Foto bij Hoofdstuk 13.

Harry Edward Styles


Ik zie haar de kleding aan haar lichaam bewonderen, ze voelt aan de stof en heel even maakt ze een kleine beweging. Ze heeft blijkbaar nog nooit echt goede kleding aan gehad, arm ding. Die Zayn had beter voor haar moeten zorgen, als ze nu zo verwonderd is over de stof, kent ze geen luxe.
Ik ben benieuwd wat ze van al de andere kleding zou vinden, want dit is het simpelste haast wat ik heb.
Maar ik bepaal wat ze draagt, ze is tenslotte mijn speeltje, dus ik kies.

"Onze diner date heb je helaas gemist, toen je lag te slapen. Maar ik heb heerlijk nieuws voor je nu, Belle".
Haar naam spreek ik langzaam uit, met een ondertoontje. Haar lichaam reageert meteen en ik zie, dat ze iets verschrikkelijk verwacht.
"Zayn kan hier ieder moment zijn, maar goed dat je er nu een beetje verzorgd uit ziet. Anders zou hij nog denken dat ik niet goed voor je zou zorgen, dat kan natuurlijk niet".
Ik geef haar een knipoog en lach vermakelijk, die fucker zal straks betalen, voor de ogen Isabelle.
Het is nu bijna middernacht, dus hij kan hier ieder moment zijn.

Om 8 uur had ik hem gebelt, hij was woedend dat ik zijn nummer had kunnen achterhalen. Hij bleef weigeren, tot ik hem de slapende Isabelle liet zien. Ik had haar overhemd omhoog getrokken en de riemafdruk in haar huid was zichtbaar, meer hoefde ik niet te doen.
Hij vloekte en tierde, maar hij ging akkoord.

Als ik mijzelf uit mijn gedachten haal zie ik Isabelle nog steeds op de zelfde positie staan. "Haal een borstel uit de badkamer", beveel ik haar. Haar voeten bewegen meteen en even later komt ze terug met de borstel in haar handen. Ik draai mijn stoel en open mijn benen, "geef me de borstel en ga zitten"
Twijfelend staat ze daar even, waarschijnlijk bedenkend wat voor gruwelijke dingen ik met een borstel zou kunnen doen. Maar als ik met mijn vingers opnieuw over mijn riem ga, komt ze in actie.
"Ja meneer", als ze op de grond tussen mijn benen zit begin ik voorzichtig haar haren te borstelen. Haar gouden lokken gaan door mijn vingers, haar klitten behandel ik met zorg.
"Als we straks naar beneden gaan, zit Zayn er al. Ik wil dat je bij mij blijft, als je naar hem toe rent, gijzel ik je met het eerste en beste wat ik kan vinden, begrepen?"

"Ja meneer".

De borstel blijft door haar nu uitgekamde haren gaan, maar ik wil haar nog even zo bij me hebben.
"Ook wil ik dat jij jezelf voorbereid", nu draait ze zich naar me om. Ik kan de vragen, angst en onzekerheid in haar ogen lezen.
"Geestelijk en lichamelijk word dit een moeilijk nachtje voor je, maar ik wil dat je ziet met wie je te maken hebt. Ik wil dat je net als ieder ander, aan mijn voeten licht en doet wat ik zeg. Waarschijnlijk uit pure angst, maar dat maakt me niet uit".

Even zie ik haar lippen bewegen, ik wacht even af wat er komt.

"Ik dacht, dat je mij zou laten gaan na vanavond". Het is een teleurstellende fluistering, wat ik met een grijns beantwoord.
"Laten we eerst even wachten hoe goed Zayn het vanavond doet, is het niet?"
Ze kijkt me nu vurig aan, ik zie de moeite die het haar kost om mijn te antwoorden.
"Ja meneer Styles". Ze spreekt mijn naam uit alsof het puur vergif is, ik zal je nog wel leren die naam te aanbidden schatje.

Dan leg ik de borstel op tafel en ik sta op, Isabelle verroerd geen vin, slimme meid. Ik gris de sleutelbos uit mijn broekzak en steek mijn hand naar haar uit, "show time, baby". Aarzelend legt ze haar slanke hand in die van mij, mijn donkerdere huid, laat haar hand haast gloeien op die van mij.
Ik draai als we alle 2 buiten de kamer staan, de deur op slot. Al mijn spullen staan daar nog, niemand heeft daar nu wat te zoeken.

Ik trek haar mee, door de lange hal naar de trap. Ze kijkt vol bewondering om haar heen, ik bedenk me ook nu, dat ze het natuurlijk ook nog niet gezien heeft.
Haar blote voeten zet ze op de eerste traptreden en haar voet zakt een beetje weg in het dikke tapijt wat erop ligt.
Heel voorzichtig loopt ze achter mij aan, naja... loopt. Het lijkt meer alsof ze zweeft, helemaal nu op blote voeten hoor je haar amper.
Ik trek haar verder mee door de vertrekken en ik eindig voor de deur van de salon, voor ik deze binnen stap kijk ik Isabelle aan. "Weet je de regels nog?"

"Niet van uw zijde wijken, anders straft u mij". Ik neem er genoegen mee en open de deur, als we naar binnen stappen zoeken mijn ogen Zayn.
Hij licht vastgebonden voor de haard, hij ziet er gehavend uit. Bloed druipt uit zijn mond, zijn ene oog is dik en zijn shirt is gescheurd. Naast me klinkt een ontzet geluid en ik voel haar kleine hand, hard in de mijne knijpen. Zayn komt met moeite overeind en schenkt Isabelle een glimlach, ondertussen voel ik hoe ze haar hand uit de mijne wilt trekken.
Ik verstevigt mijn grip zo hard dat ze piept van de pijn, hierop reageert Zayn meteen. "Laat haar los, jij sadist, je bent erger dan de duivel!" Hij spuugt het bloed uit zijn mond mijn kant op, ik kijk naar het Perzische oude tapijt, "zonde, maar zoals je wilt".
Ik laat Isabelle los en ik zie haar even vanuit mijn ooghoek bewegen, maar ze blijft netjes
achter me.

Ik loop naar voren en kniel bij Zayn, terwijl Isabelle blijft staan, brave meid.
"Het kost wel wat om haar netjes op te voeden hoor, daar ben jij niet zo erg in geslaagd". Hij spuugt bloed op mijn witte shirt, meteen slaat mijn nog redelijk goede humeur om, oké klaar.
Ik knip in mijn vingers en Zayn word overeind gehesen, ik bal mijn vuisten en sla hem hard in zijn gezicht. Achter mij hoor ik Isabelle smeken om op te houden, hierdoor geef ik nog een extra klap.

"En nu zaken bespreken, als je daar nog toe in staat bent".
Grijzend draai ik me om naar Isabelle, ze zit huilend op haar knieën met haar handen voor haar ogen. Ik richt mijn blik op 2 mannen, "zorg dat ze kijkt". Gillend en schreeuwend laat ze zich oppakken en word ze gedwongen om te kijken, "klootzak, jij vieze klootzak!" Ze gilt naar me, nog steeds in gevecht met de handen die haar vasthouden.
Ik loop langzaam op haar af en sla haar hard in haar gezicht, "bek dicht jij. Ik ben nog niet eens begonnen". Haar kapotte lip is weer open en er druipt een beetje bloed uit, "zo zonde dat dit moet gebeurden". Ik druk mijn lippen op haar voorhoofd en draai me dan terug naar Zayn, "waar waren we? O ja!"
Zeg ik, alsof ik het even moet terug denken. Ik sleep een zware houten tafel naar de haard, beveel dat mijn mannen hem hier op moeten binden. Er is wat kracht voor nodig, maar hij ligt uiteindelijk vast gebonden op de tafel.

"Dus, je bent van mij nu, als ik het goed begrijp... Ik krijg een deel van jou terrein en ik krijg jou". Ik trek een doek van een andere tafel en die ligt vol attributen, een pook, messen, wapens, brandmerken en een kleine zaag. Achter mij hoor ik Isabelle hopeloos jammeren, wat mij er alleen maar meer zin in laat krijgen.
Mijn vingers laat ik over de voorwerpen gaan en kies voor het mes. Hiermee snij de ik het al kapotte shirt van Zayn van zijn lichaam af.
"Weet je wat het inhoud om je aan te sluiten bij mijn gang? Welke rituelen en aan vooraf gaan, voor je überhaupt in aanmerking komt?". Zayn schut zijn hoofd, "nee dat weet ik godverdomme niet, dat weet niemand".
Ik grijs, dat klopt, er gaan geruchten maar niemand weet precies wat er gebeurd.
"Eerst laat ik je tot bloedens toe in elkaar slaan, door alle andere leden. Dan moet je er toe in staat zijn, om in die conditie, nog met mij te vechten. Denk je dat je dat stukje haalt?" Ik zeg het alsof het de gewoonste zaak ter wereld is, ik twijfel of Zayn dat zou redden.
"Als je faalt.... snij ik je keel door. Dan ben je waardeloos en weet je al teveel, dus dan zorg ik ervoor dat je het niet kan na vertellen".

Achter mij word een klein gevecht gehouden tussen mijn mannen en Isabelle, ik draai me grijzende om en kijk naar haar. Ik bewonder haar moed en kracht, ze is een sterke vrouw in bepaalde opzichten.

"Maar..." ga ik verder, terwijl ik Isabelle aankijk. "Zayn komt uit een andere gang, dus eerst moeten we zorgen dat het duidelijk is dat hij bij mij hoort. Hoe moet dat nu, met zo'n grote smerige slang op je huid?"
Er word gelachen en gejoeld als ik de punt van het mes even in zijn huid zet , dan vervolgens leg ik het mes weg en pak even het zaagje op. Maar dan pak ik het brandmerk en loop naar de haard, Zayn rukt aan de touwen en schreeuwt. "Fucker, dit flik je niet".
James duwt een doek in zijn mond en stopt zo zijn geschreeuw, hij schreeuw al, voor ik überhaupt wat doe.

Als ik het brandmerk uit de vlammen trek, hoor ik in mijn gedachten zijn huid al sissen, dat gevoel laat mij machtig voelen. Maar als ik naar Zayn toeloop veranderd in 1 klap, alles wat ik bedacht had voor zayn deze avond.

"Stop nee, alstublief". Ik kijk Isabelle aan, terwijl ze met tranen in haar ogen mij aankijkt. "Alstublieft, meneer, stop". Ik sta stil en luister met verbaasde ogen naar haar, terwijl ze verder smeekt.
"Neem mij, maar laat zayn met rust. Neem mij maar, ik zal volledig van u zijn. Maar stop dit, alstublieft meneer, stop".
Ik hang het brandmerk op aan een haak bij de haard en loop naar Isabelle, terwijl er gesmoorde kreten bij Zayn vandaan komen. Als ik voor haar neer hurk kijkt ze me smekend aan, haar grote betraande ogen zeggen van alles.

"Weet je wat je zegt Belle?" Ze knikt terwijl ze huilend naar mij kijkt, ik geef een kleine zwaai met mijn hand en mijn mannen laten haar los uit de harde greep. Ze valt voorover, recht in mijn armen. Ze huilt in mijn armen terwijl ze blijft smeken, even voel ik een raar gevoel ergens diep in mijn maag.

"Ik zal echt alles doen, alles".

Kwaad op mijzelf, door dat gevoel in mijn buik, sta ik op en trek Isabelle ruw omhoog. "Dat mag je gaan bewijzen, ik toon geen medeleven met je, omdat je een fucking vrouw bent. Bind haar vast, er word iemand anders gebrandmerkt vanavond".


Reacties (2)

 • gothicpop

  Je schrijft zo goed. Je wordt gwn helemaal meegenomen in het verhaal.
  Alsof ik er bij sta
  (H)

  1 maand geleden
  • bels

   Dank je wel, zo lief!(H)

   1 maand geleden
 • AmorAmor

  Zo onwijs spannend!

  1 maand geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here