Foto bij 174 - Calling for a commander

"Something else?" weet je uit te brengen. Hij knikt, terwijl hij rechtop gaat zitten en hij bijt zacht op zijn onderlip, terwijl hij zijn blik opnieuw over je naakte lichaam laat gaan. "God, it's hot when you look at me like that."
Als je handen niet vastgebonden waren geweest, had je ze voor je mond geslagen - wat is er toch met je aan de hand vandaag?!
"Thanks," grinnikt hij. "So, I want to revisit what we talked about before. I think it is only fair, since you can't do anything now, you should tell me what to do."
"Or?" probeer je nog, maar hij schudt grijnzend zijn hoofd - als jij geen instructie geeft, gebeurt er ook niks. Je rolt je ogen en voelt het bloed al naar je wangen stromen als je überhaupt probeert te bedenken wat je tegen hem kan zeggen.
"You can start by kissing me?"
Hij grinnikt en drukt zijn lippen tegen die van jou. Je zet verlangend je tanden in zijn onderlip, maar al veel te snel naar jouw zin trekt hij zijn hoofd weer terug.
"Come on, you can think of something else than just kissing, right?"
Je laat een blik over zijn lichaam glijden en laat hem een onschuldige glimlach zien.
"Well, I guess it would only be fair if you got undressed to."
Hij kijkt je even verbaasd aan, maar knikt dan en trekt zijn shirt over zijn hoofd. Hij staat op, trekt zijn broek en boxer naar beneden en blijft zo voor je staan.
"All right, now what?"
Je slaat je ogen beschaamd neer en weet met moeite de volgende woorden uit te brengen: "Get back here and finish what you just started..."
Hij grijnst ondeugend, bijt op zijn onderlip en verdwijnt dan opnieuw met zijn hoofd tussen je benen. Je kreunt zacht en tikt met je voet tegen zijn heup, waardoor hij even stopt en je vragend aankijkt. Je ontwijkt zijn blik en maakt je zin af.
"...while pleasing yourself."
Je ziet zijn ogen even groot worden, maar de vibe van dat moment neemt de overhand van jullie schaamte en hij knikt en doet wat je hem opdraagt. De manier waarop hij verlangend en genietend zijn blik over jou laat gaan, maakt je gek. Zelfs wanneer je schokkend klaarkomt, gaat hij rustig verder en je tikt opnieuw met je voet tegen zijn heup als een teken dat hij kan stoppen.
"I want you so bad," prevel je.
"Condom?" vraagt hij hees. Je knikt richting je nachtkastje. Hij rommelt wat in het laatje tot hij een condoom vindt en schuift die snel om. Bij gebrek aan vrije armen om om hem heen te slaan, klem je je benen stevig om hem heen, zodra hij in je glijdt. Hij drukt zijn lippen hard tegen van jou en laat een gesmoorde kreun klinken. Je bijt zacht in zijn onderlip. Hij trekt zijn hoofd een klein stukje terug.
"Do you trust me?" Hij hijgt zwaar en kijkt je vragend aan.
Je knikt en voelt hoe zwaar je ademhaling op dat moment is. Hij duwt zacht je benen van hem af en trekt ze omhoog, waarna hij ze zo neer legt, dat je voeten in zijn nek liggen, als hij opnieuw bij je naar binnen glijdt. Je kreunt luid als hij de juiste plek raakt en hij zet heel even zacht zijn tanden in één van je enkels.
"Oh God," kerm je. "Bill!"
Er twinkelt iets in zijn ogen als je zijn naam kreunt en hij herhaalt die beweging, waardoor zijn naam opnieuw over je lippen rolt. Hij pakt stevig je heupen vast en maakt oogcontact met je.
"God, it's such a turn on when you moan my name."
"You're driving me crazy, Bill."
Als zijn naam opnieuw uit jouw mond klinkt, zet hij zijn nagels diep in je heupen en jullie kreunen beiden luid. Je gaat zo in het moment op, dat je voor een klein ogenblik vergeet dat je polsen nog aan het hoofdeind vastgebonden zitten. Pas als Bill zwaar ademend naast je gaat liggen en je tegen hem aan wil kruipen, besef je je dat je geen kant op kan.
"Oops," grinnikt hij, terwijl hij naar je toe draait en je snel los maakt. "Sorry."
"No worries." Je drukt een kus op zijn lippen. "Totally worth it."

Reacties (1)

  • Luckey

    Hihi
    Te leuk !

    1 week geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen