Foto bij 173 - Command my way

Sorry! Beetje druk weekend. Er komen sowieso nog twee hoofdstukken vanavond! (:
Thanks weer voor alle kudo's en comments <3

Na uren lang discussiëren, googelen en tijdschriften doorbladeren, ben je blij als Sophia en Roos richting huis gaan.
"Volgende keer hakken we echt wat knopen door," belooft Roos en je glimlacht.
"Zolang jullie nog geen definitieve datum en locatie hebben, is er geen haast."
"Hm, ja, dat is ook zo." Sophia geeft je nog snel een knuffel voordat ze de deur uitstapt. "Nogmaals bedankt voor alles, babe!"
"Geen probleem. Tot snel!"
Je zwaait nog even tot ze de trap af verdwenen zijn en doet dan de voordeur dicht. Je krijgt de kans niet om je om te draaien of om Bill te roepen, want je wordt tegen de voordeur aangedrukt en je armen worden op je rug gehouden.
"Finally," fluistert Bill hees in je oor. "You're all mine now."
Je voelt kippenvel over je hele lichaam verschijnen en de kou van de voordeur aan de ene kant en de warmte van zijn lichaam aan de andere kant zorgen voor een aangenaam contrast.
"Yes, mister Kaulitz."
De woorden verlaten je mond voor je er erg in hebt en je bijt hard op je lip - wat was dat nou weer voor domme reactie. Hij draait je vliegensvlug om en pint je polsen boven je hoofd tegen de deur. Hij stapt naar voor, zodat hij dicht tegen je aan staat en hij duwt zijn heupen tegen die van jou. Jouw blik ontmoet de zijne en je voelt het bloed naar je hoofd stromen. Hij haalt zijn tong langs zijn lippiercings en bijt dan zacht op zijn onderlip. Je voelt de vlinders in je buik flink te keer gaan en, holy shit, je begint eigenlijk best een beetje zenuwachtig te worden voor wat er gaat komen. Hij buigt langzaam naar je toe en je voelt zijn adem in je nek. Door de zenuwen versnelt je ademhaling en erg regelmatig is hij ook niet. Bill leunt even terug en kijkt je onderzoekend aan.
"Let me know if I go too far," fluistert hij als hij precies weet wat er gaande is in je hoofd en je knikt. Hij trekt je shirt over je hoofd en bindt je polsen aan elkaar vast. "Try to move."
Gehoorzaam probeer je je polsen uit elkaar te trekken, wat niet lukt. Hij knikt goedkeurend en tilt je dan op. Hij neemt je mee de slaapkamer in en legt je op het bed neer. Hij kruipt over je heen en maakt het shirt waarmee je polsen aan elkaar gebonden zijn ook vast aan het hoofdeind van je bed. Je voelt je hart kloppen in je keel.
"This okay?" mompelt hij, voordat hij zijn lippen in je nek plaatst.
"Uhuh." Hij plaatst wat kusjes in zijn nek en drukt dan zijn lippen verlangend op die van jou. Hij steunt op zijn armen op het bed en blijft boven je hangen. Je probeert jouw lippen weer op die van hem te plaatsen, maar ze zijn buiten bereik. Een speelse grijns verschijnt op zijn gezicht.
"Command me."
Je kijkt hem inschattend aan. "Just how is it possible that I'm in command, but at the same time I'm tied down to the bed."
Een ondeugende twinkeling schiet door zijn ogen en hij drukt zijn lippen weer in je nek. "Maybe you're right."
"Maybe you should command my way," mompel je, terwijl je je gezicht probeert te draaien, zodat je je lippen op die van hem kan drukken. Hij houdt ze net buiten je bereik.
"Maybe I should."
"I also think that you should kiss me," probeer je, maar hij schudt lachend zijn hoofd. In plaats daarvan kruipt hij naar beneden en trekt hij je rokje van je heupen. Je strapless bh moet er daarna ook aan geloven, gevolgd door je string en ineens besef je je, je ligt naakt en vastgebonden op het bed. Bill neemt je van top tot teen in zich op, bijt zacht op zijn onderlip en drukt dan jouw benen uit elkaar. Hij drukt een kusje aan de binnenkant van je rechterbovenbeen, bijt zacht aan de linkerkant en probeert je zo helemaal gek te maken, wat hem natuurlijk ook lukt. Maar net als hij helemaal bovenaan je dijen aankomt, stopt hij en hij kijkt je uitdagend aan.
"Please," stamel je.
"Auf Deutsch," prevelt hij.
"Bitte."
Hij grijnst en zijn hoofd verdwijnt tussen je benen. Een kreun verlaat je lippen en je bijt op je lip om het geluid te dempen. Als je er bijna bent, trekt hij zijn hoofd terug en je kermt protesterend. Hij kijkt je met een blik aan die je niet meteen kan plaatsen.
"Let's try something else."

Reacties (1)

 • Luckey

  Hihi leuke avond
  Wist niet dat Bill stiekem me grey trekjes had 😂

  1 week geleden
  • MaudMurder

   Mr Grey zou ik het niet noemen denk ik... Maar iedereen heeft stiekem een assertieve kant toch? :')

   1 week geleden
  • Luckey

   Hahaha ja dat hebben we allemaal
   Ik zeg niet dat die me Greg is maar trekjes Hihi

   1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen