Isabelle Hardy


Met grote angstige ogen kijk ik op naar de man, die van zo dichtbij nog groter en gevaarlijker lijkt. Mijn vingers hebben zich in zijn blouse vast gegrepen. Harry bekijkt ongegeneerd in mijn decolleté , terwijl hij mijn antwoord afwacht. Ik blijf ongelovig naar hem kijken, ik zou willen dat ik zijn vraag gedroomd had, maar de erectie die tegen mijn been aandrukt bevestigd mijn angst.
"N-nee." Zeg ik ademloos. Harry trekt een wenkbrauw naar mij op, wat mij gehaast, "meneer," aan mijn antwoord doet toevoegen.

"Verkeerd antwoord."

Met die woorden rukt hij de handdoek van mijn lijf. Ik slaak een gil en sla mijn handen voor mij lichaam. Ik druk mij dichter tegen hem aan, in de hoop dat hij niks ziet.
"Hmmm, niet zo dicht tegen me op kruipen, hoor." Zijn handen zoeken hun weg over mijn lichaam en vinden mijn billen. Hard knijpt hij in mijn billen, wat mij op laat springen. Deze kans laat Harry niet voorbij gaan, hij grijpt mijn bovenbenen vast en til mij zo op. Geschrokken en in een poging niet te vallen, sla ik mijn armen om zijn hals.

"Laat me los!" Protesteer ik. Plots laat hij me los en val ik op de grond. Ik kruip in elkaar als ik zijn voeten weer voor mij zie staan, bang voor de schop die gaat komen.
"Sta op!" Beveelt Harry mij. Trillend blijf ik op de grond liggen, nog steeds mijn lichaam bedekkend. Stilletjes hoop ik dat het weer een psychisch spelletjes van hem is en hij me zo achter laat. Ik word nog liever weer vast gebonden, dan seks te moeten hebben met hem.
"Sta op!" Grommend pakt hij mij bij mijn haar en trek me overeind. Gillend begin ik te huilen.
"Niet doen, alsjeblieft, alsjeblieft." Smeek ik, maar het heeft geen zin. Met veel kracht gooit hij mij op het bed. Spartelend probeer ik mij zelf te bedekken, maar hij springt boven op me. Zijn benen staan aan mijn beide zijden en zijn handen pinnen mijn polsen in het matras.

"Bek dicht!"

Met een klap in mijn gezicht, weet hij mijn mond te snoeren. Snikkend kijk ik hem aan, als ik bloed proef, besef ik mij dat mijn lip gespleten is door de klap.
"Kijk nou wat je mij met je laat doen," verzucht Harry. Hij pakt mijn polsen in één hand en met zijn vrije hand streelt hij over mijn gezicht. Zijn duim wrijft over mijn lip, "dit had niet gehoeven," prevelt hij. Ik geloof er niks van, hij geniet van mijn pijn.

Ik voel mijn hart te keer gaan, mijn borstkas beweegt snel op en neer. Harry's ogen glijden omlaag en lijken mijn borsten uitgebreid te bestuderen. Mijn tepels staan recht omhoog, van de spanning, en mijn borsten worden gelift doordat Harry mijn armen boven mijn hoofd vast heeft.
Zijn vrije hand omvat mijn borst en begint deze te masseren. Ik hap naar adem als hij met mijn tepel begint te spelen.
"Blijf liggen," waarschuwt Harry mij als hij mijn polsen los laat. Stil blijf ik liggen, zoals hij mij opdraagt, bang voor wat hij anders doet. Plots pakt hij mijn tepel vast tussen duim en wijsvinger en draait er gemeen aan.
"Wat zeg je dan?"
Ik slaak een gil van de pijn. "Ja, meneer." Jammer ik. Tevreden laat hij mijn tepel los, een brede grijns speelt op zijn lippen. "Goed zo, Belle." Met die woorden buigt hij voor over en drukt een kus op de aangedane tepel.

Harry's lippen volgen een lijn van mijn borsten naar mijn navel, zijn handen volgen zijn beweging en kriebelen mijn zijden. Kippenvel vormt zich over mijn gehele lichaam en mijn spieren spannen zich ongecontroleerd aan. Mijn lichaam had nog nooit zo gereageerd op een aanraking, wat is dit?
Ik hap op nieuw naar adem als zijn lippen tussen mijn dijen landen. Een tweede kus doet mij kronkelen onder zijn aanraking. Automatisch probeert mijn lichaam zich van hem weg te bewegen, als hij niet stopt. Zijn vingers drukken weer diep in de huid van mijn bovenbeen.
"Ik blijf het niet zeggen, Belle." Hij komt overeind en trekt de riem uit zijn broek. Met grote ogen kijk ik naar de leren riem, met een grote stalen gesp.
"Ik lig stil, ik zal het niet meer doen, alsjeblieft meneer." Smeek ik, gesnik ontsnapt aan mij mond, tot dat Harry zijn blouse begint los te knopen. Ik bijt op mijn lip, ondanks dat deze nog zeer doet, bij het zien van zijn sixpack voel ik mijn hartslag versnellen en een vreemde kriebel woelt zich in mijn onderbuik, wat is dit?

Als Harry zijn blouse uit trekt, ontmoeten zijn ogen de mijne, een grijns speelt op zijn lippen als hij door krijgt dat ik hem bekeek. Betrapt laat ik mijn lip los, oeps.

"Bevalt het uitzicht?"

Niet goed wetend wat ik nu moet zeggen en me plots weer erg bewust van het feit dat ik naakt onder hem lig, plaats ik mijn hand voor mijn borsten. Harry laat mij schrikken, door met de riem op het bed te slaan.
"Ja, meneer." Piep ik, in elkaar gedoken onder hem.
Met een tevreden klopje op mijn bovenbeen, klimt hij van mij af. Naast het bed ontdoet hij zich van zijn broek en staat hij alleen nog maar in zijn boxer. Door zijn boxer heen is zijn erectie duidelijk aanwezig. Een lichte paniek overvalt mij, als ik zie hoe groot geschapen hij is. Ik heb nog nooit gevreeën met iemand, die zo groot geschapen is.
Duidelijk tevreden met zich zelf, klimt hij terug op het bed.
"Han-den," gehoorzaam plaats ik mijn handen boven mijn hoofd. Goedkeurend kreunt hij en pakt, door zijn boxer heen, zijn erectie vast.
"Fuck, Belle." Kreunt hij, hij neemt plaats tussen mijn benen. Ik moet de neiging om van hem weg te bewegen onderdrukken, als zijn hand over mijn venusheuvel aait.

"Wat hebben we hier?"

Zijn vingers gaan over de tattoo die vlak naast mijn venusheuvel in de holte van mijn heup geplaatst is. Het is de tattoo van de cobra-vrouwen: een rode roos met een cobra die er om heen kronkelt.
"Lieve Belle, jij bent toch geen bendelid?" Zijn stem klinkt geamuseerd, alsof het één grote grap is. Harry pakt zijn onderlip vast, terwijl zijn vingers om mijn tattoo cirkelen. Wat zou hij denken?
"Niet echt," zeg ik zacht. "Meneer," voeg ik toe als hij me streng aan kijkt. "H-het is zodat de cobra's me zouden beschermen, meneer." Leg ik uit, Harry stoot een lach uit. "Dat is ze dan niet erg gelukt, hè?" Ik bijt op mijn lip. Nee, niet echt, nee, bedenk ik mij.
"Misschien zet ik er wel een mooie sparrow over heen," knipoogt hij naar me.
Als ik terug zou komen met een sparrow-tattoo in plaats van mijn cobra-tattoo, zou geen enkele cobra me nog aankijken, op Zayn na natuurlijk, maar zelfs hij zou dit niet kunnen oplossen voor me. Ik zou voor altijd een sparrow-slet zijn. Ik bijt mijn kiezen hard op elkaar bij deze gedachten.

Lang om hier over na te denken heb ik niet, als ik plots Harry's lippen tussen mijn benen voel. Ik pak de spijlen van het bed vast als zijn tong over het gevoelige plekje tussen mijn benen gaat. "Wat doe je?" Vraag ik geschrokken, ik moet vechten tegen het reflex om van hem weg te kruipen.
"Waar lijkt het op?" Reageert hij duidelijk geïrriteerd, dat ik hem stoor. Hij leunt op zijn ellebogen, als ik hem vragend blijf aankijken. Zijn ogen knijpt hij tot spleetjes.
"Ben je nog nooit hier gelikt?" Ik voel mijn wangen rood gloeien. "Nee, meneer." Harry likt zijn lippen, hij geniet echt van zijn macht op me. "Wacht." Hij veert iets meer op, zijn vinger draait rondjes op mijn venusheuvel. "Je bent toch geen maagd, hè?" Bijtend op mijn lip schud ik mijn hoofd, maar als mijn blik weer op de riem valt, antwoord ik snel.
"Nee, meneer."

"Fuck, Belle." Een duistere lach speelt op zijn gezicht. "Ik ga je wat laten beleven."

Harry plaats zijn lippen opnieuw op het gevoeligste plekje op mijn lichaam en zuigt. Een gesmoorde kreun verlaat mijn lippen, ik had nog nooit zo iets gevoelt.
"Zie je wel," lacht Harry tussen mijn benen. Met een rood gloeiend hoofd druk ik mij dieper in het kussen, waar ik op lig. Ik kan niet langer toe kijken, wil ik mijn lichaam de baas blijven. Met al mijn kracht probeer ik mijn heupen stil te houden en druk ik ze zo diep mogelijk in het matras. Als zijn vingers bij mij binnen dringen, kan ik een luide kruin niet tegen houden en weet ik dat ik verloren ben.
Zijn vingers bewegen snel in en uit mij en geven mij een geheel nieuwe sensatie. Ik kan mijzelf niet meer tegen houden en duw mijn heupen in de lucht. De spanning bouwt zich op in mijn onderbuik en wanhopig proberen mijn handen hou vast vinden aan alles om mij heen, tot mijn handen de lange lokken van Harry vinden.
Totaal verloren in genot krom ik mijn rug, terwijl luide kreunen mijn lippen verlaten. Ik denk te ontploffen als al mijn spieren zich aanspannen en met een explosie weer ontspannen. Hijgend voel ik hoe Harry zachte kusjes op mijn dijen plaats.
Harry wrijft zijn haren uit zijn gezicht en likt genietend zijn vingers af.

"Fuck, Belle."

Reacties (1)

  • AmorAmor

    Leuk om te lezen hoe Isabelle haar lichaam reageert, helemaal als iemand haar zo mishandeld. Dat belooft voor ons lezers veel spanning:)

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here