Foto bij Hoofdstuk 11.

Harry Edward Styles

Hijgend ligt ze onder mij, met rode wangen en te grote onschuldige ogen. Als ik mijn vingers aflik zie ik haar hier op reageren, "fuck belle".

Mijn handen ontdoen mij van de veelte strakke boxer en ik kom weer bij haar zitten.
Ik pak mijn erectie vast en knijp erin, een grom komt achter uit mijn keel en ik kruip wat verder op het kleine lichaam van Isabelle omhoog.
Ze kijkt geschokt als ze ziet wat mijn plan is, "meneer...". Is het enige wat haar mond kan verlaten, want dan zet ik mijn hand naast haar hoofd en trek mijzelf op haar af. Verschillende kreunen verlaten mijn lippen, "heb je wel eens iemands zaad geproefd schatje?" Ik hou heel even pauze, anders zou ik haar nu al onderspuiten. Ze schut haar hoofd, ze weet niks uit te brengen. Ik trek 1 wenkbrauw omhoog en dan begint ze te hakkelen. "Nee, nog nooit, meneer".

Ik knijp haar hard in haar tepel en een kreetje verlaat haar mond, maar ik doe het zelfde met haar andere tepel en ze slaakt op nieuw een kreet. "Dan zal ik nu alleen je tepels onder spuiten, je hebt al genoeg gegeven". Ik voel dat ze een beetje ontspant, maar het moment dat ik doorga met mijzelf bevredigen spant ze haar lichaam aan. Grote ogen kijken mij aan, haar lippen staan uit elkaar.

God haar lippen.....

Dan buig ik voor over en druk mijn lippen op die van haar, ze wil haar gezicht wegdraaien maar ik grijp haar gezicht vast. Ik duw opnieuw mijn lippen op die van haar, haar lippen zijn zacht en aangenaam warm. Ik trek mijzelf terug en kijk haar kwaad aan, "kus me verdomme".
Als ze haar hoofdschut, aarzel ik geen moment en kom wat omhoog, ik draai haar om en ga op haar boven benen zitten.
Ze begint meteen te smeken, gillen en spartelen.
"Staak je pogingen, je hebt het verdient".

Ik grijp mijn riem van de lakens en rol deze een beetje op in mijn hand, dan laat ik hem los op haar kont en rug. De gil die haar mond verlaat is een gil met emotionele pijn, maar het doet me niks. Ik buig over haar heen en neem haar handen in haar, haar en trek haar omhoog.
"Dit was alleen nog maar een waarschuwing, kleine bitch". Ik duw mijn ballen tegen haar kont, hou met 1 hand haar haren vast en trek me boven haar af.
Ik voel de spanning in mijn lichaam opbouwen, het moment dat Belle, "alsjeblief meneer", zegt knap ik. Ik spuit over haar heen en ik hijg, ik rol op mij rug naast haar op bed en zie de tranen over de wangen van Isabelle rollen.

Ik moet even bijkomen, dan sta ik op en trek mijn boxer aan. De rest van de kleding laat ik liggen en ik loop richting de deur, "maak jezelf schoon. Waag het niet mij ooit nog te weigeren, dit was een waarschuwing, vergeet niet hoe die voelt". Met deze woorden sla ik de deur achter mij dicht en loop meteen rechtdoor naar mijn kamer.

Die nacht slaap ik bijzonder goed, ik word pas wakker als de zon in mijn gezicht schijnt.
Ik was zo moe, dat ik niet eens de moeite genomen had om de gordijnen dicht te doen. Ik kijk op mijn mobiel en zie dat het al half 10 is, voor mij is dat heel laat.
Met tegenzin sta ik op en loop naar de badkamer, waar ik een koude douche neem. Ik begin de dag altijd met een koude douche, dit zorgt ervoor dat ik zo veel meer concentratie heb.

In mijn boxer sta ik in mijn inloopkast, ik open een la. Het plekje van mijn favoriete riem is open, alle herinneringen van gisteren flitsen voorbij. Ik grijns als ik bedenk, dat deze riem, nu zeker mijn favoriete is. Ik duw de la dicht en grijp een pantalon en een wit laag uitgesneden shirt.
Ik sta niet alleen bekend om mijn meedogenloosheid, weinig emoties of beste gangleider van heel fucking Londen.
Maar ook om mijn uiterlijk, ik ben knap, dat weet ik maar al te goed. Maar mijn kleding style is soms net wat anders dan normaal. Wat net iets anders is, bij de meeste mensen. Als ik echt de straten op ga, voor werk, ben ik meestal in het zwart. Maar hiernaast ben ik de best geklede man van London, dat blijkt wel van alle vrouwen en soms zelfs mannen die aan mijn voeten vallen.

Als ik aangekleed ben loop ik de kamer van Belle in, ik heb haar ongebonden achter gelaten en ik ben heel benieuwd waar ik haar nu ga vinden.
Met een zwaai open ik de deur en meteen zie ik het kleine lichaam van Belle, ze zit met een kussen onder haar billen, in de vensterbank naar buiten te kijken. Zonder iets te zeggen loop ik naar binnen, ik zie dat de kleding niet langer op de grond licht maar netjes opgevouwen op een stoel. Mijn riem ligt netjes opgerold er boven op en ik grijp deze van de stapel en drapeer hem om mijn heupen.
Dan kijk ik opnieuw naar Isabelle, ik zie dat ze het overhemd, wat ik daar gelegd had gisteren aangetrokken heeft en haar ogen zijn rood en gezwollen.

"Belle toch, heb je weer gehuild?" Het moment dat ik dat zeg, slaat ze haar handen voor haar gezicht en luide snikken verlaten haar mond. Ik loop op haar af en aai haar blonden haren, "ik zal je nu laten bijkomen van gisteren, maar vanavond eis ik dat je beneden bij mij komt eten. Ik ben vandaag weg, aangezien we nog geen regels besproken hebben blijf je hier. Als ik hoor dat je mij niet gehoorzaamd heb, zullen er zware consequenties zijn. Begrepen?" Ik pak haar kin vast en laat haar naar mij opkijken, met natte ogen kijkt ze naar me op en zacht fluistert ze. "Ja, meneer Styles".


Op weg naar de beste kledingwinkel, overleg ik met Rick, dat maatje 36 toch echt wel groot genoeg moet zijn.
Als ik de deur van mijn favoriete kledingzaak open valt het meteen stil, alleen de klassieke muziek is nog op de achtergrond te horen.
Een lange vrouw komt meteen naar me toe en laat haar klant van eerder achter, ik grijns naar haar als ze voor me staat.
"Meneer Styles, wat een genoegen u weer te zien".
Ze liegt, ik zie aan haar dat ze alles behalve blij is.
Ik pak haar hand er druk er een kus op, "goede ochtend Rita. Ik heb vandaag je hulp nodig, ik moet kleding hebben voor een kleine, blonde vrouw. Ze heeft kastanje bruine ogen en haar huid is romig, ze is ongeveer 1.65 lang. Ze heeft goede vrouwelijke rondingen, ik wil dat haar borsten en billen benadrukt worden".

Ze knikt en ik volg haar naar de dames afdeling, ik ben hier nog nooit geweest. Deze afdeling is licht, vrolijk en staat vol luxe boeketten.
De mannen afdeling is donker, statig en er staat goede cognac.

"Wat wilt u, pakken, jurken, pantalons of rokken?" Vragend kijkt ze mij aan, ik kijk langzaam rond.
"How the fuck, moet ik dat nu weten?! Zolang het stijlvol is en het je beste merken bevat is het goed", blaf ik naar haar toe. Ze knikt , "ik zorg dat het goed komt meneer Styles, momentje".

Ze rent haast weg, even later komt ze terug met 2 meisjes en een glas met bruine vloeistof. "Het beste van het beste meneer", ze zet het glas naast me neer en neemt de meisjes mee.
Ik krijg van alles te zien, het meeste is strak. Ik merk dat ik de pantalon die strak rond de billen is en uitloopt tot de enkels erg aantrekkelijk vind, hier zie ik mijn Isabelle wel in.

Na een uur heb ik de prachtigste kleding voor mijn persoonlijke speeltje uitgezocht, Rita is opgelucht dat ze me zo behaagt heeft. Maar ze is nog niet klaar, grijzend wenk ik haar dichter bij.
"Ook heb ik lingerie nodig, dit moet vooral verdomd geil zijn".

Even zie haar ogen groot worden, maar ze herpakt zich meteen weer. "Maat?"
Ik lach, maar mijn lach is vol leedvermaak. Ik hou mijn hand voor haar gezicht, "precies mijn hand vol".
Ze knikt en knipt met haar vingers, de 2 meisjes trippelen achter haar aan en binnen een paar tellen komen ze terug.

Ik klap in mijn handen als ik een persoonlijke lingerie show krijg, ik kies van alles uit. Maar het is vooral kant, zwart, rood en ik kies 1 witte. Deze is vooral comfortabel, denk ik.

Als alles ingeladen is, vertrek ik naar een afspraak met James en Mike.
Normaal zouden we dit in mijn villa in Primerose Hill doen, maar nu is het is de villa van Mike.
Als ik aankom word ik door een bediende hartelijk ontvangen en ze leid me naar een zitkamer, daar zakt mijn mond open. James ligt op de bank, zijn gezicht ziet blauw en paars. Ook zit er verband om zijn arm en zijn voet licht omhoog, "what the fuck?!".
James komt kreunend omhoog, maar ik snauw dat hij moet blijven liggen.

"Het was zayn, met een hele groep. Hij probeerde het zelfde als jij bij hem gedaan hebt, maar toen sloeg ik hem out". Ik kijk naar Mike, die mij een bord met eten voorzet. Het is al tegen 3e en ik merk nu pas, dat ik uitgehongerd ben.
"Ik heb vooral wat oppervlakkige wonden, maar 1 van mijn ribben is hard geraakt. Hij ging niet akkoord en eist dat je die kleine slet voor vanavond 20.00 uur terug geeft". Ik lach mee met James en Mike, die nu horen hoe bespottelijk dit klinkt.

"We proberen het nog 1 keer vanavond om 20.00. Ik zal hem wel even bellen, dat vind hij vast leuk".


Reacties (1)

  • AmorAmor

    Wow... ruig! Heftig ook!
    Maak mij nu al zorgen om Zayn, want deze Harry is genadeloos!

    1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here