Foto bij Hoofdstuk 18.

Isabelle Hardy


Ik slik bij het idee dat hij mij in het openbaar op mijn blote kont zou slaan. Alsof het nog niet erg genoeg is dat hij me als een hond behandeld, of als een of ander veedier gebrandmerkt had. Nu zou hij me ook nog in het openbaar totaal vernederen. Ik moet moeite doen om niet op te staan en de deur uit te lopen, ik was zijn speeltje niet! Ik bijt mijn kiezen op elkaar als ik me bedenk dat ik dat wel degelijk ben. Ik had het zelf gezegd: ik zou álles doen, wat hij zei.

Harry gaat moeiteloos door met zijn regels opnoemen, de één nog absurder dan de ander.
Hij wilt mijn kleding uitkiezen, prima, over het setje van gisteren en vandaag heb ik niks te klagen. Ik heb nog nooit dure merkkleding gehad, dus daar kan ik prima mee leven.

Ik mag niet in zijn kamer en kantoor komen, wat mij wel even nieuwsgierig naar de ruimtes maakt, maar een regel waar ik mij prima aan kan houden, als dat mij een afranseling bespaart.

"Je eet met mij aan tafel en je eet wat ik je voor zet." Zegt hij streng, doelend op het ontbijt. Ik bijt op mijn lip. Het ontbijt was veel meer en veel vetter geweest dan ik gewend was. Normaal ontbeet ik pas na mijn rondje hard lopen, met een groene smoothie. Ik kon de stem van mijn dansdocent al in bij hoofd horen tekeer gaan, als ik haar zou vertellen dat ik een gebakken ei met kaas op brood(!) heb gegeten. Ze had me meteen met een uitbrander op de weegschaal gezet.
"Als je 'geen trek' hebt, geldt mijn aanbod van vanochtend." Een grijns speelt op zijn lippen. Volgens mij zou hij er geen moeite mee hebben als ik deze regel af en toe zou overtreden. Een rilling loopt over mijn rug bij die gedachte.

Hij vervolgt zijn lijst met regels. Ik moet bij hem blijven, tenzij hij me anders opdraagt. Als ik dat niet doet, zou hij een halsband met riem voor me kopen. Bijna zou ik hem vertellen hoe gestoord hij is, maar ik kan de woorden inslikken. Ik haal diep adem om mij zelf kalm te houden, maar iedere regel maakt me gekker en opstandiger.

Ik mag niet op de meubels zitten, tenzij hij me anders opdraagt. Ik moet hem bij de deur komen begroeten, wanneer hij thuis komt.
Ik slik de opmerking dat hij beter een hond had kunnen nemen in en wacht geduldig af tot de lijst met regels af is.

"Ik wil dat geile kutje van je altijd glad geschoren zien en je let op je hygiëne, je doucht je elke dag en vaker als ik dat nodig vind." Ik bijt op mijn lip bij de gedachte dat hij ieder detail in mijn leven wilt bepalen.
"En er komt zo snel mogelijk een dokter langs." Ik kijk hem vragend aan, een dokter? Zou hij voor mijn verwondingen bedoelen?"
"Ik wil dat je een soa test doet en je gaat aan de prikpil." Mijn ogen worden groot. Zelfs mijn anticonceptie wilt hij bepalen. Begrijp me niet verkeerd, ik zit ook zeker niet op een zwangerschap te wachten, maar ik had altijd de pil geslikt als ik een relatie had. Als hij dit van me zou vragen, zou ik zonder moeite dat pilletje nemen, alles om een bastaard van hem te voorkomen, maar daar is hij het niet mee eens.
De soa-test vind ik een lachertje, alsof ik een soa kan hebben. Ik heb het altijd veilig gedaan, laat hem maar een test doen. Zoals ik hem een beetje heb leren kennen is het vast elke avond een ander meisje, de mannen met wie ik het bed gedeeld heb, kan ik op één hand tellen. Harry zou het nog niet halen als al zijn bendeleden een hand zou lenen.

"Meneer Styles?" Vraag ik voorzichtig. Hij humt dat ik verder mag gaan. "Zou ik ook de pil mogen slikken?"
"Nee. Daar kan je te veel mee sjoemelen, bovendien zit ik niet op die maandelijkse troep te wachten. Met de prikpil ben je daar ook vanaf." Er valt niks meer tegen in te brengen, hij heeft zijn keuze gemaakt en daar moest ik het mee doen. Toch brandde er nog één vraag, wat mij een redelijk verzoek leek.
"Meneer?" Hij zucht diep. "Wat?" Reageert hij. "Laat u zich ook testen?" Ik bijt op mijn lip, een beetje bang voor zijn reactie.
"Ik?" hij trekt een wenkbrauw op. "Ik weet waar ik ben geweest en ik weet wat ik doe. Jij daarentegen." Hij wijst met een veroordelend vingertje naar me. Wil hij nu suggereren dat ik één of ander sletje was? Mijn mond valt open.
"Ik heb seks gehad met drie jongens, met wie ik allemaal een relatie heb gehad. In tegenstelling tot jou, heb ik nog nooit een onenightstand gehad. Seks betekend voor mij meer dan alleen lust." roep ik uit. Ik sla mijn handen voor mijn mond als ik mij realiseer wat ik doe. Harry's ogen lijken vuur te spuwen. Hij had de regels net verteld en meteen overtreed ik ze, alsof mijn lijf nog niet genoeg te verduren had.

Ik slaak een gil als hij me bij mijn haren overeind trek. Als dit zo door gaat, heb ik op een dag geen haren meer over.
"Je kan ook helemaal niks, ik heb het je net gezegd." vloekt hij. "Welke regel heb je over treden?" Ik kijk hem niet begrijpend aan, terwijl ik onzeker op mijn lip bijt. "Benoem de regel, die je overtrad." Mijn mond zakt iets open, wat was dit voor gek spelletje?
"Ik mag u niet met 'je' aan spreken." Zeg ik voorzichtig. Een klap land in mijn gezicht en laat mij wankelen op mijn benen. "Is dat de enige regel die je overtrad?" Roept hij. Mijn lip trilt, terwijl ik mijn tranen binnen probeert te houden.
"Ik had een grote mond, tegen u, meneer."
"Wat zijn de straffen voor deze overtredingen." Ik slik, moest ik nu mijn eigen straffen gaan benoemen. Ik hoop maar dat als ik doe wat hij zegt, hij misschien iets milder voor me is.
"Vijf klappen op mijn bil, met de hand, omdat ik 'je' zei en ..." Ik probeer me te herinneren wat hij over een grote mond zei, maar die had hij niet genoemd. "U had nog geen regel gemaakt over een grote mond, meneer." Ik kijk hem voorzichtig aan, ik hoop dat dit het juiste antwoord is, want je weet het nooit met hem.
"Klopt." Hij pakt mijn kin vast. "Wat moet ik toch met die grote mond van je." Hij bekijkt mijn mond bedenkelijk. "Daar kom je voor nu dan mooi mee weg. " Een vlaag van opluchting gaat door mijn lijf. "Maar de volgende keer pak ik de gesel er bij." Ik haal huiverig adem, die gesel had genoeg schade aan gebracht op mijn achterwerk.

"Dus, kom maar." Hij neemt weer plaats op de bank en klopt uitnodigend op zijn schoot. Ik frons even, maar mijn ogen worden groot als het tot me door dringt dat hij me nog steeds gaat slaan. Ik peuter nerveus aan de rand van mijn blouse.
"Belle." Zegt hij waarschuwend. Ik sla mijn ogen toe en gehoorzaam hem. Ik leun over zijn schoot. Met een ruk trekt hij de broek over mijn billen. Hij wrijft even over mijn zere bil en ik hoop wanhopig dat hij de andere bil zal nemen.
"Weet je nog wat je moet doen?" Vraagt hij met een geamuseerde grijns. Ik sla mijn ogen beschaamd neer.
"Tellen, meneer." antwoord ik. "Braaf." Zegt Harry, tevreden over mijn antwoord.
De eerste klap land op mijn achterwerk en neemt beide billen mee. Kreunend tel ik de klappen mee. Vergeleken met de gesel, is het bijna een peulenschil, behalve dat mijn bil al zo veel geleden had.
Als hij klaar is, laat hij me op staan. Ik fatsoeneer mijn broek en veeg snel een paar tranen van mijn wangen.
"Bedank me," zijn lippen vormen een brede glimlach, bij alleen de gedachte. Ik voelde me misselijk bij de gedachten, om hem te bedanken voor een pak slaag, maar ik wilde écht niet nog meer klappen.
"Dank u wel, meneer Styles." Hij staat op en pakt mijn gezicht vast. Dwingend duwt hij zijn lippen op de mijne.
"Ga naar je kamer, ik hoef je even niet meer te zien." Ik raak een beetje verward van hem. Hij is net een jojo met emoties.
"Ja, meneer." Prevel ik en trek mij snel terug in mijn kamer, wat ik eigenlijk helemaal niet zo erg vind.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen