Foto bij Hoofdstuk 9.

Harry Edward Styles


Haar ogen worden zo groot als schoteltjes als de vraag tot haar door dringt, ze duwt instinctief haar armen iets meer over haar borsten, zo ver dat kan. Angstig schut ze haar hoofd, naar de grote douche starend. Ik doe een stapje dichter bij, haar kleine lichaam drukt ze dichter tussen het toilet en de muur.
"Ik wil dat je mij antwoord Isabelle, ik neem geen genoegen met gehum of hoofdgeschut".
Meteen begint ze te stotteren, haar ogen komen langzaam de mijne tegemoet als ze eindelijk antwoord.
"Nee, meneer".

Ik kan er niks aan doen, maar ik lach haar uit. In een snelle beweging trek ik haar naar me toe en gooi haar over mijn schouder. Het is onvoorstelbaar hoe licht deze vrouw is, ik vind het haast ongezond. Mijn hand aait over haar billen, waarna ik er gewoon voor de lol, een klap op geef.
"Meneer.... Misschien wil ik wel dat je dat blijft zeggen, helemaal in bed." Opnieuw aai ik over haar ronde billen, maar nu knijp ik erin. Ze spartelt door mijn actie, en ik knijp iets harder. "Je doet me pijn, zak!" Ik sta net voor het bed, maar ik sta abrupt stil al ze dat zegt. Zonder waarschuwing laat ik haar los en ze valt hard op de grond aan mijn voeten. Mijn voet raakt haar maag en ze gilt, meteen krult ze zich op en begint weer te huilen. Ik trek haar aan haar blonde haren omhoog en hijs haar op het bed, terwijl ze hard gilt en spartelt.
"Ik had je gewaarschuwd Isabelle, ik waarschuw maar 1 keer".

Ik bind haar opnieuw vast en draai haar om, terwijl ze huilt en gilt, trek ik haar yogabroek naar beneden. Mijn ogen blijven even hangen op de rode string die ze draagt, maar dan focus ik me weer op haar straf.
"Ik zal het nu met mijn handen doen, maar de volgende keer word het een riem, daarna een zweep, heb je dan nog niks geleerd? Gebruik ik een stok op je, heb je dat begrepen?"
Het enige wat ze doet is huilen, hard sla ik haar op haar billen.

"Ja", ze gilt, maar ik heb geen genoegen aan dit antwoord.

"Ja, wie?" Opnieuw sla ik haar, haar billen worden al heel licht rood.

"Ja meneer, ja meneer Styles".

Ze jammert als mijn hand weer op haar billen beland, dit verhaal ik 5 keer.
"Wat leer je hiervan Isabelle?" Ik sla opnieuw hard haar rode huid, ik voel mijzelf groeien als ze antwoord geeft. Ik zou haar zo graag willen nemen, het moment dat ik haar zag, wist ik al dat ze onder me zou belanden.

"Ik moet u beleeft aanspreken, ik mag niet schelden meneer". Huilend geeft ze een goed antwoord en ik vind het genoeg, hoe erg ik hier ook van mag genieten. Dan leun ik naar voren en bijt even hard in haar billen, fuck, hou jezelf in de hand Styles!

Ik trek haar broek omhoog en draai haar lichaam om, haar gezicht is rood en haar ogen zijn gezwollen. "Wees een braaf en gehoorzaam meisje, behandel mij met respect en het zal hier best mee vallen".
Dan draai ik me om en laat haar gebroken achter, als ik de deur sluit hoor ik haar snikken.

Ik ga terug naar mijn kantoor en ga achter mijn bureau zitten, James heeft me eerder vandaag ingelicht dat Zayn weet dat ik Isabelle heb.
De bedreigingen die hij mee stuurde.... lachwekkend gewoon. Als ik haar niet terug zou geven, zou hij mij vermoorden, op een langzame en pijnlijke manier.
Die stakker zou in een gevecht kansloos zijn, ik zag hoe onhandig hij is.
Ik stuur James en Mike een berichtje dat ik ze nu wil zien, als het berichtje verzonden is sta ik op en schenk mijzelf een groot glas alcohol in.
Als ik weer zit komen James en Mike binnen, ik laat ze op de stoelen tegen over mij zitten. Ik neem een slok uit mijn glas en slik, de vloeistof brand in mijn keel en in geniet ervan.

Dan richt ik mij op de nieuwsgierige mannen tegen over mij, ik zie in hun ogen dat ze willen weten waarom ze hier zijn.
"Laat Zayn weten dat zijn bedreigingen tegen mij zinloos zijn, ik wil een deal.
Nog steeds de zelfde... zorg dat jullie een duidelijke boodschap overbrengen.
Zolang ik Belsize Park niet heb, krijgt hij Isabelle niet terug. Maar dat is niet het enige nu, hij heeft me zo ver uitgedaagd... ik wil dat hij voor mij gaat werken. Ik ben benieuwd wat hij voor Isabelle over heeft, ik zal hem elke keer als hij mij weigert een foto sturen van zijn prinsesje".
James en Mike kijken elkaar grijnzend aan, deze jongens zijn fucked up. Ze beschouwen mij als hij God en ze doen alles trouw voor me, hierdoor zijn het ook echt mijn beste mannen en stellen ze me nooit teleur.

Als ze vertrekken begin ik aan mijn administratie, maar ik kan mijn gedachten er niet bij houden. Ik leun achterover in mijn stoel, als hij weigert, wat zal ik met Isabelle doen?
Na een tijdje naar het plafond gestaard te hebben weet ik het, het is een ziek plan. Maar ik ben ook een gestoorde harteloze man....
Ik druk een knop op mijn telefoon van mijn bureau in en niet heel veel later komt Rick binnen, " wat kan ik voor u doen meneer?"

"Ik wil dat je voor morgen ochtend 6 brandletters hebt, met de letters van mijn achternaam".

Zonder iets te vragen vertrekt Rick en ik ben tevreden over mijn plan.
Het moment dat hij haar moet zien gillen, gaat hij wel overstag.
Als hij zich bij mijn groep aansluit, hou ik Isabelle. Ik vind het idee dat ik boven een heerlijk speeltje heb, geweldig.
En als hij zich aansluit, hou ik hem eerst hier een tijdje. Die fucker brandmerk ik ook, ik zal hem martelen voor zijn ongehoorzaamheid en ik zal zijn gehoorzaamheid afdwingen. Zolang ik Isabelle heb, moet hij alles voor me doen toch?

Niet veel later word er opnieuw op mijn deur geklopt en snauw ik zwaar geïrriteerd "binnen". Ik heb nog bijna niks uitgevoerd, deze situatie neemt veel tijd in beslag en word het waarschijnlijk nachtwerk.
De schoonmaakster komt binnen, ze ziet waarschijnlijk hoe kwaad ik kijk, want ze blijft op een veilige afstand staan.
"Ik moest doorgeven dat u eten klaar is, ook voor mevrouw". Ik grijns, ook voor mevrouw, leuk gezegd wel.

Ik sta op en volg haar, mijn eten staat uitgestald op de lange tafel en ik plof neer, met een stapel papieren naast me. "Hou het eten van 'mevrouw', nog maar even warm. Ik breng dat straks persoonlijk wel even langs, we hebben nog zaken te bespreken".

Ze knikt en vlucht dat weg, blij om uit mijn buurt te zijn. Tijdens het eten weet ik toch al heel wat werk weg te werken en richting 21.00 uur vertrek ik richting de keuken.
"Het eten voor Isabelle graag, dan breng ik dat nu naar haar toe".
Binnen een paar tellen krijg ik een dienblad met het eten voor haar in mijn handen gedrukt, ik vis een stukje wortel van haar bord en kauw er langzaam op als ik in de richting van Isabelle haar kamer loop.

Als ik binnen kom ligt ze te slapen, voorzichtig zet ik het eten op de tafel die er staat en loop naar haar toe. Haar mond staat een beetje open en haar paardenstaart die ze nog steeds in heeft ligt over haar gezicht.
Ik veeg het haar aan de kant en fluister zacht haar naam, na 2 keer reageert ze en opent ze haar ogen.

Ik glimlach naar haar, tot mijn verbazing, doet ze dit heel voorzichtig terug. "Ik heb eten en drinken voor je, als je doet wat ik zeg en je geen vluchtpoging uitvoert, want dat is toch nutteloos, mag je zelf aan tafel eten".

Ik zie hoe ze twijfelt, "rustig maar, geen adertjes onder het gras".
Dan knikt ze en geeft met een schorre stem antwoord, "graag meneer".
Hierop bind ik haar los en laat haar op eigen tempo haar spieren bewegen, ik zie haar gezicht vertrekken. Even vliegt haar hand richting haar buik en later op haar billen, ze zal zeker pijn hebben, maar die heeft ze verdient.

Ik schuift de stoel voor haar af en ze neemt plaats, ik buig naar haar toe en zet mijn lippen tegen haar oor. "Eet smakelijk Belle", een rilling trekt over haar lichaam, ik zie haar tepels door de stof van haar dunne pakje heen steken.
Als ze gaat eten neem ik plaats tegen over haar, ik kijk met aandacht hoe ze eet. Ik denk niet dat ik ooit iemand met zoveel zorg heb zien eten, elke stukje word langzaam en doordacht gekauwd. Ik merk aan mijzelf dat ik het prettig vind, haar te zien eten.
Als ze uitgegeten is kijkt ze me voorzichtig aan, "dank u wel, het was lekker".
Ik leun over tafel en laat mijn vingers over haar wang gaan, "wat dacht je van een douche schoonheid?"
Meteen staat de angst in haar ogen en de tranen schiet omhoog, ik draai met mijn ogen en trek mijzelf terug.

"Alleen, zonder mij, drama queen".

Met opluchting is ze de douche ingevlucht en ik wacht ongeduldig tot ze terug komt, ik heb op mijn to-do list ook maar kleding voor haar neer gezet. Voor nu heb ik een boxer en een overhemd van mijzelf klaargelegd.
Als ze eindelijk de douche uitkomt hap ik naar adem.
Fuck
Om haar kleine lichaam is een handdoek gewikkeld, haar, haar is vochtig en verliest nog wat druppels.
Een paar druppels glijden tussen haar borsten en ik kan mijzelf niet langer beheersen. Ik sta op en pak haar gezicht vast, mijn vingers drukken in haar roomkleurige huid.
Mijn vingers houden haar hoofd scheef omhoog, haar handen grijpen mij in paniek vast. Ik kijk naar haar kleine smalle handen op mijn borst, ze doet dit uit zelfbescherming, maar ik wil haar zo alleen maar meer. Ik lik met mijn tong de druppels weg, die ontsnappen uit haar haar. Ze rilt onder mijn handelingen, maar durft waarschijnlijk niet te protesteren. Ik krul een arm om haar taille en trek haar dicht tegen mij aan, ik duw mijn stijve tegen haar lies. Ze zit gevangen in mijn armen, haar handen zitten vast tussen onze lichamen, nog steeds op mijn borst, de greep in mijn overhemd is nu nog strakker.

"Laten we een deal sluiten Belle, jij krijgt meer bewegingsvrijheid, als ik je mag neuken".

Reacties (1)

  • AmorAmor

    Whaow Styles! He is bad.... very bad.... i like it(A)

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here