Foto bij Hoofdstuk 8.

Isabelle Hardy


Ik knijp mijn ogen dicht tegen het felle licht. Mijn hoofd bonkt en mijn oren suizen. Als ik mijn ogen weet te openen en het beeld langzaam helder wordt, kijk ik verward de ruimte rond.
Mijn lichaam verstijfd bij het zien Harry Styles. Meteen schiet de angst weer door mijn lichaam, ik hoor het gefluit weer in mijn oren en de beelden van de achtervolging spelen zich voor mijn ogen af.
"Nee, nee, nee," begin ik weer te jammeren. Dikke tranen lopen over mijn wangen, het kan niet, nee, het mag niet waar zijn.

"Nou,nou. Stil maar."
Sust Harry en met een brede grijns veegt hij de tranen van mijn wangen. Ik wil zijn hand wegslaan, maar een pijnscheut weerhoudt mij. Als ik omhoog langs mijn armen kijk, zie ik dat ik met mijn polsen vast gebonden lig aan het bed. Er ontsnapt een lach aan Harry's lippen als hij merkt tot welke ontdekking ik ben gekomen.
Vol ongeloof kijk hem aan. Alsof Zayn verminken nog niet genoeg was geweest, wat had Zayn gedaan dat hij dit verdiende? Of nog belangrijker, waar had ik dit aan verdiend?

Ik probeer mijn lichaam los te wringen, maar hij heeft me goed vast gelegd. Harry zit ondertussen vol vermaak toe te kijken. Hij genoot van mijn angst, de sadist!
"Waarom doe je dit?" Vraag ik hem, Harry klakt geïrriteerd met zijn tong.
"Dat heb ik je toch al verteld," verzucht hij. "Je broertje hield zich niet aan de afspraak. Hij verkocht zijn shit op mijn terrein."
"Wat heb ik daar mee te maken?" Vraag ik, nog steeds snikkend.
Harry's ogen worden donker als hij over me heen buigt en een plukje haar achter mijn oor schuift.
"Omdat jij zijn zwakke plek bent," zegt hij zoetjes.
Zijn vinger glijd van mijn oor naar mijn hals en laat een spoor van kippenvel achter. Van mijn hals vervolgt hij zijn weg over mijn borst. Mijn lichaam spant aan, als ik zijn vinger door de stof heen, over mijn tepel voel gaan. Een zachte grom klinkt uit zijn keel, waarna hij mijn borst vast pakt, met kracht. Geschrokken hap ik naar adem.
"Fuck," gromt Harry. "Het past precies in mijn hand."
Ik begin weer te huilen, als ik mij plots bedenk dat hier vast gebonden liggen, niet het ergste is wat hij me aan kan doen.

Harry slaakt een geïrriteerde zucht en laat mijn borst los, om terug op zijn stoel plaats te nemen. "Dat gejank wordt snel vervelend," bijt hij mij toe.
Het kan mij niks schelen wat hij van mijn 'gejank' vindt, begrijpt hij dan niet wat hij doet. Natuurlijk begrijpt hij dat wel, hij geniet er van.
Tranen blijven vrij over mijn wangen lopen, al zou ik willen, ik kan het niet stoppen. Harry wrijft kreunend in zijn gezicht.
"Godverdomme man, wat kan jij je aanstellen." Ik kijk hem met mijn betraande ogen aan, ik voel hoe mijn verdriet plaats maakt voor woede. Aanstellen?
"Ik stel me helemaal niet aan!" Roep ik hem boos toe.
"Je heb me vast gebonden, sadist!"

Harry pakt me hard bij mijn wangen vast en knijpt hard. Ik schud wild met mijn hoofd, om zijn hand van me af te krijgen, maar hij houdt me strak vast.
"Waag het niet nog zo'n toon tegen me aan te slaan, niemand schreeuwt of verheft zijn stem tegen MIJ, waag het niet Isabelle. Want ik sleur je door de kamer, ik zal dingen met je doen wat je niet kan bedenken". Mijn lichaam vult zich met angst, helemaal als zijn vingers nog harder in mijn wangen duwt.
"W-wat kan je met me doen?" Een gemene grijns verschijnt op zijn lippen, zijn gezicht komt nog dichter bij en ik houd mijn adem in als hij begint te praten.
"Als je je misdraagt zal ik je straffen, ik zal letterlijk de zweep over je heen halen. Ik ben niet iemand die geen meisjes slaat, integendeel, ik geil erop Isabelle. Ik zal je op handen en voeten achter me aan laten kruipen als je geen respect voor me leert krijgen. Ik zal je merken, op de meest beangstigende manieren die je maar kunt bedenken, weet je zeker dat ik verder moet gaan?" Ik probeer 'nee' te schudden, zover dit lukt met zijn sterke greep op mijn gezicht.

"Goed zo, zo ben je braaf." zegt hij tevreden. Hij lacht als hij nog steeds de angst in mijn ogen ziet. "Wat ben je toch een heerlijk speeltje," gromt hij. Bijna genietend bijt hij in zijn onderlip, terwijl zijn ogen mijn lichaam af gaan. Hij buigt zich naar me toe, terwijl hij mijn wangen nog steeds vast heeft.
Een rilling loopt over mijn lichaam, als zijn lippen mijn oor raken. "Ik ga van je genieten, " belooft hij me. Als ik door die woorden geschrokken naar adem hapt, levert dit mij een knipoog van hem op. Met een ruk laat hij mijn gezicht los en stapt van het bed af, om de kamer te verlaten.

Snikkend lig ik op het bed, ik doe een wanhopige poging om rustig te worden, maar ik lijk er maar slecht in te slagen. Mijn wangen doen nog zeer van de grip die Harry er op uitgeoefend had. Mijn polsen branden van het schurende touw en de spieren in mijn lijf voelen zuur aan, door de houding waarin hij mij vastgebonden heeft.
Ik probeer mij te focussen op de kamer, wie weet zie ik een manier om te ontsnappen. De kamer was modern ingericht, met een donkere vloer. De meubels hadden groene en gouden tinten, als ik hier onder andere omstandigheden was geweest, had ik het best mooi gevonden en misschien wel genoten van de luxe die het uitstraalde. Maar nu kon ik alleen maar wanhopig rond kijken, zoekend naar een uitweg. Het is me al snel duidelijk dat iedere uitweg geblokkeerd is, op de deur na, waar haar Harry zo juist door verdween. Buiten het feit dat er totaal geen uitweg is, uit deze kamer, lig ik nog steeds vast gebonden aan het bed.
Verloren laat ik mijn hoofd in het matras zakken en geef ik mij over aan situatie, er zit niks anders op dan wachten.

Ik schrik op als de deur weer open gaat en Harry binnen komt lopen met een dienblad. Hij zet het dienblad op het nachtkastje naast het bed. Zonder iets te zeggen reikt hij mij een glas water met een rietje er in aan. Ik bekijk het glas wantrouwig.
"Het is gewoon water," zegt Harry een tikkeltje geïrriteerd. Ik geloof er nog steeds niks van, er zijn zat soorten drugs waarvan je niks terug ziet in water. Ik probeer mij, zo goed als dat gaat, van hem af te draaien.
"Als ik je dood wilde hebben, had ik dat allang gedaan, godverdomme." Met die woorden neemt hij een grote slok van het glas.
"Hier. Zie je nou. En nou zuipen." Hij stopt het rietje in mijn mond, niet goed wetend of ik hem moet geloven begin ik voorzichtig te drinken. Nu pas voel ik hoe droog mijn keel al de hele tijd geweest was. Dat was ook niet zo gek, want hoe wel ik niet wist hoe laat het was, deed ik een gokje dat het al laat in middag was en ik vanochtend voor het laatst gedronken had. Veel sneller dan ik had gehoopt is het glas leeg en wens ik dat ik die grote slok die Harry er van had genomen, er nog in zat.
"En nu eten." Harry rolt mij op mijn zij, zodat ik me niet meteen bij de eerste hap zal verslikken. Rustig voert hij me een bakje gevuld met fruit. Ik weet niet of het bewust is, maar het bakje is gevuld met mijn lievelingsfruit, zoals mango, aardbeien en banaan. Als ik kauw, lijkt Harry geduldig te wachten, tot ik mijn mond leeg heb. In stilte gaat dit zo door, tot het bakje leeg is.
"Ik kom later met je avond eten terug." Met deze mededeling pakte hij het dienblad weer op.

"Wacht," zeg ik voor hij de deur uit loopt. Hij draait zich fronsend op. "Wat?" Vraagt hij.
Ik bijt op mijn lip, moet ik dit nu echt vragen? Maar het moet echt, ik weet niet hoe ik dit anders moet doen.
"Ik moet plassen," zeg ik zacht.
"Wat?" Herhaalt hij uitdagend. Ik sla mijn ogen neer. Moest hij er nu echt weer een spelletje van maken.
"Ik moet plassen." Herhaal ik nu harder. Het voorspelt niks goeds, als Harry begint te grinniken. Hij loopt naar mij terug en begint aan de touwen rond de spijlen van het bed te rommelen.
Ik voel hoe ik eindelijk mijn armen omlaag kan doen. Mijn polsen zitten nog steeds aan elkaar vast, maar ik ben los van het bed.
Ik slaak een gilletjes als Harry mij in een soepele begin over zijn schouder gooi. "Wat doe je?" Roep ik uit, "ik kan heus wel zelf lopen."
"Ik heb geen zin in een kat en muis spelletje vandaag." Zegt hij, terwijl hij begint te lopen.
"Laat me los." Ik begin wilt te bewegen, wat mij een klap op mijn bil op levert.
"Dit is een waarschuwing." Zijn stem klinkt streng. Met de waarschuwing van eerder nog in mijn hoofd, stop ik met bewegen en geef ik me over.

Ik een grote badkamer zet hij mij eindelijk neer, voor het toilet.
"Ga je gang." Een vermakelijke glimlach staat op zijn gezicht. Ik bekijk hem argwanend, als het me ineens binnen schiet waarom hij zo kijkt.
"Ik ga niet plassen waar jij bij staat," zeg ik met grote ogen. "Oké, dan niet." Met die woorden zwaait hij mij weer over zijn schouder. "Terug naar het bed."
"Nee, nee. Ik doe het in mijn broek." Roep ik uit.
"Tja, het is kiezen of delen." Ik bijt mijn kiezen op elkaar, niet goed wetend wat meer vernederend is. "Oké, goed. Ik doe het hier wel." Zeg ik mijn schaamte verbijtend. Harry zet me weer neer. Ongemakkelijk hup ik naar het toilet toe. Harry leunt tegen de deur post aan en vouwt zijn armen in elkaar, terwijl hij ongegeneerd bekijkt hoe ik mijn strakke yogapants uit trek.
"Hulp nodig?" Vraagt hij geamuseerd.
"Nee." Met veel moeite, omdat ten eerste mijn handen vast gebonden zitten aan elkaar en ten tweede omdat ik Harry zo min mogelijk wil laten zien, krijg ik uit eindelijk de broek uit en zak ik neer op het toilet. Met mijn ogen gericht op de vloer, begin ik te plassen. Ik voel mijn wangen fel rood kleuren, ik heb me nog nooit zo gegeneerd!
Als ik klaar ben en mijn broek op gehesen heb, kijkt Harry mij grijzend aan.

"Wil je misschien ook nog even douchen, schoonheid?"

Reacties (1)

  • AmorAmor

    Arme Isabelle!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here