Zayn Malik


Met een zwaai wordt ik van de tafel gegooid en land ik met een klap op de grond. Ik kreun en vloek, maar de doek in mijn mond smoort het meeste. Ik hef mijn hoofd op, om naar Issy te kijken. Ze ligt in de armen van die fucker Styles. Mijn bloed begint te koken als ik haar hem 'meneer' hoor noemen. What the fuck, heeft hij met haar gedaan? Van de sterke vrouw, die ze was, lijkt niks over te zijn.

Een stel joelende mannen nemen Issy van Styles over en leggen haar over de tafel, waar ik nog enkele tellen geleden, gelegen had. Dikke tranen lopen over haar wangen, terwijl ze ' meneer Styles' smeekt om het te laten stoppen. Styles negeert haar en legt ondertussen de 6 brandmerken in het vuur. Wild probeer ik mijzelf te verlossen, Styles kijkt lachend naar mij op, met grote stappen komt hij op me af. Hij hurkt neer om me aan te kijken.

"Dat zusje van je heeft meer ballen dan jij, Malik." Hij snuift lachend, als ik onverstaanbaar begint te vloeken. "En ook slimmer. Isabelle weet inmiddels dat ik niet uitgescholden wil worden." Een grijns speelt op mijn lippen, als ik me bedenkt dat Issy hem de huid vol gescholden heeft. Ze was maar een klein ding en normaal erg stil, maar er zat wel degelijk pit in.

Styles knijpt zijn ogen tot spleetjes, bij het zien van mijn grijns. Dit bevalt hem uiteraard ook niet, waardoor hij op staat en met zijn voet op mijn gezicht stapt.
"Nog wat te lachen, Malik." Gromt hij terwijl hij mijn hoofd tussen de vloer en zijn voet laat rollen. Ik schreeuw, wat de andere mannen laat lachen. De klootzakken. Als hij van me af stapt, knipt hij met zijn vingers terwijl hij terug loopt naar de openhaard. Twee mannen pakken me op van de grond en houden me stevig vast.

"Zo Malik, dan zal ik Isabelle eerst eens van haar slang ontdoen."

Mijn ogen worden groot. Hoe weet hij van haar tattoo, die had ze bewust op een onopvallende plek laten plaasten. Als hij die heeft gezien, moet hij haar haast wel naakt gezien hebben.
Opzoek naar het tegendeel, zoek ik Issy's ogen, maar beschaamd draait ze haar hoofd van mij weg, wat mijn vermoede bevestigd.

Klootzak, vuile hufter, ik vermoord je, Styles!

Styles pakt een brandmerk uit het vuur en spuugt er op. Het wit hete metaal sist.
"Goed, Isabelle, laatste kans. Wie wordt het jij, of hij?" Hij buigt over haar heen en drukt hier bij ongegeneerd zijn kruis tegen haar billen. Issy beweegt ongemakkelijk onder zijn lichaam. Haar ogen zoeken de mijne.

Mij, mij, kies mij!

Ik probeer te schreeuwen dat ze moeten stoppen. Dat Issy mij moet kiezen, maar de woorden worden gesmoord met een vuist op mijn ribben. Issy bijt op haar bloedende lip terwijl ze me huilend aan kijkt. Ze schud haar hoofd naar me, ze gaat mij niet kiezen. Verdomme Issy. Ik heb je niet gered om door deze klootzak als huisdier gehouden te worden. Zet die fucking koppigheid, op zij.

Kies mij!

"Ikke." Piept ze.
"Ik kan je niet horen, Isabelle." Styles kijkt mij triomphantelijk aan en komt overeind.
"Ikke, meneer." Zegt ze duidelijk. Ik begin woedend weer te schreeuwen en beweeg zo veel mogelijk, in de hoop los te komen.
"Houd hem goed vast, ik wil dat dit in zijn geheugen staat gebrand." Styles lacht om zijn eigen grapje.
Styles trekt de pantalon over haar billen omlaag, waardoor iedereen haar in haar ondergoed ziet, zover je dat ondergoed kan noemen. De aanweze mannen lijken het uitzicht goed te keuren en begin onder elkaar smerige opmerkingen te maken over Issy.
Heel wat mannen en jongens had ik bij Issy weg weten te houden, omdat ze nooit goed genoeg voor haar waren. Al helemaal als ze zulke opmerkingen over haar hadden gemaakt, dan hadden ze niet meer kunnen lopen, daar zorgde ik wel voor.

Styles pakt Issy bij haar schouder en draait haar om, waardoor ze een gil geeft. Haar ogen staan vol angst, terwijl Harry zijn vingers langs de rode stof laat gaan. Hij trekt het bandje omhoog, zodat hij vrijspel heeft op haar tattoo.
"Wil je nog iets om op te bijten?" Het maakt mij kotsmisselijk hoe veel hij geniet van haar angst. Dat hij mij of een van mijn mannen zo zou behandelen was daar aan toe, maar Issy had hier niks mee te maken.
"Nee, meneer." Elke keer was ik weer helemaal versteld als ze hem zo noemde. Ze moest daar zelf toch ook een probleem mee hebben?
"Daar komt de eerste dan." Grijnst Styles en met die woorden drukt hij de pin, met daar aan de wit hete 'S op haar huis.

De gil die Issy slaat, gaat door merg en been. Het metaal sist op haar huid. Issy grijpt de tafel vast en holt haar rug, terwijl haar heupen totaal stil weet te houden.
Tranen vullen mijn ogen. Fuck Issy, waarom laat je dit gebeuren?
Styles trekt de pin van haar lijf en gooit het in de hoek van de kamer. Issy ligt hijgend op de tafel, de pijn verbijtend. "Wil je stoppen?" Vraagt Styles zoetjes.
Het kost haar duidelijk moeite om uit haar woorden te komen, maar ze doet het.
"Nee, meneer."
"Goed." Hij trekt de volgende pin uit het vuur en zonder waarschuwing drukt hij het op haar huid. Issy gilt het weer uit. Haar gil zit vol emotie en pijn, die bijna voelbaar is. Ik begin gesmoort te snikken. Ik zou willen dat ik haar kon redden. Dat ik de pijn van haar over kon nemen. Fuck, Issy, waarom?

Styles gunt Issy geen tijd om zich te hervatten na de tweede pin en drukt vrijwel meteen de derde pin op haar huid. Issy ligt trillend op de tafel als de derde pin van haar huid trekt. Haar gezicht nat van het huilen en de inspanning die dit van haar kost.
De sterke vrouw die ik eerder dacht missen in haar, zie ik plots op een hele nieuwe manier in haar aanwezig.
Bij de vierde pin komt slechts nog een gesmoorde kreun uit haar. Haar lichaam lijkt oncontroleerbaar te shaken als Styles haar even rust biedt. Issy heeft haar kiezen op elkaar gebeten en haalt snel en oppervlakkig adem. Ik wil haar troosten, haar op zijn minst hier door heen helpen, maar ik kan niks. Alleen maar toe kijken, naar dit vreselijke taffereel.

De zaal is inmiddels doodstil geworden, iedereen lijkt zijn adem in te houden, in afwachting van het moment dat Issy het niet meer aan kan. Zelfs Styles lijkt er lang niet meer het plezier in te hebben, waar mee hij dit begon.
Als Styles de vijfde pin op haar drukt lijkt ze het nauwelijks mee te krijgen. Haar hoofd hangt slap over de rand van de tafel, haar hoofd beweegt stil van links naar rechts terwijl ze met gesloten ogen, de pijn accepteerd.
Tenslotte drukt Styles de zesde en laatste pin op haar huid. Issy geeft geen kick en lijkt haar adem in te houden, tot het metaal haar huid verlaat. Zwaar ademend ligt ze op de tafel. Styles gooit de laatste pin van zich af en veegt het zweet op zijn gezicht met zijn shirt af.
Hij wenkt de mannen die mij vast houden, die meteen in beweging komen. Ik word tegen over Issy neer gezet, met perfect uit zicht op haar tattoo. De tattoo is nauwelijks aangeraakt, niet dat ze daar nog iets aan heeft. De naam STYLES staat er boven in vurige brandwonden. Zelfs ik kan haar nu niet meer helpen.

"Je rekening is vereffend, maar geen geintjes meer, of zij krijgt het te verduren." Styles maakt een wuifend gebaar en de mannen slepen me de salon uit, weg van Issy.

Reacties (1)

  • AmorAmor

    Leuk een stukje uit het perspectief van zayn!

    4 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here