Foto bij Hoofdstuk 16.

Isabelle Hardy


Even laat hij me twijfelen aan mijn eigen psychische gestel. Ergens had hij een punt, ik moest wel helemaal gek zijn, om vrijwillig bij hem te blijven en een brandmerk te accepteren. Welk gezond persoon zou voor dit monster kiezen?
Nee, zo zit het niet. Ik ga niet toegeven aan het kleine stemmetje in mijn hoofd, dat hier wel een eventuele waarheid in kan vinden. De situatie was veel ingewikkelder, dan dat ik simpelweg voor Harry gekozen heb.

Ik heb gekozen voor Zayn en de cobra's.

De cobra's waren eindelijk van Jason verlost, die net zo gestoord was als Harry. Hij wilde alleen maar meer en meer geld, terwijl de meeste cobra's in armoede leven. Zayn probeerde dit op te lossen, door zelf niks van de winst toe te eigenen, maar juist aan de leden te geven die het nodig hadden. Als Zayn voor Harry zou gaan werken, waren de cobra's verloren.
Bovendien kan ik Zayn niet laten martelen door die sadist, nadat hij zoveel voor me gedaan had.

Ik kijk Harry strak aan, ik voel mijn blik verharden.
"Ik heb jou niet gekozen, ik zou nooit voor jou kiezen." Mijn woorden leveren mij een klap in mijn gezicht op.
"Jammer, Belle. Ik dacht je juist zo goed afgericht te hebben." Hij pakt mijn gezicht vast, waardoor ik hem wel aan moet kijken. Mij africhten? Ik ben toch geen hond?
"Misschien ben ik niet streng genoeg geweest." Hij klimt van mij af. "Blijf liggen." Gromt hij als ik omhoog komt. Niet goed wetend waar ik anders naakt(!) naar toe zou moeten gaan, blijf ik in het bed liggen.

Harry komt enkele tellen later weer de slaapkamer binnen. Nog steeds draagt hij alleen een boxer, ik vervloek mij zelf als ik mezelf betrap op staren. De man ziet er veelste goed uit in een boxer en dat weet hij donders goed.
Mijn blik valt op het voorwerp in zijn hand, ik slik als ik het herken als een zweep, maar dan met meerdere leerachtige slierten.
Harry's ogen staan gevaarlijk donker, als hij voor het bed staat. Dit voorspelt niks goed.

"Draai je om." Beveelt hij mij. "Wat ga je daar mee doen?" Vraag ik eigenwijs.
"Ik zei; draai je om." Harry haalt uit met de zweep, de kleine leerachtige slierten raken mijn brandmerk en ik kerm het uit van de pijn. Mijn handen schieten naar de pijnlijke plekken, maar trekken zich meteen terug als de slierten waarschuwend op mijn vingers slaan. Snikkend lig ik in het bed, mijn borstkas snel bewegend, door de inspanning die het kost om de vurige pijn in mijn lies te verbijten.
"Draai je om." Sist Harry, de zweep boven zijn hoofd tillend, klaar om mij nogmaals te raken. Angstig draai ik mij om en lig zo op mijn buik in het bed.

"Je bent ongehoorzaam geweest, Bell."

Ik houd mijn adem in, als hij het leer over mijn rug beweegt.
"Weet je wat dit is?" Vraagt hij en geeft me een klein, pijnloos tikje op mijn bil met de zweep.
"Een zweep." Raad ik, niet zeker wetend of dit de juiste benaming is.
Mijn handen grijpen zich vast in de lakens onder mij en ik kreun luid als de zweep mijn rug hard raakt.
"Hoe spreek je mij aan?!" Zijn stem klinkt alsof de woede in hem met de seconde groeit en niemand meer veilig is. Mijn angst wint het weer van mijn koppigheid en doen mij zijn dominatie aanvaarden.
"Meneer Styles." Antwoord ik snikkend.
"Goed zo, liefje." De grijns op zijn gezicht klinkt door in zijn stem. De sadist geniet weer volop van mijn pijn en angst.
"Dit..." het leer laat hij weer over mijn rug bewegen en doet mijn spieren aanspannen, zich klaarmakend voor de volgende klap." Is een gesel. Een soort zweep." Legt hij verder uit. " Je hebt mij incorrect aan gesproken. Mij uitgescholden. Je totaal respectloos gedragen." Ik voel mijn hartslag versnellen, wat zou dit betekenen?
"Je verdient straf." Concludeert hij. " 10 slagen, elke keer dat je tegen werkt worden het er meer." Ik kijk verschrikt naar hem om. Hij gaat me echt slaan met dat ding, tien keer?
"En jij telt ze voor me. Klaar?" Zijn stem klinkt misselijkmakend zoet, hoe kan hij toch steeds zo snel wisselen overkomen? Ookal weet ik allang dat al deze houdingen voort komen uit de zelfde verknipte gedachtes.

Als hij de gesel weer de lucht in tilt, om uit te halen, druk ik mijn gezicht angstig in de dekens. De gesel land om mijn bil en mijn gil klinkt door de kamer.
"Één." Snik ik. Een tweede slag land op precies de zelfde plek. Ik smoor mijn schreeuw in de lakens. "Twee."
Zo gaat Harry door, elke slag lijkt precies te zijn uit gemeten, qua plek en kracht.
"T-tien." Komt er met moeite uit mijn keel als hij klaar is. Tranen stromen over mijn gezicht en weer vraag ik mij af of ik ooit zal stoppen met huilen.

"Fuck, Belle. Kijk nou toch wat je met me doet." Trillend til ik mij hoofd op van het bed en kijk naar hem om. In zijn hand ligt zijn erectie, zijn hand beweegt er langzaam over heen. Ik bijt op mijn lip, alsjeblieft niet.
"Kom hier en pak hem vast." De opwinding is hoorbaar in zijn stem. Kwam dit echt door dat hij mij geslagen had? Ik kan het mij moeilijk voorstellen, maar dat had ik wel bij meer acties van hem.

Mijn lichaam is in gevecht met zich zelf. Natuurlijk wil dit niet, maar nog meer pijn zou ik niet meer aan kunnen. Trillend van top tot teen, kom ik overeind. Ik klim voorzichtig uit het bed, terwijl iedere beweging me pijn doet. Als ik dichtbij Harry sta, pakt hij mijn hand en legt deze op zijn penis.
"Dit heb je toch wel eens gedaan?" Vraagt hij bijna spottend.
Ik slik moeilijk.
"Ja, meneer." Met mijn blik van hem afgewend, beweeg ik mijn hand.
"Harder." Kreunt hij. Gehoorzaam doe ik wat hij zegt en beweeg ik mijn hand snelle over de lengte van zijn penis.
Zijn armen wikkelen zich om mij lichaam en trekken me dicht tegen hem aan.
Ik hap naar adem als zijn hand, mij een tikje op mijn net geslagen bil geeft. Ik ben bijna dankbaar als zijn hand mijn borst vind en met mijn tepel begint te spelen en mijn bil met rust laat.
Zijn andere hand pakt mijn kin en dwingt me hem aan te kijken.

"Kus me." Gromt hij opgewonden, waarna hij hebberig zijn lippen op de mijne drukt. Ik doe mijn best om mijn lippen te tuiten, maar mijn lichaam heeft steeds meer moeite mij te gehoorzamen.
Harry lijkt het niet te merken, of vind het goed genoeg en blijft kussen op mijn lippen drukken.
Zijn tong drukt tegen mijn lippen en met moeite open ik deze voor hem.
Aftastend raakt mijn tong de zijne aan. Voorzichtig reageer ik op zijn bewegingen en raken onze tongen in een verhit spel terecht. Weer voel ik het verraad in mijn lichaam, als een warme tinteling zich naar mijn onderbuik verplaatst. Als Harry's vingers zacht aan mijn tepel trek kan ik een kreun niet onderdrukken, die tussen onze lippen gesmoort raakt.
Ik voel een grijns tegen mijn lippen, wat mij een betrapt gevoel geeft.

Alsof het überhaupt mogelijk was, lijkt de erectie van Harry in mijn hand te groeien. Zijn ademhaling lijkt meer en meer op gegrom.
"Sneller, Belle." Hijgt hij. Ik pak zijn erectie steviger vast en beweeg sneller. Beide handen pakken mijn borsten vast en kneden deze stevig. Zijn gehijg mengt zich met kreunen, tot hij met een laatste kreun tot zijn hoogte punt komt.
Hijgend leunt hij even tegen mij aan, maar dat merk ik nauwelijks.

Ik ben alleen maar ontzettend boos, op dat vreselijke lichaam van me. Waarom blijft het mij zo verraadden? Ik voel hoe vochtig ik al tussen mijn benen ben en hoop dat Harry hier geen aandacht aan gaat besteden. Ik weet niet of ik dan enige weerstans kan bieden, aan mijn eigen lichaam.
"Pak een handdoek." Hijgt hij als hij weer op eigen benen staat. Zonder enige twijfel beweeg ik naar de badkamer, waar ik snel mijn hand aan de handdoek schoonmaak. Als ik langs de grote spiegel, in de badkamer, loop, blijf ik even stil staan. Ik bekijk mijn bil. Misschien wel honderden kleine zweepslagen stonden op mijn bil. De huid was rood, sommige zweepslagen zagen al blauw, anderen waren diep rood, als een schaafwond. Ik bijt op mijn lip als ik de plek aanraakt. De huid gloeit warm onder mijn hand. Ik onderdruk het gevoel om weer te huilen en loop snel de badkamer uit.
Harry pakt de handdoek van me aan in de slaapkamer en maakt zich zelf schoon.
"Ik verwacht dat als ik terug kom, je gedouched ben." Zegt hij, terwijl zich schoonmaakt. Hij kijkt even met een opgetrokken wenkbrauw naar me op, als ik niet meteen antwoord.
"Ja, meneer Styles." Zeg ik snel.
"Mooi zo." Hij gooit de handdoek op de grond en loopt de slaapkamer uit. Snel maak ik aanstalte om te gaan douchen. Ik besluit een koude douche te nemen, veel te bang voor wat warmte met mijn brandmerk zal doen.

Reacties (1)

  • Raveness

    Snel verder gaan hoor(flower)

    1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen