Foto bij Hoofdstuk 15.

Harry Edward Styles

Alle mannen hebben de grootste lol, geilen zichzelf op aan het lichaam van Isabelle.
Iedereen beschouwd mij als een held, nu ik Isabelle gebrandmerkt heb.
Het idee dat ze nu van mij is.... fuck, dat voelt goed!
"Nu hebben we onze eerste Cobra slet heren!" Meteen word er gejoeld en geschreeuwd, de mannen slaan elkaar enthousiast op de schouder. De mannen die om haar geen staan slaan met hun vlakke handen in een ritme op tafel en joelen naar Isabelle, ik gun ze voor even hun Cobra slet.

"Neem haar nog ff op de tafel styles, dan is ze echt de Cobra slet".
Ik grijns en ik zet mijn vingers op de rode stof van haar string en wrijft over haar venusheuvel naar beneden, "wie zegt dat ik dat al niet lang gedaan heb?"
Ik krijg een glas alcohol in mijn handen geduwd en mijn opmerking en handeling maakt de mannen helemaal gek.
Dan loop ik naar mijn stoel en ga even zitten, terwijl in een grote slok neem en deze doorslik.
Maar mijn glas blijft niet lang in mijn hand, ik zie 1 van de mannen haar aanraken, wat mij woedend maakt. Zijn hand gaat over haar borsten, cunt.... ze is van mij!
Ik smijt het glas, recht tegen zijn hoofd. De man, Carlos, valt bewusteloos neer. Meteen is het stil, ik sta op en loop naar Isabelle. "Laat dit een waarschuwing zijn, niemand zit met zijn poten aan Belle. De volgende douw ik met zijn kop de brandende haard in", ik kijk naar mijn gang en een beetje angstig knikken ze.

Ik bind haar los en pak haar slappe lichaam op, een zachte kreun verlaat haar lippen als ze in een andere houding komt. In mijn armen draag ik haar terug naar haar kamer. Terwijl de rest klapt en joelt, sommige buigen zelfs als ik tussen ze door loop. Hier ben ik echt de fucking koning, voor ik de salon uit loop draai ik me op, zonder moeite til ik het lichaam van Isabelle boven mijn hoofd en maak een triopf kreet.

Als ik haar op bed leg kreunt ze, maar opent haar ogen niet. Ze ziet lijk bleek en mompelt onzin, dan trek ik haar broek en string uit, ook de rest van haar kleding en leg haar naakt in het bed. Ik kijk naar de huid, waar nu mijn naam staat. Opeens komt het glorie gevoel weer terug en ik grijns, ze is van mij... van mij!
Ik loop naar de badkamer en pak de verbandtrommel die er staat, ik pak wat verband en koelzalf en loop terug naar haar. Terwijl ik haar verbind, complimenter ik mijzelf, mijn naam staat echt prachtig op haar lichaam.

Na dat ik haar wond verzorgd en afgeplakt heb, haal ik koele washandjes. Ik leg deze op haar voorhoofd en dan mompelt ze Zayn zijn naam.
"Die is er niet meer, ik ben het nu. Meneer Styles". Ze schut haar hoofd en begint te jammeren, "nee, nee".
Maar ik lach, domme trut.
"Je hebt er zelf voor gekozen, je bent nu van mij".
Heel even doet ze haar ogen een stukje open en kijkt me aan, als ze ziet dat ik er echt zit rollen de tranen weer over haar wangen.
"Zayn zal je niet meer zien, dat beloof ik je, Isabelle".
Ik laat mijn vingers even over haar borsten gaan en speel even met haar tepel, ze heeft zo'n prachtig lichaam. Alles is van mij, elke centimeter. Ik zou haar zo graag willen neuken, maar zelfs ik zie, dat als ik dat nu doe, dat, dat de situatie waarschijnlijk onvergefelijk maakt.

"Neem je rust, geniet ervan zolang dat duurt, morgen nemen we de regels door. Dat zijn er veel, begrepen?" Ze reageert niet en huilt alleen, mijn hand raakt haar wang. Een gilletje verlaat haar lippen, als ik vervolgens mijn hand op haar keel leg en er hard in knijp.
"Ik heb je tong er niet afgebrand, maar dat kan ook geregeld worden. Je kunt kiezen, eraf branden, knippen of mij fucking antwoord geven?!"
Ze pakt met alle kracht in haar lichaam mijn arm vast, ik laat haar deze wegduwen en ze opent even haar ogen als ze begint te praten.
"Sorry meneer, het spijt me. Ik heb het begrepen". Een grijns siert om mijn lippen, haar stem is gebroken en hees. Door al dat gegil moet ze ontzettende keelpijn hebben, dus ik bedenk dat ik ook de beroerdste niet ben.
Ik leun naar haar toe, waardoor ze angstig het kussen meer induikt.
"Kus mij, dan zal ik je pijnstillers en een glas water halen".
Met moeite drukt ze even haar lippen op die van mij, al is het maar heel even, neem ik er genoegen mee. Als ze zelfs in deze situatie mij weet te gehoorzamen, bedenk ik dat deze vrouw sterk is, voor zichzelf.

Ik sta op en haal sterke pijnstillers en water, als ik terug kom huilt Isabelle ongeremd.
Voorzichtig til ik haar bovenlichaam op en schuif tussen het bed en haarzelf, ik leg haar tegen me aan en laat haar de pijnstillers innemen en het water helemaal opdrinken.
Als ik het glas wegzet blijf ik even zo zitten, voor mij voelt dit als een vredig moment, de rust en het warme lichaam tegen mij aan.
Ik bewonder de kracht, normaal zou iemand flauwgevallen zijn door de pijn, maar Isabelle niet. Ik streel haar haren, zacht neurië ik het enige slaapliedje dat ik ken. Dit doe ik net zolang tot ze inslaap is gevallen, ik kruip onder haar vandaag en dek haar toe.
"Welterusten Belle", ik kus haar en loop dan naar mijn eigen kamer.

Hier neem ik een douche, het zweet van mij afwassend. Helaas weet ik mijn gedachten niet van Isabelle af te houden, ik wil haar zo graag. In bed woel en draai ik steeds heen en weer, mijn stijve werkt niet mee....
Ik pak mijzelf vast en beweeg op en neer, ik sluit mijn ogen en denk aan Isabelle. Ik denk aan haar lichaam, haar gemerkte huid en ik zie haar ogen. Het duurt niet lang, voordat ik voel dat ik zo kom. Ik grijp wat doekjes van naast mijn bed en kreunend kom ik klaar, in mijn gedachten aan de tepels van Isabelle trekkend, nu letterlijk alle energie vertrokken is, plof ik neer in de kussens.

Jezus... Ik ben echt fucked up....

Ik word wakker van gegil, de gil zit vol emotie en angst. Ik wrijf in mijn ogen en kijk op mijn wekker, het in het 8 uur, fucking hell. Opnieuw een gil, dan zit ik meteen recht op als ik bedenk dat het Isabelle moet zijn. Ik trek een boxer aan en loop naar haar kamer, als ik de deur open zie ik haar op bed zitten. De dekens zijn van haar af, het verband is los en ligt iets verder op in bed. Isabelle haar ogen staan groot en ongelovig, dan kijkt ze mij aan. Ze wijst naar me met 1 kleine vingers, "jij.l! Jij hebt dit gedaan, je hebt er van genoten!"
Ik kijk naar haar naakte lichaam en kan niks anders doen dan grijzen, "ik geniet nog hoor liefje".
Ze weet op te staan, bedenkt blijkbaar dat ze naakt is en trekt het laken voor haar lichaam.
"Heb jij mij uitgekleed?" Ik knik en loop naar haar toe, aan haar gezicht te zien is ze woedend.
"Je bent ziek, je hebt serieuze hulp nodig. Je bent gek, helemaal gek!"
Ik begin te lachen en duw haar terug in bed, terwijl ze blijft gillen dat ik gestoord en gek ben.
Ik kruip bij haar en trek haar naakte lichaam tegen me aan, ze spartelt in mijn armen terwijl ze door blijft razen.

"Weet je, je doet me denken aan mijn favorite kinderboek". Meteen licht ze stil en kijkt mij verbaasd aan, "ooit was ik een kind Belle, met een moeder die voorlas". Ongelovig kijkt ze mij aan, ze snapt niet hoe ik blijkbaar ooit kind geweest zou zijn.
"Mijn favorite stuk was dit, luister;

“But I don’t want to go among mad people”, Alice remarked.
“Oh, you can’t help that”, said the Cat: “we are all mad here”. “I’m mad”. “You’re mad”.
“How do you know I’m mad?” said Alice.
“You must be” said the Cat, “or you wouldn’t have come here”.


Ik hou even stil als ik zie hoe ze na denkt, dan worden haar ogen iets groter en kijkt ze me aan. "Jij vind mij ook gek".
Ik knik en strijk wat haar weg uit haar gezicht en trek haar tegen mijn borst, nog iets strakker.
"Je had hier niet hoeven zijn, je kon nu vrij zijn. Maar jij besloot bij mij te blijven, dus noem mij niet als enige gek, als je dat zelf ook bent".

Reacties (2)

 • NicoleStyles

  Daar heeft-ie wel een punt..

  1 week geleden
 • AmorAmor

  Dit is zo goed, zo goed doordacht!

  Ook het Alice stukje, bedenk het maar(H)

  3 weken geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Add Your Banner Here