Harry Edward Styles


De klok slaat 11 uur als ik achter mijn bureau vandaan kom, het is maandag avond en ik ben uitgeput. Deze week is in sneltrein vaart voorbij gegaan, en in deze week heb ik zoveel opdrachten moeten laten uitvoeren. Hierdoor is de administratie die ik bij hou, gigantisch en ik haat dat werk. Maar naast mensen intimideren, de groep leiden is ook dit mijn taak. Het is maar goed dat ik zo verschrikkelijk veel geld verdien.

Met een glas sterke drank en het verslag dat ik van James gekregen heb, loop ik naar bed.
Als ik mij heb ontdaan van mijn kleding kruip ik tussen de zachte donkere lakens, kreunend sluit ik even mijn ogen. Het is verleidelijk om gewoon te gaan slapen, maar ik moet dit verslag doorlezen.
James heeft deze week het zusje van Zayn geschaduwd, zij is de zwakke schakel en ik denk dat zij mijn weg naar meer macht is. Dus ik wil alles over haar weten, wat ze doet, wie ze ontmoet, echt alles. Het is maar beter dat James dit goed gedaan heeft, anders doe ik hem wat. Er is al een week verstreken en ik heb nog geen deal bereikt, die klootzak van een Zayn is koppig en ik wil hem in 1 keer uitschakelen.

Als ik de papieren door lees, weet ik nog net niet wat voor cupmaat ze heeft. James heeft prima werk geleverd. Ik grijp een potlood van mijn bijzet tafel en begin met het onderstrepen van de belangrijkste informatie. Het patroon dat elke dag, behalve op zondag en maandag vaste prik is.

- 7.00 uur wakker
- 7.30 uur hardlopen, dit elke dag, de zelfde route en precies een uur.
- 10.00 uur vertrekt ze richting de dansschool, deze les start om 11.00 uur.
Maar ze loopt elke dag drie kwartier, naar haar school toe.
- rond 15.00 uur is e weer thuis en is ook Zayn weer aanwezig.

Die fucker ligt tot laat in de middag te slapen, dus mijn plannen moeten voor 15.00 uur gebeurden.
Ik zal zorgen dat mijn buitenhuis gereed is, de spullen klaar liggen en dat mijn boodschap naar Zayn meteen duidelijk is.
Mij ongehoorzame zal hij niet zo snel niet meer doen, als hij mij ongehoorzaam is, zal Isabelle dat betalen.

Ik leg de informatie weg en draai me om, het in nu na middernacht en ik ben toe aan slaap, rust en ontspanning.

Mijn dromen zijn onrustig, plannen die mislukken, Isabelle die tussen mijn handen weg glipt en de ogen van Jason. Badend in het zweet word ik wakker en vervloek mijzelf, 'wat ben je? Een fucking kind die nachtmerries heeft? Jezus wat stel ik mijzelf aan, godver!'
Ik smijt uit frustratie een vaas van 350 pond van tafel en loop richtig de badkamer. Als het warme water over mijn naakte lichaam stroomt word ik rustig en kom tot mijzelf. Vandaag ga ik haar zelf schaduwen om te kijken wat ze doet, het idee mijn dag te laten vullen met die heerlijke Isabelle voelt niet als een straf, in tegen deel...
Met een handdoek om mijn heupen loop ik de inloopkast in opzoek naar een goede outfit voor vandaag. Ik zal voornamelijk buiten zijn, maar wil goed overkomen.
Ik besluit een overhemd en een pantalon aan te trekken, na mijn ontbijt die al voor me klaar staat, loop ik naar buiten. Het is een luxe dat mijn personeel betrouwbaar is, mijn kokkin weet precies wat ze moet doen, net als de schoonmaakster en de tuinman.
De lange wollen jas die ik aan heb, houdt de kou buiten, maar ik trek de kraag nog wat hoger op. Binnen een paar tellen staat de auto voor mijn neus en ik stap in, Rick zit achter het stuur en begroet me.
"Morgen baas, naast u liggen de benodigdheden die u wilde".
Ik pak de tas terwijl hij begint te rijden, ik zie dat alles erin zit en ik kijk tevreden. Deze ochtend loopt heerlijk, de zon komt door tussen de grijze wolken en verlicht London in dit vroege uur.

Het is 8 uur en ik wacht tot ik zo meteen Isabelle voorbij zie rennen, we staan tussen en rij auto's te wachten tot ze langs komt. Precies half negen zie ik haar aankomen, haar staart danst heen en weer. Ik grijns als ik haar borsten en kont op en neer zie gaan, mijn ogen gaan naar Rick, die al net zo kijkt. Ik sla hem op zijn schouder, lachend. "Pas je op dat je het in je broek houd?" Hij voelt zich betrapt en mompelt een excuus, maar mijn ogen zijn al weer op Isabelle gericht. God ik zou haar zo hard nemen, dat strakke pak van haar afrukkend.
Haar hoofd gaat van links naar rechts voor ze de straat oversteekt, ze rent met stevige passen door.
Rick wacht 25 minuten en rijd dan naar het huis waar zij en Zayn verblijven, als we daar aankomen zakt mijn mond open, wat een krot.
"Leven ze hier? Jezus wat afzichtelijk". Rick snuift en we wachten tot Isabelle aankomt, tot mijn genoegen stopt ze voor het huis en rekt ze haar spieren voor ze naar binnen stapt. Ze bukt en haar kont richt ze naar mij, ik kan amper geloven wat ik zie, die meid klapt haast dubbel. "Wat deed ze ook al weer Rick?"
"Ballet meneer, vandaar dat ze zo lenig is. Ik denk dat ze in elke hoek wel kan draaien". Gure gedachten gaan door mijn hoofd en ik voel meteen dat mijn lichaam hierop reageert, ik sluit mijn ogen en geniet hier van. Als ik ze weer open zie ik haar naar binnen lopen en voel ik haast een soort teleurstelling.

Vandaag loopt precies op schema en ik zie haar om 3 uur met haar vriendinnen de dansschool verlaten, grijnzend kijk ik haar na. Er is een rede waarom mensen niet elke dag de zelfde route nemen, waarom ze van tijden afwijken, je zult het snel genoeg weten waarom dat is Belle.

Die middag heb ik James weg gestuurd naar mijn buitenhuis, om die gereed te maken. Tegen middernacht krijg ik een bevestiging dat alles goed verlopen is, alles gereed is en niemand hem gezien heeft. Verder heb ik een tas gepakt met wat benodigdheden die we morgen nodig hebben, door mijn handen gaat de bus chloroform. Met dit middel heb je iemand zo, door de stres die iemand krijgt, binnen een paar tellen nock-out. Mijn beste vriend op dit moment, het werkt namelijk zo gemakkelijk en snel.
Ik word uit mijn gedachten gehaald door mijn telefoon die afgaat, niet alleen mijn telefoon gaat af, ook die in het kantoor staat, die aan mijn muur hangt en mijn zakelijke partners telefoon... shit!

"Wat?!"

Het is Mike, die woedend klinkt, terwijl hij zo beleeft mogelijk tegen mij probeert te praten.

"Het is Malik, hij is zijn zooi aan het verhandelen in het centrum, chinatown".

"Ik kom er aan, laat hem niet weg komen!"

Ik bel Rick en hij staat binnen een paar tellen voor me klaar, ik ren op aanwijzingen van Mike naar de plek in chinatown en zie daar inderdaad Zayn Malik, schuchter om zich heen kijken. Hij weet nog niet dat we hem omsingeld hebben, ik krijg een berichtje van Mike dat iedereen op positie staat en ik loop op Malik af.

"Dead wish?" Hij schrikt, zijn ogen worden groot en hij rent weg. Lafaard...

Ik zie dat Twan hem al vast grijpt , hij draait het lichaam van Zayn met kracht om en geeft hem een liver shot. Ik grijns, Twan is zo goed, hij raakt hem precies hard genoeg, waardoor hij op de grond valt maar nog wel bij bewustzijn is. Binnen een paar tellen zijn er 5 wapens op hem gericht en ligt Zayn Malik hulpeloos op de grond.
Omstanders vluchten weg, bang voor wat komen gaat. Mensen weten dat ze geen hulpdiensten hoeven te bellen, want is overduidelijk wat er gebeurd.

Ik trap hem hard in zijn zij en snauw dat hij overeind moet komen, als hij dat niet doet knip ik in mijn vingers en 2 van mijn mannen hijsen hem omhoog. Ik bal mijn vuist en raak zijn gezicht hard, mijn ringen schuren mee en binnen een paar tellen ligt zijn gezicht open.
"Als je denkt te kunnen handelen op mijn gebied, zonder dat ik daar niet meteen achter kom. Ben je nog stommer dan ik al dacht, denk je dat dit geen consequenties heeft?"

Ik sla hem nog een keer in zijn gezicht, "antwoord me verdomme!"

Zayn spuugt bloed uit en kijkt me dan aan, "ik wil je laten zien dat je mij niet kan beheersen". Ik moet lachen, wat gevolgd word door mijn leden. "Nou applaus voor jou, was dat het waard? Denk je dat ik hierdoor onder de indruk ben?" Ik vis een mes uit de riem van Mike en trek het shirt van Zayn omhoog, hij begint tegen te werken en schelt me voor van alles uit.
Ik schraap met het mes over zijn huid en ik zie een afschuwelijke tattoo met een hart, "die kun je wel missen is het niet?" Tot mijn genoegen begint hij te smeken, vloeken en ik zou zweren dat ik even zijn ogen nat zag worden. Dan zet ik het mes in zijn onderbuik en snij snel en behendig de tattoo weg, terwijl mijn mannen hem vast houden en zijn kaken op elkaar houden voor zo min mogelijk herrie. Als ik klaar ben gooi ik het stukje huid op de grond en veeg het mes en mijn handen schoon aan zijn shirt, ik steek het mes terug en kijk Zayn nog even aan.

"Fuck niet met mij, dit is nog niks in vergelijking met waar toe ik instaat ben. Je hebt het verkloot, bereid je voor op het ergste Malik".

Met deze woorden loop ik weg en hoor hem nog schreeuwen en vloeken, maar ik trek het me niet aan. Hij moet het leren, dit is het moment. Morgen zal ik hem leren wie hier de baas is, morgen stort zijn wereld in.

Reacties (2)

 • gothicpop

  ... jak...
  Ik zie het al helemaal voor me
  Zo goed geschreven

  1 maand geleden
 • AmorAmor

  o my...... dit belooft nog wat, als een tattoo wegsnijden nog niks voorstelt

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here