhaling versnellen en hij gromt protesterend. Hij haalt zijn handen onder je shirt vandaan en trekt het over je hoofd. In één snelle beweging heeft hij je polsen met het shirt bij elkaar gebonden.
"Hey!" protesteer je. "I thought you said you like it when I take control."
"So, command me," mompelt hij hees, zijn lippen slechts millimeters van die van jou verwijderd, maar toch buiten je bereik. "Just don't use your-"
Hij wordt onderbroken als de deurbel gaat. Hij kijkt je even vragend aan en je schudt 'nee'.
"Not expecting anyone."
"Good," fluistert hij. "So, command me."
Je kijkt hem even onwennig aan. "Uh, kiss me?"
Hij drukt een kus op je lippen en leunt dan weer achterover. Je ziet een twinkeling in zijn ogen - hij geniet ervan om je zo te plagen. Je bijt zacht op je onderlip en kijkt hem uitdagend vanonder je wimpers aan.
"Get over here and kiss me like you mean it."
"That's more like it." Hij buigt naar voren en drukt zijn lippen hard tegen die van jou. Je hoort wat gerommel bij de voordeur, gevolgd door stemmen in de gang. Je opent geschrokken je ogen.
"Bill," sis je. "Untie me."
"That's not part of-"
"There's somebody here!"
Hij spitst zijn oren en lijkt dan ook de stemmen in de gang te horen. Hij helpt je overeind en trekt het shirt van je polsen los.
"Typisch van Maud, om te vergeten dat we langskomen," hoor je Sophia klagen. Kut, was dat vandaag?!
"Je weet zeker dat ze wist dat we kwamen?" klinkt Roos twijfelachtig. Waarvoor kwamen ze ook al weer?
"Ja, ze had beloofd om te helpen met wedding plannen. Misschien dat ze even naar de supermarkt ofzo is." Dat was het! Wedding planning!
Net als je je shirt over je hoofd trekt, vliegt de deur naar de woonkamer open en je bent nog nooit zo dankbaar geweest dat het een beetje gehorig is in jouw appartement.
"Dan zal ze zo wel- oh, hey! You guys are home." Roos en Sophia blijven een beetje twijfelend in de deuropening staan. "Are we, uh, interrupting?"
"No," zeg je snel, terwijl je langs Bill buigt om zijn shirt op te rapen. Je drukt het in zijn handen en mompelt: "Raincheck?"
Hij knikt met een ondeugende grijns en trekt zijn shirt over zijn hoofd. "We were just, äh, doesn't matter. What are you doing here?"

Reacties (1)

  • Luckey

    Haha akward 😂

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen